Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydinnnnnnnnn. ay kallisim öyle heyecanlandimki 350 kisi arasindan alinabilecek 20 kisinin arasina girmesi. neden diye sorma ama bana mutlaka girer gibi geldi. icime öyle dogdu. belkide bugünlerde herseyi olumlu gördügümdendir ama bir sey diliyelim canim benim hakkinda ne hayirliysa o olsun kizimizin. ille olsun diye birsey yok hayirlisi olsun insallahhhhhh. bak ben 22 yil önce isimi kaybettim diye müthis üzülmüstüm ama hayal bile edemiyecegim bir firmada is buldum 20 yildir calisiyorum. iyiki kaybetmisim o isimi iyiki.
sagol canzi güzelim amin

kallisim güldürdün beni canim ya. kibristan bebekmi alayim diyor yegenin . benim oglanda kaani görünce delirdi bende isterimde bende isterimkaydirigubbakcemile3. gel biz bunlari bas göz edelim sevaptir.delikafadulden

cedriccccc canim hosgeldin..... karsilastik ne güzel. nasilsin nasildi tatil anlat yahuuuuuuu :)))
mustang gercektende mis gibi kokuyor birkac saatte özlüyorum sabah zor oluyor inaNKI

ablacıgım hayırlı ugurlu olsun.bende 10 gun once teyze oldum.cok farklı bır duygu mınık bır bebege sahıtlık etmek.bu arada hosbulduk nıhayet yaz yogunlugum bıttı
mustang hosbulduk.anlatıcam butun ayrıntıları bol bol gezdım dınlendım kıloları aldım ve dondum.sımdıde ramazana alısmaya calısıyorum

hosbulduk canım okudum gecmıs olsun canım ya.okudum cok uzuldum.kızın sınav sonucu belllı oldu mu
hosbulduk canım ya benımde aklım hep burdaydı ama olmadı bır turlu vaktım olmadı ama artık hep burdayım inş
[QUOTE=_Mustan

cedriccccc canim hosgeldin..... karsilastik ne güzel. nasilsin nasildi tatil anlat yahuuuuuuu :)))
mustang gercektende mis gibi kokuyor birkac saatte özlüyorum sabah zor oluyor inaNKI

hosbulduk reyhan abla cok ozledım ya.tatılım cok guzeldı aıleme doydum ıyıce.esımın ıs gezısıne dahıl oldum bıraz da.yegenımın dogumuna sahıt oldum hersey cok guzeldı yanı.ama evımı cok ozlemısdım.ablam ya bende yıgenımı cok ozledım.mınık prensesımız cok tatlı

güzel allahim sana kendi bebeginide nasip etsin insallah cedricim bunu nekadar gönülden diliyorum bir bilsen..

merhabalar.. herkesler uğramış ne güzel..

reyhan ablama hemen nazar boncuğu bırakalım Kaan için bir sürü haketmiş minişimiz pek bir tatlı allah nazarlardan saklasın pek çirkinmiş opuyorumnanaktan diyelimde nazarımız değmesin.. ay reyhan ablacım onu al böyle yumak yumak yatır kucağında koklaya koklaya huzur bul aman allahım yaaa çok sevdim ablacım daha foto istiyoruz boş olduğunda a.s. benim kızlara gösterdim şimdi bayıldılar..

yeğenle senin oğlana gelince kaydirigubbakcemile3 ne diyim ablam yaa dünya küçük diyorum bellimi olur.. zaten şu işleri halledelim oteli toparlayalım diyor ablam ilk fırsatta almanyaya kaçalım diyor orda ablamın eltisi çocukları filan var bellimi olur belki bir fırsat çıkar kaçarız a.s.

kızın sınavı için umutlu olmasamda bellimi olur diyorum bende bakalım ablamopuyorumnanaktan çünkü belli bir kriter yok şans işi oluyor artık hayırlısı olsun.. buradaki bölüme kaydını yaptırdık az önce şansımızı yitirmeyelim diye naniknanik...

cedricim çok sağolasın canım geçmiş olsun dileklerin için... demek iş gezisine bile fırsat yaratı katıldın ne güzel olmuş değişiklik olmuştur... yeğenin içinde güle güle büyütsün inşallah kardeşin sağlıklı günlerde beraber olsunlar inşallah...

hoşbulduk mustangımm , opuyorumnanaktan
ben en iyisi bir cd dükkanında hepsini yazdırayım,mantıklısı bu gibi görünüyor...

canim benim hosgeldinnnnnnnnn. tatilinin güzel gecmis olmasi ne sevindirici.. kara kizim benim tam cikolata oldun yemede yaninda yat..cokacimcoook

canım ablacığım,hoşbulduk.çok özledim sizleri.evet tatil gerçekten ii geldi bana.
bu arada bebiş çok tatlı,ayy misler gibi kokuyordur o şimdi.
böyle ne olacağı belli olmayan bir evliliğim olmasaydı,ben de isterdim bir bebiş Allah tan..bakalım bana ne zaman kısmet olacak...

