Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınn a.s.
reyhan ablacım bebişin fotosu çok tatlı maşallah yaaa bayıldımmm ne tatlıdır o şimdi Allah nazarlardan saklasın..

valla asyacım ben de baktım 1 kilo fazla çıkmaya başladım bu işe dur demenin zamanı geldi dedim. dün iftarda 2 dilim kepek ekmek, corba, yarım tabak da yemek yedim o kadar. sahurda da kepek ekmeğine tost, çay ve su tabi. bi süre böyle gideyim hatta mümkünse eski şaşalı günlerime dönmeyim de şu zorla verdiklerimi almayayım bari :bbo: az yicez bacım az ne yapalım böyle yaratılmışız mafoldumben

mustangcım adet oldun demek ha benim de 5 eylül tarihim bakalım geçicek mi geçmicek mi. bi belirti yok heralde olucam kaydirigubbakcemile3 ee daha yol başı 1.ay

reyhan abla hayırlı olsun torunun harika bir bebek. İnşallah ömür boyu mutlu ve sağlıklı olur. Öpüyorum mis kokuluyu. Tebrikler.

çikolatamı görüyorum su anda...tatil inşallah seni biraz olsun deşarj etmiştir...hoşgeldin cnmcım...

tabu cuğm merhaba canım,hoşbulduk. tatil gerçekten iyi geldi.zaten artık,tatiller ihtiyaç oldu,lüx sayılmıyor değil mi..bu arada fazla kilo almamaış olman süper canım.bu sezon hep beraber vereceğiz artık inşallah opuyorumnanaktan

cukulatam gelmis hosgelmis tatilide guzelmis iyi takim toparlandi oldu sayilir bayram sonrasi ciddi ciddi kilolardan kurtulmak icin herkez hazir galiba

hoşbulduk asyam... evet hepimiz hazırız bence,artık fazlalık kalmayacak inşallah...

bu arada bijom senle dün msn de konuşmuştuk,dedim ya sahurda şöyle yieceğim ,iftarda şu kadar yiyeceğim... hepsi yalan oldu yalaaaaan :kedi: :bbo:

amanınnn kimler gelmiş ya
cedric hoş geldin canım ne güsel geçmiş tatilin

reyhan abla gözünüz aydın çok şeker maşallah yaaaa

kallisim
kızına dua ediyorum canım
gönlüne göre olsun herşey

cukulotacıgım tam çikolota oldun anlaşılan
eglendiğine sevindim canım

asyacım geçmiş olsun canım yaaa

selam arkadaşlar koca gün yoktum ama az yazı yazılmış evet doktora gittim kistik yapı kaybolmuş tekrar klomene başlıcam sonra ayın 11 tekrar gidecem bakalım bana gulukofaj verdi günde 2 defa kullanıcam bakalım kilo verdirecekmi.
çok uykusuzum düzenim bozuldu malum okullarla erken kalktık iki gün sürünürüm artık

uykulu uyusuk tembel asyaniz geldi ogleye kadar uyudum ogleden sonra kocaya iftarlik bisiyler hazirladim paket yapip eline verdim ugurladim hayirli isler dedim gitti gece 11 30 da kapidan girer iceri hic daha ne erken geldi nede gec bir aksilik olmayinca onun bu huyunu cok seviyorum cok dakik herseyi zamaninda yapar benimle ilgili olanlar harickaydirigubbakcemile3
hemen yattim gene azdaha uyudum bu son uyumam olur gunduzleri herhalde cunku yarin buyuk kizin olkulu basliyo yarindansonra persembe gunu de kucuklerinkiler basliyo eh artik evde sabahlari bide ogleden sonralari saat 5 e kadar yalniz olcam islerimi zamaninda yapabilecem ve kendime daha cok zman ayirabilecem insallah efem de okula basliycak demistim ya kucuk adam oldu resmen 3 yasina basinca yaa sahura kalkiyo bizimle bende oruc yapcam diyoya ama ilk bir hafta aglar okulda emiinim cunku ablalarda bir hafta boyunca giderkende gelirkende agladilar
neyse biraz gecmise bakayim cikayim iftarlik bisiyler hazirlayayim kuzularima bugun cok uyudum ya gece gelirim belkim hadin optum herkezi uyu$uk asya sizi seviyo

