Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ablam,Tebrikler Kızın hayırlısıyla Doğum yapmış..Allah analı babalı büyütmek nasip etsin..
Hoşgeldin mutluluk perisi,Ailenle ömür boyu yaşa .....

Kızlar geldim kayınvaldemler iftardaydı yoğun birgünün ardından sizlerleyim..
Hepinizi öpüyorum tatlı tatlı rüyalar
Şimdiden iiyii Pazarlar..

herkese gunaydın.aslındaogle oldu ama yenı uyandım sabah 5 ıtıbarıyle ıstanbul uma evıme ve ınt baglantıma kavusdum.artık buradayım kısmetse
hoşgeldin canımmmm :1hug:
Kızlar geldim kayınvaldemler iftardaydı yoğun birgünün ardından sizlerleyim..
Hepinizi öpüyorum tatlı tatlı rüyalar
Şimdiden iiyii Pazarlar..
tavuk nasıl oldu kızz konuşamadık :roflol: kimin konserine gdiyodunuz bakim akşam? bugün beraber gidicez senin büyük sınavdan sonra :roflol: :roflol:

herkese günaydın a.s. tabi her zamanki gibi erkenden burdayım. yine hergün tartılıyorum ama 64,1 sabitledim mi ne yaptım anlamıyorum gün geliyo şekerpare yedigim bile oluyo abartmadan tabi bir tane ya da en fazla 2 tane :kedi: aslında pideyi az yiyorum 1 dilim ondan mı bilmiyorum ama bayramda da şu tatlılara hayır dersem bayramdan sonra otomatik olarak yediklerim azalacak tabi rahat kilo vericem galiba. ay inşallah yaa :Saruboceq: artık gidip kendime küçük kıyafetler almak istiyorum :jeyyar: şu ana kadar kıştaki bedenimden yaklaşık 3 beden düştüm hiçbiri olmicak tabi diyorum kalan 4 ü de vereyim de ona göre alayım artık kıyafetlerimi delikafadulden

sabah sabah amma konuştum gidim de şu zavallı çiçeklerime bi su verim şimdi gözüme takıldılar unutuyorum hep :1rolleyes:

bijoux Türk halk müziği vardı ama coşturdular..
he ya büyük sınav var kaydirigubbakcemile3
Tavuk süper birazdan kk ya koyacağım değişik bir tat..

canlarım merhabalar...
cedricim hoşgeldin canım nasılsın neler yaptın meraktayız..

reyhan ablacım off ne heyecan ne heyecan allah yüzünüzden gülümsemeyi evinizden sağlık ve huzuru eksik etmesin bizde sen anlattıkça heyecanlanıyor seviniyoruz inan ki, tüm gelişmeleri 5 dakika fırsat bulup yaz ablam bize kızınıda bizim için kocaman kocaman öp sevgilerimizi ilet ve geçmiş olsun dileklerimizide.....

bijocum sen böyle devam et takılmayı boşver şeker, dediğin gibi biraz böyle gittikten sonra yeme düzenini değiştirdiğinde pıtır pıtır gidecektir kalanlarda inşallah...

biz sabaha dek film izledik şimdi herkes uyuyor sabah 5 te yattık çünkü... epeydir tüm aile ilk kez beraber bir şeyler yapabiliyoruz büyük kızın yüzünü göremiyorduk kurstan iyi geldi bu hepimize... ay canım iş filan yapmak istemiyor yeme düzeni aynen devam ediyor kısmadan kesmeden :)) bugünde kızın arkadaşları gelecek pide yaptırılacak yemeden nasıl dururum ki hayatta beceremem en sevdiğim şeylerin başında gelir off nalet olsun yaa tüm hevesim planım bayram sonrasına kaldı :)) benden umut yok sanırım bu müddet zarfınnda...

