Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

he reyhan ablam kimseler gelmemi$ insallah herkezin keyfi yerindedir iyi geceler

Aylardır böyle zaten şaşılacak bir durum değil yani sizin yokluğunuzda böyleydi, takımı kapatıp ramazan sonrası açalım dedim kabul edilmedi benimde artık çabalayacak halim kalmadı sanki herkesi zorla toparlamaya çalışıyormuşum gibi geliyor, hevesim kırılıyor kırıldıda zaten, artık yazalım toparlanalım demek zor geliyor valla yalan yok içimdeki hissettiklerim bunlar, bijocuk her sabah gelirdi onuda küstürdük o bile gelmez oldu heves böyle bitiyor takımın fazla ömrü kalmadı sanırım zügnüm ama böyle düşünüyorum...

hiç kimse gelip iki kelime yazmazken herkes gelip bakıp dönünce yazmaya üşenince biz nasıl yazacağız ki..kocaman bir gün geçiyor yazılan mesajlar bir sayfa etmiyor ...

günaydın takımım
2 günlük bir ISO denetimi sürecindeyim.
dün 16ya kadar ayakta o işlerle uğraştım.
bugün son gün bakalım bugünü de hayırlısıyla atlatırsak tamamdır.
öptüm hepinizi güzeller...

günaydınn opuyorumnanaktan
aa kallisim geliyorum ya her sabah aşkolsun yaa, şimdi bozuk herkesin düzeni biraz daha sabır bayramdan sonra da düzelmezse alırız bi önlem zaten de almamız gerekir kallisim sultanım sen üzülmeeeee yeterrr kiiii

asyacım yeni okula başlamak gerçekten stres. ben de hatırlıyorum orta okula liseye falan gittiğimde ilk gün uyuyamamıştım heyecandan..

bugün oruç tutmuyorum, bu sabah regl oldum :1rolleyes: 1 hafta ne diyet yaparsam kardır diyerek aldım suyumu elime içip içip duruyorum kaydirigubbakcemile3 5 gün 5 gıda diyetine de pazartesi başlicam.. eşim bugün işe gitmedi evde izin aldı kaç gündür çok yoruluyo ben de temizlik yapıcaktım o evde varken olmaz yarına kaldı artık mecburen.

günaydinnnnnnnn.
yani izin zamani tamam herkes burada degildi anliyorumda, ramazan bir engel degilki takimin bu sessizligine kallisim.ramazanda daha cok vakti olur insanin diye düsünüyorum. ama haklisin sorla gelin illede yazin denmez. bende aksamlari geliyorum bütün aksam acik tutuyorum sayfayi cok gelip giden oluyor bir selam yazmadan.
bijom küsmezya. bir sicak selamini esirgemez esirgemedide hic zatena.s.
kallisim ben son zamanda cok dagildim kilo acisindan ama bunlardan kurtulmak istiyorum artik. sagligimida tehdit ediyor fazla kilolarim eskisi gibi kosup sicriyamiyorum.. ayaklarim sanki zorlaniyor. uzun zaman ayakta durunca belim agriyor. en kisa zamanda toparlanmam gerekiyor. yardima destege ihtiyacim var. lütfen kallisim. bu isi ciddi olarak yapip destek olanlari biraraya getirip bu yil kurtulalim bu dertten. yalvariyorum kopmiyalim.bu hepimizin derdi. ama bikkinlik duyanlar vakit bulamiyanlar var diye biz dagilmiyalim. daha cok birbirimize baglanalim ne olur. bizi bizden iyi kim anlar. kim destekler. kaybedilen iki kiloya kim en cok sevinir. lütfena.s.

ay reyhan ablacım çok teşekkür ederim bak ben sabahtan beri burdayım anca sen geldin yazdın kallisin dediği gibi tek başıma ne yazayım -tatlicadiarzu-

ben inanıyorum bu kış kurtulucaksın bu kilolardan reyhan ablacım gereken tek şey biraz motivasyon.. onun çaresine de bayramdan sonra bakalım kallisim olur muu?

insallah bijom. ben acik acik söylüyorum yardimsiz desteksiz basaramiyacagim. takimin dagilmasini düsünmek bile istemiyorum. ben burda cok güzel seyler yasadim. cok güldüm cok agladim. amacimizin disina cikmadan birbirimize cok baglandik. anlayis dostluk sicaklik fedakarlik örnekleri gördük. acikcasi burasi ikinci evim ailem oldu. böyle düsünen birkac kisi daha oldugunu biliyorum. benim gibi onlarada yazik etmiyelim. benim size ihtiyacim var.
ise gec kaliyorum aksama gelirim 21.00 e kadar calisiyorum. öpüyorum hepinizi. allaha emanet olun

