Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugunkü menüm
sabah
bi kaşarlı karısık tost
bi bardak tek şekerli çay(evden kahvaltılık bişeyler alamadan çıkmam gerekti)
öğlen ve akşam çok hafif atlatmam lazım

kafaya koyduysan sen yaparsın canım

Evet sadece dün kullanmadım. Esmerim dayanıkliyım dedim. Cana yiğitlik olur mu hiç...
Deli oldum kaşınmaktan bacaklarım kabardı boydan boya.
Herşey zayiflamama karşı :)))
Tesekkur edetim canım
canım bende esmerm eşim beyaz tenli o sadece güneşte hafif rengi pempeleşir gölgede durdun azıcık beyazlaşır ben karardıkça kararırım güneşte 5 dk da hemde

canım bende esmerm eşim beyaz tenli o sadece güneşte hafif rengi pempeleşir gölgede durdun azıcık beyazlaşır ben karardıkça kararırım güneşte 5 dk da hemde
Aynen ben de öyle kuzum. 5 dakika yeter mayo izi için :)))
Bu yıl böyle oldu ilk defa. Hayırlisı. Gunes kremleri ile sıvayacagım vücudumu artık

Kizlar yürüyuşte eczane onunden gecerken dank etti :))) eczanede tartı olur kiiiii :)))

Hasta oldum heryerim şiş agır geciyor busefer simdi yine yurüyuşe cikiyorum cikmamaktan iyidir

bende standart kalkıyorum sabah 7.30 da ayaktayım kızlar sağolsun fazla uyuyuncada uyuşuk oluyo insan
bende cesaret edemiyorum ölesi operasyona felan bide vucudumuzla oynamayıda sevmiyorum herseyin doğalı güzel bence

fazla spor yapamasanda inceldim azıcık her hafta dahada farkediyorum bide spor yapsam harika olacak gece 11 gibi yapabilme fırsatım var diyetisyenim o saatte yapmanın faydası olmaz diyo

ödemini atmandada iyi olur canım

Günaydın canlar nasılsınız
haftasonu tek kaçamağım kabak yapragı dolması oldu ondada akşam yemek yemedim tartıda -300 çıktımtabi bunda haftasonu tuvalete çıkmamında etkisi oldu şuan 58.7 yim
tebrik ederim, ben de -200gr.la uyandım
kızım büyüdükçe uykuları bayağı düzeldi artık, ben de en azından h.sonu söyle 10a kadar uyumak isterdim.
mutlaka incelmişsindir, sporla daha çabuk sonuç alınıyor ve daha fit gösteriyor ama,
senin de koşturman az değil.
seni izlemeye aldım tatlımm
ben de alıyorum:)

senin kızın kaç yaşında canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…