- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.101
Çok geçmiş olsun kaptanım. Ciddi bişeyi yoktur umarım.
İnşallah canım azmine hayranım :)
Biliyor musun aynısı bana da oldu. 80 kilolardan 67ye düşmüştüm. Sonra isyan etmeye başladım " ya ben hiç mi cips yiyemeyeceğim artık, hiç mi Hamburger yiyemeyeceğim, neden istediğim şeyi yiyemiyorum" diye ağlamıştım 1 hafta sonra diyeti bıraktım. Ve ardından kilolar geldi. Her gören çok zayıflamışsın derken bu sefer sen kilo mu aldın demeye başladılar bu daha Yıkıcı biliyor musun? Sakın bırakma sakın. Sıkıldıysan kilonu sabit tutarak devam et madem. Ama kilo alma.
Neden Meropscum? Bence diyetine guzelce devam et, tartida eksilmeleri gordukce daha mutlu olacaksin; gorursun
ha şimdi anladım rakibem. en çok da bu sıkıntı yapar diye düşünüyorum sürekli kullanılmaz zaten bu bence. çünkü bildiğin baya baya bi su kaybı yaşatıyorSoramamışım ben sorumu :)
Bazı ilaçlar yapmıyor diye biliyorum da, acaba bu yapıyor mu diye sormak istemiştim ama cevabı da aldım tabi bu arada.
ha şimdi anladım rakibem. en çok da bu sıkıntı yapar diye düşünüyorum sürekli kullanılmaz zaten bu bence. çünkü bildiğin baya baya bi su kaybı yaşatıyor
ama magnezyum calcine le zayıflama yaz arama motoruna bunula zayıflayan da var yani bilemedim
Yine de pek riske atmalık değil gibi rakibem.
Benim kabızlık sorunum baya ciddi de.
Normalim; 3-4 günde bir. Sık sık bu süre 1 hafta-10 gün arasına çıkıyor.
Amacım zayıflama falan da değil, şişlik insanı çok kötü hissettiriyor.
menün çok güzel canım gayet sağlıklı görünüyorafiyet olsum canim
aksamki menum
bi adt cipura
yeail salata az zeytinyagli
bi bardak salgam
sağol kaptanım inşallah tatil güzel gidiyordurkızkat slm gecmişi okudum seval dün yediğine face ye yorum yaomak istemedim kızlata katıloyorum sopa ile kaçamakları bıraktıracağız sana
mıskam geçmiş olsun merakta bırakma bizi
hedef cim if iyi gidiyor anlaşılan
kollontai cim tatildede dikkate devam öpüldün
amelia gulsum femöette sizkeri de öpüyorum
blanche canım kabızlık ve gaz sorunu bende de var cok sıkıntılı
kızlar ben çocuklarla uğraşıyorum neye girmeye prk vaktim olmuyor
papatyam msj larını göremedim
merop cum ve okyanusyaam size de skm
kübra misafirlerin gitmedi mi hala hmyr sesin çıkmıyor tatlım herşey yolunda mı
sağol canımİşte kişiden kişiye değişiyor.
Ben de tam tersi, menümü belirleyince dışına çıkasım geliyor.
Wawww diyorum.
Haftalık favori menüm.
Blanchecim, tatilde ne yapacaksın?
Afiyet olsun, gayet iyi.
Kaptanım, tebrik ediyorum seni.
Okurken her şeyi nasıl aklında tutuyorsun öyle?
Bu arada İF gayet güzel. Ne canım bir şey istiyor ne de kilo vermem duruyor.
Bayrama kadar 10 kg hedefliyorum.
geçmiş olsun kaptanımkızlar yaaa oğlumun öksürüğ çok canımı sıkıyor sanırım yarın avile götüreceğim saturasyon sıkıntısı gibi geliyor kışında olmuştu da 6 gün hastanede kalmıştık inş öyle drğildir uyku tutmsdı bu saatte onun öksürüğünden
ehe sağol canımafiyet olsun canım iyi gorunuyo :)
meropscum sakın bırakma. gülsümde yazmış zaten daha önce bıraktığını. bende aynen bırakmıştım, sınavlar falan bahane etmiştim. 78 le başlamıştım geçen sene 65 te bırakmıştım. hedefim 55ti. 80,5 a kadar çıktım tekrar başladım bakalım. Yani ne olursa olsun bırakma, yavaşta olsa kilo vermen devam et.off kızlar cnm hiçbişey yapmak istemiyo bu sıralar..şu hafta diyet fln çok kötü gitti bnm..diyet yapmaktan bile sıkıldım..sporu zorla yapıyorum..26 kılo verdım emeklerımın bosa gitmesinide istemiyorum 12 kg daha vermem lazım 60 olmak istiyorum ama çooooooooook sıkıldım.diyeti bozunca da ipin ucunu kaçırıp yiyorum özellikle haftasonları sinir oldum kendime :'(
çok haklısın canım, özellikle şeker konusunda. ekmek hem biraz alışknlık hemde kabız olurum diye korkuyorum biraz. Diyetisyene gitmiştim aslında o daha çok ekmek vermişti diyette. o yüzden kafam karıştı biraz
aslında sabah kahvaltıdan ekmeği çıkardığında aldığın keyifle yediğinde aldığın keyif arasında hiçbir fark yok canım. Zaten çok zengin bir kahvaltın var inan bana bir kaç güne ekmeği aramayacaksın bile..
