- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.341
eşime gururla söyluyorum şu kadar kilo verdim bu kadar daha gitti diyeAynen ben de öyle Ameliacım.
Zaten anlamıyorum hayvanları sevmeme durumunu.
Kaç insan var o kadar karşılıksız sevgi veren?
Kollontaicim; nerelere bakıyorsun?
Düğün salonu konusunda öneride bulunabilirim.
Afiyet olsunOkyanusyacım.
Sorma ya muskam.
Çocuk olsam, ne olur eve götürelimmm diye yolun ortasında ağlayıp eve almayı bilirdim ben o miniği ama düzenli bir hayatımız yok. Ani seyahatler çıkabiliyor. Yoksa evde bakmayı çok isterim.
Afiyet olsun muskam.
Patatesli poğaçanın tarifini vereceksin bana değil mi?
Kaptanımm, bol bol eğlen tadını çıkar.
Aynen ya. Çok ciddi etkiliyor 2*3 kg dahi.
Harikasın Fatmacım.
Aynen rakibem.
Bol eğlenceler Nescim.
evet canım dünyanın çivisi çıktı resmen çocuklarımıza hiçte iyi bi dünya bırakmıyoruz sevgisiz hoşgörüsüz kibir hırs yıgınagı olmus bu dünyaKızlar, günaydın herkese.
Sabah sabah haberleri açtım. İzlemeyeceğim en azından sabahları artık.
Ne kadar kötü bir dönem yaşıyoruz.
Her gün şehit haberleri.
Aileler neler yaşıyor öyle.
Çok üzücü.
iyi gezmeler kaptancım inşallah tadı damagınızda bi tatil oluriyi geceler kızlar yarın memleketten çıkıp adanaya gideceğiz akşam üzeri kefkoşaya gececeğiz perşembeye kadar ordayım perşembe cuma mersin ctesi ankaraya döneceğim fazla giremezsem diye şimdiden haber vereyim dedim
eşime gururla söyluyorum şu kadar kilo verdim bu kadar daha gitti diye
evet canım dünyanın çivisi çıktı resmen çocuklarımıza hiçte iyi bi dünya bırakmıyoruz sevgisiz hoşgörüsüz kibir hırs yıgınagı olmus bu dünya
Kizlar gunaydin,
hedef38beden hedefcim benim kilomu yanlis yazmissin aslinda 57.7 idim ben, bildirmistim carsamba gunu; neyse olsun 100 gram sonucta :)
Kizlar ben de bugun tatilden dondum hem reglim hem sisim +2 ciktim bu sabah ama neyse bu hafta eski kiloma inerim sanirim cogu sisliktir eminim.
günaydın kızlar..bu sabah tartılayım dedim reglım..bende aynı blanche gidi + 1,5 çıktımmm moralım bozuldu..umarım cuma eski kiloma inerımmmmmm :/
Kollontaicim, ben hiç fark etmedim bildirim yaptığını. O yüzden sabit yazdım.
Cuma sabahı itibari ile kontrol edip, listeye geçtim.
Ne güzel kaptanım yaaa. Bizim içinde gezin..iyi geceler kızlar yarın memleketten çıkıp adanaya gideceğiz akşam üzeri kefkoşaya gececeğiz perşembeye kadar ordayım perşembe cuma mersin ctesi ankaraya döneceğim fazla giremezsem diye şimdiden haber vereyim dedim
Harika bi duygu dimi? Ayrıca dikkat edersen tatilden eksi gemen garanti.. Çünkü adı tatil, insan daha çok yoruluyo çocuklarla..Kizlar akşam 7 bucuk gibi az patates salatası yedim, çok acıktım şu anda sade türk kahvesi içtim, tatildede dikkat etmeyi düşünüyorum yani tatilden - gelicem + degil bu hafta biraz motivayonum düştü biraz stresliydim ama pes etmek yok hedef kiloma ulaşana kadar, dün sõze giderken gelmeyen bi kumaş pantolonum vardı onu giydim düsunsenize 2_3 kilo bu kadar farkediyorsa 10 kilo ne kadar fark eder
iyi aksamlar kizlar menum
sabah
az yagda sahanda yumurta
4 adet zeytin
domates salatalik
cok az peynir cesitlerinden
bi dilum ekmek
ogle
bi tabak acili menemen
bi bardak yogurt
iki dilim ekmek
bi sade turk kahvesi
aksam misafirim vardi ispanakli borek yaptim bi lokma bile yemedim salatalik yedim sadece :))
bugun tartida 58.5 i gordum uzun bi ardan sonra sonunda
Baş şişirmek ne demek tek konuşacağımız konu zayıflık, kilo olacak değil ya.. Hayattan paylaşımlarda yapıyoruz tatlım...Tatil için heycanlıyım kizlar çocuklar oldugundan beri ilk defa gidiyorum, hemde 3 çocukla nasıl olucak bilmiyorum daha rahat olsun diye ev kiraladık çokda ihtiyacım var tatile sıkıldım 4 senedir komşuya bile gidemiyorum dogru düzgün neyse iyi olur inşallah, yarın alış verişe çıkcam valiz hazırlamak için 1 günüm var nasıl yetişcem onuda bilmiyorum neyse gece gece başınızı sisirdim
Eveet.. Yaz bakalım..Afiyet olsun muskam.
Patatesli poğaçanın tarifini vereceksin bana değil mi?
Ne denirki bende çocuklarımın geleceğinden endişelenmeye başladım valla..Ne kadar güzel bir şey, insan uğraşlarının sonucunu alınca seviniyor.
