Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba kızlar ve tatil bitti işteyim geçmişi okuyamadım okuycam gün içerisinde,buarada tatilin son günleri tam bi fiyaskoydu kendime yenildim ve biraz kaçırdım yemeği,tartılmadım cuma tartıldam + çıkmamam gerek çok yavaşım bayrama kadar 4-5 kg vermem gerekiyo benimmm yaaaa ne yapcamm ben yaaa pöfff

benimde kurbana hiç olmazsa 55 olmam lazım yoksa bu bayramdada bana bayramlık yok

koy kahvaltısında ekmek yok dimi canım
az biraz köy ekmeği vardı
reçel çeşitleri ve bal bakımından zengindi canım. Ama reçel pek yemem o yüzden sadece tattım.

Günaydın canlar nasılsınız
haftasonu tek kaçamağım kabak yapragı dolması oldu ondada akşam yemek yemedim tartıda -300 çıktımtabi bunda haftasonu tuvalete çıkmamında etkisi oldu şuan 58.7 yim

Gunaydiiin kizlar, ben de dondum Kibris'tan

ama sabah tartilamadim malesef de cok az yedim ya.
Hoşgeldiiiin

Canım ilerde allah nasip ederse doğum yaptıgında amleiyet odası erkek dolu olacak o zaman ne yapacakmış

Canım tartı farkı olmasın stres yapma öle regl den de olur bide uzerindekilerle felan normaldir bizim eczanedekide biraz fazla tartıyo

Insallah öyledir canim ya

Cok tatlısın :))

hem ödem, hem kıyafetler, hem de tartı farkı var.
canını sıkıp, hep bırakma.
dönünce güzel rakamlar görürsün bence

Insallah canım cumaya kadar tartılmicam (

Canım ilerde allah nasip ederse doğum yaptıgında amleiyet odası erkek dolu olacak o zaman ne yapacakmış

beni resmen delirtti..böyle kıskançlık mı olur ya..olursam dönüşü olmazmış fln olmazsa olmasın lanet olsun dedim artık yeter gerçekten herkesin üstüme gelmesinden bıktım artık..aldatmış gibi olurmuşum lafa bak ya

NEEEEEEEEE
kafayı sıyırmış seninki

biraz fazla abartmış,
ben, endişelendiği için vazgeçirmeye çalışıyor sandım.
bu yaptığı sadece kıskançlık yani

galiba eczanede tartıldın canım. Yanlış olma ihtimali çok yüksek tartının. Bence tartı almalısın

biraz fazla abartmış,
ben, endişelendiği için vazgeçirmeye çalışıyor sandım.
bu yaptığı sadece kıskançlık yani

endişeleniyormuş zaten o da varmış da..göğsümü yaptıramazmısım o beni öyle beğeniyormus doktor bana dokunamazmıs sonucta erkekmıs ay neler neler...kendini haklı buluyor bide ciddi ciddi..11.yılımız bu ara düşünün yaptığını.bide ben sevmyomusumda sevsem yaptırmazmısımda ..beni sucluyo bu moralle aml a giricem..

doktorlarda sapık ya seni bekliyo hepsi gelsin diye bu erkek milleti niye böyle acaba kafaları nasıl çalışıyo hiç anlayamıyorum

gülüyorum, kusura bakma lütfen.
çocuk gibi.
dr.ların işi o, günde kaç kişiyi görüyorlar,
sanırım onlara tiksinti gelmiştir artık, kol bacak gibi sıradan geliyordur.

gülüyorum, kusura bakma lütfen.
çocuk gibi.
dr.ların işi o, günde kaç kişiyi görüyorlar,
sanırım onlara tiksinti gelmiştir artık, kol bacak gibi sıradan geliyordur.

onun dısında herkes senin gibi gülüyor cnm..bide ben geniş değilim kusura bakma diyo..neyse belkide uzun ilişkiden bıktı bahane buluyor aklıma baska bısey gelmıyo..hayırlısı napim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…