- 24 Mart 2008
- 505
- 4
- 296
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.581
selaaaaaaaaaaam:CüvCüv:
keyifler nasıl hanımlar? benim bu sabah başıma geleni anlatayım size kalktığımda sular kesikti bayağı gittim geldim konrtol ettim geldimi diye sonra musluğu açayımda gelirse haberim olur dedim ama ben yatak odasına gidince sular gelmiş bayağıda tazyikli gelmiş maalesef 5dk. içinde evi su bastı yatak odasından çıkınca koridorda ki halıya bir bastım suyun üstünde yüzüyor halı neyse komşuyu çağırdım birlikte balkona attık ıslanan halıları sonra o sinirle eşimi aradım onunda açmayacağı tuttu 2ssaat sonra geri aradı sen niye telefonuna bakmıyorsun ben hamileyim ya bana birşey olsa düşsem ölsem haberin olmayacak:mymeka: diye telefonda iyi bir fırrça kaydım kendisine biraz öncede aradı yemek yapma seni önce yemeğe sonrada sinemaya götüreceğim dedi :roflol:
kilo mevzusuna gelince ayol senden başka aldığı kiloyu yazan olmamış aşkolsun yani herkese neyse şu anda hamileliğimin başından itibaren toplam 10 kilo almış bulunmaktayım daha 2.5ay var :kedi: umarım geri verebilirim bu kiloları yaaaaaaa
kızına da allah kolay doğum nasip etsin inşallah hani derler ya bir avazda olsun inşallah (benimkide)
mehalimi sormuştum ama kendisi cevap yazmamış okumamıştır belki yazdığımı merak ediyordum onu?
hadi ben gidip süsleneyim yarım saatim var ancak hazırlanırım koca göbeğimle herşeyin içine sığamıyorum malum hem şık hem spor olmak lazım öptüüm hepiniziiiiiiiii
keyifler nasıl hanımlar? benim bu sabah başıma geleni anlatayım size kalktığımda sular kesikti bayağı gittim geldim konrtol ettim geldimi diye sonra musluğu açayımda gelirse haberim olur dedim ama ben yatak odasına gidince sular gelmiş bayağıda tazyikli gelmiş maalesef 5dk. içinde evi su bastı yatak odasından çıkınca koridorda ki halıya bir bastım suyun üstünde yüzüyor halı neyse komşuyu çağırdım birlikte balkona attık ıslanan halıları sonra o sinirle eşimi aradım onunda açmayacağı tuttu 2ssaat sonra geri aradı sen niye telefonuna bakmıyorsun ben hamileyim ya bana birşey olsa düşsem ölsem haberin olmayacak:mymeka: diye telefonda iyi bir fırrça kaydım kendisine biraz öncede aradı yemek yapma seni önce yemeğe sonrada sinemaya götüreceğim dedi :roflol:
kaptanım bidanem tatile götürmemesi konusunda bende kendisini affetmiş değilim ama ben bunun acısını seneye çok fena çıkaracağım ahanda buraya da yazıyorum hatırlatın bana olurmu?:jeyyar:honeyim hoşgeldin cicim benim...özlüyoruz bak izine ayrılmadınmı daha sık gel.. kocanada çok kızdım( asıl senin tatile ihtiyacın vardı bahane uydurmuş ben ilk kızımın hamileliği yaz aylarına gelmişti 8 aylıktı denize giriyordum :))
hemen yazayım
1. hamilelikte 13 kilo
2.hamilelikte 11 kilo
3. hamilelikte 9 kilo almıştım
kilo mevzusuna gelince ayol senden başka aldığı kiloyu yazan olmamış aşkolsun yani herkese neyse şu anda hamileliğimin başından itibaren toplam 10 kilo almış bulunmaktayım daha 2.5ay var :kedi: umarım geri verebilirim bu kiloları yaaaaaaa
ayy reyhan abla sen bide benim annemi görsen sanırım ben 1doğururken o 9 doğuracak ilk torun ya ondan herhalde çok heyecanlanıyor ve söylemese de ben anlıyorum bana birşey olursa diye çok korkuyor canım annem yaaaaaman allah bugün iki üc sayfa olmus yazilanlar hareketlenmisiz biraz.kaydirigubbakcemile5
önümüzdeki hafta daha iyi olacak insallah..
