Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eşime gururla söyluyorum şu kadar kilo verdim bu kadar daha gitti diye

evet canım dünyanın çivisi çıktı resmen çocuklarımıza hiçte iyi bi dünya bırakmıyoruz sevgisiz hoşgörüsüz kibir hırs yıgınagı olmus bu dünya

iyi gezmeler kaptancım inşallah tadı damagınızda bi tatil olur

eşime gururla söyluyorum şu kadar kilo verdim bu kadar daha gitti diye

Ne kadar güzel bir şey, insan uğraşlarının sonucunu alınca seviniyor.

evet canım dünyanın çivisi çıktı resmen çocuklarımıza hiçte iyi bi dünya bırakmıyoruz sevgisiz hoşgörüsüz kibir hırs yıgınagı olmus bu dünya

Bir yerde bakıyorsun daha zengin olmak için onu bunu kışkırtan, savaş çıkaran bir grup. Diğer tarafta, elindeki 3 kuruş para ile geçinen şehit dedesinin gelen yardımları okuyamayan çocuklara bağışlaması. Bu kadar uçurum olmamalı bence insanlar arasında.
Ben, bu dünyaya kesinlikle bir çocuk getirmem istemiyorum. Kendim de, dünyanın şu halinde dünyaya gelmek istemezdim.

Kizlar gunaydin,

hedef38beden hedefcim benim kilomu yanlis yazmissin aslinda 57.7 idim ben, bildirmistim carsamba gunu; neyse olsun 100 gram sonucta :)

Kizlar ben de bugun tatilden dondum hem reglim hem sisim +2 ciktim bu sabah ama neyse bu hafta eski kiloma inerim sanirim cogu sisliktir eminim.

Kollontaicim, ben hiç fark etmedim bildirim yaptığını. O yüzden sabit yazdım.
Cuma sabahı itibari ile kontrol edip, listeye geçtim.

günaydın kızlar..bu sabah tartılayım dedim reglım..bende aynı blanche gidi + 1,5 çıktımmm moralım bozuldu..umarım cuma eski kiloma inerımmmmmm :/

Ya eksilirsin merak etme ben cok +lar gordum, eksildim ama baya dikkat etmek gerek; 0 kacamak ve az kalori bol yuruyus vs.

Benim 29'unda bir arkimin dugunu var insallah 55leri gorecegim o zamana kararliyim

Blanche olacakti sanirim :)

Yok canim ben carsamba sabahi bildirim yapmistim pers tatildeyim diye.

57.7 idi; neyse ama saglik olsun.

Ne güzel kaptanım yaaa. Bizim içinde gezin..
Harika bi duygu dimi? Ayrıca dikkat edersen tatilden eksi gemen garanti.. Çünkü adı tatil, insan daha çok yoruluyo çocuklarla..

Baş şişirmek ne demek tek konuşacağımız konu zayıflık, kilo olacak değil ya.. Hayattan paylaşımlarda yapıyoruz tatlım...
Afiyet olsun muskam.
Patatesli poğaçanın tarifini vereceksin bana değil mi?
Eveet.. Yaz bakalım..
3 haşlanmış patates+3 kaşık yoğurt+2 çorba kaşığı tereyağ+1 cay bardağı sıvıyağ+ 1 yumurta+süt+yaş maya+şeker+tuz.
1 paket yaş mayayı şekerle ez.azıcık ılık sütle erit. malzemeleri karıştırıp patatesleride içine rendele ve yarım su bardağı sütle yoğur. Yavaş yavaş un ilave ederek kıvama getir.( Benim kıvamım kulak memesi değil, göbek yumuşaklığında)Hamur katı olursa sütle yumuşat, cıvık olursa unla koyulaştır. tepsiye diz üzerine yumurta sürüp pişir. Afiyet olsun
Bu arada içine hiçbirşey koymasan bile çok lezzetli oluyor ama istersen iç koyabilirsin..

Ne denirki bende çocuklarımın geleceğinden endişelenmeye başladım valla..
Hoşgeldin canım, tatilin güzel geçmiştir umarım.
Uyanamadınmı kız? kollontai değil ooooo
günaydın kızlar..bu sabah tartılayım dedim reglım..bende aynı blanche gidi + 1,5 çıktımmm moralım bozuldu..umarım cuma eski kiloma inerımmmmmm :/
Bozma moralini merpscum.. Ben buna takılmış fermuar etkisi diyorum, Azıcık çıkıp sonra aynı hızla gidiyo...

