- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.621
ablacıgım hayırlı ugurlu olsun.bende 10 gun once teyze oldum.cok farklı bır duygu mınık bır bebege sahıtlık etmek.bu arada hosbulduk nıhayet yaz yogunlugum bıttımerhaba güzellerim. tüm hayirli olsun dileklerinde bulunan arkadaslara cok cok tesekkür ederim.
inanilmaz seyler yasiyoruz. herkesin yüzünde bir gülücük. dünya güzel, hersey güzel, insanlar iyi, hava güzel. bizi bu hale sokan minik melegimizin resmini ilk firsatta koyacagim tabiki...
bütün gün hastanedeydik. sonra iftar zamani eve geldik b u saate kadar yedik ictik damat eve gitti bende size geldim.. dün gece bir saniye uyumadim uyku falan yok bizde artik. kücücük bir bebegin bunlara sebep olmasi inanilir gibi degil ama gercek. meger biz coktannnnn hazirmisiz bu bebege.........
cedricim gelmis hosgelmis canim benim. cok özledik seni. gerci bende yeni geldim sayilir.
ben yatayim belki bugün uyurum biraz. canlarim kocaman öpüyorum hepinizi. yarin koymaya calisirim resimleri iyi geceler hepinize
mustang hosbulduk.anlatıcam butun ayrıntıları bol bol gezdım dınlendım kıloları aldım ve dondum.sımdıde ramazana alısmaya calısıyorumAyy annecim ya sen anlatırken ben heyecanlanıyorum bu bebek senin ilk torunun mu annem. Eğer ilkse tadıda çok başkadır eminim her nekadar anlamasakta hayal etmek bile ayrı sanırım . resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz..
cedric canım hoşgelsin özlettin kendini gerçekten neler yaptın nereleri gezdin neler gördün az detaylı anlatsan bir cee deyip geçmesen
xTAbum gerçekten hapla bile böyle düzensiz olması çok sinirimi bozuyor. ama çok şükür allaha dermansız dert değil. hep bunu düşünüyorum
hoşgeldin canımmmm :1hug:
tavuk nasıl oldu kızz konuşamadık :roflol: kimin konserine gdiyodunuz bakim akşam? bugün beraber gidicez senin büyük sınavdan sonra :roflol: :roflol:
hosbulduk bijoux
herkese günaydın a.s. tabi her zamanki gibi erkenden burdayım. yine hergün tartılıyorum ama 64,1 sabitledim mi ne yaptım anlamıyorum gün geliyo şekerpare yedigim bile oluyo abartmadan tabi bir tane ya da en fazla 2 tane :kedi: aslında pideyi az yiyorum 1 dilim ondan mı bilmiyorum ama bayramda da şu tatlılara hayır dersem bayramdan sonra otomatik olarak yediklerim azalacak tabi rahat kilo vericem galiba. ay inşallah yaa :Saruboceq: artık gidip kendime küçük kıyafetler almak istiyorum :jeyyar: şu ana kadar kıştaki bedenimden yaklaşık 3 beden düştüm hiçbiri olmicak tabi diyorum kalan 4 ü de vereyim de ona göre alayım artık kıyafetlerimi delikafadulden
sabah sabah amma konuştum gidim de şu zavallı çiçeklerime bi su verim şimdi gözüme takıldılar unutuyorum hep :1rolleyes:
hosbulduk canım okudum gecmıs olsun canım ya.okudum cok uzuldum.kızın sınav sonucu belllı oldu mucanlarım merhabalar...
cedricim hoşgeldin canım nasılsın neler yaptın meraktayız..
reyhan ablacım off ne heyecan ne heyecan allah yüzünüzden gülümsemeyi evinizden sağlık ve huzuru eksik etmesin bizde sen anlattıkça heyecanlanıyor seviniyoruz inan ki, tüm gelişmeleri 5 dakika fırsat bulup yaz ablam bize kızınıda bizim için kocaman kocaman öp sevgilerimizi ilet ve geçmiş olsun dileklerimizide.....
bijocum sen böyle devam et takılmayı boşver şeker, dediğin gibi biraz böyle gittikten sonra yeme düzenini değiştirdiğinde pıtır pıtır gidecektir kalanlarda inşallah...
biz sabaha dek film izledik şimdi herkes uyuyor sabah 5 te yattık çünkü... epeydir tüm aile ilk kez beraber bir şeyler yapabiliyoruz büyük kızın yüzünü göremiyorduk kurstan iyi geldi bu hepimize... ay canım iş filan yapmak istemiyor yeme düzeni aynen devam ediyor kısmadan kesmeden :)) bugünde kızın arkadaşları gelecek pide yaptırılacak yemeden nasıl dururum ki hayatta beceremem en sevdiğim şeylerin başında gelir off nalet olsun yaa tüm hevesim planım bayram sonrasına kaldı :)) benden umut yok sanırım bu müddet zarfınnda...
