Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallah herşey yolunda gider canım sağsalim olur biter

Cidden yahu.
Her şeyin bitmesi mükemmel bir şey.
Ben bir de, aman her şeyi biz yaparız, kimse boşuna masraf da zahmet de etmesin mantığındaydım.
Bana bir şeyler aldırana kadar canları çıktı insanların.
Eminim çok sinir bozucudur.

ben de senin gibi 20/4 yapıcam rakibem 8 saat olunca fazla tıkınıyorum
ıf bende yapmaya çalıştım ama hafta içi başaramıyorum migrenim tutuyo ama hafta sonları yapabiliyorum 18/6 oluyo çogunlukla[/QUOTE]

Fatmacım, herkese uygun bir diyet kesinlikle değil.
Benim de migren sorunum var.
Açıkçası başladıktan sonra da sık sık beni yokladığını hissediyorum.
Hoş, sıcaklar da beni her sene etkiliyor, ondan da olabilir de.
Kahve ve kola ile iyi kötü önlüyorum sanırım.

Merhaba hanımlar. 10 kg vermek itiyorum 64 kg çıktım bugün.cumadan cumaya kilo bildirimi listesi mi yapılıyor . kaç kişisiniz ortalama.yediklerimin karbonhidrat değerini azaltarak kilo vermeyi istiyorum. öğretmenim 32 yaşındayım boyum 160 bir kızım var 1 yaşında. sizinle mutlu ve ince günler istiyorum

aynen ben de küsmüştüm ya

Canım bizim takım üye üst sınırında olduğundan biz üye kabulü yapamıyoruz

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...arismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-831

buraya yazarsan uygun takım sana dönüş yapacaktır

agustosun sıcağında 3 saat kuoförde bekletmişti beni ama sonradan sıkıntıyı öğrendim affettim tabiki

ay benimki de telefonlarıma bakmamıştı ben de kuaförde beklemiştim sonradan onun benden daha kötü bir durumda olduğunu öğrenince kendimden utanmıştım. bir de o kuaförde öyle kallavi bi mesaj atmıştım ki sorma gitsin

agustosun sıcağında 3 saat kuoförde bekletmişti beni ama sonradan sıkıntıyı öğrendim affettim tabiki

Durumlar neymiş kızlar?
Rakibem hemen atarlandın dimi?

Hedefcim haftalardir veremedigin kilolari IF'le patir patir veriyorsun bakiyorum, harikasin![/QUOTE]
IF nedir kızlar ?

Aynen canım zavallım gelin arabasını bile kendisi süsletmiş abileri yegenleri sağdıçları hep kendi eşlerinin yanına gitmiş bırakmışlar öle ortada sinirden delirmiş canım benim utanmıştım sonra üzerine gittiğim için

Durumlar neymiş kızlar?
Rakibem hemen atarlandın dimi?

evet ya hemen atarlandım

valla rakibem şu an hatırlamıyorum ne olduğunu ama öyle kolay kolay haksız olduğuma ikna olmam ben, baya zor bir durumda kalmıştı ama onu hatırlıyorum. gene akrabalarla ilgili bişeydi

Zaten hiç dayanamıyorsun direkt atar moduna geçiyorsun sen rakibem dimi?
Çaktırma, ben de genelde pek çabuk atarlanırım.

canım tabii sen bilirsin de bursaya gitmek yerine internettten alışveriş sitelerinden alabilirsin. 2 günde gelir.

Çok net hissediliyor kişiliğin biliyor musun?
Sonradan pişman olsan da bariz geri adım atamıyorsun tabi.

hadi ya çok mu belli oluyor

evet aynen geri adım zor.. bi tek kocama özel geri adım atıyorum ama o da bunun sahte olduğunu içten içe hiç geri adım atmak istemediğimi anlıyor

falcı bacı gibi oldun rakibem

hadi ya çok mu belli oluyor

evet aynen geri adım zor.. bi tek kocama özel geri adım atıyorum ama o da bunun sahte olduğunu içten içe hiç geri adım atmak istemediğimi anlıyor

falcı bacı gibi oldun rakibem

Hangi burçsun rakibem?
Kimi insanlar çok yansıtıyor cidden kişiliğini.(Burada öyle bir şey yaptığın yok aslında ama ufak nüanslar mıdır bilmiyorum.)
Ben de fena gözlemci değilimdir hani.

Kızlar, eğer şimdiye kadar bildirimde bulunmayan arkadaşlardan bildirimde bulunan olursa düzeltebilecek olan var mı?
Olmazsa böyle eklenecek liste paylaşım alanına.
Evden çıkacağız ama telefondan ne kadar bakabilirim bilmiyorum.

**5.TAKIM 427.ETAP***

kb196(71) Bildirimde bulunmadı.
kollontai (61,3/61,3/0/%0)
blanche_ea (57,8/57.1/-0.7/%1.2)
hedef 38beden ( 77/75,8/1,2/%1,5)
muska77 (83,8/82,8/-1/%1,2)
hmyr_19 (91,6) bildirimde bulunmadı
imseval (113,5/112,9/0,6/%0,53)
Merops (72,2/71,30/0,9/%1,25)
fatmaaskin1(59,5/59.0/0.50/%0.84)
ameliaa( 73,2/72,4/-0,8/%1,09)
morpapatyam(70,3)
Okyanusya(74,3) Sabit
NES84(78,3) bildirimde bulunmadı

femmette(65,6/64.5/-1.1/%1.68)
gulsum462(63,4/64,2/0,8/%1,26)
5. TAKIM ORTALAMASI : %70

canım inseval cim de yazmış ihtiyacı olan başka takımlar olabilir
hedef cim merops un kilosu 2 ye bölünecek tatlım gecen hafta bildirim yapmadığı için muskaya da hamilelik bedeniyle ayrıldı yazacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…