- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.641
çikolatamı görüyorum su anda...tatil inşallah seni biraz olsun deşarj etmiştir...hoşgeldin cnmcım...
cukulatam gelmis hosgelmis tatilide guzelmis iyi takim toparlandi oldu sayilir bayram sonrasi ciddi ciddi kilolardan kurtulmak icin herkez hazir galiba
sagol bijom allah yavrularimiza uzun ve güzel ömürler nasip etsin insallah . az önce mizgin kizimizin haberini okudum öyle fena oldumki. kimbilir kallisim ne hale geldi duydugundasenağlamagünaydınn a.s.
reyhan ablacım bebişin fotosu çok tatlı maşallah yaaa bayıldımmmne tatlıdır o şimdi Allah nazarlardan saklasın..
valla asyacım ben de baktım 1 kilo fazla çıkmaya başladım bu işe dur demenin zamanı geldi dedim. dün iftarda 2 dilim kepek ekmek, corba, yarım tabak da yemek yedim o kadar. sahurda da kepek ekmeğine tost, çay ve su tabi. bi süre böyle gideyim hatta mümkünse eski şaşalı günlerime dönmeyim de şu zorla verdiklerimi almayayım bari :bbo: az yicez bacım az ne yapalım böyle yaratılmışız mafoldumben
mustangcım adet oldun demek ha benim de 5 eylül tarihim bakalım geçicek mi geçmicek mi. bi belirti yok heralde olucam kaydirigubbakcemile3 ee daha yol başı 1.ay
cok tesekkür ederim melisim amin canim benim. avatarindaki kizinmi melisim? allahim bir melek gibimasallahreyhan abla hayırlı olsun torunun harika bir bebek. İnşallah ömür boyu mutlu ve sağlıklı olur. Öpüyorum mis kokuluyu. Tebrikler.
kadisim cok tesekkür ederim canim ya gercekten cok seker kerata bir günde nasil özlüyorum bilsen gülersin halimeamanınnn kimler gelmiş ya
cedric hoş geldin canım ne güsel geçmiş tatilin
reyhan abla gözünüz aydın çok şeker maşallah yaaaa
kallisim
kızına dua ediyorum canım
gönlüne göre olsun herşey
cukulotacıgım tam çikolota oldun anlaşılan
eglendiğine sevindim canım
asyacım geçmiş olsun canım yaaa
sağolasın canım benim ama dün aradı kızım son sınavıydı işte ve bir ölçüm hatası yapmış çizerken bu olmaz dedi sonuç beklemiyorum dedi.akannehir. artık hayırlısı olsun çok zor bir süreçten geçti koşturmaktan yıpranıyor çocuklar yazık,bu akşam gelecek toparlarız kısa sürede moralleri inşallah, hazırlığını okusunda gelecek yıla bir daha gönlüne göre olanları dener ne yapalım ama mehalimede anlattım geçende burada bir sınavda kızım o gün 3 sınav var ve ben bekliyorum arkadaşlarıyla tüm binalarda güvenlik kuş uçurtmuyor hesapta ama adamın biri çat kapı burada çat kapı sınav anında içeride ve dikkatimi çekti bu kim diye daha sonra akşam oldu sonuçlar açıklancak o dam yanında 10 küsür öğrenciyle geldi heyecanla sonra sordum çocuklara dediler burada eğitim görevlisi ve dışarıdada kurs filan veriyor.. sonuçlar açıklandı 2 favori bölüm listesinde en baştan en sona o adamın öğrencileri dereceleri paylaştı herkes şaşıp kaldı bir bölümde tamam ama iki bölümdede aynı kişiler aynı isimler.. bu kadar olur dedim herkes söylüyordu içeriden desteğiiz yoksa zor girersiniz diye ve doğruymuş.. şimdi kızım gelir gelmez ona gideceğim :)) ne yapayım kural böyleyse bizde uyarız değilmi bu yılda onunla çalışsın bakalım gelecek yıla allah ömür verirse görürüz bu yazımı hatırlatırım :))kallisim
kızına dua ediyorum canım
ay canım benim hadi hayırlısı olsun yeni yılınız... kistin kaybolmasınada sevindim canım...Şenizselam arkadaşlar koca gün yoktum ama az yazı yazılmış evet doktora gittim kistik yapı kaybolmuş tekrar klomene başlıcam sonra ayın 11 tekrar gidecem bakalım bana gulukofaj verdi günde 2 defa kullanıcam bakalım kilo verdirecekmi.
çok uykusuzum düzenim bozuldu malum okullarla erken kalktık iki gün sürünürüm artık
canım yaaa:1hug: seninle bir ortak noktamız var demek benimde eşim aynı böyledir dakiktir işten gelişi şaşmaz gidişi şaşmaz çocuklara sözü öyle ama iş bende olursa ertele babam ertele..uykulu uyusuk tembel asyaniz geldi ogleye kadar uyudum ogleden sonra kocaya iftarlik bisiyler hazirladim paket yapip eline verdim ugurladim hayirli isler dedim gitti gece 11 30 da kapidan girer iceri hic daha ne erken geldi nede gec bir aksilik olmayinca onun bu huyunu cok seviyorum cok dakik herseyi zamaninda yapar benimle ilgili olanlar harickaydirigubbakcemile3
ay reyhan abla bir önceki sayfadaki mesajını okurken ağlıyordum ki yetişin silin resmi çirkin çıkmışım dediğini görüncede gülmeye başladım ablam allah sana sağlık huzur versin ne diyim şu halimle güldürdün ya beni..
demek bu gün eve geliyorlar ayy ne heyecan ne hyecan allahım kimbilir dede ne yapıyordur içi kıpır kıpırdır teyzede öyledir amaninnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?