bir de sadece sabahları ekmek yiyorum demişsin ama kepekli makarna da ekmek
ben bu kadar ekmeğin sana çok bi zarar vereceğini düşünmüyorum ama şeker az da olsa problem bence de
yürüyüş için sana kocaman bir alkış gönderiyorum ıslıklı mıslıklı
Merhaba kızlar ben geldim sonunda bir haftadır yatılı misafirim var mutfaga bile yer yatağı açtım düşünün :) güzel geçti çok şükür ama diyet yapamadım tabii...
Pazartesi gününden beri yapmaya başladım hurma yiyorum gündüz ve süt içiyorum akşam da eşim yalnız kalmasın diye ve halsizligim gitsin diye yaptığım yemeklerden azar azar yiyorum...
Ve bu sabah tartildim 71.3 geldimmmmm
Her öğünde 3 hurma ve süt ya da yoğurt tüketiyor perşembe günü ertesi gün tarti olduğu için sadece hurma yiyeceğim....Bugün 71.3 bakalım cuma kaç olacak kg
1 hafta 10 gün mü
ben de kendimi kötü sanıyordun yahurakibem bi doktora gittin mi neden böyle oluyormuş merak ettim
tekrar hoşgeldin canım, gitsin kilolar hadiMerhaba kızlar ben geldim sonunda bir haftadır yatılı misafirim var mutfaga bile yer yatağı açtım düşünün :) güzel geçti çok şükür ama diyet yapamadım tabii...
Pazartesi gününden beri yapmaya başladım hurma yiyorum gündüz ve süt içiyorum akşam da eşim yalnız kalmasın diye ve halsizligim gitsin diye yaptığım yemeklerden azar azar yiyorum...
Her öğünde 3 hurma ve süt ya da yoğurt tüketiyor perşembe günü ertesi gün tarti olduğu için sadece hurma yiyeceğim....Bugün 71.3 bakalım cuma kaç olacak kg
Blanchecim; kesinlikle bakış açısına saygı duyuyorum ama ben hayatımın tamamına bakınca, sürekli sağlıklı yaşayan bir insan değilim. Açıkçası, modern dünyanın buna izin verdiğini de düşünmüyorum.
Yediğimiz normal bir tavuk bile aslında hormon deposu ve sağlık düşmanıyken, tutup da kola, nugget gibi şeylerin hesabını yapmıyorum.
Sonuçta, kilomu verdikten sonra da cips keyfimi mutlaka yaşayacağım.
Ancak; yine de diyet sürecinde fast food abartmasam, kilo vermemi hızlandıracağını düşünüyorum. Bu konuda kesinlikle dikkat etmeye çalışacağım.
off aynen canım..ben haftasonları genelde ne ıstersem yıyorum artık yoksa tamamen bırakırım..haftaarası dıkkat edıp spor yapıyordum ama bu hafta onuda yapasım yok.p.tesiden itibaren tekrar baslıyorum bırakamam okdr emek verdim çünküüüüüüüüüü
Merhaba kızlar ben geldim sonunda bir haftadır yatılı misafirim var mutfaga bile yer yatağı açtım düşünün :) güzel geçti çok şükür ama diyet yapamadım tabii...
meropscum sakın bırakma. gülsümde yazmış zaten daha önce bıraktığını. bende aynen bırakmıştım, sınavlar falan bahane etmiştim. 78 le başlamıştım geçen sene 65 te bırakmıştım. hedefim 55ti. 80,5 a kadar çıktım tekrar başladım bakalım. Yani ne olursa olsun bırakma, yavaşta olsa kilo vermen devam et.
çok haklısın canım, özellikle şeker konusunda. ekmek hem biraz alışknlık hemde kabız olurum diye korkuyorum biraz. Diyetisyene gitmiştim aslında o daha çok ekmek vermişti diyette. o yüzden kafam karıştı biraz
Canım zaten bende yiyorum fast food ve bayılıyorum homemade Hamburger yapan yerler var mesela. Bayıla bayıla yiyorum. Ama diyet döneminde tercih etme diye dedim. Daha hızlı vermen açısından. Bide sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirsek kilo derdimiz kalmayacak da işte
Kesinlikle canım alışverişte aldığın bi pantolonun nasıl yakıştığını düşün. Ve hedefe ulaşıncaya kadar ödüllerle filan işi götürelim. Herşeyden Mahrum kalacak değiliz ya :)
Kesinlikle haklısın diyet dönemi için Gülsümcüm.
Bugün güzel bir menü sunmayı planlıyorum..
Regl oluyorum canım deli tatlı istiyor poff..
resmen direniyorum
teşekkür ederimmmm :) ama bir müddet onları bile yiyemeyeceğim şekerimi dengelemek içinHurma, kuru incir ya da Tadelle'nin 87 kalorilik sekersiz cikolatasi tavsiyemdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?