- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.541
Kallisim canım çok geçmişolsunbaşına geleni okudum..İyiki gözüne birşey olmamış.Doğal olarak korkarsın tabii soda açmaktan...Bende saç kurutma makinasını birkaç kez elimde patladığı içi kullanamıyorum,yada çok azıcık çalıştırabilyorum...Ayça ne yaptı bu sene merak ediyorum.Birde senin adını takımlar arasında göremedim,yarışmıyor musun.Kiloları verdin mi yoksa....opuyorumnanaktan.
özlemişim sana not ve çiçek bırakmayı:asigim::çok üzgünüm:
ahh samanyolum gelmiş hoşgeldin canım..:1hug:
ayça şu an hala sınavlarla uğraşıyor marmaradan sonuç bekliyor daha bir haftası var ama ondan cevap gelene dek burada anadoluda kaydını yaptıracağız pazartesi riske atmayalım dedik burada istediği bölümü alamadı içmimarlık ve cam tasarımı kazandı ama bu yıl hazırlık göreceği için bölümünde anlaı yok kaybı yok yani senin oğlanlar neler yapıyor anlatmadan gitme nolura.s.
gözüm iyi bijocum rahatsızlık vermiyor ilk günler gibia.s akşam soda içeceğim poşetin içinden çıkartmadan koşup eşimin kucağına fırlattım aç diye :roflol: ama ben uzaklaşıyorum :roflol: psikolojik olarak bir sodaya kurban gittim mafoldumben çok etkilendim...
aa kallisim valla şu takıma kurşun mu döktürecez ne yapacaz artık yapalım. birimiz kör göz naciye olduk birimizin dişi düştü birimizin yumurtası çatlamadı :roflol:
nazar değiyo anacım bize nazarrrr
iftar öncesi tartıldım yarın için siz de untumayın burayı okursanız takım arkadaşlarımmm Şeniz
mustangcım neden peruk işine girdin ki? başörtülü müsün sen?
Baktım kilo veremiyorum bende kendimde başka değişiklikler yapayım dedim :roflol:
Kızlar bana fikir verin hadii
Peruk için lütfen fikir verin - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
yok be şekerim kapalı değilim benimkisi şaşkınlık şimdi ben saçları kısaacık kestirdimya şimdii bundanda sıkıldım maksat değişiklik olsun :)))mustangcım neden peruk işine girdin ki? başörtülü müsün sen?
puhahahaha:roflol:
ben de aynı şeyi soracaktım ..
kesinlikle 1.si.. 2.kötü
günaydın bijom cocom.. cococum anlıyorum seni :)) cidden ne tuhaf geliyor değilmi...
bijocum artık sende normal karşıla az vermeyi ramazan ramazan almamışsın bence bu bile süper bişey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?