- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.681
yay burcu olabilirmisin ben teraziyim tam bi terazi hemde
5.TAKIM 157.ETAP
tombili ( 78.0 / 76.7 / 1.3 / 1.67% )
mersa ( 74.8 ) geri dönmek üzere ayrıldı
chocolategirl ( 76.8 / 76.8 / 0.0 / 0.00% )
candy_candy ( 105,4 ) geri dönmek üzere ayrıldı
leys ( 71.6 / 71,6 / 0.0 / 0.00% )
ferihann ( 100,5 / 99.8 / 0.7 / 0.70% )
HIFZIYS ( 79.7 / 78.5 / 1.2 / 1.51% )
durukelebek ( diskalifiye )
banucan4 ( 86.7 / 84.9 / 1.8 / 2.08% ) ( yeni üye )
5. TAKIM TOPLAM KıLO ( 493.3 / 488.3 / 5.0 / 1.01% )
Canım saçma olur ama biz senin aynı kişi olduğunu biliyoruzArkadaşlar imseval hesabımı ikinci üyelik nedeni ile sildiler. artık kk'daki ilk ve tek hesabım candy_candy ile yoluma devam edicem. bu hesabın şifresini bulamadığım için o hesabı açmıştım 4-5 sene evvel..
neyse liste hususunu kaptana özel mesaj ile sordum. sanırım yeni üye muamelesi görücem. of moralim çok bozuldu ya listeye girmek istiyorum ben
canım zaten benim bu hesabım da eski üye yani "geri dönmek üzere ayrıldı" diye çıktım ya listelerden bu hafta olmasa da önümüzdeki cuma geri döndü diye giricem listeyeCanım saçma olur ama biz senin aynı kişi olduğunu biliyoruz
yeni üye muamelesi görmicem yani çok şükür bi an stres oldum
ya canim sen kilonu vermeye devam et onemli olan kilo vermek, niye stres oluyorsun ki? :)
niyeki farklı bi durum aslında bu isim değişikliği oluyo sadece isim değişikliği yapamıyomusuncanım sanırım ben 105 kiloya düşene kadar listeye giremicembak şimdi de bu geldi aklıma
tamam kaptanım bir sor bakalım ben bu arada eşlerin kurasını çektim fotoğraflarla gönderiyorumcanım şimdi ana paylaşımda soracağım
tamam kaptanım bir sor bakalım ben bu arada eşlerin kurasını çektim fotoğraflarla gönderiyorum
tamam kaptanım bir sor bakalım ben bu arada eşlerin kurasını çektim fotoğraflarla gönderiyorum
eline sağlık seval cim bu arada hümeyra morpapatyam ve kb196 ilk sayfadaki kurallara uymuyorlar hümeyra nın sıkıntıları var en azından bildirime geliyor ama menü paylaşmıyor ama papatyam ile kb196 be bildirimde bulundu ne menü paylaştı özellikle kb196 ve morpapatyam bu hafta kendilerini toparlamaları lazım değilse haftaya ikisini diskalifiye etmemiz gerekecek
t sanki bilerek eşleştirmiş gibi oldun eline sağlıko zaman kaptanım tam birbirlerini bulmuşlarçünkü hmyr_19 ve kollontai de paylaşımı şimdilik az ama problemleri çözdüklerinde sahalara döneceklerdir eminim
morpapatyam ve kb196 da birbiri ile eş zaten ikisi de diskalifiye olunca bi sorun olmaz
aynen ya onlar iyi denk geldi bence de.. zaten morpapatyam ve kb nin diskalifiye edileceğini tahmin ediyordum onların eşleri birbiriyle eşleşir diyordum ona bile gerek kalmadıt sanki bilerek eşleştirmiş gibi oldun eline sağlık
t5. Takım Eşler Listesi
M morpapatyam - @kb196
alyazraela - femmette
B blanche_ea -amsterdam12
ameliaa - NES84
candy_candy - hedef38beden
kollontai - H hmyr_19
OKYANUSYAA - gulsum462
Bu eşler birbirini takip etsinler. Eşlerden biri menü ve spor bildirimi yapmadığında diğeri kaptana ve yardımcılarına söylesin.
günlük menü ve spor bildirimi yapmayanlar için de ciddi yaptırımlar olsun bence. onu da artık kaptan ve yardımcılar belirlerler.
hatta eşler birbirinin telefonunun faceini falan alsın wasapptan da takip etsinler
eşlerden biri diskalifiye olduğunda yerine gelecek yeni üye boşta kalanın eşi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?