- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.801
Evet sadece dün kullanmadım. Esmerim dayanıkliyım dedim. Cana yiğitlik olur mu hiç...gecmis olsun canım gunes kremi kullan mutlaka
2 öğün ne güzel yatoplam kcal 833
toplam kb 40
sabah
2 has yum
siyah zeytin
yesil zeytin
yarım domates
1 salatalık
1 kk suzme peynir
aksam
1 kase sutle kflakes
su 3lt
spor
jillian level 1
50 squat
rakibem bana yetismissin valla, bir an once basla spora2 öğün ne güzel ya
benim bugun menü yine kötü
yarın hem sporumu yapıp hem de ev işlerine dalmam lazım
sorma rakibem toparlanmam lazım ama motivasyonum biraz düşükrakibem bana yetismissin valla, bir an once basla spora
canım kızlarda söylemiş 2 ayın dolmadan izin alamıyorsunKızlar ben 5 Eylül'e kadar izinli olabilir miyim ?
bende bu akşam üzeri geldim 4 makina çamaşır yıkadım incir reçeli yaptım erik suyunu yarın yapacam ( incirler memleketten gelmişti eriklerde bozulmasın diye) yorgunluktan ölüyorum bakalım yarın sabah tartıda ne çıkacak2 öğün ne güzel ya
benim bugun menü yine kötü
yarın hem sporumu yapıp hem de ev işlerine dalmam lazım
ay ne güzelcanım kızlarda söylemiş 2 ayın dolmadan izin alamıyorsun
bende bu akşam üzeri geldim 4 makina çamaşır yıkadım incir reçeli yaptım erik suyunu yarın yapacam ( incirler memleketten gelmişti eriklerde bozulmasın diye) yorgunluktan ölüyorum bakalım yarın sabah tartıda ne çıkacak
valla canım yarına kalsa gene ben yapacam en azındsn birazını bugün halledeyimde yarın dinleneyim dedimay ne güzel
çalışkan kaptanım
ben şuan kendimi çok tembel hissediyorum
acaba ne zaman alışacağım şu ev işlerini düzenli yapmaya
çok sevindim tekrar gelmene kollontaicimyarın eski kollontai dönüyor kızlaaar
IF ve jillian bi arada kim tutabilir ki beniiii, gelinlikte son prova 23 eylulde sırtını o zmana kapatacak yani bir ayda ne kadar verwbilirsem sonra dugune kadar koruycam
hadi bakalım hayırlısı canım71 su an cnm bikaç kilo daha veririm o tarihe kadar..sporla düzelecek gibi değil çünkü doktor da aynı şeyi söyledi..zaten bir yıldır düzenli spor yapıyorum baska biyerimde sarkma fln yok..
hemen sana meydan okuyayım da yukselsin motivasyonun :)sorma rakibem toparlanmam lazım ama motivasyonum biraz düşük
aynen kaptanım eve net baglanınca dondum sahalara sopamla beraber, bundan sonra sekee ekmek yiyen herkesin karsısındayımokyanusya geçmiş olsun canım
kollontai nasılsın hayatım bakıyorum tam gaz sahalara dönmüşsün
insallah canımm ya 55 e duscem valla bu sefer niyeti bozdumçok sevindim tekrar gelmene kollontaicimne güzel çoğu işinide halletmişsin, eminim düğüne kadar incecik olursun
hadi bakalım hayırlısı canım
koy kahvaltısında ekmek yok dimi canımİyi akşamlaaar,
Bende bugün çok yoruldum, bütün gün dışardaydım, önce birkaç saat deniz, sonra tarihi mekan gezileri falan sıcakta mahvoldum. Spor yok ama bolca yürüdüm.
Menümde;
Sabah: köy kahvaltısı Akşam: köfte, az ekmek, cola , salata
arada türk kahvesi, çay gibi şeyler var
evettt yarısalımmhemen sana meydan okuyayım da yukselsin motivasyonun :)
aynen kaptanım eve net baglanınca dondum sahalara sopamla beraber, bundan sonra sekee ekmek yiyen herkesin karsısındayım
insallah canımm ya 55 e duscem valla bu sefer niyeti bozdum
inan çok yorucu oluyor,Maşallah diyeyim de nazar değmesin.
Ben de öyle olmak isterdim.
off yoldan gelir gelmez ne çok iş yapmışsın,canım kızlarda söylemiş 2 ayın dolmadan izin alamıyorsun
bende bu akşam üzeri geldim 4 makina çamaşır yıkadım incir reçeli yaptım erik suyunu yarın yapacam ( incirler memleketten gelmişti eriklerde bozulmasın diye) yorgunluktan ölüyorum bakalım yarın sabah tartıda ne çıkacak
aslında hareket olarak süper olmuş,İyi akşamlaaar,
Bende bugün çok yoruldum, bütün gün dışardaydım, önce birkaç saat deniz, sonra tarihi mekan gezileri falan sıcakta mahvoldum. Spor yok ama bolca yürüdüm.
Menümde;
Sabah: köy kahvaltısı Akşam: köfte, az ekmek, cola , salata
arada türk kahvesi, çay gibi şeyler var
ben bu hafta sonunu kaçamaksız atlattım (1 küçücük kızarmış köfteyi saymazsak).kızlaaar hanimenuler, haftasonu kacamakları mı var yoksa ???
maşallah canım güzel spor yapıyosun darısı başımainan çok yorucu oluyor,
eşim bıraksak 1hafta rahat uyur, ben de çalar saat misali her sabah erkenden ayaktayım.
ikimiz de pek normal değiliz.
off yoldan gelir gelmez ne çok iş yapmışsın,
spor olsun, bu sabah tartıda eksi görmek için kendini zorladın dimi:))
aslında hareket olarak süper olmuş,
ama köy kahvaltısının içeriği çok mu zengindi?
ben bu hafta sonunu kaçamaksız atlattım (1 küçücük kızarmış köfteyi saymazsak).
spor, dün sabah leslie 30days, 8dk göbek, top ile göğüs sıkılaştırma yaptım.
akşamüzeri dışarıda yürüyüş.
Hoşgeldin canımGunaydiiin kizlar, ben de dondum Kibris'tan
ama sabah tartilamadim malesef de cok az yedim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?