Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar imseval hesabımı ikinci üyelik nedeni ile sildiler. artık kk'daki ilk ve tek hesabım candy_candy ile yoluma devam edicem. bu hesabın şifresini bulamadığım için o hesabı açmıştım 4-5 sene evvel..

neyse liste hususunu kaptana özel mesaj ile sordum. sanırım yeni üye muamelesi görücem. of moralim çok bozuldu ya listeye girmek istiyorum ben

toplight kaptanım bilgilerim bu şekilde geri döndü olarak hemen bu hafta listeye girebilir miyim

Canım saçma olur ama biz senin aynı kişi olduğunu biliyoruz

Canım saçma olur ama biz senin aynı kişi olduğunu biliyoruz
canım zaten benim bu hesabım da eski üye yani "geri dönmek üzere ayrıldı" diye çıktım ya listelerden bu hafta olmasa da önümüzdeki cuma geri döndü diye giricem listeye

imseval gitti silinecek o

t5. Takım Eşler Listesi

M morpapatyam - @kb196
alyazraela - femmette
B blanche_ea - amsterdam12
ameliaa - NES84
candy_candy - hedef38beden
kollontai - H hmyr_19
OKYANUSYAA - gulsum462

Bu eşler birbirini takip etsinler. Eşlerden biri menü ve spor bildirimi yapmadığında diğeri kaptana ve yardımcılarına söylesin.

günlük menü ve spor bildirimi yapmayanlar için de ciddi yaptırımlar olsun bence. onu da artık kaptan ve yardımcılar belirlerler.

hatta eşler birbirinin telefonunun faceini falan alsın wasapptan da takip etsinler

eşlerden biri diskalifiye olduğunda yerine gelecek yeni üye boşta kalanın eşi olur

Son düzenleme:
eline sağlık seval cim bu arada hümeyra morpapatyam ve kb196 ilk sayfadaki kurallara uymuyorlar hümeyra nın sıkıntıları var en azından bildirime geliyor ama menü paylaşmıyor ama papatyam ile kb196 be bildirimde bulundu ne menü paylaştı özellikle kb196 ve morpapatyam bu hafta kendilerini toparlamaları lazım değilse haftaya ikisini diskalifiye etmemiz gerekecek

o zaman kaptanım tam birbirlerini bulmuşlar çünkü hmyr_19 ve kollontai de paylaşımı şimdilik az ama problemleri çözdüklerinde sahalara döneceklerdir eminim

morpapatyam ve kb196 da birbiri ile eş zaten ikisi de diskalifiye olunca bi sorun olmaz

t sanki bilerek eşleştirmiş gibi oldun eline sağlık

t sanki bilerek eşleştirmiş gibi oldun eline sağlık
aynen ya onlar iyi denk geldi bence de.. zaten morpapatyam ve kb nin diskalifiye edileceğini tahmin ediyordum onların eşleri birbiriyle eşleşir diyordum ona bile gerek kalmadı

en garibi de benim rakibem ile eşleşmiş olmam

bak inanmıyorsanız başkası gene kura çeksin ama etap etap çektim fotolarını

cnm çok güzel olmuş öyle olmalı bence de..özellikle kiloları birbirine yakın olanlar eşleşsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…