ballim gelmis ne güzel cok sevindim. dogum tarihi 29 agustos ballim yani iki gün kaldi hayirlisi artik biz bir haftadir hergün bekliyoruz. kizcagiza her evi aradiginda ilk dedigimiz sey iyimisin dogurmadinmi hala oluyor :dance: az kaldi az.. ama biraz daha bu konuya adapte olursam panikliyecegimden korkuyorum. cok düsünmemem lazim ama elimde degil.ben panik yaparsam zavalli kizim korkudan ne hale gelir. gerci cok cesur bilincli ve cesur bir kiz ama olsun bende güclü olmaliyim.
kallisim haklisin canim ya gencken severdim uzun tr yolculugunu. okadar eziyet cekerdim yinede severek beklerdim izin zamanini. ama yaslaninca insan rahatina düsüyor fazla sikintiya gelemiyor bana kalsa ucakla giderim ama orada arabasiz olmuyor iste. eskiden kücücük bebeklerimle gider gelirdim kendi evim bile yoktu elimizde valiz bir hafta bunda 3-5 gün sunda konakliya konakliya bir ayi döldurup dönerdik. arabalar konforsuzdu klima yok birsey yoktu valla cok cektik ama dedigim gibi genclikte cekiliyor. asyamin dedigi gibi ayvalikta mutlaka bizde konaklardik hatta bir gece kalirdik deniz kenarinda güzeldir oralar..
bebegim kesinlikle 1. model güzel ama ben senin daginik hircin kisa saclarini cok seviyordum sana cok yakisiyor
kızına da allah kolay doğum nasip etsin inşallah hani derler ya bir avazda olsun inşallah (benimkide)
canım arkadaşım yaaa Şenizsen gönlümü rahatlatıyorsun bak yazdıklarını okuyunca doğum korkum hafifledi öyle tatlı anlatıyorsun ki çok özledim görüşelim en kısa zamanda hatta bu akşam eve erken dönersem gece konuşuruz olurmu bitanem?kiz kallis oyle deme yaw tatilden kilo alip donunce baya bir zoruma gitti simdide verememek olduruyo beni ama verecem insallah hirs yaptim taktim bide cok oyle iste
reyhan ablam benim son dogumum yani efe 29 agustosta dogdu gorumcem tatil yapmadi o yaz sagolsun benim dogumuma gelecegini soyledi geldi bir hafta onceden hergun bana yenge agrin varmi , ne zaman gelecek bu bebek , simdi nasilsin , azcik oh yada uff desem hemen yenge geliyomu agrimi basladi kiz dedim ben dogurmuycam sen hele bir once dogur sonra be doguram didim neyse ay 29 oldu aksam yemegini yedik hafifi agrim gelmeye basladi soyledim kizlar cantami getirin hafifi agrim var dedim ama dedim canim cok cay cekti emel sen cay koy hele bir cayimi icemde oyle gidem emel yani gorumem kiz cay da ne ola simdi yuru hadi amaan dedim simdi iki saat orda yatacam iyice bir hizlansin agrim oyle gitcem dedim cayimi ictimde oyle gittim
yani seni cok iyi anlayabiliyorum ablam o rahattir merak etmeyin iyidir gunu geldimi nasil olsa dogacak allahin izniylen saglikla insallah
bide e$im filmlerdeki gibi ciglik atacagimi sanip eminmisin agrin olduguna demezmi hani bagirmiyosun diyo boyle iste allahim hemen cikmam lazim kapi caliyooooooooo
mehalimi sormuştum ama kendisi cevap yazmamış okumamıştır belki yazdığımı merak ediyordum onu?
hadi ben gidip süsleneyim yarım saatim var ancak hazırlanırım koca göbeğimle herşeyin içine sığamıyorum malum hem şık hem spor olmak lazım öptüüm hepiniziiiiiiiii