Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben böyleyim işte tartıda az bi rakam görünce coşuyorum diyet miyet kalmıyor bende

Haftaya cumaya kadar tartılmayı yasaklıyorum kendime

Tartıyı da söylicem kocişe saklasın

Ama sevalcim olmuyor boyle

Canim daha yolun uzun, 1 kilo verdin diye cosacaksan ooo.. Kusura bakma bu ikazi yapmak zorundayim.

Ya canim kilo verme olayi su sekilde isliyor ben onu anladim.

Diyete basliyorsun, ilk hafta pek gitmiyor ama ikinci haftadan sonra artan bir ivmeyle kilo veriyorsun, ya bir de onemli olan az da olsa hafiflemek; at kovalamiyor ki pesimizden. ne kadar versek kar.

bitti, seyirdeyim
1gün protein, diğer gün protein+sebze yapıyorum.
dün saf protein günümdü.

Kızlar günaydın,
arazi görevine çıkıyorum yine, yürüttüğüm projelerin denetimi var, denetim geçireceğim.
Fazla giremeyebilirim
Açıkçası bu sıralar pek inceleme fırsatım olmadı sanırım saat 12 ye kadar bu hafta verilen kiloyu yazıyoruz değil mi.

Tam olarak neleri yazıyoruz hangi oranları ve hesabı nasıl size zahmet bilgilendirirseniz çı-ok sevinirim, inanın şuan inceleyecek ne zamanım ne psikolojim var :)

Yusuf yusufum aklımda denetim var :))

Ben böyleyim işte tartıda az bi rakam görünce coşuyorum diyet miyet kalmıyor bende

Haftaya cumaya kadar tartılmayı yasaklıyorum kendime

Tartıyı da söylicem kocişe saklasın
Eksi görünce coşuyosan evet saklat tartıyı en iyisi.
Dün de iş yerinde çok yoğun bir gündü çalışırken resmen şeker yüklemesi yaptım kendime perşembe olmasına rağmen dikkat edemedim

doğru hatırlıyorsun canım da işte
Üzülme canııım. belki tartıyı saklatmak çözüm olur.

Ama sevalcim olmuyor boyle

Canim daha yolun uzun, 1 kilo verdin diye cosacaksan ooo.. Kusura bakma bu ikazi yapmak zorundayim.

canım ne desen haklısın sen zaten hatalarımız söylenmeyecekse burda ne işimiz var

ah ah

bi de tartıyı sakliyim bakalım nolacak

Geçen haftaki kilonu, bu haftaki kilonu, farkı ve yüzdeyi yazıyosun canım. Yüzde fark/geçenn haftaki kilo*100

canım ne desen haklısın sen zaten hatalarımız söylenmeyecekse burda ne işimiz var

ah ah

bi de tartıyı sakliyim bakalım nolacak

Biraz azmetsen 1 ayda 2 basamaklilara duseceksin, rica ederim yapma artik ya.

Zaten menu de paylasmiyorsun; kendine hedef koy ve menu paylas artik.

fatsecret da kullaniyordun, otur yaz ne yiyorsan yedigin anda kalorini asinca da birak artik yemeyi.

Biraz azmetsen 1 ayda 2 basamaklilara duseceksin, rica ederim yapma artik ya.

Zaten menu de paylasmiyorsun; kendine hedef koy ve menu paylas artik.

fatsecret da kullaniyordun, otur yaz ne yiyorsan yedigin anda kalorini asinca da birak artik yemeyi.
Çok yiyince menü paylaşamıyorum korkuyorum

Sen kaptın bu işi ameliacım Sana bi önerim var sabahları cayla beraber 2-3 kuru üzüme ne dersin?
Şekerden bin kat daha iyi olur içebilirsen..

Canim hurma ya da kuru incir falan da yiyebilirsin cayin yaninda bir isirik kuru meyvenden, 1 yudum caydan. Sekerin hissiyatindan daha bile guzel olur.

çok iyi fikir çok sağolun, bunu yapmalıyım

Gunaydin :)

Gecen hafta :58.2
Bu hafta:57.8
Fark:0.4/%0.69

Ah haftasonu olmasaydi daha iyisi olacakti ama artik haftasonlari da diren blanche!

günaydın kızlar.sabahki kilom 71.1

Kilo bildirimi vaktiii.
Geçen hafta : 85,9
Bugün : 84,1
Fark :1,8
% 2,1
vuuuhuuu maşallah

haftaya eminim çok daha iyi olacak

Günaydın kızlar
gecen haftaki kilom 59.60
bu haftaki kilom 59.50
fark 0.100
% 0.17

1 haftadaki mesaj sayım 56

Başlangıç Kilosu: 122
Boy :169
Geçen Hafta: 115,3
Güncel Kilo: 114,3
Fark: 1
Toplam fark: 7,7
Yüzde: %0,87
Toplam Yüzde: %6,31
Hedef: 69,70

çok iyi

evet haklısın ama yinede bian önce kurtulmak istiyor insan,ben kendime iki ay süre vermiştim ama daha uzun vadeli daha çok kilo vermeyi düşünüyorum şu anda zaman belirlemiyorum süreklilik olsun istiyorum ama patates kızartması yemeden ne kadar dayanabilirim yada pizza

ya bugun cuma kendine odul ver git patates kizartmasi veya pizza ye; ama sadece bir tanesi ikisi de degil.

pasta, cikolata, patates veya pizza ne istersen sadece bir tanesinden ye ama oglen ye.

oglen yediysen de aksami bos gec; yogurtla mesela sadece veya ayranla gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…