Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah 55 dk yurüyüş
Domates salatalık 7 zeytin 1 kk petnir 1 dilim ekmek
Armut
25 dk yüzne
Oglen mantar yemegi kisır
Nektar armut karpuz
Aksam 45 dk yuruyuş
Kısır

Gülsum nerelerdesinnnn eşlestik ya biz, goremedim seni hiç

yarın eski kollontai dönüyor kızlaaar
IF ve jillian bi arada kim tutabilir ki beniiii, gelinlikte son prova 23 eylulde sırtını o zmana kapatacak yani bir ayda ne kadar verwbilirsem sonra dugune kadar koruycam

Hadi bakalım hayırlı olsun Meropscum.

Hayırlı olsun Kollontaicim.
Büyük kısmını halletmişsiniz.

canım bugun anlastım hamamyolunda bi yerle A kesim gupur dantelli tek parca olacak

A kesimler cidden şık duruyor.
Ben de beğeniyorum.
Ayakkabı da tamam daha ne olsun.
Dış çekim fotoğraf falan düşünüyor musunuz?

yarın eski kollontai dönüyor kızlaaar
IF ve jillian bi arada kim tutabilir ki beniiii, gelinlikte son prova 23 eylulde sırtını o zmana kapatacak yani bir ayda ne kadar verwbilirsem sonra dugune kadar koruycam

süper cnm hadi gözün aydın..kaç kiloydun ki?bir ayın var eminim istediğin kiloya düşersin

evet canım onemli bi kısmını hallettik, gelinlik provaları ve ufak tefek isler kaldı, haftaya da salon tutulcak dıs cekimi eylulde gelinligi alınca yapıcaz malum ekimde eskisehir cok soguk olur yapamayız diye erken yapıcaz :)

canım hayırlısı olsun ben korkuyorum böyle şeylerden
canım geçmiş olsun bende callan cım bizi unuttu demiştim bu sıcakta adanada mahvolursunuz yaa allah sizlere kolaylık versin ben yarın ank ya dönüyorum
kollontai canım hadi bakalım işleri kolayladın bayaaa

ben de özellikle doğumdan sonra göbek ve göğüs istiyordum aslında ama, nerde bende o cesaret.
inşallah başarılı ve kolay, acısız bir operasyon olur.
yaptırınca detayları paylaş lütfen.

hayırlı uğurlu olsun, az kalmış, inşallah istediğin kiloda, zarif bir gelin olursun.
kimi bu dönemde stresten kilo verir, kimi de alır.
ben alan kısımdandım, yemeğe vermiştim kendimi :))

herkese günaydın, iyi pazarlar.
ben kalktım, sporumu yaptım (neler yaptığımı akşam toptan yazarım)
şimdi 1avuç goji berry ve suyumu aldım, bizimkiler uyanana kadar diyet ve spor sayfalarında takılayım.

Günaydın kızlar..

Dış çekimi ayarladınız mı ya da fotoğraf stüdyosu yerine kişi bulur musunuz bilmiyorum ama Burak dijitalin arabası harika. Çok sevimli. Fotoğrafları da güzel çekiyorlar ama fiyat olarak biraz yüksek.
Adını unuttum bir yer daha vardı. Orada da eski model bir ford var. O da baya otantik.
Bu arada, çekim için Odunpazarı evlerini atlamayın derim. Geçen gittiğimizde bir çekim gördük, çok hoştu.
Yakınlarda eşimin kuzeni evleniyor da, o nedenle öğrendim bir sürü yer.

hedefcim sence If e 8 saat yemekle mi baslayım yoksa 6 saat mi ????

Bence 6 saat Kollontaicim.
Biz, normalde de ortalama 8 saat yiyoruz zaten.
En azından kendim için konuşayım.
10-11 gibi başlayıp 18-19 gibi bırakıyordum.

herkese günaydın, iyi pazarlar.
ben kalktım, sporumu yaptım (neler yaptığımı akşam toptan yazarım)
şimdi 1avuç goji berry ve suyumu aldım, bizimkiler uyanana kadar diyet ve spor sayfalarında takılayım.

Harikasın femmettecim.
Çok erkencisin.

sağol kaptanım:)) yok unuturmuyum hiç.. hem daha verilecek bir sürü kilo var :))
günaydınnn bu arada:))

Günaydın kızlar..

Harikasın femmettecim.
Çok erkencisin.
sabahları leslie gibi walk walk walk diyerek uyanıyorum :))

yaa ben kaçta yatarsam yatayım,
sabah aynı saatte kalkarım.
böyle "çok yorgunum, öğlene kadar uyuyayım" olmuyor

bu durum beni biraz yoruyor aslında ama,
kendimi böyle kabullendim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…