- 27 Ocak 2010
- 1.072
- 636
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.321
Guzel pazarlar bayanlar. Aksam misafirim vardi esim lahmacun yaptirdi, amaaaaaa ben yemediiiim.
iyi pazarlar kızlar
Merhaba arkadaşlar dün bi tanıdığımızın sõzü vardı ona gittim sabah kahvaltısında izinliydim birazcık ekmek yedim akşam saat yedide davette et yedim iki çatal pilav aldım
Bugün kahvaltıda soaisli omlet peynir domates yedim başkada bişey yemedim şimdilik hafta içi tatile gitcem insallah hazırlanıyorum şu anda ara ara sizimyoklamaya devam edicem gõrüşmek üzere
Canım benim :) hayvanları ve hayvan seven insanları çok severim :) çok seviniyorum böyle şeyler duyuncaKızlar, ufak bir kaçamağım var.
Dün akşam yürüyüşe diye çıkmıştık.
Eşim o kadar emindi ki kokoreç görünce. Yemezsin sen şimdi dimi diye. Direkt yerim dedim. :)
Hiç pişman değilim. 1 aydan beri canım istiyor.
Çeyrek ekmek arası yiyeyim dedim. Onu da tam yerken, o kadar küçücük bir kedi geldi ki yanıma. Hemen yarısına yakınını ona verdim. :) Yemeyi bile bilmiyor, yavrum yiyene kadar canı çıktı.
Ayranımın yarısı vardı. Onu da verdim. Başını kutunun içerisine sokup içiyor. Düşünün ne kadar küçük. Sıkışacak zannettim ama sıkışmadı. O kadar sevimli bir görünümü vardı ki. Alıp eve getiresim geldi.
İyi tatiller canım..Merhaba arkadaşlar dün bi tanıdığımızın sõzü vardı ona gittim sabah kahvaltısında izinliydim birazcık ekmek yedim akşam saat yedide davette et yedim iki çatal pilav aldım
Bugün kahvaltıda soaisli omlet peynir domates yedim başkada bişey yemedim şimdilik hafta içi tatile gitcem insallah hazırlanıyorum şu anda ara ara sizimyoklamaya devam edicem gõrüşmek üzere
Sağol hedefcim...Harikasın muskamm.
İyi pazarlar Meropscum.
İyi tatiller dilerim Nes.
Ayyy ne tatlıdır ooo.. Ne iyi yapmışsın canm yaaaa.Kızlar, ufak bir kaçamağım var.
Eşim o kadar emindi ki kokoreç görünce. Yemezsin sen şimdi dimi diye. Direkt yerim dedim. :)
Çeyrek ekmek arası yiyeyim dedim. Onu da tam yerken, o kadar küçücük bir kedi geldi ki yanıma. Hemen yarısına yakınını ona verdim. :) Yemeyi bile bilmiyor, yavrum yiyene kadar canı çıktı.
Ayranımın yarısı vardı. Onu da verdim. Başını kutunun içerisine sokup içiyor. Düşünün ne kadar küçük. Sıkışacak zannettim ama sıkışmadı. O kadar sevimli bir görünümü vardı ki. Alıp eve getiresim geldi.
Kolay gelsin gelin hanım.. Bulursun inşallah.kızlar ben dugun salonu ve esya bakıyorum bugun umarım icime sinen biseyler bulurum
Kızlar, ufak bir kaçamağım var.
iyi geceler kızlar yarın memleketten çıkıp adanaya gideceğiz akşam üzeri kefkoşaya gececeğiz perşembeye kadar ordayım perşembe cuma mersin ctesi ankaraya döneceğim fazla giremezsem diye şimdiden haber vereyim dedim
aynen canim denize dahi godemedik ikizlerdenTatil için heycanlıyım kizlar çocuklar oldugundan beri ilk defa gidiyorum, hemde 3 çocukla nasıl olucak bilmiyorum daha rahat olsun diye ev kiraladık çokda ihtiyacım var tatile sıkıldım 4 senedir komşuya bile gidemiyorum dogru düzgün neyse iyi olur inşallah, yarın alış verişe çıkcam valiz hazırlamak için 1 günüm var nasıl yetişcem onuda bilmiyorum neyse gece gece başınızı sisirdim
aynen canim denize dahi godemedik ikizlerden
Canım benim :) hayvanları ve hayvan seven insanları çok severim :) çok seviniyorum böyle şeyler duyunca
kızlar ben dugun salonu ve esya bakıyorum bugun umarım icime sinen biseyler bulurum
Merhaba kızlar.
Benim bu haftaki standart diyetim söylr
Sabah 1 dilim kepek ekmek 2 kk peynir bol salata
Öglen ve aksam çorba-sebze yemegi-yogurt-salata-ızgaraet,tavuk,balık
Bu 5 kategoriden ikisini seçicem. Ve et sadece tek ögün olacak.
Yine gecen hafta gibi ayni olacagindam hergün yazmayacagım menümü :)
İyi tatiller canım..
Sağol hedefcim...
Ayyy ne tatlıdır ooo.. Ne iyi yapmışsın canm yaaaa.
Kolay gelsin gelin hanım.. Bulursun inşallah.
Menüm:
Sabah: 1 poğaça+1 yumurta
Akşam:1 kepçe yeşil mercimek çorbası+yarım domates+3 kaşık yoğurt
iyi geceler kızlar yarın memleketten çıkıp adanaya gideceğiz akşam üzeri kefkoşaya gececeğiz perşembeye kadar ordayım perşembe cuma mersin ctesi ankaraya döneceğim fazla giremezsem diye şimdiden haber vereyim dedim
Kizlar akşam 7 bucuk gibi az patates salatası yedim, çok acıktım şu anda sade türk kahvesi içtim, tatildede dikkat etmeyi düşünüyorum yani tatilden - gelicem + degil bu hafta biraz motivayonum düştü biraz stresliydim ama pes etmek yok hedef kiloma ulaşana kadar, dün sõze giderken gelmeyen bi kumaş pantolonum vardı onu giydim düsunsenize 2_3 kilo bu kadar farkediyorsa 10 kilo ne kadar fark eder
iyi aksamlar kizlar menum
sabah
az yagda sahanda yumurta
4 adet zeytin
domates salatalik
cok az peynir cesitlerinden
bi dilum ekmek
ogle
bi tabak acili menemen
bi bardak yogurt
iki dilim ekmek
bi sade turk kahvesi
aksam misafirim vardi ispanakli borek yaptim bi lokma bile yemedim salatalik yedim sadece :))
bugun tartida 58.5 i gordum uzun bi ardan sonra sonunda
Paylaşmak zayıflatır rakibem
aaa mersine mi geliyon kaptanım
Tatil için heycanlıyım kizlar çocuklar oldugundan beri ilk defa gidiyorum, hemde 3 çocukla nasıl olucak bilmiyorum daha rahat olsun diye ev kiraladık çokda ihtiyacım var tatile sıkıldım 4 senedir komşuya bile gidemiyorum dogru düzgün neyse iyi olur inşallah, yarın alış verişe çıkcam valiz
hazırlamak için 1 günüm var nasıl yetişcem onuda bilmiyorum neyse gece gece başınızı sisirdim
Seneye artık inşallahBen bu sefer artık dayanamadım yani benim ikizler buyuk ya onlarda çok istiyor ufaklıgıda idare edicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?