Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selaaaaaaaaaaam:CüvCüv:
keyifler nasıl hanımlar? benim bu sabah başıma geleni anlatayım size kalktığımda sular kesikti bayağı gittim geldim konrtol ettim geldimi diye sonra musluğu açayımda gelirse haberim olur dedim ama ben yatak odasına gidince sular gelmiş bayağıda tazyikli gelmiş maalesef 5dk. içinde evi su bastı yatak odasından çıkınca koridorda ki halıya bir bastım suyun üstünde yüzüyor halı neyse komşuyu çağırdım birlikte balkona attık ıslanan halıları sonra o sinirle eşimi aradım onunda açmayacağı tuttu 2ssaat sonra geri aradı sen niye telefonuna bakmıyorsun ben hamileyim ya bana birşey olsa düşsem ölsem haberin olmayacak:mymeka: diye telefonda iyi bir fırrça kaydım kendisine biraz öncede aradı yemek yapma seni önce yemeğe sonrada sinemaya götüreceğim dedi :roflol:

kaptanım bidanem tatile götürmemesi konusunda bende kendisini affetmiş değilim ama ben bunun acısını seneye çok fena çıkaracağım ahanda buraya da yazıyorum hatırlatın bana olurmu?:jeyyar:
kilo mevzusuna gelince ayol senden başka aldığı kiloyu yazan olmamış aşkolsun yani herkese neyse şu anda hamileliğimin başından itibaren toplam 10 kilo almış bulunmaktayım daha 2.5ay var :kedi: umarım geri verebilirim bu kiloları yaaaaaaa

ayy reyhan abla sen bide benim annemi görsen sanırım ben 1doğururken o 9 doğuracak ilk torun ya ondan herhalde çok heyecanlanıyor ve söylemese de ben anlıyorum bana birşey olursa diye çok korkuyor canım annem yaaaa
kızına da allah kolay doğum nasip etsin inşallah hani derler ya bir avazda olsun inşallah (benimkide)

canım arkadaşım yaaa Şenizsen gönlümü rahatlatıyorsun bak yazdıklarını okuyunca doğum korkum hafifledi öyle tatlı anlatıyorsun ki çok özledim görüşelim en kısa zamanda hatta bu akşam eve erken dönersem gece konuşuruz olurmu bitanem?
mehalimi sormuştum ama kendisi cevap yazmamış okumamıştır belki yazdığımı merak ediyordum onu?
hadi ben gidip süsleneyim yarım saatim var ancak hazırlanırım koca göbeğimle herşeyin içine sığamıyorum malum hem şık hem spor olmak lazım öptüüm hepiniziiiiiiiii

selamlarrrrrr..
ve nihayet kaan bebegimiz tesrif ettilerrrrrrrrrrr.. bu sabah saat 8.12 de kafasinin yaninda bir kolunuda uzatarak merhaba dedi dünyaya. uzun simsiyah sacli 3310 gr agirliginda 51 cm boyunda dünya yakisiklisi bir bebek mis kokulu evimizi mutluluga bogdu ayagimizi yerden kesti ciliz cigligiyla.
sabah erkenden ise gidecegim. ama size haber verip cikayim dedim. allah tüm istiyenlere nasip etsin hayirli evlatlar insallah. cok mutluyum uyuyabilecegimi sanmiyorum ama dinlenmeliyim kizlar cok öpüyorum hepinizi.
kallisim dogru düsündün caniminici ben az toparlanayim sonra girerim listeye.

Annemmm haberinle nasılda heyecanlandım anlatamamalkisalkisalkis
gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün yerimseniben
Ne kadar güzel yaaagamyoncuiremsu

ayyyy ayyyy gozunadinolsun insallah allah saglikli hayirli uzun bir omur nasiiip etsin kucuk beyimize :ecrin_bebek::ecrin_bebek: ablacim insallah diger evlatlarin cocuklarinida gorursun ayya canim yaa anane oldun hemde ananelerin en guzeliŞeniz