sagol bijom allah yavrularimiza uzun ve güzel ömürler nasip etsin insallah . az önce mizgin kizimizin haberini okudum öyle fena oldumki. kimbilir kallisim ne hale geldi duydugundasenağlama
reyhan abla hayırlı olsun torunun harika bir bebek. İnşallah ömür boyu mutlu ve sağlıklı olur. Öpüyorum mis kokuluyu. Tebrikler.
cok tesekkür ederim melisim amin canim benim. avatarindaki kizinmi melisim? allahim bir melek gibimasallah bahti güzel olur insallah:Saruboceq:
kadisim cok tesekkür ederim canim ya gercekten cok seker kerata bir günde nasil özlüyorum bilsen gülersin halime

kallisim
kızına dua ediyorum canım
sağolasın canım benim ama dün aradı kızım son sınavıydı işte ve bir ölçüm hatası yapmış çizerken bu olmaz dedi sonuç beklemiyorum dedi.akannehir. artık hayırlısı olsun çok zor bir süreçten geçti koşturmaktan yıpranıyor çocuklar yazık,bu akşam gelecek toparlarız kısa sürede moralleri inşallah, hazırlığını okusunda gelecek yıla bir daha gönlüne göre olanları dener ne yapalım ama mehalimede anlattım geçende burada bir sınavda kızım o gün 3 sınav var ve ben bekliyorum arkadaşlarıyla tüm binalarda güvenlik kuş uçurtmuyor hesapta ama adamın biri çat kapı burada çat kapı sınav anında içeride ve dikkatimi çekti bu kim diye daha sonra akşam oldu sonuçlar açıklancak o dam yanında 10 küsür öğrenciyle geldi heyecanla sonra sordum çocuklara dediler burada eğitim görevlisi ve dışarıdada kurs filan veriyor.. sonuçlar açıklandı 2 favori bölüm listesinde en baştan en sona o adamın öğrencileri dereceleri paylaştı herkes şaşıp kaldı bir bölümde tamam ama iki bölümdede aynı kişiler aynı isimler.. bu kadar olur dedim herkes söylüyordu içeriden desteğiiz yoksa zor girersiniz diye ve doğruymuş.. şimdi kızım gelir gelmez ona gideceğim :)) ne yapayım kural böyleyse bizde uyarız değilmi bu yılda onunla çalışsın bakalım gelecek yıla allah ömür verirse görürüz bu yazımı hatırlatırım :))
ay canım benim hadi hayırlısı olsun yeni yılınız... kistin kaybolmasınada sevindim canım...Şeniz

canım yaaa:1hug: seninle bir ortak noktamız var demek benimde eşim aynı böyledir dakiktir işten gelişi şaşmaz gidişi şaşmaz çocuklara sözü öyle ama iş bende olursa ertele babam ertele..

seninde çocukların yeni öğrenim yılı hayırlı olsun asyam efecikte inşallah hiç sorunsuz gider gelir okuluna..

reyhan ablacım Kaan'ın eve gelişini hiç hayal edemiyorum:sm_cool: hepiniz çılgın gibi olursunuz sanırım şu an hastane olduğu için istediğiniz gibi davranamıyorsunuzdur.. ay bu akşam kızım gelsinde hemen fotosunu göstereyim cicişin:1hug:

