Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabii etkiler bi çözüm bul bak nasıl değişiyo durum.
Ya baya enteresan, yaramamasi imkansiz ama belki de bunye farki.. bilemedim ne desem :S
Valla bende bilemedim canım ben normalde 3 günde 1 kilo veriyorum zaten IF ile ilk gün 500gr gitti ve bitti.

Tabii etkiler bi çözüm bul bak nasıl değişiyo durum.

Valla bende bilemedim canım ben normalde 3 günde 1 kilo veriyorum zaten IF ile ilk gün 500gr gitti ve bitti.

Ben 1 hafta daha sans ver derim ama sen bilirsin, 1 hafta sonunda da hala boyleyse birakabilirsin.

Ama IF'in en onemli ozelligi yagdan veriyor oldurmasi, belki oyle bir etkisi olmustur.

Ben 1 hafta daha sans ver derim ama sen bilirsin, 1 hafta sonunda da hala boyleyse birakabilirsin.

Ama IF'in en onemli ozelligi yagdan veriyor oldurmasi, belki oyle bir etkisi olmustur.
Bak bak bak ne yani ben yağ vermiyomuyum sen ne demeye çalışıyon
Ay şaka bi yana bilemdim ya kız napacağımı ya boşa kürek çekersem blanche ben bi an önce hafiflemek istiyorum tatlım. Beni en iyi sen anlarsın..

Bilemedim iste ben de, wc falan durumun nasil? Aklima pek baska bir sey gelmiyor, sen nasil rahat hissedeceksen canim ya..

hoşgeldin rakibem sen yokken hiç kilo vermedim seni bekledim

Gunaydin :)

Gecen hafta :58.2
Bu hafta:57.8
Fark:0.4/%0.69

Ah haftasonu olmasaydi daha iyisi olacakti ama artik haftasonlari da diren blanche!

aaa 57

Kilo bildirimi vaktiii.
Geçen hafta : 85,9
Bugün : 84,1
Fark :1,8
% 2,1

vay vay daha ne vericen bi de gram oynamadı diyor zalımmm

Canım her zaman söylediğim bir şey vardır. Herkes kendine uygun diyeti araya araya bulmalı ona aşık olmalı ve onu yapmalı diye. Benim için bu diyet Dukan. Ama bütçemi çok sarsıyor onu yapamıyorum ona en yakın karb. sayma var. IF'i de sevdim.

Sen de sevdiğin içinin ısındığı diyeti yap

geçen hafta 78.9
buhafta : 78.4
fark:0,5

ya bende sinir oldum eskiden yedidiğime göre yarısından az yiyorum,ekmek pilav vs yemiyorum 0,5 neee yaaa çok azzz öffff ama sanırım regli günüm yaklaştı şişmiş olabilirim.

Bilemedim iste ben de, wc falan durumun nasil? Aklima pek baska bir sey gelmiyor, sen nasil rahat hissedeceksen canim ya..
Bitanem wc falan normal değişen tek şey 15,00den sonra yemek yememem bakalım bugünde denicem yarın aynı olursam normal düzenime dönecem tek çözüm bu gibi geldi bana şimdi.

Kızma tatlım bu hafta 2 veririm diyodum ona bozuldum ben.. Oynamayan gram son 2 gün oynamadı. bakalım bugünde geçsinde..

Ben böyleyim işte tartıda az bi rakam görünce coşuyorum diyet miyet kalmıyor bende

Haftaya cumaya kadar tartılmayı yasaklıyorum kendime

Tartıyı da söylicem kocişe saklasın

Dün de iş yerinde çok yoğun bir gündü çalışırken resmen şeker yüklemesi yaptım kendime perşembe olmasına rağmen dikkat edemedim

Bide şunu düşün ya bu hafta +500 olsaydın hiç veremeseydin? (Söyleyende kendi yapsa ya bu pollyannacılığı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…