Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hep birlikte veririz canım kilo dedigin ne ki :)))
Birlik olunca daha sağlam ilerleriz bugün böyle oldu.
Napim aylardır anneye de yemekkerine de hasretim

bence de cnm haklısın birgün den bişeycik olmaz afiyet şeker olsun..yarın devam edersin.benimde artık 6 ları görmem lazım kendime sinir olmaya basladım..

kızlar o kadar kilo verdim ama su an tüm kilom göbek bölgemde toplanmış sanki.ve alt göbek dediğimiz yerde hafif deformelik var..ameliyat olmayı dusunuyorum cok tırsıyorum ama karın germe ameliyatını arastırmaya basladım..cumartesi randevu aldım doktordan..hedef kiloma inmeden yapmaz belki bilemiyorum ama karnımın düz olmasını istiyorum..bakalımm ne olcak sımdıden stres oldum...genelde doğum yapmıs kadınlar yaptırıyor ilerde doğum yaparsam eskisi gibi olur mu vs kafamda bisürü soru işareti var.hayırlısı artık :S

Canım kendime eşofman takımı da aldım yürüyüşlere başlicam kocam tatilden dönsün de

paylaşıcam birazdan eşofmanımı da profilde çok beğenerek aldım

Hayırlı olsun rakibem.
İşte böyle görmek istiyorum seni.

Afiyet olsun Meropscum.

Anne su boreği sarması katmeri, anneanne aşuresi :))) dayanamadım dayanmaya da calışmadım :)))))
Yaptım pişman degilim lakinnnnn gerisi gelmez. Bu da ödülüm olsun. 3 haftada 4.8 kg verdim yaniii

Afiyet olsun Okyanusyacım.
Hak etmiştin.

Meropscum, göbek eritici yoğurt kürünü incelesene bir.
Yorumlar çok iyi.

güzelce bilgi al bızede bilgi ver canım bendede aynı sorun var ikizlerden sonra alt karnım çok gıcık oldu haberlerini bekliyorum

Hayırlı olsun rakibem.

Afiyet olsun Meropscum.

Hak etmiştin.

Yorumlar çok iyi.

herkes söyledi aslında denemeyi düşünüyorum..ama yine de düz bir karnımın olması için ameliyat şart cnm..aşağı doğru sarkma basladı cunku sporla duzelecek gibi de değil..ama tırsıyorum iyiden iyiye :)

güzelce bilgi al bızede bilgi ver canım bendede aynı sorun var ikizlerden sonra alt karnım çok gıcık oldu haberlerini bekliyorum

canım uzun zamandır arastırıyorum ercan beye gidicem bende..size de söylerim merak etme..lipo az olursa ağrı az oluyormus ama lipo olcağından bana ağrılarımda cok olur gibi..yaptıranların resımlerıne bakıyorum muhtesem ve otesi olmus dumduz olmuslar kiloları zaten pek yok..iyice gaza geldim görünce:)

Kızlar merhabalar :) bütün Mesajları okudum.
Bugün de çok güzel geçer inşallah. Hepinizi çok öpüyorum.

Hayırlı olsun rakibem.

Afiyet olsun Meropscum.

Hak etmiştin.

Yorumlar çok iyi.
Tesekkur ederim :)) bu hafta insallah 73 lü birseyler gorecegim. And ettim

oooo hakkaten baya hareketliymiş sevalcim :) bencede cumaya 111 i görürsün, zaten o motivasyonla en kısa zamanda ikili rakamlara inersin

Canım kendime eşofman takımı da aldım yürüyüşlere başlicam kocam tatilden dönsün de

paylaşıcam birazdan eşofmanımı da profilde çok beğenerek aldım

güle güle kullan canım

bende geçen hafta o kadar çabaya rağmen sadece 600 gram verince haftasonu yedimde yedim. Hatta biraz bu sabahta yedim Neyse olur öyle. Sabah + 400 olarak çıktım tartıda...

canım ideal kiloya inmeden yapmıyorlar sanki ama bi konuş bakalım doktorla

biraz kolaya kaçıyor gibisin meropscum.. aslında diyet ve sporla çare bulamadığın zaman başvurman gereken bişey bu ameliyat basit bişey değil

Daha az yiyecektim bugün ama biraz yemek istedim çünkü moralim bozuk biraz

hayırdır canım moralin niye bozuk bişey mi oldu

tatilin nasıl geçti

Canım çok yakışmış güzel günlerde giy :)

Kollontai ilk 10 dasın

Ben de eksilerdeyim

@imseval eşofmanını gördüm şimdi çok güzel olmuş. Birde farkettin mi albümünde ilk resimde bebişinin olduğu bir resim var, arkan dönük senin. Ve biraz önceki koyduğun arkan dönük olan resim var. İkisi arasında acayip fark var, o resme göre çok daha incesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…