evet kallisim bayramdan sonra hem baya bi toplanmış olur takım, spora başlarız. okullar açılır senin yemek düzenin oturur falan.. kilo aldım diyosun ama yerleşik olmadığı için çabuk gider biliyosun, ben de mezun olmak ve önceki-sonraki fotoğrafımı koyduğum bir başarı öyküsü yazmak istiyorum artıkkk :çok üzgünüm:

eşim içerde ne uyuyo ne uyumuyo öyle tembellik yapıyo benim de canım sıkıldı, yemeğim var ev temiz. ilgimi çekecek bi dvd yok sanırım evde, bari ben de lost un son sezonunu tekrar izleyeyim :1rolleyes:

haha sendemi lost :)) bizde bir başlayamadık son sezona kadar gelmiştik bir türlü toparlanıp ailecek izleyemedik yalnız izleyemme gibi bir sorun var bizim ailede :) geçen gece prission breka başladık yanlışmı yazdım :)) bilmiyorum.. ama buda süper bir diziymiş losttan daha fazla ilgimizi çekti diyebilirim dün gece iftrdan sonra burda büyük parklar yapıldı oraya gidip yürüyüş yaptık sonra kahve evine gidip keyif kahvesi içtik :) eve dönüp saat 23 gibi bir oturduk sabah 5 biz daha izlesekmi diyoruz :))

evet bijom yaa şimdi okullar filan açılır benim düzenim ancak o zaman yerine oturur birden toparlanırız bende senin dediğin gibi bir hikaye planlıyorum aylardır ama sonuca ulaşmadanda canım istemiyor olmuşken şöyle takımıza yaraşır bir şekilde olsun değilmi :))

herkeze guzel pazarlar dilerim canlarim
kallsim canim bu adamlar ne zaman dusunerek konustularki herzman paldirkuldur giris yaparlar konuya
yazik kizin gozyaslarina bizim koydede universite kazanip okumaya gitmeyen cok kiz var sebep hep uzak yerlerde okullar diye
neyse sonra gidip kiziylan konusmasi cok guzel bunu yapmayan cok kisi biliyorum birincisi benim kendi babamdir
mustancigim reglin gecikmis uzulme bacim gelir iyice yordu bu i$ seni canim benim neyse sabret hersey hayirlisiyla yoluna girer insallah sacini ne yaptin bu arada dikisle haala ilgileniyonmu
bijom almazsin sen kilo falan merak etme ama tarilmaya devam bende devam ediyomki hic olmazsa almamaya gayret ediyom canim bu arada misafirlaerimi gonderdim
yeri gelmisken kacamagimida soyleyim dun benim efenin dogum gunuydu bir dilim pasta yedim iftardan sonra ama su ice ice bir hal oldum sahuruda cok hafif gecistirdim bakalim yarin bana kilo olarak donecekmi
cedric gelmis hosgelmis acaba benim mesajimimi duymus canim birkacgun once nerelerde bu kiz ses cikmadi dediydik
ceylanim bu tavuklu bisiyler yapmis sanirim bizede gostercekmis cokmu guzel kiz gorelim bakalim deneriz belkim
reyhan ablama uyku dunek yok bugunlerde eee torun baska olur derler hele birde ilk olunca canim allah hepinizin omrune bereket versinde onunla bol zaman gecirin insallah
tabum caniiiim tartilmaya korkma hatta hergun tartil ben oyle yapiyorum azcik fazla gorim salataya saldiriyom ekmegi gormuyom bide iftar karnimi tika basa doldurmuyom azcik yedikten sonra tabagim bitmese bile kaldiriyom sofrayi bulasiklari falan halledikten sonra bitiriyorum dene bak rahat oluyo arada da bol su ohhhh be iste kilo vermiyorum bitek onuda sahurdan sonra uyumuyom ya sabah cok uyur oldum bakalim olkullar acilcak persembe gunu o zman ne yapicam
simdi cocom canim buraya hep ugraman cok guzel cok seviniyorum buna bide cok seviyoz seni
epey yazdim pazar pazar hadin optum hepinizi guzeller