Annemmm haberinle nasılda heyecanlandım anlatamamalkisalkisalkis
gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün yerimseniben
Ne kadar güzel yaaagamyoncuiremsu
canim insallah en kisa zamanda seninde guzel haberlerini aliriz ve bir gun kallisim bize derki kizlar mustang dun gece doguma gitmis kucuk bir cadi almis kucagina size selam yolluyo desin insallah rabbim $u mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine rabbim insallah :Saruboceq:

ve tabi ayni seyler canzi ceylan bide bijomun basina gelsin yalniz onlarin haberini kim verecek CADIARZU kallisim sana buyuk bir gorev dusuyo bacim sen hepsinin tel no sunu al simdiden kolay degil gece gunduz haber bekleyecen honeyinki az kaldi onun nosu da vardir senin $imdi bide bu mustang ceylan bijo canzi bunlar birer hafta aralikli hamile kaliyolarmi$ allaaaah pe$ pe$e dogururlar off nasil ama e boyle olunca bizim 5. takim ayni yarismacilarlan bir 50 yil devam eder bide biz bu cocuklarin daha sunnetini askerliklerini evliliklerini kutlariz ohhooo

amaaaan gece gece nerden geliyosa bunlar aklima neyse benim misafirim var kizlar bugun eltimler geldi onlari yatirdim az once benimde uykum yokya boyyle hayaller kuruyom ay insallah gerceklesir hepsi reyhan ablaninda torunu gelince sevinc delisi oluverdim
honeyim kilolari sordunya ben hepsininkini hatirlamiyom:uhm: bacim bitek kucugunkunu hatirliyom efeninkni tam emin degilim ama galiba 12 kilo almistim dogumakadar emiin olmadigim icin yazmadim balim ama yarin dosyalarima bir bakem her coccugun dosyasi vardi 9 ay boyunca her ay doktor bisiyler yazdi onlarda kilolarda vardi bir bakem

hem takım olarak 2. hemde bireyselde canzi 2. olmuşş tebrikler kızlar hepinizi. :))
allah nazarlardan korusun hem aziz hemde iki kisinin kilo vermesiylen derece yapmisiz afferin kilo verenlere tebrikler canlarim aslanlarim benim a.s.a.s.a.s.turkbayragi

oiiyyy alkisalkisalkis yerim yerim Şeniz

tartı krizimin olduğunu belirtiyorum bir kaç gündür. eskişehire dönene kadar bildirim yapamayacağım.
sevgiler.
canım evet bu konuyu biliyoruz ama bir sonuç bulmalıydın şimdi eskişehire döndüğünde tartı aynı göstermezse ne olacak? kilona en yakını bulup yazmalıydın ayrıca yazmayacksanda ben müneccim değilim gelip bildirim yapmayacağını söylemeliydin burada saatlerce oturup birileri gelsin kilo bildirsinde bildirim yapalım diye bekliyorum benim beklediğim gibi 13. takımda bizim listeleri kontrol etmek için bekliyor bu hak değilmidir, bazı noktlara lütfen dikkat edelim...
honeyim çok üzüldüm canım evini su basmış ama bak işe yaramışkaydirigubbakcemile3arada aç musukları sen sinirlen ortalığı birbirine kat bakalım nere gitçenkaydirigubbakcemile3

reyhan ablacım çok sevindim 28 ağustos demek bekleyemedi ayy kıyamam ben ona fotolarını ekle sonra ablam merak ederiz çok helecan yaptım pek sevindim allah sağlıklı günlerde tüm sevdiklerinin yanında büyümesini nasip etsin