Bir yerde bakıyorsun daha zengin olmak için onu bunu kışkırtan, savaş çıkaran bir grup. Diğer tarafta, elindeki 3 kuruş para ile geçinen şehit dedesinin gelen yardımları okuyamayan çocuklara bağışlaması. Bu kadar uçurum olmamalı bence insanlar arasında.
Ben, bu dünyaya kesinlikle bir çocuk getirmem istemiyorum. Kendim de, dünyanın şu halinde dünyaya gelmek istemezdim.
Hoşgeldin canım, tatilin güzel geçmiştir umarım.Kizlar gunaydin,
hedef38beden hedefcim benim kilomu yanlis yazmissin aslinda 57.7 idim ben, bildirmistim carsamba gunu; neyse olsun 100 gram sonucta :)
Kizlar ben de bugun tatilden dondum hem reglim hem sisim +2 ciktim bu sabah ama neyse bu hafta eski kiloma inerim sanirim cogu sisliktir eminim.
Uyanamadınmı kız? kollontai değil oooooKollontaicim, ben hiç fark etmedim bildirim yaptığını. O yüzden sabit yazdım.
Cuma sabahı itibari ile kontrol edip, listeye geçtim.
Bozma moralini merpscum.. Ben buna takılmış fermuar etkisi diyorum, Azıcık çıkıp sonra aynı hızla gidiyo...günaydın kızlar..bu sabah tartılayım dedim reglım..bende aynı blanche gidi + 1,5 çıktımmm moralım bozuldu..umarım cuma eski kiloma inerımmmmmm :/
Blanche olacakti sanirim :)
Yok canim ben carsamba sabahi bildirim yapmistim pers tatildeyim diye.
57.7 idi; neyse ama saglik olsun.
Ne güzel kaptanım yaaa. Bizim içinde gezin..
Harika bi duygu dimi? Ayrıca dikkat edersen tatilden eksi gemen garanti.. Çünkü adı tatil, insan daha çok yoruluyo çocuklarla..
Baş şişirmek ne demek tek konuşacağımız konu zayıflık, kilo olacak değil ya.. Hayattan paylaşımlarda yapıyoruz tatlım...
Eveet.. Yaz bakalım..
3 haşlanmış patates+3 kaşık yoğurt+2 çorba kaşığı tereyağ+1 cay bardağı sıvıyağ+ 1 yumurta+süt+yaş maya+şeker+tuz.
1 paket yaş mayayı şekerle ez.azıcık ılık sütle erit. malzemeleri karıştırıp patatesleride içine rendele ve yarım su bardağı sütle yoğur. Yavaş yavaş un ilave ederek kıvama getir.( Benim kıvamım kulak memesi değil, göbek yumuşaklığında)Hamur katı olursa sütle yumuşat, cıvık olursa unla koyulaştır. tepsiye diz üzerine yumurta sürüp pişir. Afiyet olsun
Bu arada içine hiçbirşey koymasan bile çok lezzetli oluyor ama istersen iç koyabilirsin..
Ne denirki bende çocuklarımın geleceğinden endişelenmeye başladım valla..
Hoşgeldin canım, tatilin güzel geçmiştir umarım.
Uyanamadınmı kız? kollontai değil ooooo
Bozma moralini merpscum.. Ben buna takılmış fermuar etkisi diyorum, Azıcık çıkıp sonra aynı hızla gidiyo...
Günaydınlar efenimmm
benim hafta sonum her zaman olduğu gibi yoğun misafir, yoğun hareket ve yoğun bereket içinde geçti.
Cumartesi gecesi yatılı misafirim vardı eşimin üniversiteden arkadaşı ben de kayınvalidemlerde kaldım öyle olunca pazar sabahına da kahvaltıya kızlar gelecektinasıl yaptım nasıl yetiştirdim ben bile anlamadım yani..kahvaltıdan sonra doğum günü kutladık bi de
kızlar gitti evin işlerini yaptık görümcemle sonra kek yaptım kayınvalideme misafirleri vardı.. sonra bebekle uğraşyemin ediyorum saat gece 1 buçuktu sonunda rahat nefes aldığımda
ama tüm bunların karşılığında kendimi çok hafif hissediyorumtartılmıyorum ama iyi hissediyorum.
hafta sonu hiç ekmek yemedim.. çok çabuk doydum.. onun dışında çok bişey yapamadım.. akşamları ızgara tavuk yedim.. bu haftasonu yaptığım en büyük hata bol bol kola içmek oldu.. light olaydı eyiydiama dediğim gibi gene de kendimi iyi hissediyorum
tartılmıyorum cuma günü tartılıcam. ama 111 i görücem heraldeen son cumartesi dayanamadım tartıldım 113,3 tüm. yani 1,5 versem görürüm 111 i
bugün öğlen haşlanmış yumurta-peynir-eti form ekmek (1 dilim) yemeyi planlıyorum. şimdi buzlu kahve içicem akşama da bakalım kırmızı et istiyor canım köfte yaparım belki
Rakibem, harikasın böyle devam.
Bak dikkat edersen 2 haftada artık 109'lara ineceksin.
Anne su boreği sarması katmeri, anneanne aşuresi :))) dayanamadım dayanmaya da calışmadım :)))))
Yaptım pişman degilimlakinnnnn gerisi gelmez. Bu da ödülüm olsun. 3 haftada 4.8 kg verdim yaniii
Ya eksilirsin merak etme ben cok +lar gordum, eksildim ama baya dikkat etmek gerek; 0 kacamak ve az kalori bol yuruyus vs.
Benim 29'unda bir arkimin dugunu var insallah 55leri gorecegim o zamana kararliyim
Hep birlikte veririz canım kilo dedigin ne ki :)))senin kdr kilo versem ne ödüller verirdim kendime canım ahahaha süpersin maşallah darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?