- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.141
canım ben detoks yapacagım zaman butun gun sadece corba iciyorum dort kase falan ayrıca bolca yesil cay baya iyi geliyo :)Bu arada yarın detoks yapmayı planlıyorum tek günlük bi araştırım ne yapabilirim bakayım
Yıkılmadım ayaktayım :)))Dayan Okyanusya. KK arkanda.
Patates salatası, patates salatası.
Akşama patates yemeği yapacaktım.
O zaman patates salatası olmaz ama canım çekti.
Patates salatası yapsak, yemek mi değiştirsem.
En iyisi sonraya bırakmak.
İşte böyle.
Takıma böyle haberleri yazmak için gelelim hep.
kızlar biz yarın aksam eskisehire donuyoruz, yani cuma sabah kendi tartımda olucam bi aksilik cıkmazsa
Yıkılmadım ayaktayım :)))
Saol canım
evet çok güzel veriliyor ama, en ufak kaçamağı bile affetmiyorkolay gelsin canım dukan zordur ben de yapmıstım bi ara, kacamaklara aman dikkat
çok geçmiş olsun nasıl oldu oğlun?kızlar yaaa oğlumun öksürüğ çok canımı sıkıyor sanırım yarın avile götüreceğim saturasyon sıkıntısı gibi geliyor kışında olmuştu da 6 gün hastanede kalmıştık inş öyle drğildir uyku tutmsdı bu saatte onun öksürüğünden
maşallah sonunda rahatlamışsınhedef38beden canim Romanya'ya seyahat edecegiz, biraz yurtdisi gezisi gerci deniz planimiz da var da bir caresine bakarim artik :)
Ya girmem ya da belki biter o zamana cunku benim 3 gun suruyor cogunlukla kismet artik:)
inşallah.Günaydın herkese :) 74,5 kilo ile başladım bu sabaha :)) cumaya 73 lü birşeyler göreceğim inş :))
motivasyonunu bozma lütfen, ben de çok kilo verdim, bazen bıraktım geri aldım.off kızlar cnm hiçbişey yapmak istemiyo bu sıralar..şu hafta diyet fln çok kötü gitti bnm..diyet yapmaktan bile sıkıldım..sporu zorla yapıyorum..26 kılo verdım emeklerımın bosa gitmesinide istemiyorum 12 kg daha vermem lazım 60 olmak istiyorum ama çooooooooook sıkıldım.diyeti bozunca da ipin ucunu kaçırıp yiyorum özellikle haftasonları sinir oldum kendime :'(
güzel spor yapmişsinHerkese iyi akşamlar
Menüm şöyle
ara: 1 kuru kayısı
sabah + öğle: 1 dilim çavdar ekmeği, 2 haşlanmış yumurta, tereyağı, 1 kk beyaz pey, 1 kk tulum pey,1 bardak sütlü nescafe (şekersiz), domates, salatalık, biber, marul
ara: az şekerli türk kahvesi, 1 kuru erik, 1 maden suyu, 1 muz (spor öncesi enerji)
95 dakikalık orta tempoda yürüyüş
akşam: 3 kaşık yoğurt (limon, pulbiber, nane ve kekik karışımlı), 3 kaşık kıymalı barbunya
ara: 1 şeftali, 1 bardak süt, 2 avuç antep fıstığı
80 dakikalık orta tempoda yürüyüş
20 dakika yavaş tempoda açık havada yürüyüş
biraz sonrada az şekerli bir türk kahvesi içicem
yaklaşık 25.000 adım oldu yürüyüş
en çok da seyahatte dikkat etmek zor oluyor, tebrik ederimkızlar merhaba yeni gelebildim iş için Ankaraya gitmiştim daha geçmişi okumadım bu arada diyetide hiç bozmadımmm aç geziyorum yani şu anda regl olduğum için bu hafta hiç tartılmadım cuma günü tartılcam,süpriz olcak yaniii hadi hayırlısı bakalım
hem spor, hem menü harika olmuşBugünkü menüm :)
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
5 zeytin
2 kızarmış kepek ekmek
Domates, salatalık, biber
Şekersiz çay
Öğle
1 yeşil elma
2 yk dondurma
Akşam
Yoğurt
Çorba
1 kepek ekmek
2 lt su
Aralar : yeşilçay, 1 çay bardağı beyaz leblebi
Spor: 30 dk yüksek tempo yürüyüş, 100 ip atlama
15 gün, off çok fenaymış,Hoşgeldin KB'cim.
Kim vardı ben kaçırdım?
Ne yazık ki sıkıntılıyım bu konuda rakibem.
15 günlük bir rekorum var ama çok kötü olmuştum o zaman.
Kolonoskopi yaptırmak istemedim, o nedenle ayrıntısına bakılamadı ama doktor bağırsaklarımın tembel olmasına bağlamıştı.
Bol su, spor gibi klasik şeyler söylemişti.
canım istanbuldaydık eskisehire tasındık :)Nerelerde oturuyorsunuz Kollontaicim?
evet çok güzel veriliyor ama, en ufak kaçamağı bile affetmiyor
çok geçmiş olsun nasıl oldu oğlun?
maşallah sonunda rahatlamışsın
inşallah.
motivasyonunu bozma lütfen, ben de çok kilo verdim, bazen bıraktım geri aldım.
emeklerimize yazık.
dukan krep yapacaktın, denedin mi?
15 gün, off çok fenaymış,
ben 4-5günde acayip oluyorum,
allah yardımcın olsun.
ben bugün çok daha iyiyim ama, canım hiç bir şey yemek istemiyor hala.
yemek kokusu midemi kaldırıyor.
sabah: sade kahve
öğlen: yulaf kepekli krep, 1bardak ayran
akşam: yoğurt
az önce: yeşil kahve.
1.5lt su
leslie 30days
muskadan cvp alan oldu mu?
canım istanbuldaydık eskisehire tasındık :)
canım dün gece de büyük oğlum karnım ağrıyo diye uyunçmadı ben tatile gitmeyeyim en iyisievet çok güzel veriliyor ama, en ufak kaçamağı bile affetmiyor
çok geçmiş olsun nasıl oldu oğlun?
maşallah sonunda rahatlamışsın
inşallah.
motivasyonunu bozma lütfen, ben de çok kilo verdim, bazen bıraktım geri aldım.
emeklerimize yazık.
dukan krep yapacaktın, denedin mi?
canım bende seni merak etmiştim iyi olmana sevindimgünaydın kılzar.3 gün acil izin almam gerekti.evdende siteye giremiyorum oyuzden yazamadım(
ama iyi haber sabagh 70.4 tüm
2 gün once 69,8 i gördüm ama dun akşam biraz kaçırınca kılo değiti yine
canım dün gece de büyük oğlum karnım ağrıyo diye uyunçmadı ben tatile gitmeyeyim en iyisi
canım bende seni merak etmiştim iyi olmana sevindim
günaydın kızlar gene uykusuz bi gecenin sabahındayım büyük oğlum 1 den 5 e kadar karnım ağrıyo üşüyorum deyip durdu sabaha karşı uyuduk küçük 8 dr kalktı ben acıktım deyince mecburen bende kalktım yarın tartı günü hadi bakalım dikkat edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?