- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.681
Ben böyleyim işte tartıda az bi rakam görünce coşuyorum diyet miyet kalmıyor bende
Haftaya cumaya kadar tartılmayı yasaklıyorum kendime
Tartıyı da söylicem kocişe saklasın
geçen hafta 78.9
buhafta : 78.4
fark:0,5
ya bende sinir oldum eskiden yedidiğime göre yarısından az yiyorum,ekmek pilav vs yemiyorum 0,5 neee yaaa çok azzz öffff ama sanırım regli günüm yaklaştı şişmiş olabilirim.
canim gram karbonhidrat yemezsen cikamazsin tuvalete.
tuvalet de 1-1.5 kilo fark ediyor 3 gun cikmayinca.
bence sabahlari ac karna kahve, kuru kayisi, hurma falan oneriyorum ve bol su.
bitti, seyirdeyimGünaydııın kızlaaar. Uyanın tartı günüüüü!!!
Sen kaptın bu işi ameliacım Sana bi önerim var sabahları cayla beraber 2-3 kuru üzüme ne dersin?
Şekerden bin kat daha iyi olur içebilirsen..
Umarım tatilin güzel geçmiştir canım.
Harika!
Senin atak daha bitmedimi yoksa canım. Seyire geçmicekmiydin? Benmi yanlış hatırlıyorum.?
Eksi görünce coşuyosan evet saklat tartıyı en iyisi.Ben böyleyim işte tartıda az bi rakam görünce coşuyorum diyet miyet kalmıyor bende
Haftaya cumaya kadar tartılmayı yasaklıyorum kendime
Tartıyı da söylicem kocişe saklasın
Dün de iş yerinde çok yoğun bir gündü çalışırken resmen şeker yüklemesi yaptım kendimeperşembe olmasına rağmen dikkat edemedim
Üzülme canııım.doğru hatırlıyorsun canım da işte
Ama sevalcim olmuyor boyle
Canim daha yolun uzun, 1 kilo verdin diye cosacaksan ooo.. Kusura bakma bu ikazi yapmak zorundayim.
Geçen haftaki kilonu, bu haftaki kilonu, farkı ve yüzdeyi yazıyosun canım. Yüzde fark/geçenn haftaki kilo*100Kızlar günaydın,
arazi görevine çıkıyorum yine, yürüttüğüm projelerin denetimi var, denetim geçireceğim.
Fazla giremeyebilirim
Açıkçası bu sıralar pek inceleme fırsatım olmadı sanırım saat 12 ye kadar bu hafta verilen kiloyu yazıyoruz değil mi.
Tam olarak neleri yazıyoruz hangi oranları ve hesabı nasıl size zahmet bilgilendirirseniz çı-ok sevinirim, inanın şuan inceleyecek ne zamanım ne psikolojim var :)
Yusuf yusufum aklımda denetim var :))
canım ne desen haklısın senzaten hatalarımız söylenmeyecekse burda ne işimiz var
ah ah
bi de tartıyı sakliyim bakalım nolacak
Çok yiyince menü paylaşamıyorum korkuyorumBiraz azmetsen 1 ayda 2 basamaklilara duseceksin, rica ederim yapma artik ya.
Zaten menu de paylasmiyorsun; kendine hedef koy ve menu paylas artik.
fatsecret da kullaniyordun, otur yaz ne yiyorsan yedigin anda kalorini asinca da birak artik yemeyi.
Çok yiyince menü paylaşamıyorum korkuyorum
Niye kız dövecezmi sanki frenleriz belki biraz başka ne olacak.Çok yiyince menü paylaşamıyorum korkuyorum
Sen kaptın bu işi ameliacım Sana bi önerim var sabahları cayla beraber 2-3 kuru üzüme ne dersin?
Şekerden bin kat daha iyi olur içebilirsen..
Canim hurma ya da kuru incir falan da yiyebilirsin cayin yaninda bir isirik kuru meyvenden, 1 yudum caydan. Sekerin hissiyatindan daha bile guzel olur.
Gunaydin :)
Gecen hafta :58.2
Bu hafta:57.8
Fark:0.4/%0.69
Ah haftasonu olmasaydi daha iyisi olacakti ama artik haftasonlari da diren blanche!
günaydın kızlar.sabahki kilom 71.1
vuuuhuuu maşallahKilo bildirimi vaktiii.
Geçen hafta : 85,9
Bugün : 84,1
Fark :1,8
% 2,1
kızlar günaydın
geçen hafta 72,60
bu hafta 72,50
fark;100 gr
p tesiden cumaya gram karbonhidrat yemedim,3 gun sağlam spor yaptım ama 100 gr verdiğimi görünce resmen şok oldum..kilo vermem durdu gibi kızlar:'(tuvalete hiç çıkamıyorum o etkiler mi acaba?
Günaydın kızlar
gecen haftaki kilom 59.60
bu haftaki kilom 59.50
fark 0.100
% 0.17
1 haftadaki mesaj sayım 56
Başlangıç Kilosu: 122
Boy :169
Geçen Hafta: 115,3
Güncel Kilo: 114,3
Fark: 1
Toplam fark: 7,7
Yüzde: %0,87
Toplam Yüzde: %6,31
Hedef: 69,70
Bide şunu düşün ya bu hafta +500 olsaydın hiç veremeseydin? (Söyleyende kendi yapsa ya bu pollyannacılığı)
Ya canim kilo verme olayi su sekilde isliyor ben onu anladim.
Diyete basliyorsun, ilk hafta pek gitmiyor ama ikinci haftadan sonra artan bir ivmeyle kilo veriyorsun, ya bir de onemli olan az da olsa hafiflemek; at kovalamiyor ki pesimizden. ne kadar versek kar.
hurma alayım bugün.kayısı cok yedim ama çıkamadım.sağol canım.
evet haklısın ama yinede bian önce kurtulmak istiyor insan,ben kendime iki ay süre vermiştim ama daha uzun vadeli daha çok kilo vermeyi düşünüyorum şu anda zaman belirlemiyorum süreklilik olsun istiyorum ama patates kızartması yemeden ne kadar dayanabilirim yada pizza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?