Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Açılmasını istiyorum ben yeni grubun en azından yeni gelen arkadaşlar için. Çünkü 90 kilo ve üzeri grubu çok kalabalık ve ben o gruba bu yüzden girmek istemiyorum ve benim gibi insanlar da var yani bunu biliyorum 100 kilonun üzerindekiler bir arada olsun diyenler var yani diyet günlüklerinde falan

cnm yaptıranlara sordum yine bu forumda..15.000 civarı ama hem lipo hem karın..belki ellemişken göğüsleride dikleştiririm.artık mumya gibi yatarım 10 gün

cnm yaptıranlara sordum yine bu forumda..15.000 civarı ama hem lipo hem karın..belki ellemişken göğüsleride dikleştiririm.artık mumya gibi yatarım 10 gün
canım iyi arastırmak lazım silikon taktırmanın vs haram olan tarafları var bi araştırmanı öneririm naçizane

:)güzel tespit yaptın, aynen öyleydim.

Hayır demiş bulundum okumadan devamını rakibem.

günaydın kızlar dün ki menüm,

sabah 2 dilim peynir,çay

öğle 2 tavuk göğüs,yoğurt

akşam 2 dilim peynir

spor yapcak halim yoktu su 2 lt

Maşallah, adiyet olsun.

Wuww diyorum.
HAzır değmişken aklında ne varken dene gitsin.
Evli miydin hatırlayamadım meropscum da eğer hayatında birisi varsa, önceden tembihle. Sonradan bu kimdi falan demesin.

Kizlar dun yeni kararlar aldim, artik bir onceki gun ertesi gun yapacagim isleri yaziyorum.

ertesi gun de check atacagim hepsine, hepsini tamamlamadan da uyumamaya karar verdim

Ben öyle yapıyorum Blanchecim.
Excel dosyam var.
Unutuyorum ya da savsaklıyorum yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…