- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.821
kafaya koyduysan sen yaparsın canımhemen sana meydan okuyayım da yukselsin motivasyonun :)
aynen kaptanım eve net baglanınca dondum sahalara sopamla beraber, bundan sonra sekee ekmek yiyen herkesin karsısındayım
insallah canımm ya 55 e duscem valla bu sefer niyeti bozdum
canım bende esmerm eşim beyaz tenli o sadece güneşte hafif rengi pempeleşir gölgede durdun azıcık beyazlaşır ben karardıkça kararırım güneşte 5 dk da hemdeEvet sadece dün kullanmadım. Esmerim dayanıkliyım dedim. Cana yiğitlik olur mu hiç...
Deli oldum kaşınmaktan bacaklarım kabardı boydan boya.
Herşey zayiflamama karşı :)))
Tesekkur edetim canım
çok çok kolay gelsin kaptancımvalla canım yarına kalsa gene ben yapacam en azındsn birazını bugün halledeyimde yarın dinleneyim dedim
canım kızlarda söylemiş 2 ayın dolmadan izin alamıyorsun
bende bu akşam üzeri geldim 4 makina çamaşır yıkadım incir reçeli yaptım erik suyunu yarın yapacam ( incirler memleketten gelmişti eriklerde bozulmasın diye) yorgunluktan ölüyorum bakalım yarın sabah tartıda ne çıkacak
Aynen ben de öyle kuzum. 5 dakika yeter mayo izi için :)))canım bende esmerm eşim beyaz tenli o sadece güneşte hafif rengi pempeleşir gölgede durdun azıcık beyazlaşır ben karardıkça kararırım güneşte 5 dk da hemde
ben de özellikle doğumdan sonra göbek ve göğüs istiyordum aslında ama, nerde bende o cesaret.
inşallah başarılı ve kolay, acısız bir operasyon olur.
yaptırınca detayları paylaş lütfen.
hayırlı uğurlu olsun, az kalmış, inşallah istediğin kiloda, zarif bir gelin olursun.
kimi bu dönemde stresten kilo verir, kimi de alır.
ben alan kısımdandım, yemeğe vermiştim kendimi :))
bende standart kalkıyorum sabah 7.30 da ayaktayım kızlar sağolsun fazla uyuyuncada uyuşuk oluyo insansabahları leslie gibi walk walk walk diyerek uyanıyorum :))
yaa ben kaçta yatarsam yatayım,
sabah aynı saatte kalkarım.
böyle "çok yorgunum, öğlene kadar uyuyayım" olmuyor
bu durum beni biraz yoruyor aslında ama,
kendimi böyle kabullendim:))
ödemini atmandada iyi olur canımAynen ben de öyle kuzum. 5 dakika yeter mayo izi için :)))
Bu yıl böyle oldu ilk defa. Hayırlisı. Gunes kremleri ile sıvayacagım vücudumu artık
Kizlar yürüyuşte eczane onunden gecerken dank etti :))) eczanede tartı olur kiiiii :)))
Hasta oldum heryerim şişagır geciyor busefer simdi yine yurüyuşe cikiyorum cikmamaktan iyidir
ay çok iyi yaaaGünaydın canlar nasılsınız
haftasonu tek kaçamağım kabak yapragı dolması oldu ondada akşam yemek yemedim tartıda -300 çıktımtabi bunda haftasonu tuvalete çıkmamında etkisi oldu şuan 58.7 yim
Boyum kısa oldugu için tombiş duruyorum163,şişman değilim tabi ama fit de değilim;göbüş ve tombiş bacaklarım var
bende 55 te biraz kilomu sabitlemeyi düşünüyorum sonraki hedef 50Ben de baya incelmisim ya onu fark ettim bikini falan baya yakisiyor, tatilde annemler de soyledi.
2 kilom daha var kizlar, sonra biraz dinlenecegim 55'te; sonra da 52 istiyorum.
seni izlemeye aldım tatlımmboy kaç, kilon okadar çok değilde
ay çok iyi yaaa
tebrik ederim, ben de -200gr.la uyandımGünaydın canlar nasılsınız
haftasonu tek kaçamağım kabak yapragı dolması oldu ondada akşam yemek yemedim tartıda -300 çıktımtabi bunda haftasonu tuvalete çıkmamında etkisi oldu şuan 58.7 yim
kızım büyüdükçe uykuları bayağı düzeldi artık, ben de en azından h.sonu söyle 10a kadar uyumak isterdim.bende standart kalkıyorum sabah 7.30 da ayaktayım kızlar sağolsun fazla uyuyuncada uyuşuk oluyo insan
bende cesaret edemiyorum ölesi operasyona felan bide vucudumuzla oynamayıda sevmiyorum herseyin doğalı güzel bence
fazla spor yapamasanda inceldim azıcık her hafta dahada farkediyorum bide spor yapsam harika olacak gece 11 gibi yapabilme fırsatım var diyetisyenim o saatte yapmanın faydası olmaz diyo
ben de alıyorum:)seni izlemeye aldım tatlımm
senin kızın kaç yaşında canımtebrik ederim, ben de -200gr.la uyandım
kızım büyüdükçe uykuları bayağı düzeldi artık, ben de en azından h.sonu söyle 10a kadar uyumak isterdim.
mutlaka incelmişsindir, sporla daha çabuk sonuç alınıyor ve daha fit gösteriyor ama,
senin de koşturman az değil.
ben de alıyorum:)
2.5u geçti, spora da adapte, uykuya da çok şükür.senin kızın kaç yaşında canım
hadi yateşekkürler canım
bende adanadayım canım neresindensin
acayip bunaltıcı ben ilçedeyim canım kozanhadi ya
hava ne sıcak değil mi
çukurovadayım
sen neresindesin
büyük kızım 4 ü bitirdi benle beraber yapıyo2.5u geçti, spora da adapte, uykuya da çok şükür.
o yüzden rahat spor yapabiliyorum zatem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?