Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ahh samanyolum gelmiş hoşgeldin canım..:1hug:

teşekkür ederim gözüm için... sanada geçmiş olsun :)) saçma kazalar bulmuş hep bizi.

ayça şu an hala sınavlarla uğraşıyor marmaradan sonuç bekliyor daha bir haftası var ama ondan cevap gelene dek burada anadoluda kaydını yaptıracağız pazartesi riske atmayalım dedik burada istediği bölümü alamadı içmimarlık ve cam tasarımı kazandı ama bu yıl hazırlık göreceği için bölümünde anlaı yok kaybı yok yani senin oğlanlar neler yapıyor anlatmadan gitme nolura.s.

Canım inşaallah istediği olur Ayça nın.Benim küçükde bu sene sbs ye gimişti.455 puan aldı.Devlet Anadolu ya kayıt yaptırmak istemedi.Özel okullardan birine burslu girdi...Burs şartıda her yıl teşekkür almak zorunda olması.Mecbur çalışacak kendi istedi napıyım...:roflol:Kendi düşen ağlamaz dimi ama canım...
Büyükde uluslararası ticaret okuyor.O da Burslu.Geçen yıl hazırlığı bitirdi bu yıl 1, sınıf işte böyle şekercim...Okullar açılınca maraton yine başlıyor.
Kilolar ne alemde yazmamışsın...opuyorumnanaktan

dalmışım canım kilo mevzuu olunca duymamazlıktanmı geldim ne :)) ben yarıda mezun oldum tekrar başlayacağım yakında 72 gibi çıktım çünkü eskittim yarışmayı bende eskidim bu sebeple ara verdim sen ne yaptın zaten fazla yoktu kilonda almamışsındır umarım..

ufak için hayırlı olsun canım çalışır çalışır yeni düzen olunca mecbur çalışıyorlar ..

aa kallisim valla şu takıma kurşun mu döktürecez ne yapacaz artık yapalım. birimiz kör göz naciye olduk birimizin dişi düştü birimizin yumurtası çatlamadı :roflol:

nazar değiyo anacım bize nazarrrr

iftar öncesi tartıldım yarın için siz de untumayın burayı okursanız takım arkadaşlarımmm Şeniz

puhahahaha :roflol:

mustangcım neden peruk işine girdin ki? başörtülü müsün sen?

ben de aynı şeyi soracaktım ..

Baktım kilo veremiyorum bende kendimde başka değişiklikler yapayım dedim :roflol:

Kızlar bana fikir verin hadii

Peruk için lütfen fikir verin - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

kesinlikle 1.si.. 2.kötü

mustangcım neden peruk işine girdin ki? başörtülü müsün sen?
yok be şekerim kapalı değilim benimkisi şaşkınlık şimdi ben saçları kısaacık kestirdimya şimdii bundanda sıkıldım maksat değişiklik olsun :)))
puhahahaha :roflol:

ben de aynı şeyi soracaktım ..

kesinlikle 1.si.. 2.kötü

saol su cuğum :)) aklın yolu birdir bende onu tuttum

aman allah bugün iki üc sayfa olmus yazilanlar hareketlenmisiz biraz.kaydirigubbakcemile5
önümüzdeki hafta daha iyi olacak insallah..
ballim gelmis ne güzel cok sevindim. dogum tarihi 29 agustos ballim yani iki gün kaldi hayirlisi artik biz bir haftadir hergün bekliyoruz. kizcagiza her evi aradiginda ilk dedigimiz sey iyimisin dogurmadinmi hala oluyor :dance: az kaldi az.. ama biraz daha bu konuya adapte olursam panikliyecegimden korkuyorum. cok düsünmemem lazim ama elimde degil.ben panik yaparsam zavalli kizim korkudan ne hale gelir. gerci cok cesur bilincli ve cesur bir kiz ama olsun bende güclü olmaliyim.
kallisim haklisin canim ya gencken severdim uzun tr yolculugunu. okadar eziyet cekerdim yinede severek beklerdim izin zamanini. ama yaslaninca insan rahatina düsüyor fazla sikintiya gelemiyor bana kalsa ucakla giderim ama orada arabasiz olmuyor iste. eskiden kücücük bebeklerimle gider gelirdim kendi evim bile yoktu elimizde valiz bir hafta bunda 3-5 gün sunda konakliya konakliya bir ayi döldurup dönerdik. arabalar konforsuzdu klima yok birsey yoktu valla cok cektik ama dedigim gibi genclikte cekiliyor. asyamin dedigi gibi ayvalikta mutlaka bizde konaklardik hatta bir gece kalirdik deniz kenarinda güzeldir oralar..
bebegim kesinlikle 1. model güzel ama ben senin daginik hircin kisa saclarini cok seviyordum sana cok yakisiyor

