Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dedim ya canım bilmedigim icin cok bisey demek istemedim, ama ben yemiyorum, bende de gastrit var asitli seyler yemiyorum pek,ben proteinle iyi veriyorum . sizlerle pek tanısamadık benim ev tasıma nişan falan vardı, iki aya da dugun var gerci yine yogunum ama buralarda olucam hep artık.
basladıgımda 71.6 kiloydum nisan ayında. simdi 61.3. 59 lara inddim bi ara da tartı farkına kurban gittim, kızlar bilir az yerim genelde, nerdeyse ac gezerim bi ara sadece corba icmistim simdi de 5 gun protein yapıcam, herkes farklı bunyeye sahip tabi, ben meyve hic yiyemiyorum aslında yemek lazım ama sevmiyyorum iste

Keşke aç gezmesen
zamanında benim yaptığım hatayı yapıyorsun ya da sadece protein ağırlıklı olmasa beslenmen.
Bünyeden bünyeye bu değişmez canım, aç kalmak iyi bir şey değil açlık her bünyede aynı tepkiyi verir. pankreasının çalışma sistemini bozarsın benim gibi, busefer fazla insülin üretir ya da az üretir...
Ben bu sebeple hipoglisemi oldum, tek sebebi işte şuan senin yapıyor olduğun şey. Naçizane tavsiyemdir yapmaman yine de sen bilirsin tabi :)
Benim şu yaşadıklarımın bir sonraki evresi şeker hastalığı, ve olmamak için uğraştığım gibi hipoglisemiyi de ortadan kaldırmaya çalışıyorum.
Evet çok çok haklısın protein ağırlıklı beslenmek hızlı kilo verdirir ÇÜNKÜ; vücut işleyişine göre önce şeker yakılır karbonhidrat yani, daha sonra stok tükenince yağa geçer bünye ve onu da şekere çevirir yakar. En sona artık vücudun iflas belirtisidir ki stokta bulunan proteini tüketir hayatsal faaliyetlerini idame ettirebilmesi için. Bu da uzun süreli açlık belirtisidir, diyet dilinde kas erimesi dediğimiz olaydır yani.
Ama sen sadece proteinle beslenirsen vücut, yediklerinin içinde karbonhidrat ve yağ olmadığından bedeninde bulunan karb. ve yağı tüketir, yediğin protein de yanına kar kalır. Çok mantıklı bir diyet olmasına rağmen çok da tehlikeli.
Üstelik protein azotlu bir bileşik ki böbreklerin baş düşmanı, dengeli beslenerek bu tehlikeyi dengeliyoruz,
Böbrek taşı safra taşı oluşur bedeninde yazık bunlar kolay şeyler değil

Ben uyarayım gerisi sana kalmış gelin hanım :))

yazmışım da yazmışım :)))) senin adına korkumdan başka bir şeyden değil sevgili kollontai :)
canım ben sporu duzenli yapıyorum o yuzden protein fazladan ihtiyacım oluyo, zaten uzun sureler yapmıyorum uc gun bes gun en fazla, birde bu son ataklarım zaten pek kilom kalmadı, sporla veririm insallah :)

Çok Haklı. Bu kadar emek boşa gitmeyecek.

ha simdi oldu bak

Profilimde canım beni izleyenler gorebiliyor.
evet marka öneren olursa ben de denemek isterim.
Ben elmacık su iciyorum, hem icimi guzel hemde ph yuksek.
slm kizlar hayirlayamadim soguk limonlu yesil cay icen arkadasimiz kimdi tarifi hatirlayamadim tekrar yazabilirmi rica etsem
Bendim canım, 2 poset yesilcay ve bir paket 5i biryerdeyi bir fincanda demle ılıyınca soguk su ile 1,5 litreye tamamla bir limonun suyunu sık soguk yada buzlu ic, afiyet olsun

gunaydın kızlar, IF ne bi bana da anlatsanız????

Kollontaicim, uzun süre açlık prensibine dayanılan bir diyet.
Link iletirim sana.

Bence gayet güzel olmuş Gülsümcüm.

