- 20 Temmuz 2015
- 610
- 805
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.161
evet yiyoruz, 1.5 yk yiyoruz.başlasam denicem de başlayamadım..tatile çıkınca da baslayıp bırakmak ıstemedım pazar aksam donuyorum ınsallah p.tesi dırek dukana baslıyorum cnm.krep yiyebiliyorduk değil mi atak döneminde 1,5 yk.
tartıda güzel rakam gördün galibaKızlar, lütfen şu İF diyetini bir araştırın.
Hayatına uyan arkadaşlar mutlaka denesin.
Çok memnunum, çok.
tartıda güzel rakam gördün galiba
cidden fena salgın var,canım dün gece de büyük oğlum karnım ağrıyo diye uyunçmadı ben tatile gitmeyeyim en iyisi
canım bende seni merak etmiştim iyi olmana sevindim
günaydın kızlar gene uykusuz bi gecenin sabahındayım büyük oğlum 1 den 5 e kadar karnım ağrıyo üşüyorum deyip durdu sabaha karşı uyuduk küçük 8 dr kalktı ben acıktım deyince mecburen bende kalktım yarın tartı günü hadi bakalım dikkat edelim
canım sen iyi biliyordun dinlenmeye ihtiyacım vardı bu sene sonunda ama tatilde de maalesef hastalıklarla uğraştım ama buna da şükür onjarın keyfi yerinde olsun da ben iyi olurumKaptanım, cidden tatilin bile tatil olmadı.
Çok üzülüyorum ben senin bu haline.
Acayip yorucu bir sene geçirdin ama anne olmak böyle bir şey demek ki.
maşallah,Aynen Femmettecim.
Benim tiroid sıkıntım var ve kilo vermem ciddi anlamda sıkıntılı, takımda bilen bilir ama bu diyetle canım ne istiyorsa ufak ufak yiyor ve güzel rakamlar görüyorum.
saol tatlım yaa bizde kusma yok şükür ama karın ağrısı fenaydıcidden fena salgın var,
bu hafta 2gün hastanedeydim,
özellikle çocuk bölümü; karın ağrısı, kusma, ishal.
çok geçmiş olsun
canım sen iyi biliyordun dinlenmeye ihtiyacım vardı bu sene sonunda ama tatilde de maalesef hastalıklarla uğraştım ama buna da şükür onjarın keyfi yerinde olsun da ben iyi olurum
maşallah,
aslında geçen gün "biraz bakayım, nasılmış" dedim,
sonra unuttum.
bugün fırsatım olursa bir bakmak istiyorum,
merak ettim
evet canım annemlerdeyiz tatil programı da karıştı kuzenlerle gidecektik otele pazar gün girecektik ams kuzenlerin izni kaldırıldı 1 hafta erteleyelim dediler olur dedik ama ssnki jiç açılmayacak gibi izinler eşimde onlar gelmezse otelde sıkılırız dıyor inan karışık durumumuz bakalım ne olacakBilmem mi hiç kaptanım.
Cidden iyi bir tatile ihtiyacın vardı ama annenlerdesiniz şimdi değil mi?
Belki tatile geçince onlar da iyi olur. Tatil iyi gelir, sen de güzelce dinlenirsin.
hddef cim bende izin dönüşü olmazsa başlayayım burda tartıya bile çıkmıyorum çok fazla da kasmıyorum öğle akşam aralığında yersem iyi olur bu arada sen bile rahat kg veriyorsan gayet güzel olmalı senin vermen hakkaten çok zor
evet canım annemlerdeyiz tatil programı da karıştı kuzenlerle gidecektik otele pazar gün girecektik ams kuzenlerin izni kaldırıldı 1 hafta erteleyelim dediler olur dedik ama ssnki jiç açılmayacak gibi izinler eşimde onlar gelmezse otelde sıkılırız dıyor inan karışık durumumuz bakalım ne olacak
hedef38beden canım simdi de eskisehirdeysen ya da eskisehire gelirsen goruselim, pek kimseyi tanımıyorum ben nisanlımın memleketi :)
bu arada if le ilgili gonderdigin link acılmadı, ben arastırıp baslarım muhtemelen tatil donusu :)
toplight kaptanım umarım bi an once iyi olur kkuzuların
Hiç beklemiyordum böyle güzel sonuçlar kaptanım.
Bir de, verdiğimden daha çok inceldiğimi düşünüyorum.
Benim basenden kilo vermem ekstra zor.
Kendim bile inceldiğini hissediyorum.
canım dün gece de büyük oğlum karnım ağrıyo diye uyunçmadı ben tatile gitmeyeyim en iyisi
günaydın kızlar gene uykusuz bi gecenin sabahındayım büyük oğlum 1 den 5 e kadar karnım ağrıyo üşüyorum deyip durdu sabaha karşı uyuduk küçük 8 dr kalktı ben acıktım deyince mecburen bende kalktım yarın tartı günü hadi bakalım dikkat edelim
sen reklamcı olmalıymışsın rakibem ya
maşallah yani sevdiğin bişeyi nasıl da hararetle savunuyorsun
gayet hafif bir menüben bugün çok daha iyiyim ama, canım hiç bir şey yemek istemiyor hala.
yemek kokusu midemi kaldırıyor.
sabah: sade kahve
öğlen: yulaf kepekli krep, 1bardak ayran
akşam: yoğurt
az önce: yeşil kahve.
1.5lt su
leslie 30days
muskadan cvp alan oldu mu?
misafirin olmasına rağmen gayet iyi. pilav yamişsin ama az yemişsin sonuçtagunaydin kizlar nasilsiniz nasil gidiyo diyet missfirim vardi dun giremedim dunku menum
ssbah
sahanda yumurta az z yagli
bi domates salatalik
bi dilim ekmek
bi kk kasar
bi kk suzme paynir
ogle
uc yk cacik
uc yk princ plavi
1 saat yuruyus
aksam
domates salatalik
iki dilim peynirli corek dilimler ifakti
bi kepce yayla corbasi
geçmiş olsun kaptanım acaba midesini mi üşüttü.. nazar değiyor galiba yaa kıyamamcanım dün gece de büyük oğlum karnım ağrıyo diye uyunçmadı ben tatile gitmeyeyim en iyisi
Hiç beklemiyordum böyle güzel sonuçlar kaptanım.
Bir de, verdiğimden daha çok inceldiğimi düşünüyorum.
Benim basenden kilo vermem ekstra zor.
Kendim bile inceldiğini hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?