- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.641
inşallah herşey yolunda gider canım sağsalim olur biterkızlar sabit 61.3 kilom listeye ekleyemiyorum telden girdigim icin hedefcim ozur dilerim, bu hafta eve internet de baglanıcak o zman rahat edicem, bi haftadır gelinlik porselen salon isleriyle ugrasıyorum yeni yeni rahatladım biraz, dun doktor bi tane daha antidepresan verdi, ilaclar cıktı ikiye :)
canım ben evli tüm arkadaşlarımdan duyduğum kendimin de yaşadığı bişeyi söyliyim sana.. hatta bu gruptaki arkadaşlar da katılacaklardır eminim ki;
o düğün olana kadar, yani o salonun kapısından girene kadar hayatının en gerilimli saatlerini yaşayacaksın.. benim de evlilik kararım düğünüm falan 2.5 ayın içerisinde oldu hiç hazırlanma fırsatım olmadı. bişey talep etme fırsatım bile olmadı yani.. ama o düğün bitecek ve o salondan çıkıp odanıza gittiğinizde öyle bir rahatlayacaksın ki.. o 2 ayını kapsayan stresten sonra öyle huzurlu bir sessizlik oluyor ki anlatamam..
o yüzden bu süreçte ters giden hiçbir şeye kafanı takma canım bu stres yaşanacak o ters giden şeyler hep ters gidecek.. ama hepsi bi-te-cek
ıf bende yapmaya çalıştım ama hafta içi başaramıyorum migrenim tutuyo ama hafta sonları yapabiliyorum 18/6 oluyo çogunlukla[/QUOTE]ben de senin gibi 20/4 yapıcam rakibem 8 saat olunca fazla tıkınıyorum
aynen katılıyorum sana canım öle bi stres yaşadıkki biz eşimle salonun kapısından küs girdik aksilik aksilik üstüne ama düğün bitti evimize gittik herşey bosaymış dedik o gerilimler hep boşaymıs
Merhaba hanımlar. 10 kg vermek itiyorum 64 kg çıktım bugün.cumadan cumaya kilo bildirimi listesi mi yapılıyor . kaç kişisiniz ortalama.yediklerimin karbonhidrat değerini azaltarak kilo vermeyi istiyorum. öğretmenim 32 yaşındayım boyum 160 bir kızım var 1 yaşında. sizinle mutlu ve ince günler istiyorum
agustosun sıcağında 3 saat kuoförde bekletmişti beni ama sonradan sıkıntıyı öğrendim affettim tabikiaynen ben de küsmüştüm ya
Canım bizim takım üye üst sınırında biz üye kabulü yapamıyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...arismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-831
buraya yazarsan uygun takım sana dönüş yapacaktır
teşekkür ederim. güzel günler sizeaynen ben de küsmüştüm ya
Canım bizim takım üye üst sınırında biz üye kabulü yapamıyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...arismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-831
buraya yazarsan uygun takım sana dönüş yapacaktır
agustosun sıcağında 3 saat kuoförde bekletmişti beni ama sonradan sıkıntıyı öğrendim affettim tabiki
agustosun sıcağında 3 saat kuoförde bekletmişti beni ama sonradan sıkıntıyı öğrendim affettim tabiki
ay benimki de telefonlarıma bakmamıştı ben de kuaförde beklemiştimsonradan onun benden daha kötü bir durumda olduğunu öğrenince kendimden utanmıştım. bir de o kuaförde öyle kallavi bi mesaj atmıştım ki sorma gitsin
Aynen canım zavallım gelin arabasını bile kendisi süsletmiş abileri yegenleri sağdıçları hep kendi eşlerinin yanına gitmiş bırakmışlar öle ortada sinirden delirmiş canım benim utanmıştım sonra üzerine gittiğim içinay benimki de telefonlarıma bakmamıştı ben de kuaförde beklemiştimsonradan onun benden daha kötü bir durumda olduğunu öğrenince kendimden utanmıştım. bir de o kuaförde öyle kallavi bi mesaj atmıştım ki sorma gitsin
Durumlar neymiş kızlar?
Rakibem hemen atarlandın dimi?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...g-diyeti-ile-zayiflama-deneyimlerimiz.841803/IF nedir kızlar ?
evet ya hemen atarlandım
valla rakibem şu an hatırlamıyorum ne olduğunu ama öyle kolay kolay haksız olduğuma ikna olmam ben, baya zor bir durumda kalmıştı ama onu hatırlıyorum. gene akrabalarla ilgili bişeydi
canım tabii sen bilirsin de bursaya gitmek yerine internettten alışveriş sitelerinden alabilirsin. 2 günde gelir.Günaydın kızlar.
Ilçede dijital tarti bulamadım yok.
Normal tartıyla tartıldım denemek amaçlı. Tavi kıyafetlerim vardı ve bu saate kadar dayanamayıp su içmiştim. 76 ya yakın bir deger çıktı 75.7 gibi diyelim ki imkansız kilo olmam :))
Spor yapamasam da yüzüyorum ve diyet yapıyorum.
Buna ragmen yazayım degerleri elenmekten iyidir. Ama kilo alinca da eleme var. Ne yapayım bilemedim :)
Geçen hafta:74.3
Bu hafta 75.7
Hedef 59
Yüzdeyi hiç yazmayım( cünku gercek kilom bu degil imkansız.
Bursaya inersem haftaya dijitalini insallah alacagım
Zaten hiç dayanamıyorsun direkt atar moduna geçiyorsun sen rakibem dimi?
Çaktırma, ben de genelde pek çabuk atarlanırım.
Evet ya en büyük sorunum çok çabuk gaza geliyorum ve sesim yükseliyor hemen
bi de çok laf sokuyorum ben insanlara
Çok net hissediliyor kişiliğin biliyor musun?
Sonradan pişman olsan da bariz geri adım atamıyorsun tabi.
hadi ya çok mu belli oluyor
evet aynen geri adım zor.. bi tek kocama özel geri adım atıyorum ama o da bunun sahte olduğunu içten içe hiç geri adım atmak istemediğimi anlıyor
falcı bacı gibi oldun rakibem
canım inseval cim de yazmış ihtiyacı olan başka takımlar olabilirMerhaba hanımlar. 10 kg vermek itiyorum 64 kg çıktım bugün.cumadan cumaya kilo bildirimi listesi mi yapılıyor . kaç kişisiniz ortalama.yediklerimin karbonhidrat değerini azaltarak kilo vermeyi istiyorum. öğretmenim 32 yaşındayım boyum 160 bir kızım var 1 yaşında. sizinle mutlu ve ince günler istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?