Selam arkadaşlar 2 gündür malum okulların açılması ramazanda sahura kalkmak derken uykusuzluktan gelsem dahi bişiler yazmadan kaçtım hep. kusura bakmayın :))
ev3 gündür gulukofaj içiyorum ve gerçekten iştahım kayboldu çok şükür. canım herşeyi istiyor yine ancak önüme geldiğinde canım istemiyor midem bi tuhaf oluyor . inşalah kilolar gider. ve bu ilaç ishal yaptı aslında bu bir yan etki ama benim gibi wc çıkamayanlar için süper bi yan etki yani:)))

hamile kalmak nasip olursa hamile kalmadan verebildiğim kada kola vermek istiyorum ama bu nasıl olacak bilemiyorum . şu diğer haplar hormon hapları feleğimi şaşırtıyor resmen hem duygusal anlamda depresif oluyorum hemde metabolizmam anlamında gerçekten etkiliyor ama katlanıcaz çare yok ..

şimdi gözümü tatile diktim denize gitme fikri bile çok mutlu ediyor beni. çünkü bozkırda doğup büyümüş bir anadolu çocuğu olmama rağmen denize aşığım kokusuna ahhh ahh :))

ahh canım zor işler sorma
dünde bize müfettişler geldi ne deseler beğenirsiniz..
2-3 okul gezdik sizler kadar üstü başı temiz yoktu kalkın sınıflarını temizleyin ..
ee manyak adamlar zaten o işleri biz yapıyoruz sen mi gelip temizliyosun sınıfı. biz haftaya temizlemeyi düşünüyorduk . anlamıyorum bazenya neyiz biz temizlikçimi boyacımı tamircimi öğretmen mi yazıklar olsun ya bide laf söylüyorlar. hoş bu lafı dedikleri günde boş oturmadık gelen kitapları saydık düzenledik sınıflara dağıttık . hayret yaa

haklısın canım tek başına yaz yaz nereye kadar demi sonra deli derlerkaydirigubbakcemile3

ama tolanacağız inşallah hala toparlanamadık hep işler yoluna girmedi bi türlü . mesela ben başlayım rejıme sıkmaya diyorum . hamilelik planları işlerimi bozuyor birde bu aralar okulların açılmasıyla ilk bir ayımız palndı programdı yoğun geçiyor . ama yinede başaracağız

hamilelik planları işlerimi bozuyor birde bu aralar okulların açılmasıyla ilk bir ayımız palndı programdı yoğun geçiyor . ama yinede başaracağız

ben de hamilelik düşünüyorum canım ama rejime ne etkisi var onu anlamadım ki.. folbiol da içiyorum. sen ilaçlarını al ama az yemeye devam et, zaten o insulin direnci ilacı seni zayıflatacak görürsün Şeniz

bence yine sayfalar akacak kallisim merak etme tuna nehri gibim hemde
hatta bugunden itibaren benim dusuk cenem ba$lar gene mesajlarim uzar gider yine roman gibi bol bol anlatirim artik
efe de yok kimlen konu$acam tabiki sizlen dun elif kizi okuluna almaya gittik demeyi unuttum ordan carrefoura burda dergisi aldim merakdan delleniyom icinde neler var diye ama cocuklarin cantasi ayakkabisi yarin ne giycek banyo edicek derken bakamdim eger daha guzel $eyler varsa bu dergiye abone olucam otekini iptal edicem bakalim

$imdide takima ugrayim sonra bakarim diye sehpanin uzerine biraktim geldim
sabah cocuklari okula goturduk efe okulunu cok beyendi ama benimde yaninda kalmami istiyo olmaz oglu$ dedim ben evde yemek hazirliycam sen otobuslen geleceksin ogle yemegine dedim ikna oldu ama ben siniftan cikinca aglami$ azcik zaten butun cocuklar kuzular gibi mele$iyodu hepside agliyodu canlarim yaaa bir daha dunyaya gelsem kesinlikle ogretmenligi secerdim 4 çocuk beni kesmiyo kizlar yaa

insallah guzel gecer diycektimde iyi çok sukur iyi geçmi$ bir sonraki mesajda gordum hadi atlattin artik rahatla

bijom cok $ukur bugun iyi uyudu ama bu sefer sabah bisiy yemeden gitti deluu amaan yuzleri gulsunde sagliklari olsunda ba$ka ne isterim moralsiz okula gitmelerini istemiyorum turlu sacmalik yapiyorum sabahlari neseleri yerine gelsin diye
hadi gozunaydin reglin gelmi$ bide bir hafta diyet haaa ben hec akil edemedim valla bol su az yemek okadar hatta dun e$im illa erikli tart istedi yapmak istemedim once sonrada dedim hadi cani cekmi$tir yaptim
e$im gece 11 30 da kapidan girdi cayini tartini koydum direk yataga romanimi alip yattim kitap okurken aklima yemek gelmiyo cok sukur bide ihanet diye bir roman okuyom sonunu cok merak ediyom tarttan kurtuldum onun sayesinde kalanini da paket yaptim i$te yicek bugun iftardan sonra iste boyle eminim sen bu hafta kilo verirsin canim

