- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.541
Ben tartılamiyorum ne yapacagım peki. Diskalifiye olurum bu gidişle :)günaydınn
canım 2 ay dolmadan yeni üye olduğun için izne ayrılamıyorsun kaç hafta tatildesin
kızlar bugün dönüyoruz sonunda evimi özledimsanırım bu gece mersin yarın ankara olacak
11 eylül cuma araniza katilabilirim ancak.günaydınn
canım 2 ay dolmadan yeni üye olduğun için izne ayrılamıyorsun kaç hafta tatildesin
kızlar bugün dönüyoruz sonunda evimi özledimsanırım bu gece mersin yarın ankara olacak
Tesekkür ederim canımbenceOKYANUSYAA her hafta sabit diye gir o zamana kadar tartilamayacaksin; diskalifiye olmazsin.
kızlar diyetimde kaçamak yapmadım sayılır ama dukanı son ıkı gundur ufacık cıkolata ve dayanamadığım karpuz yuzunden bozmus bulunmaktayım...yine de dün dayanamayıp tartıldığımda aldığım 1,5 kg yu vermiş olduğumu gördüm..yine 72,10 .. 6 lara az kaldı ha gayret sahra diyorum kendime
geleceğin çıtır hatunlarıyızzz
kızlar diyetimde kaçamak yapmadım sayılır ama dukanı son ıkı gundur ufacık cıkolata ve dayanamadığım karpuz yuzunden bozmus bulunmaktayım...yine de dün dayanamayıp tartıldığımda aldığım 1,5 kg yu vermiş olduğumu gördüm..yine 72,10 .. 6 lara az kaldı ha gayret sahra diyorum kendime
süpersin canım gerçekten :) çok azimlisin.niye uymasın cnm sende kilo vermeye basladın sonucta kaç kg olmustun en son bebişim?ben başladığıma 98 dim düşün ben kilo verdiysem herkes verir heralde..ve tüm diyetim boyunca haftasonları canım ne ıstediyse yedim..spor ve haftaiçi dikkat ederek verdim kiloları..
Ben tartılamiyorum ne yapacagım peki. Diskalifiye olurum bu gidişle :)
Tesekkür ederim canım
Umarim öyle birsey yapilir :)
Şuan için hiçbir mazeretim keyfi degil çünkü :)
sana hiç böyle yazacağım aklıma gelmezdi amanaptın sen blanche :) 2 gün kala tartı gününe. ama olsun sen kaçamak yapmıyordun hiç. Mideni şaşırtmış oldun, belki metabolizmana bile faydası olur
Arkadaşlar takımımız çok kalabalık
takım içerisinde birbirimize eşler seçelimbu eşler birbirini takip etsinler. eşlerden biri menü ve spor bildirimi yapmadığında diğeri kaptana ve yardımcılarına söylesin.
günlük menü ve spor bildirimi yapmayanlar aynı takımların aldığı gibi nota alsınlar. 3 notada ceza verilsin. Her ay cezalar sıfırlansın 3 cezada da ciddi yaptırımlar olsun bence. Bişeyler yapmalı sıkıya almalıyız artık (yoksa ben salacam iyice)
Takımımızda denetim eksikliği var
ben de sana razıyım blanche cim canımın içiSeval ben seni alirim valla :)
Baya mantikli bu arada bence, kimisi paylasiyor kimisi paylasmiyor olmaz boyle :S
Kaçamak yapan yaptığı kaçamağın kalorisine göre sportif faaliyet yapmak zorundadır. bunu da eşler takip etsin biri kaçamak yaptığında sportif faaliyeti eşi belirlesin ve takip etsin
arkadaşlar ne kadar kaptan ne kadar yardımcı olursa olsun bu kadar insanı takip etmek zor hepimizin işi gücü var ama herkes bir kişiyi takip edebilir en azından yani
hem ben baktım bazı takımlarda var bu eş muhabbeti
artık yıkıp geçelim şu listeleri
haftalardır 1 tane bile birinciliğimiz yok ya
slm kızlar net bağlantısı çok iyi olmadığı için sık sık okusamda yazamıyorum deryalim benim cevabımı beklemeden paylaşıma da yazmış eğer isterse listeye girmeden burda paylaşımda bulunabilir blanche canım hayırdır neyin var
gulsum cüm sınavlarında başarılar
hedef cim lefkoşaya koton mango vs hepsi açılmış yaa sanki bahçelide gezer gibi
günaydınn
gaza geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?