Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm kızlar yoldayız evimi özledim serin serin yatmayı özledim insanın kendi evi gibisi yokmuş yaa
bu arada bakalım tatilin bana artısı kaç kg olmuş yarın sabah belli olacak
callan cım bizde liste dışındakiler olarak rakip olalım mı bakalım hangimiz kg verecek :) tatilde sldığımız kilomarı

6 saat yapayım o zaman, bugun ilk gunum nasıl olacak bakalım?
dıs cekimde odunpazarı evleri ve sazova yı dusunuyorum canım. gelin arabası kırmızı vosvos istiyorum bulabilirsek fotografcıyı netlestirmedik, biliyosun sinema mezunuyum fotografcı cok arkadasım var eger gelirse bi arkadasla konustuk o cekicek, gelmezse sana hem foto hem araba icin danısıcam canım cok sagol :)

ya haklısın ben de engel olmasam deli gibi yerim 70 olurum heralde, ama zorluyorum bide midem kucuk tıka basa yiyemiuorum zaten, umarım kilo almam

kaptanım sen dikkat etmissindir yaa bence artı yoktur

bgun planladıgım menu
sabah
1 has yum
1 kk peynir
zeytin

aksam
1 kase sutle kflakes

spor jillian 1 50 squat
aksam menuler paylasılınca son halini eklerim

Maşallah diyeyim de nazar değmesin.
Ben de öyle olmak isterdim.

Kaptanım, insanın kendi evi gibisi kesinlikle yok.
Başka yerde yattığım anda yatağım diye sızlanmaya başlıyorum.

Eğer bulabilirseniz çok iyi olur.
Fiyatlar cidden uçuk.
Aslında saçma geliyor o kadar bütçe ayırmak fotoğraf için ama bana da düğünde anlamlı gelen tek şey dış çekim fotoğrafları.
Gerisi gereksiz geliyor.

aynen dıs cekim en anlamlısı cunku gelinlikle baska fotografı olmuyor insanın duzgun, uygun bi butceye buluruz umarım, salon da cıragan olacak muhtemelen bilirsin belki

hedefcim IF e 18/12 olarak baslıyorum 1 hafta sonra da 5 saate dusurcem umarım dayanabilirim

Bence çok zorlanmayacaksın başlayınca Kollontaicim.
Çok rahat geçiyor.

aynen dıs cekim en anlamlısı cunku gelinlikle baska fotografı olmuyor insanın duzgun, uygun bi butceye buluruz umarım, salon da cıragan olacak muhtemelen bilirsin belki

Güzel olmuş salon da, olabilecek en iyi yerler arasında bence.
Gelin odasını görmüşsündür değil mi?
İnsanın çıkası gelmez bence, otur izle oradan. :)

aynen oyle cok guzel gelin odası, salon da cok sık, oyle sacma sapan ısıklar dekor yok, sade bi yer olması hosuma gitti

aynen oyle cok guzel gelin odası, salon da cok sık, oyle sacma sapan ısıklar dekor yok, sade bi yer olması hosuma gitti

Ben bir de gelin-damat masasının arkasında bangır bangır müzik olmasını sevmiyorum hiç.
Sanırım orada öyle değildi.
Yahu, ben direkt düğün sevmiyorum iste de, en az ne kadar şaşalı olursa o kadar seviyorum. :)
Küçükken, elimde romanla gidip, kulaklıkla müzik dinlermişim zorla götürdüklerinde.

Kızlar ben 5 Eylül'e kadar izinli olabilir miyim ?

Gülsümcüm, 2 ayın dolmadığı için izinli olamıyorsun.

gelin masası uzak sahneye cok suslu degil salon, bende o yuzden tercih ettim zaten, dedigin gibi insanın kafası davul gibi oluyo

Kızlar ben 5 Eylül'e kadar izinli olabilir miyim ?
canım izinli olmak cok iyi olmuyo, kontrolu saglayamıyosun ne yapsanda ve kilo alıyosun, eski kilona donmeden de listeye giremiyosun, hedef de soylemis zaten iki ayın dolmadan izinli olamıyosun, ben nisan yaptım sehir dısına ev tasıdım iki aya dugunum var yine de izin almadım

Tamamdır canım. Giremiyorum ya telefondan gireyim artık.

Valla canım tebrik ederim benim de sınavlar var. Ev değiştircem. Öğrenci evime geldim hiçbişey yok. Hep karbonhidrat kendimi iyi hissetmiyorum yani.

Tamamdır canım. Giremiyorum ya telefondan gireyim artık.

Valla canım tebrik ederim benim de sınavlar var. Ev değiştircem. Öğrenci evime geldim hiçbişey yok. Hep karbonhidrat kendimi iyi hissetmiyorum yani.
canım hicbisey yapamıyosan bi corba yap kb alımın azalmıs olur

toplam kcal 833
toplam kb 40
sabah
2 has yum
siyah zeytin
yesil zeytin
yarım domates
1 salatalık
1 kk suzme peynir

aksam
1 kase sutle kflakes

su 3lt
spor
jillian level 1
50 squat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…