- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.761
tebrikler canım bi sıkıntıyı atlattın rahatlarsın artıkÇok şükürrrrrrr bitti hazine denetimiii :))))) alnımın akıyla verdim hesabımı :)
Şimdi bizim verdiğimiz kiloların ortalanması alınıyor ve diğer takımlarla kıyaslanıyor sonra sıralama yapılıyor anladığım kadarı ile. 1. , 2. VE 3. takımlar belirleniyor değil mi ?
Eh ben de bu hafta en az 2 kilo vermezsem OKYANUSYAA değilimhem de sırf yağdan
Seçim vaadi :)))kızlar birbirimizi sporamı teşfik etsek açık ara 1. olsak ne guzel olur spor yapmayana cezamı versek
canım sen 31 temmuz yanı cuma gün takıma geldiğin için haftaya 3. cuma olacak ve listeye gireceksin ona göre hadi bakalım göreÇok şükürrrrrrr bitti hazine denetimiii :))))) alnımın akıyla verdim hesabımı :)
Şimdi bizim verdiğimiz kiloların ortalanması alınıyor ve diğer takımlarla kıyaslanıyor sonra sıralama yapılıyor anladığım kadarı ile. 1. , 2. VE 3. takımlar belirleniyor değil mi ?
Eh ben de bu hafta en az 2 kilo vermezsem OKYANUSYAA değilimhem de sırf yağdan
Allah seni napmasın cok guldum kız. Kardesimde kucukken simidi ekmege sarıp yerdi.kızzzzzzzzllllllllaaaaaaaaarrrrrrr öğlen kıymalı pide yedim ekmeksizzzzzzz
çok pişmanımmmm ama canımm çok istemişti az yemeye alışmısım kendimi sıkışmış hissediyorum keşke yemeseydim ama oldu bi kere neyse bu günlük bu bana yeter
Hem sen hem hedef ozlettiniz kendinizi bacım, cok sevindim ikinizinde donmesine.eskisehirde evi yerlestirdik, bu gece tatil icin datçaya gidiyoruz 10 gun kalıcaz, tartımı yanımda goturcem, tam tempo dönüyorum kızlar takıma
İyi tatiller kaptanım. Bi senelik enerji depolada gel.bu arada arkadaşlar 3 hafta izin aldım yarın memlekete gidiyorum 1 hafta memlekette kalıp ordan otele gececeğiz o yüzden bu süre zarfında sadece cepten sizi takip edebileceğim önümüzdeki hafta ve sonraki hafta takım listeleri size özelliklehedef38beden ve @kollontai kaptan yardımcıları olarak size emanet ama lütfen diğer arkadaşlarda ilgilensinler aklımı burada bırakmayın
Sıkı tutarsan 15-20 gunde bir odul yaparsın iste fenamı?evet öyle yapsam daha iyi ama cumaları dört gözle bekliyorum ödül için
aslında bende ptesi +800 düm :) demek haftasonu tutsak kendimizi çok güzel şeyleer olacak
iyi eğlenceler, özledik valla
iyi eğlenceler kaptanım
Bende cok guldum yaakız için çıkmayakıymalı pide yemişin bi de ekmekle mi yicektin
Ah onu bende yapıyodum ve bayılırdım 114e nasıl cıktım sanıyosun?anlamadim ben de pidenin icini mi yedin sadece?
ya bi arkim vardi makarnayla ekmek yiyordu :S
Eh ise yaradı hepimizi guldurdun allah da seni guldursun.hani hep menü yazarken ekmeksiz yazıyoruz ya komiklik olsun diye sey yaptım yaniii
canim aksami bos gec ya kendine odul vermissin o sana 1 hafta yeter bence, aksama yogurt.
bu arada arkadaşlar 3 hafta izin aldım yarın memlekete gidiyorum 1 hafta memlekette kalıp ordan otele gececeğiz o yüzden bu süre zarfında sadece cepten sizi takip edebileceğim önümüzdeki hafta ve sonraki hafta takım listeleri size özelliklehedef38beden ve @kollontai kaptan yardımcıları olarak size emanet ama lütfen diğer arkadaşlarda ilgilensinler aklımı burada bırakmayın
hedef38beden canım cok sagol, menu bildirimi yapıcam tabii.
Allah seni napmasın cok guldum kız. Kardesimde kucukken simidi ekmege sarıp yerdi.
Hem sen hem hedef ozlettiniz kendinizi bacım, cok sevindim ikinizinde donmesine.
İyi tatiller kaptanım. Bi senelik enerji depolada gel.
Sıkı tutarsan 15-20 gunde bir odul yaparsın iste fenamı?
Bende cok guldum yaa
Ah onu bende yapıyodum ve bayılırdım 114e nasıl cıktım sanıyosun?
Eh ise yaradı hepimizi guldurdun allah da seni guldursun.
neyse yapmayım böyle şeyler diyodumda herkezi güldürdüm sanırım o yüzden devam edeyim bariii
kızlar birbirimizi sporamı teşfik etsek açık ara 1. olsak ne guzel olur spor yapmayana cezamı versek
Kız bayılacan biyerlerde bigun az az atıstır canına yazık.Bu arada gunde 2 hurmadan fazla yemeyin diyorlar ama 2 cok iyiymis saglik icin.
2 yedim ben de valla bugunay kendime geldim.
Yaa listedeymisin baak. Simdi haftaya bizi birinci yapmazsan ceza verelimmiiiii?hııı ama daha takıma girmedim ki, benim çabam etkilemeyecek sıralamayı doğru ya.
İyi eglencelerkızlar bugün izne ayrılıyorum ama bebişler küçük oldugu için uzun tatile gidemiyoruz günü birlik gezicez gün içinde giremezsem akşam telafi ederim
Devam tabii moraller yuksek tutulmalıneyse yapmayım böyle şeyler diyodumda herkezi güldürdüm sanırım o yüzden devam edeyim bariii
Tam gecmesini bekle canım tekrarlamasın. Cok yuruyus yaptıysan tatilde onun yorgunlugu cıkıyodur.Kızlar spor konusunda birkaç gün bekliyorum.
Sonra son sürat spor yapacağım.
Neden bilmiyorum topuğumun 2 yanından kramp giriyor ayağımın üzerine basınca.
Dimi dimi, insanların bir anda şaşırması harika oluyor.
Sen öğretmen miydin? Yoksa üniversite misin?
kulağa çok hoş geliyor
Canım biraz problemli bir dönemdeyim. İnşallah skıntılarım geçince yazarım uzun uzun.Hümeyracım neyin var hiçbişey paylaşmıyosunki. Meraklandırdın önemli değildir.inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?