kurtulcaz ablacim tam destek alicaksin takimdan goruceksin bak hepimiz oyle hepimiz oyle bir asilicazki rekor bilem kircaz insallah takima soyledim ama sana dimedim ben galiba yaa bak senle yurume yari$ina tekrar katilcaz çunku bende adimsayar aldim izinden birgun once ayni seninkinden eminim seninki ne renkti ablacim benimki ye$il kac kalori yaktigimizi soyluyo kac km yaptigimizi soyluyo bide nekadar adim attigimizi kayinvalidenin yemegi gunu taktim sutyenime allahim kac kalori yaktigimi unuttumda 18 km yaptigimi cok iyi biliyorum hatta gorumcem gulmu$tu yenge koyden denizliye varmana azkalmi$ diye i$te boyle ablacim kilolarin yok olmaktan ba$ka careleri kalmiycak ona gore hatta istersen onumuzdeki gunlerde ba$layalim yari$a olurmu kallisim zaten yirtikla hergun yuruyodur kac km yapiyodur kimbilir

bende desteksiz asla yapamam ablacim hersey bu takimin sayesinde

canim cok guzel bir tatil olmasini diliyorum ve yine eski ne$eli bol enerjili mehalim olarak donmeni bekliyorum tamammiyerimseniben

canim takma sen onlara temizlige gelene kadar okulda neler eksik neye ihtiyaci var cocuklarin ogretmenlerin okullarin diye onlari kontrol etselerya niye mufetti$ olmu$lar
bo$ver tatlim uzme bunlar icin kendini

selam kızlar benim denetim bitti
olumlu rapor yazıp gitti denetçiler
aman şükür Rabb'imeeee :)
ne guzel hadi gecmi$ olsun cocom

ayy şöyle etkisi var bijom psikolojık olarak hep hamile kalırsam off kilo alacam uzun vadede planlarım suya yatacak gibi düşündüğüm için gerekli motiveyi olamıyorum

asyammmm nasıl güzel yazmışsın hepsi kuzu gibi meleşiyordu diye bayıldım haa. senden çok merhametli bir öğretmen olurdu buna eminim. keşke olsaydın çocuklara ne kadar kızsam bende özledim onları 2 gündür gözüm bahçede gelen giden varmı acep diye . keratalar işte

cocom blogunu gezdim :)) ne güzel senin hakkında yeni yeni şeyler öğreniyorum ve hep şaşırıyorum ne hamaratmışınsın sen öyle:))

canim ben mahallede cocuk delisi olarak biliniyodum ve herkes benim cocuklari cok sevdigimi bildigi icin cocuklarini dugune mevlute sunnete giderken bana birakiyodu bende koyde hazir bez nerde onlarin altlarini degistirir b.k lu bezlerini dahi yikar sererdim gelirler cocuklarin anneleri bez posetini ararlardi bende yikadim kuruyunca almaya gelin derdim o derece cok severim cocuklari hatta $imdi dilim olsa kantinde gorev almak isterdim onlari yemek yerlerken izlemek mesela cok ho$uma gider iste boyle canim seninde cocuklari cok sevdigini biliyorum ne kadar kizsamda gozlerine bainca kiyamiyorum onlara dedigin hep aklimda sen cok tatli bir ogretmensin gercekten bu arada buse geldimi o neler yapiyo

merhabalar arkadaşlar herkesler iyidir umarım ay başında işlerim çok olması nedeniyle fazla uğrayamadım ramazan da herkesin üzerinde bir durgunluk oluyor zaten inşallah bayramdan sonra hep beraber toparlanıcaz

saol canım . geldi geldi buse hanım deli ediyor beni:))
allahım herşeyi kafa takıyor en ufak bir sorun için bile hayatını zehir ediyor yaf salla diyorum herşey yoluna girer nasılsa olur. ramazandan sonra ciddi ciddi psikolag ve diyetisyene gidecek gitmesede ben götürecem zaten ciddi ciddi psikolojısı bozuldu. başkalarını düşünmekten hep kendini zora sokuyor one der bu neder okadar abarttıki anlatamam çok üzülüyor benide üzüyor asyam işte böyle:)

merhabalar arkadaşlar herkesler iyidir umarım ay başında işlerim çok olması nedeniyle fazla uğrayamadım ramazan da herkesin üzerinde bir durgunluk oluyor zaten inşallah bayramdan sonra hep beraber toparlanıcaz

hoşgeldin canım . evet oruçtan iftardan dolayı yoğunluk oluyor canım ve halsizlik ama az kaldı günler vızır vızır geçiyor

kizlar $imdi gordugum bi$iy payla$mak istiyorum son iki mesajin arasinda fransizca bir reklam goruyom siz hangi reklami goruyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…