Mizgin kızımada gelince hiç sorma ablacım meleğimde gitti işte içimde bir vicdan azabı bırakarak.. biz tatildeydik benim büyük kızla msnde görüşmüş ablacım burası çok sıcak hastane yani bana yazlık kıyafet yollayabilirmisin demiş tatilden döndük burada arkadaşlarla görüştüm ankaradakilerle yazıştım biz biraz hallettik dedi bizde ablama gittik bir kaç günlüğüne ve ayçaya dedim döner dönmez çıkalım alalım çocuğa bir şeyler yollayalım ama döndük ki solunum cihazına bağlandığını öğrendik o hafta ve içim cız etti yinede hep iyileşir diye geçiriyorum içimden, en son bir gece babaya mesaj attım dedim arayamadım mahçubum filan ve gece yarısını geçmesine rağmen adamcağız hemen aradı ablam olurmu öyle şey filan sohbet ettik.. doktorlar iyi konuşmuyor ama iyileşecek dedi ama malesef o konuşmaan 7-8 saat sonra yollamışız meleği.. dedimya içimde o isteği böyle koca bir vicdan azabı olarak kaldı.. sonra arayamadım söyleyecek hiç bir şey bulamadım aradan bir hafta geçti ben yine ablama geçmiştim babamız aradı biraz konuştuk... sabrı yoktur bunun reyhan abla nasıl bir durum allah yazdıysa bozsun evlatlarımıza sağlıklı günler nasip etsin adamcağız bitmiş durumdaydı öyle kötü oldum ki günlrce kendime gelemedim yinede her an aklımda yavrum hem çok çekti hemde o kadar umutluyken çekip gitti oysa ne hayalleri vardı... ama ne zor ne pis bir hastalıkmış ki bu daha bir yıl olmadı 4 bebeğimizi yolladık ....

ben yine bir günaydın demeden daldım paldır küldür.. kafam pek yerinde değil nedense dün ablamın rahatsızlandığını öğrendim ona üzüldüm kadıncağız koşturmaktan sıkıntıdan bir halde kalıyor herşey onun üzerinde ve ben uzakta olmanın sıkıntısını yaşıyorum dünde bu yüzden boş boş geçirdim günümü düşü düşün akşamı yaptım o yüzden gelip burayada 2 kelime yazamadım...

günadyın herkeseee Şeniz

öncelikle mizgini ne kadar takip edemesem de kallisin anlattıklarından biraz biliyodum. habere gerçekten çok üzüldüm :çok üzgünüm:

kallisim kızın istanbulda olmazsa orda okumicak mıydı? kurs falan demişsin tekrar merak ettim bir sene daha mı beklicek yani? istanbul için de üzülmesin her zaman hayırlısı olur ben buna çok inanıyorum..

hafta sonu aöf bütünleme sınavlarım var geçersem 4.sınıf olucam inşallah. hep diyorum bitirince bir daha yok yeter stres olmicam artık diye ama bitince dayanamıyorum yine bişey çıkarıyorum başıma. şimdi de bitince acaba les e girip yüksek lisans mı yapsam diyorum, biliyorum ondan da çok sıkılıcam nerden girdim bu işe dicem ama kaydirigubbakcemile3 neyse biraz çalışayım şu günlerde bari. bugünkü planım o, eşimin de iş yeri iftarı var bugün o yüzden gelmicek yemek yapmicam ben de. kendim geçiştiririm öyle. fırsat işte yememek için, değerlendirmek lazım kaydirigubbakcemile3

bu cumartesi adet olmam lazım. olunca hazır aç kalmaya alışmış olarak 5 gün 5 gıda diyetini yapmaya karar verdim, madem ara veriyorum ne verirsem kardır diye düşündümm kaydirigubbakcemile2

bijom günaydın.. canım kızımın biliyorsun ki girdiği sınavlar yetenek sınavları ve bir kaç bölüm vardı özellikle istediği şimdi onlar olmadı iç mimarlıktada diyor ben mezun olurum 35 yaşıma gelirim ondan sonra insanlar güvenip iş yaptırırler filan :) yıl kaybı olmuyor burada anadolu üniverst hazırlık ingilizce okuyacak bu yıl yani mecbur, gelecek yıla illa deneyecek tabiki takmış kafaya illa alacaklar beni diyor :))) bir taraftadanda yan da- ana dal seçeneklerinide düşünmüyor değil 2 üniverst birden bitirmiş olurum daha iyi olur diyor yani öylede böylede yıl kaybı yok.. bende hep aynısını söylüyorum bak iki yıldır bir aksilik zinciri kovalıyor şu sınavlarda illa istanbul diye ısrarcı olma dedim oda onaylıyor ama akılda kalıncada kalıyor işte tam olgun düşünemiyor..