çukulatam hoşgeldin canımmmmm
hoşbulduk tatlışım ,nasıl geçti tatil?

ayyy binlerce kez maşallahhhhhhhhhhh....reyhan ablam çok tatlı...Allah nazarlardan saklasın inşallah....

KAAN

HAFTA SONU HERKES GELMİŞ MAŞALLAH...HERKESİN KEYFİ YERİNDE ÇOK SEWİNDİM...MEHALİMCİMDE SONUNDA RAHATLAMIŞ...DARISI BAŞIMAkaydirigubbakcemile3

asyacım bende tartılıyorum ama sonucu biliyorum sadece şükrettiğim hala fazla kilo almamış olmam...

bayramdan sonra tüm gaz bütün ekip dvm edicez toplıcaz inşallah...takımı hareketli görmek beni çok mutlu etti doğrusu...

çikolatamı görüyorum su anda...tatil inşallah seni biraz olsun deşarj etmiştir...hoşgeldin cnmcım...

selam guzellerim
bende bugun hic bi is yapmadim benimde reglim geldi hemde bol sancili tembel tembel dolaniyom evde arada bir kizlara bagiriyom anam bugun nasil yaramazlar
mustangciminda gelmis ohh iyi oldu hadi gozunaydin hele birde tatil haberi daha iyi oldu cok sevindim canim senin adina
cukulatam gelmis hosgelmis tatilide guzelmis iyi takim toparlandi oldu sayilir bayram sonrasi ciddi ciddi kilolardan kurtulmak icin herkez hazir galiba
cedric ciiimde evinde artik bide teyze olmus allah uzun hayirli omurr nasip etsin anali babali buyusun insallah
kallisim allah kizimiza bol sans versin hayirlisi olsun herseyin insallah
bijom bugun tartilmadim bacim yaa hem karnim agriyo hemde belim bakalim yarinda boyle olur sonra hafiflerim biraz
sende hec bir diziyi kacirmiyon bijom masallah sanada hee
benim adamda cok sever yabanci dizileri ama o hep oyle cinayet bilmem ne katilin pesinde kosan polisler her turlusu amaan bazen bende bakmak zorunda kaliyodum simdi bakmiyom artik

cocom nasil kilon oyle duruyo demi alma felan yok demi kontrol et bakalim arada
tabum sonucu bilsende tartil balim bide boool su galiba ayni kiloda olmamizin tek nedeni aksamlari bide sahurlari ictigimiz sular ben kendime ayri bir surahi su dolduruyom yatana kadar bunu bitircem diye ve bitirmeden yatmiyom cumartesi gunu yedigim pasta kilo olarak donemdi bana cunku yatana kadar bol suu ictim sanah wc den ciktigimda ayniydi kilom tabum bak beni dinle baciim iftar sonrasi yanina su koy her firsatta ic bu cok ise yariyo
reyhan ablam torunun cok tatli masallah allah nazarlardan korusun insallah yirim onu ben yirim yirimŞeniz
hedi herkeze hayirli aksamlar olsun yarin gorusuruz kusura bakmayin fazla gelemiyom oyy karniimm karnim ben tuvalete gidiyom

evet yarın okula başlıyor bize 2 hafta 1 e kadar gidip geleceğiz. şimdiden stresi sardı beni. aslında hem açılmasını istiyorum sıkıldın evden hemde müdür ve yapacakları aklıma geldikçe açılmasın diyorum .
ayrıca yarın yine kadın doğum uzmanıyla randevum var ilaçlara yeniden başlayacak yine offf. aman işte böyle kızlar.

asyam bebelere çok bağırma tıss.

annem bol bol resim istiyoruz lütfen ya tadı damağımızda kaldı

tabum everr darısı başına ama çok geciktirme derim bak hal çaresine bak bacum :))

merhabaaalarrrrrr..
kallisim almanya he? ammada güzel olur ya. valla dedigin dogru dünya cok kücük. bellimi olur gönüller bir olduktan sonra mesafeler nedirki. insan bir sekilde firsat yaratir.. bugün saat 21.00 e kadar calistim kaani görmeye hastaneye gidemedim öyle cok özledimki. yarin erken kalkabilirsem bir ara giderim kisada olsa. carsamba yada persembe günü cikiyorlar gerci hastaneden..ama dayanamam okadar. sabaha giderim kismetse
güzellerim cok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin.. iyiki varsiniz ya:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…