- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.561
aslında bekliyordum ama bu kadar da değil çok dikkat ediyorum sahurda meyve yiyip su içip yatıyorum iftarı az yemeklerden yiyiyorumm ve arada koşu bandında yürüyorum ama çok sık değil ben ramazan ayından azda olsa ümitliydim ve öylede olacak inşallah arkadaşlar sonuna kadar böyle gidip 69 u görmek istiyorummmm
alkisalkisalkis canımm tebrikler ne güzel kilo vermişsin yaaa süpersin bu gidişle bırak 69 u 65 leri görürsün sen ramazan sonunda :teytey:
reyhan ablam dönüp dönmeyeceğini yazmadın biraz toparlandıktan sonra gelirsin diye düşünüp eklemedim seni listeye..
canzicim tebrik ederim canım maşallah...
estafurullah sinirlenmek ne haddime ama gereken önem verilsin istiyorum ben özen gösteriyorsam benim yapabildiğimin onda biride karşıdan gelsin istiyorum...Kalliste'mi sinirlendirmişler benim kilo bildirim yapmam işe yaramasa da senin için diyim 51.8 oldum opuyorumnanaktan
Bu ay 49 olsam boğazımda durmuyor ..
hayirli cumalar kizlar bugun net sorunlu oldugu icin gireemedim esime isyerine tel actim kizlara giremedigimi soyleyiver diye isyerininkide sorunluymus ama biraz once birdaha denedim duzelmis girebilseydim kilom yine ayni diycektim kiloda degisiklik yokta ama iste sizleri merakta birakmis oldugum icin iyi olmuyo hepinizi cok opuyorum kilo veremedigim icin ozurler dilerim
kallistecim özür dilerim...haklısın...aslında snn yaptığın öneriyi ben yapacaktım ama snn sölemen daha iyi olmuş...bi gece önceden yapılması hakkında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?