4. sınıf olacaksın demek hayırlı olsun benimde yeğenim 27 yaşındaakannehirhani reyhan ablayla çöpçatanlığını yaptığımız, daha önce turizm otel bitirdi sonra burada bende kaldı bir yıl açık öğretime filan girdi dil kursuna gitti geçen gittiğimde mezun kartını yollamışlar sonunda benden kurtuldular diyor pek kasmıyordu 5mi oldu ne kaydirigubbakcemile3.. şimdi ne okusam diye kara kara düşünüyor gireceğim yine bir yere böyle olmaz diyor..:roflol: alışmışsınız ne diyim...

günaydin sekerparelerim.a.s.
kaanimiz ve annesi eve geliyorlar bugün.
heyecan son hadde..
dün aksam neler yaptik evi süsledik balonlar sisirip astik. evine hosgeldin kaan yazili kagitlari kesip hazirladik.keske evde olsamda yemekler börekler hazirlasam.

oy kallisim mizgin konusunu görür görmez ilk aklima sen geldin. kendini cok kaptirip aci cekmenden korktum. ama birtanem sen elinden gelenin kat kat fazlasini yaptin cabaladin kendini paraladin. allah bin kere razi olsun. sana evlatlarinin güzel günlerini göstersin. kesinlikle rahat ol. bazi seylere engel olunmuyor..biryerde gücümüzün nekadar sinirli oldugunu görüyoruz.bu cocuklar icin yaptigin seyler tüm cabalarin cok cok takdire sayan seyler. fakat sen okadar duygusalsinki ve her cocuga okadar cok baglaniyorsunki bu seni cok hirpaliyor birtanem. ah ahhhhhh keske resmini hic görmeseydim mizginin diyorum simdi. kaldiki sen kendini gördün ailesiyle konustun aglastin umutlandin dertlestin.
sabah sabah icini karartmiyayim canim ya. birtanesin sen vicdan zabi diye birsey sözkonusu bile olamaz. tanimadigin birine nekadar cok sey verdigini ve daha nekadar coksey vermek istedigini düsün. onlara bir dost eli oldugunu sicakligini verdigini düsün. icimizden kac kisi bunlarin binde birini yapiyor.

kizlar birde kendi resmimi yükledim. bebisle birlikte.
bu benim gözlügüm degil haaaa. trde denizde bozmusum kendi gözlügümün camlarini. yenisi ismarlandiya daha bitmedi ben yedek bir gözlükle idare ediyorum simdilik.. ay havam batsin..:sm_cool:

Son düzenleme:
bebegim kallisim yetisinnn cok cirkin cikmisim silin su resmi yaaaaa. ben beceremedim. aaa
sanki baska resim yoktu tuhhhhhmafoldumben

ay reyhan abla bir önceki sayfadaki mesajını okurken ağlıyordum ki yetişin silin resmi çirkin çıkmışım dediğini görüncede gülmeye başladım ablam allah sana sağlık huzur versin ne diyim şu halimle güldürdün ya beni..

demek bu gün eve geliyorlar ayy ne heyecan ne hyecan allahım kimbilir dede ne yapıyordur içi kıpır kıpırdır teyzede öyledir amaninnnn

HAYIRLI RAMAZANLAR 5. TAKIMIN FISTIK HATUNLARI .....

reyhan abla gelmiş hoş gelmiş ......

kalişim nasıl oldu gözün iyileşmişindir inşallah .....

bana mesaj yollamışın ama dolu oldugu için gelmemiş o aralar bira mesaj trafıgim yogunduda özür ...

mehel nerelerde tatil planlarımı yapıyodu ne ......

hepinizi kocaman öpüyorum iyi günler ...

aebenim hoşgeldin canım... evet mesaj yolladım ve ulaşmadı takımdan ayrılma kararın içini canım...
mehalimin okulu başladı sezonu açtı artık tatile bayramda gidecek inşallah..
gözümde geçti aebenim sadece arada bulanık görmem var oda geçer inşallah sağolasın..
sen nasılsın neler yaptın..

