- 27 Ocak 2010
- 1.072
- 636
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.701
Hic yoktan iyidir ya. Sen odul gunlerini 5 kgde bir yap istersenBildirimim
Geçen Hafta: 74,4
Bu Hafta: 73,8
Fark: 0,6
Yüzde: %0,81
ah şu haftasonları
Bu hafta beni yakan haftasonu oldu zaten kısırlar mangallar derken offf offf 59.6 dan pazartesı 60.2 ye çıkmıştım aslında 700 gram vermiş sayılırımBildirimim
Geçen Hafta: 74,4
Bu Hafta: 73,8
Fark: 0,6
Yüzde: %0,81
ah şu haftasonları
bende cumartesi yada pazar günü kahvaltımı zenginleştiriyorum sadeceya bugun cuma kendine odul ver git patates kizartmasi veya pizza ye; ama sadece bir tanesi ikisi de degil.
pasta, cikolata, patates veya pizza ne istersen sadece bir tanesinden ye ama oglen ye.
oglen yediysen de aksami bos gec; yogurtla mesela sadece veya ayranla gibi.
Verdigin kiloyu eski kilona bol 100 le carpya arkadaşlar bide ben şu yüzdeyi hesaplamayı yine karıştırdım nasıldı bi gösterseniz
ya bugun cuma kendine odul ver git patates kizartmasi veya pizza ye; ama sadece bir tanesi ikisi de degil.
pasta, cikolata, patates veya pizza ne istersen sadece bir tanesinden ye ama oglen ye.
oglen yediysen de aksami bos gec; yogurtla mesela sadece veya ayranla gibi.
bende cumartesi yada pazar günü kahvaltımı zenginleştiriyorum sadece
mkızlar günaydın
geçen hafta 72,60
bu hafta 72,50
fark;100 gr
p tesiden cumaya gram karbonhidrat yemedim,3 gun sağlam spor yaptım ama 100 gr verdiğimi görünce resmen şok oldum..kilo vermem durdu gibi kızlar:'(tuvalete hiç çıkamıyorum o etkiler mi acaba?
Cok fenasın yedin dimiiii ay cok severim bende yaben de bugün kahvaltıyı öğlene çektim gayet zengin bir şekilde yapıp günü kapatıcam canım
kahvaltım her yönden zengin bi tek ekmekten fakir çünkü ben anladım ki herşeyin telafisi var ekmeğin yok
menü paylaşıcam zaten akşamüstü kahvaltımı görürsünüz..canı patates kızartması çekenler benim menüme bakmasın
Bi tuhaf benmiyimki bende kb alınca kabız oluyorumm
Canım böyle bi hata yapma. Karbonhidrat almazsan kabız olursun.
Cok fenasın yedin dimiiii ay cok severim bende ya
Bi tuhaf benmiyimki bende kb alınca kabız oluyorum
Cok fenasın yedin dimiiii ay cok severim bende ya
Bi tuhaf benmiyimki bende kb alınca kabız oluyorum
Benim icinde bi catal ye.yicem henüz yemedim
koca kaymakamlığı organize ettim bu kahvaltı için
Etti iki tuhaf yokmu artıran! :)ben de ekmeği bilmem pilavı falan abartırsam kabız oluyorum canım ya yalnız değilsin
Benim icinde bi catal ye.
Etti iki tuhaf yokmu artıran! :)
en önemlisi yağsız fırında pişir patatesi canım o aman daha sağlıklı oluyo hem fazla kaloride almamış oluyosun baharat seviyosan azıcıkta baharatla ohh missssben de bugün kahvaltıyı öğlene çektim gayet zengin bir şekilde yapıp günü kapatıcam canım
kahvaltım her yönden zengin bi tek ekmekten fakir çünkü ben anladım ki herşeyin telafisi var ekmeğin yok
menü paylaşıcam zaten akşamüstü kahvaltımı görürsünüz..canı patates kızartması çekenler benim menüme bakmasın
maşallah canım şişliğe ragmen 1 kilo gitmişKızlar günaydın. adet oldum nasıl şişim anlatamam
Geçen hafta : 65.6
Bu hafta : 64.6
Fark : 1
%1.52
Hedef : 58
Mesaj sayım : 32
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?