bizim evdede dünyadaki gibi bir kriz var akşamdan berilmaz: şimdi benim kız burdaki sınavın haricinde mimarsinana giti ya orada kağıdına en son sıralarda girdiği için mühür bsamayı unutmuşlar ve sınavı geçersiz sayıldı yani boşuna gitmiş oldu iptal.. geçen gün kalktı marmaraya gitti orda ilk elemeyi başarıyla geçti grafik ve endüstri tasarım yazdı fakata pazartesi burada kazandığı bölüm yani içmimarlığın kaydını yaptırmamız gereken saatlerde diğerinin sınavı açıklandı dün akşam ve grafiğe giremeyecek.. salı günü endüstri tasarım var ona gidecek.. ama.. gel gör ki aylardır hiç bir şeye sesini çıkartmayan babamız akşam krizlere girdikafamçokkarıştı son nada nereden çıktı bu işte burada kazandın daha ne istiyorsunda çocuğumu ağlattı durdu.. kalacak yerin yok..bizden kopmayamı çalışıyorsun uzaklaşmakmı istiyorsun filan gibi tüm saçma fikirleri düşünceleri sıraladı durdu.. çocuğum ağlayarak giti odasına .. aldım karşıma eşimi dedim sen ne yapmaya çalışıyorsun burada istediği bölüm olamadı neden şansını denemesin... oradaki okula yarım saat uzakta ablam oturuyor elbet orada kalacak üstelik evde sadece ablamın 2 kızı var artık diğerleri otelde yani kimse kimseye ne yük olacak ne bişey ve ablam asla bırakmaz ...dedim eşime aklındakileri doğru düzgün anlat açıkça ve bahanelerle uğraştırma bizi.... bu sefer gitti kızın odasına işte ben kaldıramıyorum 4-5 yıl uzaklaşmanı ama madem böyle istiyorsun istediğin gibi olsun..kafamçokkarıştı.. sonra diyorki bana nasıl olacak nasıl edecek.. ay çok sıkıldıım erkeklerin saçma düşüncelerinden... ve içlerinden geçenleri doğru düzgün açıkça söylemediklerinden... işte bizim evin son gündem krizide buydu dün akşam...

:))) ah erkekler ahh. kulaklarını dolandırarak gösteririler bunlar.. .

günaydın millet. bende sinir vaziyetindeyim hap kullanmama rağmen regl gecikti ve uyus oldum off.

günaydın herkeseee a.s.
ayy reyhan abla çok sevindim minicik bir insan girdi hayatınıza artık bütün konuşma konuları onun üstüne olur ay güldü ay ağladı ay bak kafasını tutabiliyo Allah hayırlı ve uzun ömür versin..

asyacım gene misafir ha valla ben alışkın değilim kapım bile çalmaz çalsa da gelen bellidir ceylan kaydirigubbakcemile3 kaldıramam ben heralde o kadar çok alıştım burda yalnızlığa düzenim bozuluyo gibi geliyo aman sen de misafir var diye çok yeme haa lmaz:

kallisim ahh ah bu erkekler ne diyeyim bazen söylediklerinin sonuçlarını hiç düşünmüyolar hele ki bazıları çocukları bir birey yerine koymuyolar. geçen gün tv de bir adam dedi ki hangi birimiz küçük çocuklarının sözünü kesmiyoruz sonuna kadar dinliyoruz? düşündüm de ne kadar doğru bir söz. ama tabi biraz babayı da anlamaklazım kızından uzakta olmak istemiyodur ayrılmak istemiyodur benim de annem çok üzülmüştü şehir dışı olayına..

bugün midem dünden daha kötü arkadaşlar valla kaynıyo da kaynıyo ne yapıcam bilmiyorum bütün gün :bbo: eşimi de işyerinden çağırdılar işler yoğunmuş evde yok valla nasıl zaman geçiricem ya off.

dün çikolata aradı. çok iyi zaman geçiriyomuş, tatili çok güzel geçiyomuş. pazar günü dönecekmiş istanbula. açık büfeyi sordum, ohoo düşünmüyorum, allah ne verdiyse dedi :roflol: :roflol: bayramdan sonra anca kendimize geliriz takımcak diyim ben size kaydirigubbakcemile3

:))) ah erkekler ahh. kulaklarını dolandırarak gösteririler bunlar.. .

günaydın millet. bende sinir vaziyetindeyim hap kullanmama rağmen regl gecikti ve uyus oldum off.
aman ya seninde reglin insanı ciddi strese sokar hasta eder.. bir düzene girse lmaz:

bijom bende alışkın değilim misafirim hiç olmaz bende kimseye gitmem alıştım dediğin gibi yapamamda galiba öncede böyleydim zaten yabani :)) ama bir sıkı dostum arkadaşım olsun isterdim doğrusu çat kapı gidip gelebileceğim tek kişi:gitme:

eşin yokken vakit geçmeyecekmiş ya :roflol::roflol: eşinin evdeki görevi seni oyalamakmı tısss:roflol:
ay bizimkide gitti sabah 6 da işe pek bir üzüldüm sorma gitsin :roflol:..

bijom benim kızlardan yollıyım sana yerimseniben bende fazla var...