:roflol::roflol:Şeniz
ben cikiyorum allaha emanet olun hepinizi kocaman öptüma.s.

kallisim tum cocuklarimizin yeni ogretim yili hayirli olsun insallah allah hepsine kolaylik versin ogrencilikte ogretmenlikte zor allah sabrini versin
mizginimiz digerleri neydi allahim akil kalmadi allah hepsine cennetin en guzel yerine yerlestirsin insallah
ula$ icinde kan arandigi zaman bir iki yere daha uye oldum hemen oralara duyuruyom ama bu siralar uyu$ukluk ve okul oncesi tela$ derken iki gundur takip edemedim
reyhan ablam kaan evine geldi demek ne guzel allah bu mutluluktan herkeze nasiip etsin uzun yillar boyu saglikla insallah
bijom yeter gari kiz diploma kolleksiyonumu yapacaksiniz yahu bo$verin siz yuksek lisansi felan cocuk i$ine yogunla$in kiz
aebenim gelmi$ ho$gelmi$ insallah iyisindir canim arda hep ugra kiz unutma 5. takimi bu takim seni seviyo
gelelim bana bende bugun birbucuk saat uykuyla duruyom ayakta ya cok uyuyorum yada hic uyumuyorum benim elif buyuk kiz koleje basladi ya bugun allahim dun cocugu yatiramadim oyle bir heycan sardiki cocugu uyumuyo kizim yat diyorum uykum yok diyo ben koleje gitmek istemiyorum diye agliyo hicbir arkadasimi orda gormiycem birsuru ogretmen olcakmi$ ben gitmem o okula diye tutturdu oturdum yanina saatlerce konustum da rahatladi uyudu zaten sonra sahur vakti geldi bende yatmadim sahuru ettik yattik kiz sabah 5 te kalkti gec kaliyom otobusu kacircam diye kizim dedim yat saat daha cok erken yatmam diyo uykum bitti daha uyumam gene oturduk gun agarana kadar da sonra sut mut icti hazirlandi babasi goturdu artik otobusle gitmedi bugun
oglen gelmi$ anne cok hakliymissin okulum cok guzel gecen yildan bir arkadasim var yanimda ogretmenler cok iyi okulum cok guzel bos derslerde muzik odasi var spor salonu var bilgisyar odasi var kutuphane cok buyuk anlata anlata bitiremedi tamam dedim sus $imdi terlik geliyo popona dedim sabaha kadar uyutmadin beni dinlemedin $imdide anltiyon balli balli dedim de get dedim yava$ca kapiya gelmis yakinda yuzme havuzlari yapilcakmi$ oyun salonlari yapilcakmi$ yeni dolaplar gelicekmi$ haaala anlatiyo hani kapiya gelen pazarlamacilar olurya bunu alirsan yaninda tencere var bunu al yaninda tuzluk var diye aynen oyle anlattida anlatti
neyse benim mesaj uzadi gene opup ciktim ben ocakta yemek var insallah yapismamistir

Son düzenleme:
selamlarrrrrrr. isten geldim biraz oyalandim sonra size geldim .nasilsiniz bakalim him?? koca gün benden sonra bir asya gelip bir mesaj yazmis nerdesiniz ya? biraz gelinde iki lafin belini kiralim tövbe tövbe kaydirigubbakcemile3
neyse ben dus alip geleyimde öyle kiralim tamammi? kaybolmayin bir yere ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…