Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok şükürrrrrrr bitti hazine denetimiii :))))) alnımın akıyla verdim hesabımı :)

Şimdi bizim verdiğimiz kiloların ortalanması alınıyor ve diğer takımlarla kıyaslanıyor sonra sıralama yapılıyor anladığım kadarı ile. 1. , 2. VE 3. takımlar belirleniyor değil mi ?
Eh ben de bu hafta en az 2 kilo vermezsem OKYANUSYAA değilim hem de sırf yağdan

tebrikler canım bi sıkıntıyı atlattın rahatlarsın artık

canım sen 31 temmuz yanı cuma gün takıma geldiğin için haftaya 3. cuma olacak ve listeye gireceksin ona göre hadi bakalım göre

hedef38beden canım cok sagol, menu bildirimi yapıcam tabii.
Allah seni napmasın cok guldum kız. Kardesimde kucukken simidi ekmege sarıp yerdi.
eskisehirde evi yerlestirdik, bu gece tatil icin datçaya gidiyoruz 10 gun kalıcaz, tartımı yanımda goturcem, tam tempo dönüyorum kızlar takıma
Hem sen hem hedef ozlettiniz kendinizi bacım, cok sevindim ikinizinde donmesine.
İyi tatiller kaptanım. Bi senelik enerji depolada gel.
Sıkı tutarsan 15-20 gunde bir odul yaparsın iste fenamı?
kız için çıkmaya kıymalı pide yemişin bi de ekmekle mi yicektin
Bende cok guldum yaa
anlamadim ben de pidenin icini mi yedin sadece?

ya bi arkim vardi makarnayla ekmek yiyordu :S
Ah onu bende yapıyodum ve bayılırdım 114e nasıl cıktım sanıyosun?
hani hep menü yazarken ekmeksiz yazıyoruz ya komiklik olsun diye sey yaptım yaniii
Eh ise yaradı hepimizi guldurdun allah da seni guldursun.

Kaptanım gözün arkada kalmasin.
Biz hallederiz onu.
Sen bolca tatilin tadını çıkar.

neyse yapmayım böyle şeyler diyodumda herkezi güldürdüm sanırım o yüzden devam edeyim bariii

Bu arada gunde 2 hurmadan fazla yemeyin diyorlar ama 2 cok iyiymis saglik icin.

2 yedim ben de valla bugun ay kendime geldim.
Kız bayılacan biyerlerde bigun az az atıstır canına yazık.
hııı ama daha takıma girmedim ki, benim çabam etkilemeyecek sıralamayı doğru ya.
Yaa listedeymisin baak. Simdi haftaya bizi birinci yapmazsan ceza verelimmiiiii?
kızlar bugün izne ayrılıyorum ama bebişler küçük oldugu için uzun tatile gidemiyoruz günü birlik gezicez gün içinde giremezsem akşam telafi ederim
İyi eglenceler

neyse yapmayım böyle şeyler diyodumda herkezi güldürdüm sanırım o yüzden devam edeyim bariii
Devam tabii moraller yuksek tutulmalı
Kızlar spor konusunda birkaç gün bekliyorum.
Sonra son sürat spor yapacağım.
Neden bilmiyorum topuğumun 2 yanından kramp giriyor ayağımın üzerine basınca.
Tam gecmesini bekle canım tekrarlamasın. Cok yuruyus yaptıysan tatilde onun yorgunlugu cıkıyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…