- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.601
merhaba güzellerim. tüm hayirli olsun dileklerinde bulunan arkadaslara cok cok tesekkür ederim.
inanilmaz seyler yasiyoruz. herkesin yüzünde bir gülücük. dünya güzel, hersey güzel, insanlar iyi, hava güzel. bizi bu hale sokan minik melegimizin resmini ilk firsatta koyacagim tabiki...
bütün gün hastanedeydik. sonra iftar zamani eve geldik b u saate kadar yedik ictik damat eve gitti bende size geldim.. dün gece bir saniye uyumadim uyku falan yok bizde artik. kücücük bir bebegin bunlara sebep olmasi inanilir gibi degil ama gercek. meger biz coktannnnn hazirmisiz bu bebege.........
cedricim gelmis hosgelmis canim benim. cok özledik seni. gerci bende yeni geldim sayilir.
ben yatayim belki bugün uyurum biraz. canlarim kocaman öpüyorum hepinizi. yarin koymaya calisirim resimleri iyi geceler hepinize
hoşgeldin canımmmm :1hug:herkese gunaydın.aslındaogle oldu ama yenı uyandım sabah 5 ıtıbarıyle ıstanbul uma evıme ve ınt baglantıma kavusdum.artık buradayım kısmetse
tavuk nasıl oldu kızz konuşamadık :roflol: kimin konserine gdiyodunuz bakim akşam? bugün beraber gidicez senin büyük sınavdan sonra :roflol: :roflol:Kızlar geldim kayınvaldemler iftardaydı yoğun birgünün ardından sizlerleyim..
Hepinizi öpüyorum tatlı tatlı rüyalar
Şimdiden iiyii Pazarlar..
haha sendemi lost :)) bizde bir başlayamadık son sezona kadar gelmiştik bir türlü toparlanıp ailecek izleyemedik yalnız izleyemme gibi bir sorun var bizim ailede :) geçen gece prission breka başladık yanlışmı yazdım :)) bilmiyorum.. ama buda süper bir diziymiş losttan daha fazla ilgimizi çekti diyebilirim dün gece iftrdan sonra burda büyük parklar yapıldı oraya gidip yürüyüş yaptık sonra kahve evine gidip keyif kahvesi içtik :) eve dönüp saat 23 gibi bir oturduk sabah 5 biz daha izlesekmi diyoruz :))
evet bijom yaa şimdi okullar filan açılır benim düzenim ancak o zaman yerine oturur birden toparlanırız bende senin dediğin gibi bir hikaye planlıyorum aylardır ama sonuca ulaşmadanda canım istemiyor olmuşken şöyle takımıza yaraşır bir şekilde olsun değilmi :))
bebegim ilk torunumuz kaan.. cok baska tadi haklisin. resimleri hazirda bu saatte kimse yok koyamadim en müsait zamanda koyacagim insallah. umuyorum kisa zamanda seninkinide sevecegizAyy annecim ya sen anlatırken ben heyecanlanıyorum bu bebek senin ilk torunun mu annem. Eğer ilkse tadıda çok başkadır eminim her nekadar anlamasakta hayal etmek bile ayrı sanırım . resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz..
cedric canım hoşgelsin özlettin kendini gerçekten neler yaptın nereleri gezdin neler gördün az detaylı anlatsan bir cee deyip geçmesen
bebegim ilk torunumuz kaan.. cok baska tadi haklisin. resimleri hazirda bu saatte kimse yok koyamadim en müsait zamanda koyacagim insallah. umuyorum kisa zamanda seninkinide sevecegiz
xTAbum gerçekten hapla bile böyle düzensiz olması çok sinirimi bozuyor. ama çok şükür allaha dermansız dert değil. hep bunu düşünüyorum
aminnnnnnn canim benim amin allah isteyen herkese nasip eder insallah. bulabildigim her firsatta size kosuyorum inanki. öpücüklerinizi selamlarinizi ilettim kizima sagolun varolun iyiki varsiniz derdede sevincede ortak olmasini bilen güzel arkadaslarim dostlarim benim..:1hug:canlarım merhabalar...
cedricim hoşgeldin canım nasılsın neler yaptın meraktayız..
reyhan ablacım off ne heyecan ne heyecan allah yüzünüzden gülümsemeyi evinizden sağlık ve huzuru eksik etmesin bizde sen anlattıkça heyecanlanıyor seviniyoruz inan ki, tüm gelişmeleri 5 dakika fırsat bulup yaz ablam bize kızınıda bizim için kocaman kocaman öp sevgilerimizi ilet ve geçmiş olsun dileklerimizide.....
ay canim ne güzel cok sevindim..a.s.kendi yerine bol bol gir denize güneste yatinca bizi düsün bir taraftanda .ben hep sizi düsündümbirazdan dışarı çıkacaz bizde gezecez mayo alacam kızlar sonunda bayrama mersindeyiz 1 hafta bijommmm sonunda kendi yerime girecem denize inşallah ))))
selamlar,iyi pazarlar...çikolat geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
süper bir tatildi, kapkara oldum.hatta halimi görün diye resim koyacağım albüme..çok fena ..
yarın başlıyorum hem orucuma hem diyetime...ramazan diyeti ile başlayacağım inşallah.bakalım ne kadar uygulayabileceğim.
cuma günü kilo bildirimi yapacağım kallisim sultanıma duyurulur.
bu arada lost u ben de izlemek istiyorum,nasıl temin edebilirim bir bilen var mı acep ???
birazdan dışarı çıkacaz bizde gezecez mayo alacam kızlar sonunda bayrama mersindeyiz 1 hafta bijommmm sonunda kendi yerime girecem denize inşallah ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?