Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlar kızlar deryalım canım hiç haber vermeden senden ses çıkmayınca takım kuralları gereği mecburen diskalifiye ettik tekrar kaptanlara sorup alabilmek için 6 ay geçmek zorundadır ama takım içi listesinde yeralırsın 6 ayı doldurur doldurmaz da listeye girersin canım
günaudınlar bu arada

kilom çok fazla gitmiyo ama inceliyorum 34 beden kotuma rahatlıkla sıgabildim hatta bellimden düşüyo 3 ay önce giremiyodum içine
34 beden vaaav süper
sabah sporumu yaptım,
şimdi kahvaltı yapıyorum.

dağ gibi ütü birikti,
sıcaklardan dolayı erteleyip duruyorum.
bugün biraz yapmak istiyorum (buharlaşmazsam:)),
onu da spora sayacağım.
kolay gelsin canım

günaydın kızlar
günaydın

evet fazla salmadan toparlanmam lazım canım yoksa ipin ucu kopuyor

Teşekkür ederim bitanem inşallah güzel geçer sınavlar
kilom çok fazla gitmiyo ama inceliyorum 34 beden kotuma rahatlıkla sıgabildim hatta bellimden düşüyo 3 ay önce giremiyodum içine

3 çocuk ve 34 beden. Ayakta alkışlıyorum.

Arkadaşlar selamünaleyküm

cumartesiden beri evime giremiyorum bi tek misafir ağırlayıp gidiyorum yani. Eşimin üniversiteden arkadaşı geldi de ben de kayınvalidemlerde kalıyorum bi tek yatmaya gidiyorum ama onun dışında dışarlardayız hep ya bi acayip günler geçiyor ya hayırlısı.. bugün gidecek heralde ben de dönücem evime

Neden ayrısınızki canım beraber bişeyler yapmıyosunuz benimde eşimin arkadaşları gelir ama hep beraberizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…