- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.761
canım bugun anlastım hamamyolunda bi yerle A kesim gupur dantelli tek parca olacak
tesekkurler canım :)Ayyyy ne guzelllll :)))
kızlar selam
muhtemelen 12 eylül gibi ameliyat olacağım..bugün doktora gittim konuştuk..göbeğin alt kısmında çatlak ve sarkma var onu aldırıp göğüsleri dikleştirecek.şimdiden panik oldum..bu kiloyla ameliyat olabilirsin kilon iyi dedi..inş vazgeçmeden bir an önce olur kurtulurum çok heyecanlandım.
kızlar bugun gelinlikciyle anlastık, gelin aykkabımı ve kına ayakkabımı aldım esyaların cogunu almıstım zaten mutfak salon falan tamam bi perdeler kaldı onuda koltuklar gelince yaptırcam tv miz de geldi, bugunde internet baglandı evde cekmiyodu giremiyodum simdi yanınızdayım :)
canım bugun anlastım hamamyolunda bi yerle A kesim gupur dantelli tek parca olacak
71 su an cnm bikaç kilo daha veririm o tarihe kadar..sporla düzelecek gibi değil çünkü doktor da aynı şeyi söyledi..zaten bir yıldır düzenli spor yapıyorum baska biyerimde sarkma fln yok..kaç kilosun şimdi
ameliyat yerine spor yapsaydın olmazmıydı
yarın eski kollontai dönüyor kızlaaar
IF ve jillian bi arada kim tutabilir ki beniiii, gelinlikte son prova 23 eylulde sırtını o zmana kapatacak yani bir ayda ne kadar verwbilirsem sonra dugune kadar koruycam
61.3 suan canım 55 falan olsam iyidir :)süper cnm hadi gözün aydın..kaç kiloydun ki?bir ayın var eminim istediğin kiloya düşersin
evet canım onemli bi kısmını hallettik, gelinlik provaları ve ufak tefek isler kaldı, haftaya da salon tutulcakHadi bakalım hayırlı olsun Meropscum.
Hayırlı olsun Kollontaicim.
Büyük kısmını halletmişsiniz.
A kesimler cidden şık duruyor.
Ben de beğeniyorum.
Ayakkabı da tamam daha ne olsun.
Dış çekim fotoğraf falan düşünüyor musunuz?
canım hayırlısı olsun ben korkuyorum böyle şeylerdenkızlar selam
muhtemelen 12 eylül gibi ameliyat olacağım..bugün doktora gittim konuştuk..göbeğin alt kısmında çatlak ve sarkma var onu aldırıp göğüsleri dikleştirecek.şimdiden panik oldum..bu kiloyla ameliyat olabilirsin kilon iyi dedi..inş vazgeçmeden bir an önce olur kurtulurum çok heyecanlandım.
canım geçmiş olsun bende callan cım bizi unuttu demiştim bu sıcakta adanada mahvolursunuz yaa allah sizlere kolaylık versin ben yarın ank ya dönüyorumkızlar ben geldim
bebişim hastalandı,sonra eşim sonra da ben
hepimiz gastroenterit olduk,tatilin bedeli ağır oldu
ben de bakıma ihtiyacım olduğu için annelere gittik; böylece tatil bitti
yine adanadayım..evim evim güzel evim
dışarıda kontrolü kaybettim,kontrolü kaybetmekten hiç hoşlanmıyorum
sabah kilom 61,4 cıktı
neyse artık diyet ve spora tekrar devam
acaba diyorum şu elma diyetini modifiye mi yapsam
bakayım yeşil elma bulabilecek miyim
ben de özellikle doğumdan sonra göbek ve göğüs istiyordum aslında ama, nerde bende o cesaret.kızlar selam
hayırlı uğurlu olsun, az kalmış, inşallah istediğin kiloda, zarif bir gelin olursun.kızlar bugun gelinlikciyle anlastık, gelin aykkabımı ve kına ayakkabımı aldım esyaların cogunu almıstım zaten mutfak salon falan tamam bi perdeler kaldı onuda koltuklar gelince yaptırcam tv miz de geldi, bugunde internet baglandı evde cekmiyodu giremiyodum simdi yanınızdayım :)
evet canım onemli bi kısmını hallettik, gelinlik provaları ve ufak tefek isler kaldı, haftaya da salon tutulcakdıs cekimi eylulde gelinligi alınca yapıcaz malum ekimde eskisehir cok soguk olur yapamayız diye erken yapıcaz :)
hedefcim sence If e 8 saat yemekle mi baslayım yoksa 6 saat mi ????
herkese günaydın, iyi pazarlar.
ben kalktım, sporumu yaptım (neler yaptığımı akşam toptan yazarım)
şimdi 1avuç goji berry ve suyumu aldım, bizimkiler uyanana kadar diyet ve spor sayfalarında takılayım.
sağol kaptanım:)) yok unuturmuyum hiç.. hem daha verilecek bir sürü kilo var :))canım hayırlısı olsun ben korkuyorum böyle şeylerden
canım geçmiş olsun bende callan cım bizi unuttu demiştim bu sıcakta adanada mahvolursunuz yaa allah sizlere kolaylık versin ben yarın ank ya dönüyorum
kollontai canım hadi bakalım işleri kolayladın bayaaa
harikaa:))herkese günaydın, iyi pazarlar.
ben kalktım, sporumu yaptım (neler yaptığımı akşam toptan yazarım)
şimdi 1avuç goji berry ve suyumu aldım, bizimkiler uyanana kadar diyet ve spor sayfalarında takılayım.
sabahları leslie gibi walk walk walk diyerek uyanıyorum :))Günaydın kızlar..
Harikasın femmettecim.
Çok erkencisin.
sağol kaptanım:)) yok unuturmuyum hiç.. hem daha verilecek bir sürü kilo var :))
günaydınnn bu arada:))
163,şişman değilim tabi ama fit de değilim;göbüş ve tombiş bacaklarım varboy kaç, kilon okadar çok değilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?