- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.781
6 saat yapayım o zaman, bugun ilk gunum nasıl olacak bakalım?Günaydın kızlar..
Dış çekimi ayarladınız mı ya da fotoğraf stüdyosu yerine kişi bulur musunuz bilmiyorum ama Burak dijitalin arabası harika. Çok sevimli. Fotoğrafları da güzel çekiyorlar ama fiyat olarak biraz yüksek.
Adını unuttum bir yer daha vardı. Orada da eski model bir ford var. O da baya otantik.
Bu arada, çekim için Odunpazarı evlerini atlamayın derim. Geçen gittiğimizde bir çekim gördük, çok hoştu.
Yakınlarda eşimin kuzeni evleniyor da, o nedenle öğrendim bir sürü yer.
Bence 6 saat Kollontaicim.
Biz, normalde de ortalama 8 saat yiyoruz zaten.
En azından kendim için konuşayım.
10-11 gibi başlayıp 18-19 gibi bırakıyordum.
Harikasın femmettecim.
Çok erkencisin.
ya haklısın ben de engel olmasam deli gibi yerim 70 olurum heralde, ama zorluyorum bide midem kucuk tıka basa yiyemiuorum zaten, umarım kilo almamben de özellikle doğumdan sonra göbek ve göğüs istiyordum aslında ama, nerde bende o cesaret.
inşallah başarılı ve kolay, acısız bir operasyon olur.
yaptırınca detayları paylaş lütfen.
hayırlı uğurlu olsun, az kalmış, inşallah istediğin kiloda, zarif bir gelin olursun.
kimi bu dönemde stresten kilo verir, kimi de alır.
ben alan kısımdandım, yemeğe vermiştim kendimi :))
kaptanım sen dikkat etmissindir yaaslm kızlar yoldayız evimi özledim serin serin yatmayı özledim insanın kendi evi gibisi yokmuş yaa
bu arada bakalım tatilin bana artısı kaç kg olmuş yarın sabah belli olacak
callan cım bizde liste dışındakiler olarak rakip olalım mı bakalım hangimiz kg verecek :) tatilde sldığımız kilomarı
sabahları leslie gibi walk walk walk diyerek uyanıyorum :))
yaa ben kaçta yatarsam yatayım,
sabah aynı saatte kalkarım.
böyle "çok yorgunum, öğlene kadar uyuyayım" olmuyor
bu durum beni biraz yoruyor aslında ama,
kendimi böyle kabullendim:))
slm kızlar yoldayız evimi özledim serin serin yatmayı özledim insanın kendi evi gibisi yokmuş yaa
bu arada bakalım tatilin bana artısı kaç kg olmuş yarın sabah belli olacak
callan cım bizde liste dışındakiler olarak rakip olalım mı bakalım hangimiz kg verecek :) tatilde sldığımız kilomarı
6 saat yapayım o zaman, bugun ilk gunum nasıl olacak bakalım?
dıs cekimde odunpazarı evleri ve sazova yı dusunuyorum canım. gelin arabası kırmızı vosvos istiyorum bulabilirsekfotografcıyı netlestirmedik, biliyosun sinema mezunuyum fotografcı cok arkadasım var eger gelirse bi arkadasla konustuk o cekicek, gelmezse sana hem foto hem araba icin danısıcam canım cok sagol :)
aynen dıs cekim en anlamlısı cunku gelinlikle baska fotografı olmuyor insanın duzgun, uygun bi butceye buluruz umarım, salon da cıragan olacak muhtemelen bilirsin belkiMaşallah diyeyim de nazar değmesin.
Ben de öyle olmak isterdim.
Kaptanım, insanın kendi evi gibisi kesinlikle yok.
Başka yerde yattığım anda yatağım diye sızlanmaya başlıyorum.
Eğer bulabilirseniz çok iyi olur.
Fiyatlar cidden uçuk.
Aslında saçma geliyor o kadar bütçe ayırmak fotoğraf için ama bana da düğünde anlamlı gelen tek şey dış çekim fotoğrafları.
Gerisi gereksiz geliyor.
hedefcim IF e 18/12 olarak baslıyorum 1 hafta sonra da 5 saate dusurcem umarım dayanabilirim
aynen dıs cekim en anlamlısı cunku gelinlikle baska fotografı olmuyor insanın duzgun, uygun bi butceye buluruz umarım, salon da cıragan olacak muhtemelen bilirsin belki
aynen oyle cok guzel gelin odası, salon da cok sık, oyle sacma sapan ısıklar dekor yok, sade bi yer olması hosuma gittiBence çok zorlanmayacaksın başlayınca Kollontaicim.
Çok rahat geçiyor.
Güzel olmuş salon da, olabilecek en iyi yerler arasında bence.
Gelin odasını görmüşsündür değil mi?
İnsanın çıkası gelmez bence, otur izle oradan. :)
aynen oyle cok guzel gelin odası, salon da cok sık, oyle sacma sapan ısıklar dekor yok, sade bi yer olması hosuma gitti
Kızlar ben 5 Eylül'e kadar izinli olabilir miyim ?
gelin masası uzak sahneye cok suslu degil salon, bende o yuzden tercih ettim zaten, dedigin gibi insanın kafası davul gibi oluyoBen bir de gelin-damat masasının arkasında bangır bangır müzik olmasını sevmiyorum hiç.
Sanırım orada öyle değildi.
Yahu, ben direkt düğün sevmiyorum iste de, en az ne kadar şaşalı olursa o kadar seviyorum. :)
Küçükken, elimde romanla gidip, kulaklıkla müzik dinlermişim zorla götürdüklerinde.
Gülsümcüm, 2 ayın dolmadığı için izinli olamıyorsun.
canım izinli olmak cok iyi olmuyo, kontrolu saglayamıyosun ne yapsanda ve kilo alıyosun, eski kilona donmeden de listeye giremiyosun, hedef de soylemis zaten iki ayın dolmadan izinli olamıyosun, ben nisan yaptım sehir dısına ev tasıdım iki aya dugunum var yine de izin almadımKızlar ben 5 Eylül'e kadar izinli olabilir miyim ?
gecmis olsun canım gunes kremi kullan mutlakaHersey bana karsi
Regl oldum şistimm
Ustune ustelik guneş alerjisi cıktı birde başima
Ölim ben...
Nolcaksa böyle
Tamamdır canım. Giremiyorum ya telefondan gireyim artık.Ben bir de gelin-damat masasının arkasında bangır bangır müzik olmasını sevmiyorum hiç.
Sanırım orada öyle değildi.
Yahu, ben direkt düğün sevmiyorum iste de, en az ne kadar şaşalı olursa o kadar seviyorum. :)
Küçükken, elimde romanla gidip, kulaklıkla müzik dinlermişim zorla götürdüklerinde.
Gülsümcüm, 2 ayın dolmadığı için izinli olamıyorsun.
canım izinli olmak cok iyi olmuyo, kontrolu saglayamıyosun ne yapsanda ve kilo alıyosun, eski kilona donmeden de listeye giremiyosun, hedef de soylemis zaten iki ayın dolmadan izinli olamıyosun, ben nisan yaptım sehir dısına ev tasıdım iki aya dugunum var yine de izin almadım
canım hicbisey yapamıyosan bi corba yap kb alımın azalmıs olurTamamdır canım. Giremiyorum ya telefondan gireyim artık.
Valla canım tebrik ederim benim de sınavlar var. Ev değiştircem. Öğrenci evime geldim hiçbişey yok. Hep karbonhidrat kendimi iyi hissetmiyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?