günaydın güzellerin takımı
2. liğimizi kutluyorum
Reyhan ablam evinize neşe gelmiş hayırlı uzun ömürlü olsun
Kallisim iş olacağına varır umarım kızın hakkında en hayırlı olacak yere başlar

hoşgeldin cocom.. bende aynen öyle düşünüyorum ne kadar bağırıp çağırsan sonuç değişmez belki hiç kazanamayacak boşuna ortalığı karıştırıyorsun dedim eşime ve kazansada kendi hayatı sonuçta bizi sorumlu tutabilecek bir davranışımız olmamalı ayrıca ben çocuklarımı hep anlatırım yani yanlış yapabilecek çocuklar değiller hep anlatıyorum burada bunu, sonuçta yanlışta yapsa bir daha tekrarlanmaması için çaba harcamalıyız yıllar öncesinden tedbir almaya çalışarak onun hayatını doğru kurmasını sağlayamayız...

hahah yolla yolla kallisim insan bir nefes arıyor valla bazen evde. telefon geliyo akşamüstü falan alooo diyorum sesim yeni uyanmış gibi noldu falan diyolar ne olcak diyorum dün akşamdan beri sesimi kullanmadım ki kimseyle konuşmadım :roflol:

kocam evdeyken en azından kavga ediyoruz, tavla oynuyoruz, muhabbet ediyoruz, evde yapılması gereken ağır işleri yapıyoruz beraber falan, zaman bi şekilde geçiyo, ondan demiştim yaa

herkese gunaydın.aslındaogle oldu ama yenı uyandım sabah 5 ıtıbarıyle ıstanbul uma evıme ve ınt baglantıma kavusdum.artık buradayım kısmetse

herkese iyi hafta sonları....

reyhan ablacım hayırlı uğurlu olsun....Allah analı babalı büyütsün inşallah...

kalliste ablam valla bu kadınların işi çok zor....bizim beyin yapılarımız tamamiyle farklı biz sonuç düşünerek hareket ederken onlar düşüncesizce hareket eder...sonda söleneceği başta söler....Allah hepimizin yardımcısı olsun...

mustangım aynı halt bu ay bana oldu....acaip sancılar içinde ne olduğunu anlayamadığım bir sinir içindeyim...sağ tarafımda bir ağrı var ...doktora gitmem lazım sanırım...ama bu gecikme işi çok fena...dedim ya bu kadınların işi çoooooooooooooooookkk zorrr.....

asyacım kilolarla bnm de başım dertte tartılmaya korkar oldum...bu ramazan ayında hep böle oluyorum tüm hevesimi kaybedip iştahımı kontrol edemiyorum...umarım daha fazla böle dvm edipte verdiklerimin hepsini bikaç ayda geri almam....

hepinize slmlar saygılar ...öpüldünüz

merhaba güzellerim. tüm hayirli olsun dileklerinde bulunan arkadaslara cok cok tesekkür ederim.
inanilmaz seyler yasiyoruz. herkesin yüzünde bir gülücük. dünya güzel, hersey güzel, insanlar iyi, hava güzel. bizi bu hale sokan minik melegimizin resmini ilk firsatta koyacagim tabiki...
bütün gün hastanedeydik. sonra iftar zamani eve geldik b u saate kadar yedik ictik damat eve gitti bende size geldim.. dün gece bir saniye uyumadim uyku falan yok bizde artik. kücücük bir bebegin bunlara sebep olmasi inanilir gibi degil ama gercek. meger biz coktannnnn hazirmisiz bu bebege.........
cedricim gelmis hosgelmis canim benim. cok özledik seni. gerci bende yeni geldim sayilir.
ben yatayim belki bugün uyurum biraz. canlarim kocaman öpüyorum hepinizi. yarin koymaya calisirim resimleri iyi geceler hepinize

Ayy annecim ya sen anlatırken ben heyecanlanıyorum bu bebek senin ilk torunun mu annem. Eğer ilkse tadıda çok başkadır eminim her nekadar anlamasakta hayal etmek bile ayrı sanırım . resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz..
cedric canım hoşgelsin özlettin kendini gerçekten neler yaptın nereleri gezdin neler gördün az detaylı anlatsan bir cee deyip geçmesen

xTAbum gerçekten hapla bile böyle düzensiz olması çok sinirimi bozuyor. ama çok şükür allaha dermansız dert değil. hep bunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…