o diziyi biz tv de izlemiştik ilk evlendiğimiz sene kallisim. evet güzeldir, heyecanlıdır. hatta amerikada iki rakip diziymiş onlar kaydirigubbakcemile3 hatırladım da çok heyecanlı oluyodu eşimle izliyoduk yüreğimiz dayanmıyodu kaptırınca :roflol: bi de tv de olduğu için gelecek bölümü 1 hafta bekliyoduk hapisane maceralarını kaydirigubbakcemile3

ama bence bırakın filmi falan lost u izleyin hele son bölümü baya bi ilginç olmuş tavsiye ediyorum kallisim kaydirigubbakcemile5 sonra prison break e devam edin..

evet evet mezun oldun ama başarı öykün biraz daha beklesin bence de vereliniortak

valla asyacım anneme de söyledim geçen dün. dijital tartı kesinlikle insana süper durrrrrrrrrrr napıyon sen bacımm yavaş oll diyo :roflol: bana göre de hergün tartılmak güzel bir kontrol mekanizması sağlıyor. hergün tartılmayın kilo veremezsiniz diyenleri de hiç anlamıyorum, işte kilo çizelgem :umursamaz:

günaydın canlar. bugun sonunda regl oldum rahatladım ..

bijom canım bu yeme düzeni yüzünden okulların açılmasını dört gözle bende bekliyorum vallaha okul açıkken çok güzel oluyor ne yediğimi biliyorum . bu arada one day smart işe yaramaya başladı kalllisim 2 gündür aç gözlülüğüm gitti:))

lostu bitirdim kallisim süper bi bitiş var 4 gözle 6. sezonu bekliyorum manyak bunu yazanalar yaa. arkadaş prisson break cdlerini veerdi daha bakamadım ama şimdi sen övdün ya bu gece başlarım . salıyada okullar açılıyor yaşasın yaaa. ma bi taraftanda stres çöktü. okul sorunlu başlıcak bizim müdür ve 1 sınıf alma davası olacak şimiden stresten ölüyorum .
bu sene 1 leri alacak bir öğretmenimiz doğum izninie ayrıldı. gelecek ücretliye 1. sınıf verilmez dolayısla biz sınıfçılar arasından kura çekilecek kim 1 alacak diye kimsede istemiyor ne stres yapıyorum eşim delleniyor yeter yaaa üzülüp durma diye:)

bu arada eşimeede kızmaya başladım . başladı gene kıçın başın büyümeye diyee yaa ne fena bu erkekler kendi göbeğini görmüyor oda maşallah kilo almadı ama bir göbek yaptı sanırsan 8 aylık bebek:))

birazdan dışarı çıkacaz bizde gezecez mayo alacam kızlar sonunda bayrama mersindeyiz 1 hafta bijommmm sonunda kendi yerime girecem denize inşallah ))))

selamlar,iyi pazarlar...çikolat geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
süper bir tatildi, kapkara oldum.hatta halimi görün diye resim koyacağım albüme..çok fena ..
yarın başlıyorum hem orucuma hem diyetime...ramazan diyeti ile başlayacağım inşallah.bakalım ne kadar uygulayabileceğim.
cuma günü kilo bildirimi yapacağım kallisim sultanıma duyurulur.
bu arada lost u ben de izlemek istiyorum,nasıl temin edebilirim bir bilen var mı acep ???

hoş geldin çikolatam oh oh tam yemelik çikolata oldun yani süper vallaha.

losta gelince bir kaç seçenek var. 1. si mesela bir cd dükkanına gidip istediğini söyleyince onlar sana kopyalıyorlar yada. diziizle.com gibi siteler var oralardanda seyredebilirsin ancak oralarda bazen takılabiliyor.