Günaydınlar efenimmm

benim hafta sonum her zaman olduğu gibi yoğun misafir, yoğun hareket ve yoğun bereket içinde geçti.

Cumartesi gecesi yatılı misafirim vardı eşimin üniversiteden arkadaşı ben de kayınvalidemlerde kaldım öyle olunca pazar sabahına da kahvaltıya kızlar gelecekti nasıl yaptım nasıl yetiştirdim ben bile anlamadım yani..kahvaltıdan sonra doğum günü kutladık bi de

kızlar gitti evin işlerini yaptık görümcemle sonra kek yaptım kayınvalideme misafirleri vardı.. sonra bebekle uğraş yemin ediyorum saat gece 1 buçuktu sonunda rahat nefes aldığımda

ama tüm bunların karşılığında kendimi çok hafif hissediyorum tartılmıyorum ama iyi hissediyorum.

hafta sonu hiç ekmek yemedim.. çok çabuk doydum.. onun dışında çok bişey yapamadım.. akşamları ızgara tavuk yedim.. bu haftasonu yaptığım en büyük hata bol bol kola içmek oldu.. light olaydı eyiydi ama dediğim gibi gene de kendimi iyi hissediyorum

tartılmıyorum cuma günü tartılıcam. ama 111 i görücem heralde en son cumartesi dayanamadım tartıldım 113,3 tüm. yani 1,5 versem görürüm 111 i

bugün öğlen haşlanmış yumurta-peynir-eti form ekmek (1 dilim) yemeyi planlıyorum. şimdi buzlu kahve içicem akşama da bakalım kırmızı et istiyor canım köfte yaparım belki

Blanche olacakti sanirim :)

Yok canim ben carsamba sabahi bildirim yapmistim pers tatildeyim diye.

57.7 idi; neyse ama saglik olsun.

Kahvemi içmemiştim de Blanchecim.

Ahh harikasın muskam.
Sütün ılık ya da soğuk olması fark ediyor mu?
Deneyeceğim bugün-yarın bunu.
Bir olsun var ya, sana da getiririm.

Uyanamamıştım valla Muskam.

Rakibem, harikasın böyle devam.
Bak dikkat edersen 2 haftada artık 109'lara ineceksin.

Rakibem, harikasın böyle devam.
Bak dikkat edersen 2 haftada artık 109'lara ineceksin.

Canım kendime eşofman takımı da aldım yürüyüşlere başlicam kocam tatilden dönsün de

paylaşıcam birazdan eşofmanımı da profilde çok beğenerek aldım

ben de dün ki menümü yazayım,

sabah 10,00 2 dilim peynir,çay

öğle 14,00 2 yumurtalı lor peynırlı omlet

akşam 19,00 1 tavuk but haslanmış,1 kase yoğurt

spor yok malesef regl olduğum ıcın hiç bişey yapasım gelmiyor

Anne su boreği sarması katmeri, anneanne aşuresi :))) dayanamadım dayanmaya da calışmadım :)))))
Yaptım pişman degilim lakinnnnn gerisi gelmez. Bu da ödülüm olsun. 3 haftada 4.8 kg verdim yaniii

Anne su boreği sarması katmeri, anneanne aşuresi :))) dayanamadım dayanmaya da calışmadım :)))))
Yaptım pişman degilim lakinnnnn gerisi gelmez. Bu da ödülüm olsun. 3 haftada 4.8 kg verdim yaniii

senin kdr kilo versem ne ödüller verirdim kendime canım ahahaha süpersin maşallah darısı başıma

Ya eksilirsin merak etme ben cok +lar gordum, eksildim ama baya dikkat etmek gerek; 0 kacamak ve az kalori bol yuruyus vs.

Benim 29'unda bir arkimin dugunu var insallah 55leri gorecegim o zamana kararliyim

ben de istiyorum artık - leri görmek..ciddi kilo verince eski gayretini kaybediyor insan gaza geleceği yerde..:)

senin kdr kilo versem ne ödüller verirdim kendime canım ahahaha süpersin maşallah darısı başıma
Hep birlikte veririz canım kilo dedigin ne ki :)))
Birlik olunca daha sağlam ilerleriz bugün böyle oldu.
Napim aylardır anneye de yemekkerine de hasretim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…