hosbulduk canım ya benımde aklım hep burdaydı ama olmadı bır turlu vaktım olmadı ama artık hep burdayım inşherkeze guzel pazarlar dilerim canlarim
kallsim canim bu adamlar ne zaman dusunerek konustularki herzman paldirkuldur giris yaparlar konuya
yazik kizin gozyaslarina bizim koydede universite kazanip okumaya gitmeyen cok kiz var sebep hep uzak yerlerde okullar diye
neyse sonra gidip kiziylan konusmasi cok guzel bunu yapmayan cok kisi biliyorum birincisi benim kendi babamdir
mustancigim reglin gecikmis uzulme bacim gelir iyice yordu bu i$ seni canim benim neyse sabret hersey hayirlisiyla yoluna girer insallah sacini ne yaptin bu arada dikisle haala ilgileniyonmu
bijom almazsin sen kilo falan merak etme ama tarilmaya devam bende devam ediyomki hic olmazsa almamaya gayret ediyom canim bu arada misafirlaerimi gonderdim
yeri gelmisken kacamagimida soyleyim dun benim efenin dogum gunuydu bir dilim pasta yedim iftardan sonra ama su ice ice bir hal oldum sahuruda cok hafif gecistirdim bakalim yarin bana kilo olarak donecekmi
cedric gelmis hosgelmis acaba benim mesajimimi duymus canim birkacgun once nerelerde bu kiz ses cikmadi dediydik
ceylanim bu tavuklu bisiyler yapmis sanirim bizede gostercekmis cokmu guzel kiz gorelim bakalim deneriz belkim
reyhan ablama uyku dunek yok bugunlerde eee torun baska olur derler hele birde ilk olunca canim allah hepinizin omrune bereket versinde onunla bol zaman gecirin insallah
tabum caniiiim tartilmaya korkma hatta hergun tartil ben oyle yapiyorum azcik fazla gorim salataya saldiriyom ekmegi gormuyom bide iftar karnimi tika basa doldurmuyom azcik yedikten sonra tabagim bitmese bile kaldiriyom sofrayi bulasiklari falan halledikten sonra bitiriyorum dene bak rahat oluyo arada da bol su ohhhh be iste kilo vermiyorum bitek onuda sahurdan sonra uyumuyom ya sabah cok uyur oldum bakalim olkullar acilcak persembe gunu o zman ne yapicam
simdi cocom canim buraya hep ugraman cok guzel cok seviniyorum buna bide cok seviyoz seni
epey yazdim pazar pazar hadin optum hepinizi guzeller
cedriccccc canim hosgeldin..... karsilastik ne güzel. nasilsin nasildi tatil anlat yahuuuuuuu :)))
mustang gercektende mis gibi kokuyor birkac saatte özlüyorum sabah zor oluyor inaNKI
ablam kırkbın kere masaallah cok tatlı .allah annelı babalı buyutsun ins.
hosbulduk reyhan abla cok ozledım ya.tatılım cok guzeldı aıleme doydum ıyıce.esımın ıs gezısıne dahıl oldum bıraz da.yegenımın dogumuna sahıt oldum hersey cok guzeldı yanı.ama evımı cok ozlemısdım.ablam ya bende yıgenımı cok ozledım.mınık prensesımız cok tatlı
Reyhan ablam şirin bebişi gördüm
MAşaAllah
nice uzun yaşlarını görün İnşaAllah
hoş geldin çikolatam oh oh tam yemelik çikolata oldun yani süper vallaha.
losta gelince bir kaç seçenek var. 1. si mesela bir cd dükkanına gidip istediğini söyleyince onlar sana kopyalıyorlar yada. diziizle.com gibi siteler var oralardanda seyredebilirsin ancak oralarda bazen takılabiliyor.
canim benim hosgeldinnnnnnnnn. tatilinin güzel gecmis olmasi ne sevindirici.. kara kizim benim tam cikolata oldun yemede yaninda yat..cokacimcoook
çikolatım hoşgeldin cicim benim tatilin güzel geçmiş ne mutlu sana diğer taraftanda haber ver ara sıra yerimseniben
hoşbulduk kallisim sultanım.
aslında o haberleri kendi başlığında yazıyorum canım .buraları meşgul etmek istemiyorum.
bu arada kızın için hayırlısını diliyorum Allah tan.inş güzel olur...
hoşbulduk tatlışım ,nasıl geçti tatil?
çukulatam hoşgeldin canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?