- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.741
eskisehirde evi yerlestirdik, bu gece tatil icin datçaya gidiyoruz 10 gun kalıcaz, tartımı yanımda goturcem, tam tempo dönüyorum kızlar takıma
Muskacım, yorgunluktan ölecek gibi döndüm eve. :)
Tebrik ediyorum Blanchecim.
İF yapıyorsun değil mi? Ben de aynen, 17-18 gibi yiyeceğim.
Wawww.
Muskam yapmışsın yine yapacağını.
Tuvalet çok ciddi anlamda etkiler Merops.
Eksi eksidir Fatmacım. Tebrikler.
Adil rekabet diyorsun imsevalcim ama olsun sen verseydin keşke.
Ben arayı kapatırım şimdi.
Regl çok etkiliyor cidden.
Umarım haftaya daha çok gider.
Tebrik ediyorum rakibem.
NE güzel gitmiş, maşallah.
Tebrikler amelieacım.
Ona rağmen ne güzel gitmiş kilolar.
Bol bol tadını çıkarın muskacım.
Menünü kaçırma yeterli. :)
KAptanım sıkıntı yok değil mi?
bence dikkat eder çünkü düğüne fazla kalmadı dişini sıkması lazım iyicecanim datca'da dikkat seni yanima bekliyorum bak 57lere :)
bu arada arkadaşlar 3 hafta izin aldım yarın memlekete gidiyorum 1 hafta memlekette kalıp ordan otele gececeğiz o yüzden bu süre zarfında sadece cepten sizi takip edebileceğim önümüzdeki hafta ve sonraki hafta takım listeleri size özelliklehedef38beden ve kollontai kaptan yardımcıları olarak size emanet ama lütfen diğer arkadaşlarda ilgilensinler aklımı burada bırakmayın
evet öyle yapsam daha iyi ama cumaları dört gözle bekliyorum ödül içinHic yoktan iyidir ya. Sen odul gunlerini 5 kgde bir yap istersen
aslında bende ptesi +800 düm :) demek haftasonu tutsak kendimizi çok güzel şeyleer olacakBu hafta beni yakan haftasonu oldu zaten kısırlar mangallar derken offf offf 59.6 dan pazartesı 60.2 ye çıkmıştım aslında 700 gram vermiş sayılırım
Kızlar günaydın. adet oldum nasıl şişim anlatamam
Geçen hafta : 65.6
Bu hafta : 64.6
Fark : 1
%1.52
Hedef : 58
Mesaj sayım : 32
ben geldiiiim yetistim valla :)
gecen hafta 61.5
bu hafta 61.3
fark 0.2
iyi eğlenceler, özledik vallaeskisehirde evi yerlestirdik, bu gece tatil icin datçaya gidiyoruz 10 gun kalıcaz, tartımı yanımda goturcem, tam tempo dönüyorum kızlar takıma
iyi eğlenceler kaptanımbu arada arkadaşlar 3 hafta izin aldım yarın memlekete gidiyorum 1 hafta memlekette kalıp ordan otele gececeğiz o yüzden bu süre zarfında sadece cepten sizi takip edebileceğim önümüzdeki hafta ve sonraki hafta takım listeleri size özelliklehedef38beden ve kollontai kaptan yardımcıları olarak size emanet ama lütfen diğer arkadaşlarda ilgilensinler aklımı burada bırakmayın
kızzzzzzzzllllllllaaaaaaaaarrrrrrr öğlen kıymalı pide yedim ekmeksizzzzzzz
çok pişmanımmmm ama canımm çok istemişti az yemeye alışmısım kendimi sıkışmış hissediyorum keşke yemeseydim ama oldu bi kere neyse bu günlük bu bana yeter
kız için çıkmayakıymalı pide yemişin bi de ekmekle mi yicektin
hani hep menü yazarken ekmeksiz yazıyoruz ya komiklik olsun diye sey yaptım yaniii
anlamadim ben de pidenin icini mi yedin sadece?
ya bi arkim vardi makarnayla ekmek yiyordu :S
tamamını yedim yanii arkadaşlar tamam bidaha böle ilginç mesajlar yazmıycam
Hafta sonu tutsam azıcık şimdi 58 lerde olacaktımevet öyle yapsam daha iyi ama cumaları dört gözle bekliyorum ödül için
aslında bende ptesi +800 düm :) demek haftasonu tutsak kendimizi çok güzel şeyleer olacak
iyi eğlenceler, özledik valla
iyi eğlenceler kaptanım
Hafta sonu tutsam azıcık şimdi 58 lerde olacaktım
allah iyiliğini versin bende dedim pideyi ekmeğemi sarıp yiyodu öncedenhani hep menü yazarken ekmeksiz yazıyoruz ya komiklik olsun diye sey yaptım yaniii
insallahhhhh yoksa yatacak benim iddao da olur az daha sabir
iyi tatiller insallah kazasız belasız bol bol eglencelerbu arada arkadaşlar 3 hafta izin aldım yarın memlekete gidiyorum 1 hafta memlekette kalıp ordan otele gececeğiz o yüzden bu süre zarfında sadece cepten sizi takip edebileceğim önümüzdeki hafta ve sonraki hafta takım listeleri size özelliklehedef38beden ve kollontai kaptan yardımcıları olarak size emanet ama lütfen diğer arkadaşlarda ilgilensinler aklımı burada bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?