Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende düşünüyorum bunu ama duşa falan girmeden işe devam edemem bu havada kötü olurum yani terli terli
yok yaa ben bu havada yürüyemiyorum zaten
valla benim colugum cocugum kocam vs olmadigi icin gayet rahatim, gece 10'da cikiyorum 12 bazen 1'e kadar yuruyorum; canim ne zaman isterse giriyorum eve :)
kıymetini bil bu günlerin bende eskiden spor salonundan çıkmazdım
Kaymaksız yoğurt alıyorum kendim yapacaksam sutun kaymagını alıp ole yoğurt yapıyorum sizce doğrumu bu yaptığım diyet için
evet canım bende öyle yapıyorum hazır yoğurt hiç almıyorum hep kendim
bu aralar acayip sıcak kavruluyo her yer
canım ptesi adana da 62 derece imiş bölgede çalışan arkadaşlar labaratuardaki özel aletlerle ölçüm yapmışlar allah size kolaylık versin

amin canım bebişler baya etkileniyo düşseydi biraz rahatlardık

tabii çoluk çocuk ,kocanın falanda ayrı bi güzelliği var ama hepsi senden bişeyler bekliyor isteristemez kendi başına hareket özgürlüğü biraz kalkıyo özgürken yaşa istediğin gibi
aynen katılıyorum 2.plana düşüyo insan öncelikler değişiyo biraz

Kızlarr, ben geldim sonunda.
İnsanın evi gibisi yok.
Yolculuk öncesi başlayan sakarlıklarım, 15 gündür devam ediyor.
Her yerim yara bere içerisinde resmen.
Çok nadir de olsa telefondan göz attım yazılanlara ama eminim çok şey kaçırmışımdır.

@Topligh KAptanım, mezun olmuşsun tebrik ediyorum. Darısı başımıza.
Hiç bizi bırakma falan demiyorum, çünkü eminim ki hepimizi mezun etmeden bir yerlere gitmezsin sen.

@Kollontaicim, hayırlı olsun düğün. Ben de Eskişehir'deydim.
Aklına takılan bir şey olursa, özelden her zaman yazabilirsin.

Kilo konusuna gelince, sabah geldik eve, hemen tartıldım.
80,9 çıktım ama ihtimal dahi vermiyorum. Deli gibi hareket, çok az yemek ve bol su ile geçirdim zamanımı.
Ancak; bileğim bildiğiniz 2 katına çıkmıştı.
Muhtemelen aşırı ödem oluşmuş yolda.
Bugün bol su ile takılıp, yarın da İF ile yoluma devam edeceğim.

6 AĞUSTOS PERŞEMBE
KG:60,3
09:00 yumurtalı patates 250 g + zeytin 12g + peynir 12g + fındık 3g + ceviz 4g +1 yeşil biber + 1 domates + 1 salatalık
11:30 3ü 1 arada
14:00 250g yoğurt 380 g barbunya + 100 g dövme pilavı+ 100g yumurta
SPOR: T25 AB intervals + germe egzersizleri
SU:3+ lt
KCAL: 2084
KARB: 184

callancim yalniz bence patates yemesen daha iyi olur diye dusunuyorum.
3'u bir arada gercekten sagliksiz bir sey.
dovme pilavinin ne farki var bilemiyorum ama pirincse bence pirinci de birak, bulgur iyidir.

rahatça alışveriş yapmak için değer
elbisenin bizi seçmesi değil bizim elbiseyi secmemiz için değer

bide şu mağzalardaki kızların o size olmaz xl vereyim deyip salak bi suratla yüzünüze bakması moral bozucu s olmak gibi bi derdim yok m olsam çok mutlu olcam

inşallah spor yaparken ikizler yürüteçleriyle üztüme üstüme geliyolar ilgi çekmeye çalışıyolar tabi benim spor güme gidiyo

benim ikizler 4 yaşına yaklaştıya onlar sorun olmuyoda ufaklık daha yürümüyo bile yazık yavrum yerlerde sürekli abalıyo hareket alanım çok az yani

hoşgeldin tatlım özledik seni
ödemdir gider o bugün sen merak etme
dovme pilavinin ne farki var bilemiyorum ama pirincse bence pirinci de birak, bulgur iyidir.
canım yarmadan yapılıyor buğdaydan sen merak etme pirinçten de bulgurdan da daha sağlıklıdır o

blanche ben geçende yazmıştım patates yeyimmi diye kilo yapar diye biliyorum ama az önce sitede okudum kilo yapmazmış ödem attırırmış ve bağırsakları düzenlermiş,kabızlığa iyi gelirmiş hatta patates diyetiyle kilo verin diye bişey gördüm çok ilginç sadece patates ligh süt ve 2 tatlı kaşığı yağ ile yapılan patates püresi varmış şaşkınım akşama yapsammı ki

hoşgeldin tatlım özledik seni
ödemdir gider o bugün sen merak etme

canım yarmadan yapılıyor buğdaydan sen merak etme pirinçten de bulgurdan da daha sağlıklıdır o

Valla kaptanım ben de sizi çok özledim.
Burası bir başka.
Sadece kilo vermek için değil, her anlamda insanı motive ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…