- 20 Temmuz 2015
- 610
- 805
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.421
ne zaman dönüyorsun?Ben yanıma tartı almadım
Poffff
günaydııınn
onlarla koşturmak zaten iyi spor olur sanagünaydın canım
farkettimki spor yapınca cok iyi kilo gidiyo ama malesef ufaklıklardan bi türlü fırsat bulamıyorum
haklısın, aşağı yukarı aynı kilolardaki insanlar birbirlerini çok daha iyi anlayabilirler.Açılmasını istiyorum ben yeni grubun en azından yeni gelen arkadaşlar için. Çünkü 90 kilo ve üzeri grubu çok kalabalık ve ben o gruba bu yüzden girmek istemiyorum ve benim gibi insanlar da var yani bunu biliyorum 100 kilonun üzerindekiler bir arada olsun diyenler var yani diyet günlüklerinde falan
Canım 7 eylül işbası. Kendi tartim disinda tartilirsam eksik ya da fazla cikar ustelik her sabah iccamasir ile tartilirim ben. Sokakta da olmaz yanine zaman dönüyorsun?
günaydııınn
onlarla koşturmak zaten iyi spor olur sana
haklısın, aşağı yukarı aynı kilolardaki insanlar birbirlerini çok daha iyi anlayabilirler.
daha güzel motive olabilirler
Canım 7 eylül işbası. Kendi tartim disinda tartilirsam eksik ya da fazla cikar ustelik her sabah iccamasir ile tartilirim ben. Sokakta da olmaz yaniyine de birhal caresine bakayim inş.
bayağı da tatilin varmış.Canım 7 eylül işbası. Kendi tartim disinda tartilirsam eksik ya da fazla cikar ustelik her sabah iccamasir ile tartilirim ben. Sokakta da olmaz yaniyine de birhal caresine bakayim inş.
Hayır demiş bulundum okumadan devamını rakibem.
Maşallah, adiyet olsun.
Wuww diyorum.
HAzır değmişken aklında ne varken dene gitsin.
Evli miydin hatırlayamadım meropscum da eğer hayatında birisi varsa, önceden tembihle. Sonradan bu kimdi falan demesin.
Ben öyle yapıyorum Blanchecim.
Excel dosyam var.
Unutuyorum ya da savsaklıyorum yoksa.
11 yil mi?evli değilim cnm ama 11 yıl olcak nerdeyse ilişkim..o zaten istemiyo şimdiden tepkiler basladı bakalım ne olcak
canım iyi arastırmak lazım silikon taktırmanın vs haram olan tarafları var bi araştırmanı öneririm naçizane
11 yil mi?
kac yasindasin ki?
neden evlenmiyorsunuz?
Canim mesele ucuzluk pahalilik degil ki.Bence yazliga bir tarti al, cok ucuz tartilar var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nun-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.245012/
arkadaşlar sizden ricam bu grupta bir anket var o ankati oylayabilir misiniz?
100 kilonun üzerindekiler için bir konu açılması için. "Hayır" oyu kullanırsanız çok minnettar olurum.
Canim mesele ucuzluk pahalilik degil ki.
Bulursam benimkinin aynisi alicam yoksa yanılırım. :)
Du bakalım hele bir ulaşayım. Seyir halindeyiz şuan :)yok o yuzden soylemedim, hani yazlikta gereksizse diye.
ya ayni tarti da fark edebilir ama ne olursa olsun sana referans olur; sonucta 3 hafta falan tatil yapacaksin.
26 yasındayım cnm.ilk sevgilim düşünben evlenmek istemiyorum hala erken olduğunu dusunuyorum..sürekli yurt dışında gez toz...evlenince zor olur bunlar..ay bende bilmiyorum
yurtdisinda gez toz derken? :)
ben de cok geziyorum ama evlenince de gezerim sanirim
İyi eglenceler kaptanımslm kızlarrr
yazılanları okudum anlaşılan sorun yok ben sabah regli oldum 1 hafta öncesinden az sonra denize gitmeyi düşünüyoruz bakalım nasıl olacak seabahar analizimizi yapmış onu inceleyeceğim bakalım nasılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?