günaydınnnnnnnnnnnn a.s.

kilomu yazim hemen 64.1

100 gram gitmiş hahaha eh artık 2 beden incelmişimdir di mi bu 100 gramla :roflol: neyse en azından almadım, hafta içi bi ara 65,5 leri görmüştüm onlar da gitmiş ilginç bi şekilde.

günaydın bayanlar
kilolar ne alemde bugün :)
kilo bildirimi yapmıycam ya bir tuhaf hissettim kendimi:sinifsinif:

günaydın bijom cocom.. cococum anlıyorum seni :)) cidden ne tuhaf geliyor değilmi...
bijocum artık sende normal karşıla az vermeyi ramazan ramazan almamışsın bence bu bile süper bişey...

günaydın bijom cocom.. cococum anlıyorum seni :)) cidden ne tuhaf geliyor değilmi...
bijocum artık sende normal karşıla az vermeyi ramazan ramazan almamışsın bence bu bile süper bişey...

ebet kallisim haklısın. ramazandan sonra 4 kilo kalıyor. almiyim razıyım :Saruboceq: onu da 1 ayda vericem inşallah spora falan gidip kaydirigubbakcemile5

aah ah coco garip ama yerinde olmak isterdim inan yerimseniben

spor deme bijom ya ben daha öncede aynı duruma düştüm yeniden aynı hatayı yaptım 2 yıl önce aşırı spor yapıp kilo verirken vücutta kendini zar zor toparlamıştı malum 3 çocuk yaş faktörü filan sonra sporu bırakınca vücutta sanki hiç diyet yapmamış kilo vermemiş moduna geçti saldı kendini ve şubatta tekrar başladığımda yavaş yavaş yine toparlanma durumu olmuştu şu anda tatilden beri 3-4 kilo aldım gibi korkudan tartılamıyorum ama sporu bırakmamdan sebep sanki 10 kilo almış gibi duruyorum çok iğrenç bir durum.. hocanın evlenmesi bizim tatil sonra alama gidişim şimdide ramazan diye ara verdiler ve sporu hayatımdan çıkarttım aşırı moral bozucu bir duruma düştüm ramazan bitsede toparlasam yine yaaa...

oy kallisim moralin bozulmuş senin baya bu duruma. olsun ne evrelerden geçtik neler yaşadık.. ne kilolar verdik. peki ramazandan sonra hemen başlayabilicek misin spora? ya da başka bir alternatifin yok mu spor salonu konusunda?

benim de sanki arka kollarım biraz sarktı hem onlar toparlansın hem de kalan kiloları sıkılaşarak vereyim diyorum. daha sonra da hiçbişey yapmazsam yürürüm malum kış geliyo zaten yürek isticek buralarda dışarıya çıkmak.

hehe :)) ebet bijom cidden yürek isteyecek ay yaa nefret şu kıştan :)).. ramazan sonrası hemen başlayacak bijom onun dışında başka yere gidemem tam okul zamanı valla 3 çocuğun masrafı zaten büyük kız bitirdi bu ay bizi yani kıpırdayacak hal yok ancak ortancayla akşam üzeri çıkıp yürüyoruz kaç gündür köpeğide alıp... başkada yapmak istemiyor canım bende bir an önce hem diyete hem spora başlasam deyip deyip duruyorumda valla ramazan sonuna dek olamayacak galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…