Güzel bir kilo verme diliyorum bu hafta.

slm kizlar hayirlayamadim soguk limonlu yesil cay icen arkadasimiz kimdi tarifi hatirlayamadim tekrar yazabilirmi rica etsem

Ben değildim yazan Fatmacım ama şöyle yapıyorum.
Normal yeşil çay demliyorum. Dilersem sıcakken tatlandırıcı atıyorum.
İçerisine limon ekleyip, oda sıcaklığına gelmesini bekliyorum.
İçerken de buz atıyorum içine.

Hello kizlar ben de bugun tatilin son gunundeyim, bugun biraz kacirdim ama olur o kadar. Gece yazarim yediklerimi, sporumu vs :)

Bol eğlenceler Blanchecim.

Muskammm; kalan yarın nerede senin?
Wawwwwwww diyorum.

Menu bildirimi
Sabah, 1 dl kız cavdar ekmegi/1 yumurta/1 kk peynir
Ogle, 10 uzum/ 2 lokma karpuz/2 kasık yogurt
Aksam, tonbalıklı salata
Su 3 litre
Spor 1 saat yuruyus

Harika olmuş.

kızlar slm annemin evindeyim ufaklık yola cıkacaüımız gece sabaha karşı ateşlendi bugün dr a götürdüm ant başladı dr onunla ilgilendiğim için fazla uğrayamayabilirim kendinize şyi bakın

cok gecmis olsun canim
teşekkür ederiz, daha pek geçmedi ama, yarın daha iyi olur inşallah.
marketten küçük bir şişe alıp deneyeceğim.
kızlar slm annemin evindeyim ufaklık yola cıkacaüımız gece sabaha karşı ateşlendi bugün dr a götürdüm ant başladı dr onunla ilgilendiğim için fazla uğrayamayabilirim kendinize şyi bakın
çok geçmiş olsun, fena salgın var.
sırf çocuklarda değil, büyüklerde de.
ishal kusma...
hepimiz kendimize dikkat edelim

Menümü yazayım. Bugün açlık 16 saatte kaldı dışarıda olunca. Yarın 20 saat yapma planım var.

Yarım porsiyon ciğer tava
1 bardak ayran
6 adet sarma
Salata
Karpuz
1 yemek kaşığı dondurma

Ben bugun cok yedim cok yuzdum, yurudum tabii bir de.

Sabah 11 :
75 g peynir
3 adet yaprak sarma zeytinyagli baya kucuk ama
1 adet ev yapimi otlu borek kucuktu
Cok ufak bir parca kiymali gozleme
3 dilim sucuk
Domates salatalik
7 adet zeytin

Aksam 17

Schnitzel
Pure
1 adet bademli magnum - haftalardir ilk tatlim

Valla kaloriyi fazla fazla hesapladim 1600 oldu :)

Ama nereden baksaniz 500 luk de sporum var :)

Yarin kaldigim yerden devam ediyorum :))

blanche canım döndünmü ankaraya
femöette ve gedef cim saolın kızlar az önce ufaklığı uyutup annemi bi düğüne götürmüştüm daha oturmadan babam aradı ufaklık kıyameti koparıyormuş hemen geri döndük anlamadım yaa
daha ant kullanalı 15 gün oldu nerden cıktı bu ateş sesi de kısıldı ishal falan yok allahtan

Kaptanım, senin miniğin kötü enerjileri çabuk alıyor olabilir mi?
Bir süre önce, doğal taş alacaktım. Alacağımı aldım ama o sırada adam; siz çok kolay kötü enerjileri alıyorsunuz, güzel şey bile söyleseler nazar olarak size dönüyor dedi ve bir taş hediye etti. Özellikle kalabalık ortamlarda hep takın dedi. Açıkçası ben bu taşı kullanmıyordum. Sonra, bu arka arkaya gelen sakarlıkların sırasında birden aklıma geldi ve taktım. O gün durdu. İşin garibi, ne zaman çıkarsam bir yerime bir şey oldu, huzursuz oldum, çatacak yer aradım.
Takınca, uysal, masum bir şey oluyorum.
Şu sıralarda çıkarmıyorum hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…