bebegim ilk torunumuz kaan.. cok baska tadi haklisin. resimleri hazirda bu saatte kimse yok koyamadim en müsait zamanda koyacagim insallah. umuyorum kisa zamanda seninkinide sevecegiz
aminnnnnnn canim benim amin allah isteyen herkese nasip eder insallah. bulabildigim her firsatta size kosuyorum inanki. öpücüklerinizi selamlarinizi ilettim kizima sagolun varolun iyiki varsiniz derdede sevincede ortak olmasini bilen güzel arkadaslarim dostlarim benim..:1hug:

birazdan dışarı çıkacaz bizde gezecez mayo alacam kızlar sonunda bayrama mersindeyiz 1 hafta bijommmm sonunda kendi yerime girecem denize inşallah ))))
ay canim ne güzel cok sevindim..a.s.kendi yerine bol bol gir denize güneste yatinca bizi düsün bir taraftanda .ben hep sizi düsündüm

canim benim hosgeldinnnnnnnnn. tatilinin güzel gecmis olmasi ne sevindirici.. kara kizim benim tam cikolata oldun yemede yaninda yat..cokacimcoook

Annem sizler hiç aklımdan çıkmıyosunuz zaten hepinizide düşünüyorum inanaın .
bakın kallis dünden beri gelmedi aklım hep onda nasıl acaba
asyam efe okula başlıcak demişti bir türlü ilgilenmedim anasınıfımı sanırım diye soracam .
daha aslında herkesle ilgili aklmda tonla bişey var ama unutuyorum:)))

günaydın fıstıklar..

mehalim profilede yazdım canım ne sevindim sonunda gideceksin diye arada aklıma gelsede sormamıştım gidemiyorsunda bunaltmıyım seni diye..

reyhan ablam sen yazmışsın diye bir nefeste okur oldum meğerse hepimiz özlemişiz bebek hikayelerini :)) benimde bir ara fotoğrafını eklediğim yeğenim vardı hani hatırlarsın senin oğlunla eklemiştik çöpçatanlık yapmaya :) yaşım geçiyor koca istemiyorum ama bir bebek istiyorum teyze kocasız yapamazmıyım ben bu işi diyor:roflol: git kıbrısa orada serbest al bi tane bebiş dön dedim:roflol: en son istanbuldayken alışveriş yapıyoruz oda doğum yapan arkadaşına bebek hediyesi alıyor allahım avuç içine sığacak hırkalar tulumlar insanı nasılda cezbediyor teyzoş tüm alışverişi iptal edelim ben bebek eşyası alayım dedi durdu hormonlarda bir yaştan sonra ister oluyor demekki diye düşündüm hep a.s... bizdede olsa amaninnn cidden kaç yıldır bebek kokusu duyduğumuz yok kesin deliririz sanırım...

çikolatım hoşgeldin cicim benim tatilin güzel geçmiş ne mutlu sana diğer taraftanda haber ver ara sıra yerimseniben

arkadaşlar ben birazdan çıkıcam bugün kızın kaydı var onu halledelim istanbula gidecek sınav için onu yolcu edeceğim yine bu son sınavı son şansı ama şans olmalı cidden 350 kişiden 20 kişinin içine girmesi içinCADIARZU hayırlısı artık ne diyelim...

ohh canım valla ben de yazlığa gitmessem sen de artık benim yerime 1 gün girersin kaydirigubbakcemile3 sonuna kadar hakettin canım bu tatili iyi değerlendir Şeniz

kallisim inşallah hayırlısı olur. insanın istediği bölümde okuması gibi birşey olabilir mi yaa. hayaller gerçek oluyor resmenkaydirigubbakcemile2

ben de şimdi uyandım, evde iş güç var. saat biraz geç olsun da başlarım artık, dolanayım o zamana kadar nette biraz..

günaydın herkese a.s.

günaydınlar arkadaşlar opuyorumnanaktan
reyhan ablacım torunun ömürlü olsun allahım sağlıklı hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin
kalliste ablacım kızının umarım başarılı geçmiştir sınavı istedi yerde okumak nasip etsin allahım
çukulatam hoşgeldin canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…