- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #145.881
Kızlar Koşu bandında 20 dk koştum
30 mekik
Şimdi de yeşilçayımı içiyorum.
Ne güzel bitirmişsin akşamı.
Tebrik ederim.
Ben de yarın spora başlıyorum.
Canım bende haftada en az 3 gün yapmaya çalışıyorum. Bacaklarım baya inceldi. Mekik de reçel cezasıydı.
Squat falan da yapıyorum günde 50 tane.
Sağol canım. Kalanın 3/1ine yakını daha gidecek inşallah.Muskammm; kalan yarın nerede senin?
Wawwwwwww diyorum.
Kaptanım çok geçmiş olsun.kızlar slm annemin evindeyim ufaklık yola cıkacaüımız gece sabaha karşı ateşlendi bugün dr a götürdüm ant başladı dr onunla ilgilendiğim için fazla uğrayamayabilirim kendinize şyi bakın
Sefan olsun canım, arada sende doy dimi ama?Ben bugun cok yedim cok yuzdum, yurudum tabii bir de.
Sabah 11 :
75 g peynir
3 adet yaprak sarma zeytinyagli baya kucuk ama
1 adet ev yapimi otlu borek kucuktu
Cok ufak bir parca kiymali gozleme
3 dilim sucuk
Domates salatalik
7 adet zeytin
Aksam 17
Schnitzel
Pure
1 adet bademli magnum - haftalardir ilk tatlim
Valla kaloriyi fazla fazla hesapladim 1600 oldu :)
Ama nereden baksaniz 500 luk de sporum var :)
Yarin kaldigim yerden devam ediyorum :))
geçmiş olsun.kızlar slm annemin evindeyim ufaklık yola cıkacaüımız gece sabaha karşı ateşlendi bugün dr a götürdüm ant başladı dr onunla ilgilendiğim için fazla uğrayamayabilirim kendinize şyi bakın
canım ne taşı acaba gecen kursun döktürmüştüm kadın çok fazla naxar var sizde demiştiKaptanım, senin miniğin kötü enerjileri çabuk alıyor olabilir mi?
Bir süre önce, doğal taş alacaktım. Alacağımı aldım ama o sırada adam; siz çok kolay kötü enerjileri alıyorsunuz, güzel şey bile söyleseler nazar olarak size dönüyor dedi ve bir taş hediye etti. Özellikle kalabalık ortamlarda hep takın dedi. Açıkçası ben bu taşı kullanmıyordum. Sonra, bu arka arkaya gelen sakarlıkların sırasında birden aklıma geldi ve taktım. O gün durdu. İşin garibi, ne zaman çıkarsam bir yerime bir şey oldu, huzursuz oldum, çatacak yer aradım.
Takınca, uysal, masum bir şey oluyorum.
Şu sıralarda çıkarmıyorum hiç.
Sağol canım. Kalanın 3/1ine yakını daha gidecek inşallah.
Kaptanım çok geçmiş olsun.hedef38beden haklı sanki, çabuk nazara geliyor küçüğün. Bende iğde ağacının dalından minik bir parcayı delip künyelerine takardım iğde nazar çekmezmiş...
Sefan olsun canım, arada sende doy dimi ama?
Hııııı bu arada
cuma: 84,1
Bugün: 83,9
canım ne taşı acaba gecen kursun döktürmüştüm kadın çok fazla naxar var sizde demişti
günaydınlar bu arada
Valla bende inanırım öyle etkilere.. Unutma bari sürekli tak.O kadar gitmiş, bu da gider eminim muskam.
İşte böyle devam.
Çok iyi..
Kaptanım, turkuaz taşı diye hatırlıyorum.
Olmazsa fotoğrafını eklerim, belki emin olacak çıkar aramızda ya da doğal taş satan bir yere sorarsın.
Dün gece yine sakarlık yaptım ben. Ayağımı acıttım. :)
İlk aklıma gelen kolyem oldu.
Duşa girerken çıkarıp, sonra unutmuşum takmayı. Çok inanmaya başladım etkisine.
Seninde haftan mutlu ve bol eksili olsun canım..Günaydın kızlar herkese.
Mutlu bir hafta diliyorum.
Gunaydin kizlar,
3 gundur tuvalete cikamamak ve yolculukla da olsa bu sabah 58.6 :)
cuma 57.8 idim :)
Hiç kafana takma devam edersen cumaya daha iyiolr reglken daha çok gidiyor kilo.Ha bir de regl olacagim tabii :)
Valla bende inanırım öyle etkilere.. Unutma bari sürekli tak.
Seninde haftan mutlu ve bol eksili olsun canım..
Gunaydin kizlar,
3 gundur tuvalete cikamamak ve yolculukla da olsa bu sabah 58.6 :)
cuma 57.8 idim :)
Kizlar ben bu hafta bildirim yapamayacagim cunku carsamba gunu tatile gidiyorum yine :)
günaydın kızlar iyi haftalar
Aaaaa ama kıskanmaya başlıyorum hatta başladım bende gelcem banane banane....Kizlar ben bu hafta bildirim yapamayacagim cunku carsamba gunu tatile gidiyorum yine :)
Günaydııııngünaydın kızlar iyi haftalar
Ya carsamba bildirim yaparim evet ama regl siskinligim de var, bir tuvalete cikabilsem cok iyi olacak :)Tebrik ediyorum Blanchecim.
GAyet güzel atlatmışsın tatili.
Önerim çarşamba sabahı bildirim yapmandan yana.
Günaydın Merops'cum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?