- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.661
57yi görmüşsün gözün aydın..
Dayan tatlım dayan. Ya canım benim bugünde gramoynamadı sanırım uzun açlık bana yaramıyo IF hiç yaramadı.
Tabii etkiler bi çözüm bul bak nasıl değişiyo durum.kızlar günaydın
geçen hafta 72,60
bu hafta 72,50
fark;100 gr
p tesiden cumaya gram karbonhidrat yemedim,3 gun sağlam spor yaptım ama 100 gr verdiğimi görünce resmen şok oldum..kilo vermem durdu gibi kızlar:'(tuvalete hiç çıkamıyorum o etkiler mi acaba?
Valla bende bilemedim canım ben normalde 3 günde 1 kilo veriyorum zaten IF ile ilk gün 500gr gitti ve bitti.Ya baya enteresan, yaramamasi imkansiz ama belki de bunye farki.. bilemedim ne desem :S
Tabii etkiler bi çözüm bul bak nasıl değişiyo durum.
Valla bende bilemedim canım ben normalde 3 günde 1 kilo veriyorum zaten IF ile ilk gün 500gr gitti ve bitti.
kurabiyeyi keşke yarın yeseydin, ödül gibi ama, olsun.
akşam hafif geçirirsin.
Bak bak bak ne yani ben yağ vermiyomuyum sen ne demeye çalışıyonBen 1 hafta daha sans ver derim ama sen bilirsin, 1 hafta sonunda da hala boyleyse birakabilirsin.
Ama IF'in en onemli ozelligi yagdan veriyor oldurmasi, belki oyle bir etkisi olmustur.
Bak bak bak ne yani ben yağ vermiyomuyum sen ne demeye çalışıyon
Ay şaka bi yana bilemdim ya kız napacağımı ya boşa kürek çekersem blanche ben bi an önce hafiflemek istiyorum tatlım. Beni en iyi sen anlarsın..
Kızlarr, ben geldim sonunda.
İnsanın evi gibisi yok.
Yolculuk öncesi başlayan sakarlıklarım, 15 gündür devam ediyor.
Her yerim yara bere içerisinde resmen.
Çok nadir de olsa telefondan göz attım yazılanlara ama eminim çok şey kaçırmışımdır.
@Topligh KAptanım, mezun olmuşsun tebrik ediyorum. Darısı başımıza.
Hiç bizi bırakma falan demiyorum, çünkü eminim ki hepimizi mezun etmeden bir yerlere gitmezsin sen.
@Kollontaicim, hayırlı olsun düğün. Ben de Eskişehir'deydim.
Aklına takılan bir şey olursa, özelden her zaman yazabilirsin.
Kilo konusuna gelince, sabah geldik eve, hemen tartıldım.
80,9 çıktım ama ihtimal dahi vermiyorum. Deli gibi hareket, çok az yemek ve bol su ile geçirdim zamanımı.
Ancak; bileğim bildiğiniz 2 katına çıkmıştı.
Muhtemelen aşırı ödem oluşmuş yolda.
Bugün bol su ile takılıp, yarın da İF ile yoluma devam edeceğim.
Gunaydin :)
Gecen hafta :58.2
Bu hafta:57.8
Fark:0.4/%0.69
Ah haftasonu olmasaydi daha iyisi olacakti ama artik haftasonlari da diren blanche!
Kilo bildirimi vaktiii.
Geçen hafta : 85,9
Bugün : 84,1
Fark :1,8
% 2,1
Bak bak bak ne yani ben yağ vermiyomuyum sen ne demeye çalışıyon
Ay şaka bi yana bilemdim ya kız napacağımı ya boşa kürek çekersem blanche ben bi an önce hafiflemek istiyorum tatlım. Beni en iyi sen anlarsın..
Bitanem wc falan normal değişen tek şey 15,00den sonra yemek yememem bakalım bugünde denicem yarın aynı olursam normal düzenime dönecem tek çözüm bu gibi geldi bana şimdi.Bilemedim iste ben de, wc falan durumun nasil? Aklima pek baska bir sey gelmiyor, sen nasil rahat hissedeceksen canim ya..
Kızma tatlım bu hafta 2 veririm diyodum ona bozuldum ben.. Oynamayan gram son 2 gün oynamadı. bakalım bugünde geçsinde..hoşgeldin rakibemsen yokken hiç kilo vermedim seni bekledim
aaa 57
vay vay daha ne vericen bi de gram oynamadı diyor zalımmm
Canım her zaman söylediğim bir şey vardır. Herkes kendine uygun diyeti araya araya bulmalı ona aşık olmalı ve onu yapmalı diye. Benim için bu diyet Dukan. Ama bütçemi çok sarsıyor onu yapamıyorum ona en yakın karb. sayma var. IF'i de sevdim.
Sen de sevdiğin içinin ısındığı diyeti yap
Kız hani 113ü görmüştün yanlışmı hatırlıyorum ben?Başlangıç Kilosu: 122
Boy :169
Geçen Hafta: 115,3
Güncel Kilo: 114,3
Fark: 1
Toplam fark: 7,7
Yüzde: %0,87
Toplam Yüzde: %6,31
Hedef: 69,70
doğru hatırlıyorsun canım da işteKız hani 113ü görmüştün yanlışmı hatırlıyorum ben?
Bide şunu düşün ya bu hafta +500 olsaydın hiç veremeseydin? (Söyleyende kendi yapsa ya bu pollyannacılığı)geçen hafta 78.9
buhafta : 78.4
fark:0,5
ya bende sinir oldum eskiden yedidiğime göre yarısından az yiyorum,ekmek pilav vs yemiyorum 0,5 neee yaaa çok azzz öffff ama sanırım regli günüm yaklaştı şişmiş olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?