Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınn
canım 2 ay dolmadan yeni üye olduğun için izne ayrılamıyorsun kaç hafta tatildesin
kızlar bugün dönüyoruz sonunda evimi özledimsanırım bu gece mersin yarın ankara olacak

günaydınn
canım 2 ay dolmadan yeni üye olduğun için izne ayrılamıyorsun kaç hafta tatildesin
kızlar bugün dönüyoruz sonunda evimi özledimsanırım bu gece mersin yarın ankara olacak

bence OKYANUSYAA her hafta sabit diye gir o zamana kadar tartilamayacaksin; diskalifiye olmazsin.

hafta içi 58.4 düm ne güzel 3 gündür tuvalete çıkamıyorum sabah tartıldım 59.1 geldim

ohh maşallah senin bir haftalık yemeğin var kız bu menüde

Ya sabah actim burayi, bir suru azar bekliyorum kimse girmemis bile

hic olmadi yarin tarti gunu nerede herkes? :)

menu paylasimini da herkes yapmamis gozumden kacmadi degil!

herkes tatilde canım valla ben de bilerek menü falan paylaşmıyorum çünkü dün gece girdim evime baya bi karışık işler. ne yediğimi ne kadar yediğimi de hatırlamıyorum zaten. ekmek yemiyorum sadece tek bildiğim bu

bugünden itibaren menü paylaşımım devam edecektir haftasonu dahil

tartılmıyorum da cuma tartılıcam ilk kez inşallah kötü bi süprizle karşılaşmam

sevalcim bu aksam yeme tatlis, yarin tartiya direkt fark eder.

ya dunku halimi gorseydin az bile yemissin derdin :)

neyse bugun yalnizca kahvalti ile durmayi planliyorum ki yarina etkisi olsun :)

Günaydın tatilciler

ben de bu gece evimde uyudum sonunda ama nasıl uyumak ben anlamadım her yerim tutulmuş her yerim ağrıyo boğazım şişmiş belim dizim tutmuyor kızımı bile taşıyamadım döküldü kollarım

neden öyle oldu anlamadım

Bugün ofis menüsü gene

sabah yarım simit+peynir+çay (perşembeler toplantı var da toplantıda ikram ediyorlar )

öğlen yulaf krebi+haşlanmış yumurta+peynir+çay

akşam üstü gibi buzlu kahve
akşamda saat 7 gibi iki şekerli türk kahvesi yanında bi küçük bişey yerim kuru incir yiyebilirim belki

Çok kolay gelsin canım

sana hiç böyle yazacağım aklıma gelmezdi ama naptın sen blanche :) 2 gün kala tartı gününe. ama olsun sen kaçamak yapmıyordun hiç. Mideni şaşırtmış oldun, belki metabolizmana bile faydası olur

kızlar diyetimde kaçamak yapmadım sayılır ama dukanı son ıkı gundur ufacık cıkolata ve dayanamadığım karpuz yuzunden bozmus bulunmaktayım...yine de dün dayanamayıp tartıldığımda aldığım 1,5 kg yu vermiş olduğumu gördüm..yine 72,10 .. 6 lara az kaldı ha gayret sahra diyorum kendime

günaydın canım çıtır kısmı pek uymasada bana

niye uymasın cnm sende kilo vermeye basladın sonucta kaç kg olmustun en son bebişim?ben başladığıma 98 dim düşün ben kilo verdiysem herkes verir heralde..ve tüm diyetim boyunca haftasonları canım ne ıstediyse yedim..spor ve haftaiçi dikkat ederek verdim kiloları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…