- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.621
Dert etme standart bir insanın alması gereken kalori miktarını almışsın, yerinde saymışsın yani formunu korumuşsun :)bugun 2000 kcal almışım ya inanılır gibi değil
vaavvvv baya almışsın ama spor yapacaksan biraz düşerbugun 2000 kcal almışım ya inanılır gibi değil
yok yaa ben bu havada yürüyemiyorum zatenbende düşünüyorum bunu ama duşa falan girmeden işe devam edemem bu havada kötü olurum yani terli terli
kıymetini bil bu günlerin bende eskiden spor salonundan çıkmazdımvalla benim colugum cocugum kocam vs olmadigi icin gayet rahatim, gece 10'da cikiyorum 12 bazen 1'e kadar yuruyorum; canim ne zaman isterse giriyorum eve :)
evet canım bende öyle yapıyorum hazır yoğurt hiç almıyorum hep kendimKaymaksız yoğurt alıyorum kendim yapacaksam sutun kaymagını alıp ole yoğurt yapıyorum sizce doğrumu bu yaptığım diyet için
canım ptesi adana da 62 derece imiş bölgede çalışan arkadaşlar labaratuardaki özel aletlerle ölçüm yapmışlar allah size kolaylık versinbu aralar acayip sıcak kavruluyo her yer
niçin :)canım küçük punto ile yazmak gerekiyo mesajları
amin canım bebişler baya etkileniyo düşseydi biraz rahatlardıkyok yaa ben bu havada yürüyemiyorum zaten
kıymetini bil bu günlerin bende eskiden spor salonundan çıkmazdım
evet canım bende öyle yapıyorum hazır yoğurt hiç almıyorum hep kendim
canım ptesi adana da 62 derece imiş bölgede çalışan arkadaşlar labaratuardaki özel aletlerle ölçüm yapmışlar allah size kolaylık versin
bende büyük yazıyodum uyardı arkadaşlar küçük yaz diye cezlandırma varmış galiba uyarı veriyolarmışniçin :)
aynen katılıyorum 2.plana düşüyo insan öncelikler değişiyo biraztabii çoluk çocuk ,kocanın falanda ayrı bi güzelliği var ama hepsi senden bişeyler bekliyor isteristemez kendi başına hareket özgürlüğü biraz kalkıyo özgürken yaşa istediğin gibi
doğrudur vallabende büyük yazıyodum uyardı arkadaşlar küçük yaz diye cezlandırma varmış galiba uyarı veriyolarmış
Aileyle yasamıyosun galiba. Anne baba kocadan cok hesap sorar cunku.
6 AĞUSTOS PERŞEMBE
KG:60,3
09:00 yumurtalı patates 250 g + zeytin 12g + peynir 12g + fındık 3g + ceviz 4g +1 yeşil biber + 1 domates + 1 salatalık
11:30 3ü 1 arada
14:00 250g yoğurt 380 g barbunya + 100 g dövme pilavı+ 100g yumurta
SPOR: T25 AB intervals + germe egzersizleri
SU:3+ lt
KCAL: 2084
KARB: 184
rahatça alışveriş yapmak için değer
elbisenin bizi seçmesi değil bizim elbiseyi secmemiz için değer
inşallah spor yaparken ikizler yürüteçleriyle üztüme üstüme geliyolarilgi çekmeye çalışıyolar tabi benim spor güme gidiyo
hoşgeldin tatlım özledik seniKızlarr, ben geldim sonunda.
İnsanın evi gibisi yok.
Yolculuk öncesi başlayan sakarlıklarım, 15 gündür devam ediyor.
Her yerim yara bere içerisinde resmen.
Çok nadir de olsa telefondan göz attım yazılanlara ama eminim çok şey kaçırmışımdır.
@Topligh KAptanım, mezun olmuşsun tebrik ediyorum. Darısı başımıza.
Hiç bizi bırakma falan demiyorum, çünkü eminim ki hepimizi mezun etmeden bir yerlere gitmezsin sen.
@Kollontaicim, hayırlı olsun düğün. Ben de Eskişehir'deydim.
Aklına takılan bir şey olursa, özelden her zaman yazabilirsin.
Kilo konusuna gelince, sabah geldik eve, hemen tartıldım.
80,9 çıktım ama ihtimal dahi vermiyorum. Deli gibi hareket, çok az yemek ve bol su ile geçirdim zamanımı.
Ancak; bileğim bildiğiniz 2 katına çıkmıştı.
Muhtemelen aşırı ödem oluşmuş yolda.
Bugün bol su ile takılıp, yarın da İF ile yoluma devam edeceğim.
canım yarmadan yapılıyor buğdaydan sen merak etme pirinçten de bulgurdan da daha sağlıklıdır ocallancim yalniz bence patates yemesen daha iyi olur diye dusunuyorum.
3'u bir arada gercekten sagliksiz bir sey.
dovme pilavinin ne farki var bilemiyorum ama pirincse bence pirinci de birak, bulgur iyidir.
callancim yalniz bence patates yemesen daha iyi olur diye dusunuyorum.
3'u bir arada gercekten sagliksiz bir sey.
dovme pilavinin ne farki var bilemiyorum ama pirincse bence pirinci de birak, bulgur iyidir.
hoşgeldin tatlım özledik seni
ödemdir gider o bugün sen merak etme
canım yarmadan yapılıyor buğdaydan sen merak etme pirinçten de bulgurdan da daha sağlıklıdır o
:) ben de sporsuz diyet yapamıyorum.Ah nassılda unutmusum (yapmaya gonul olmayınca) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?