- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.841
günaydın canımgünaydın kızlar
74.4 neree 77.8 nere..
Hadi 1 kilo farketsin.
Bukadar olmaz olamaz
günaydın kızlar
merops naptin bakiyim haftasonu nasil gecti?
Görunce delirdim :))canim sakin ol ya, o oyle oluyor bana da oluyor ben 57.8 gitmistim, 4 gun tatilde yemedim icmedim ama 59.8 geldim. 4 gunde 57.1'e indim sakin ol olur oyle.
maşallah, spor her yaşta iyidir.büyük kızım 4 ü bitirdi benle beraber yapıyoanne senin spor videonu açsana diyo
Ben bir de gelin-damat masasının arkasında bangır bangır müzik olmasını sevmiyorum hiç.
Sanırım orada öyle değildi.
Yahu, ben direkt düğün sevmiyorum iste de, en az ne kadar şaşalı olursa o kadar seviyorum. :)
Küçükken, elimde romanla gidip, kulaklıkla müzik dinlermişim zorla götürdüklerinde.
Gülsümcüm, 2 ayın dolmadığı için izinli olamıyorsun.
Hersey bana karsi
Regl oldum şistimm
Ustune ustelik guneş alerjisi cıktı birde başima
Ölim ben...
Nolcaksa böyle
Görunce delirdim :))
Ama ne hevesle girdim eczaneye dedim 72 71 olur, nerdeee. Sayiyi gorunce sesli düşündüm. Eczacı bayan geldi yanıma yazık birşey oldu sandı heralde :))
Kısacası komiktim, felaket hayal kirıkligı yasadım :)
stresle geçti cnm aml olmaya karar verdim ama acaip korkuyorum..üstüne erkek arkadaşımın saçma sapan kıskanclık tripleri..aml ı erkek doktor yapıyormusta göğsüme dokunamazmıs da resmen ay rılık eşiğindeyiz..aml öncesi çok sıkı diyet yapmamam gerekmiş..bu ara sadece dikkat edip spor yapacağım muhtemelen de 4 eylül aml olacağım cnm..senin eminim iyi geçmiştir haftasonun kaçamaksız :)
canim sen ne isle mesguldun?
Ya bence de aslinda sen once kilolarini ver, spor yap duzenli. Hala fayda etmezse yaptirirsin diye dusunuyorum.
Pazar günü menümü yazıyorum sevgili rakibemhedef38beden in dikkatine
Sabah/11:00
Sucuklu yumurta
peynir
2 dilim ekmek
öğlen/14:00
türk kahvesi
iki parça çikolata
akşam/16:15
ızgara alabalık
yağsız yeşil salata
acı şalgam
1 ısırık tulumba tatlısı
ara/ 20:00 (misafirlikte)
200 gr kadar karpuz
pazar gününe özel pencere biraz genişledi
şuana kadar hala bişey yemedim ne yicemi bilmiyorum öğlende doğumgünü var geneanam herkes de yazın doğmuş yahu
turizm şirketinde finans muhasebe cnm işim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?