- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.581
ne güzel bir hbr,Kızlar hastalıgım icin gittigim rutin kontrollerde hamis oldugum ortaya cıktı. (Dogum kontrol yontemleri %100 ise yaramıyormus, agır bir ders oldu)
Dunden beri bu haberi hazmetmeye calısıyorum. Yani bu son kilo bildirimi..
Umarım saglıklı beslenerek ve cok kilo almadan bu evreyi atlatabilirim.
Hepiniz dilediginiz kiloya dusersiniz inanıyorum.
Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin canım herşeyde vardır bi hayır öle düşünmek lazım bende gecen sene surpriz bi şekilde hamile oldugumu öğrendim ağladım ne yapacağim diye buyuk kızımda ufaktı daha düşünmüyoduk bile bi hafta sonra ikiz oldugunu öğrendim dumura ugradım resmen sevinemedim bile ne yapacam ben diye üzülmekten eşim sağolsun teselli etti bol bolKızlar hastalıgım icin gittigim rutin kontrollerde hamis oldugum ortaya cıktı. (Dogum kontrol yontemleri %100 ise yaramıyormus, agır bir ders oldu)
maşallah güzel vermişsin canım**5.TAKIM 427.ETAP***
kb196(71)
kollontai (61,3)
blanche_ea (57,8)
hedef 38beden ( 77)
muska77 (83,8/82,8/-1/%1,2)
hmyr_19 (91,6)
imseval (113,5)
Merops (72,2) Geçen Hafta Bildirimde bulunmadıfatmaaskin1(59,5/59.0/-0.50/%0.84)
ameliaa( 73,2)
morpapatyam(70,3)
Okyanusya(74,3)
NES84(78,3)
femmette(65,6/64.5/-1.1/%1.68)
gulsum462(63,4)
5. TAKIM ORTALAMASI :
sen de öyle, maşallah.maşallah güzel vermişsin canım
geçen hafta 72,20
bu hafta 71,30 kg
fark :900 gr
kızlar aslında pazar tartıya çıktığımda 74 leri görmüştüm neyse ki kurtuldum..6 ya az kaldı ha gayret
Kızlar listeye eklerseniz kiloları kolaylık olurKızlar Ankara'ya öğrenci evime geldim. Yiyecek hiç bişey yok ama kilo almışım. Nasıl şişim anlatamam.
Geçen hafta:63.4
Bu hafta: 64.2
Yüzde:-0.50
geçen hafta 72,20
bu hafta 71,30 kg
fark :900 gr
kızlar aslında pazar tartıya çıktığımda 74 leri görmüştüm neyse ki kurtuldum..6 ya az kaldı ha gayret
Kızlar Ankara'ya öğrenci evime geldim. Yiyecek hiç bişey yok ama kilo almışım. Nasıl şişim anlatamam.
Geçen hafta:63.4
Bu hafta: 64.2
Yüzde:-0.50
çok teşekkür ederim blachecim sayenizde :))) bunu duydum ya senden çok mutluyumamelia baya iyisin ya tebrikler :)
şimdi şoktasındır ama yakında sevincinide yaşarsın canımKızlar hastalıgım icin gittigim rutin kontrollerde hamis oldugum ortaya cıktı. (Dogum kontrol yontemleri %100 ise yaramıyormus, agır bir ders oldu)
Kızlar hastalıgım icin gittigim rutin kontrollerde hamis oldugum ortaya cıktı. (Dogum kontrol yontemleri %100 ise yaramıyormus, agır bir ders oldu)
57.5 istemistim, sabah tartiya ciktim 57.1 :)
Birkac defa daha ciktim yanlis mi acaba diye
Valla gidiyor yemeyince
ay inanamıyorum yaaaçok güzel bir haber canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
kız hamişşşgel ha buralara arada sırada.. bi de eğer protein tüketirsen hamilelikte de kilonu kontrol altında tutabilirsin
kız iyiki bilinen tüm ilaçlar sen de yan etki gösteriyormuş iyiki kullanamamışsın canım benimbakar mısın bebiş varmış meğersem
ne kadarlıkmış
vay vay vay beeeben bu hafta az verdim ama olsun veriyim de yeterki ince hissediyorum diyordun zaten belliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?