- 27 Ocak 2010
- 1.072
- 636
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.861
Yurtdisi cok geziyorum demistin de o yuzden sordum aslinda.
Canım tartı farkı olmasın stres yapma öle regl den de olur bide uzerindekilerle felan normaldir bizim eczanedekide biraz fazla tartıyo74.4 neree 77.8 nere..
Hadi 1 kilo farketsin.
Bukadar olmaz olamaz
benimde kurbana hiç olmazsa 55 olmam lazım yoksa bu bayramdada bana bayramlık yokmerhaba kızlar ve tatil bitti işteyim geçmişi okuyamadım okuycam gün içerisinde,buarada tatilin son günleri tam bi fiyaskoydu kendime yenildim ve biraz kaçırdım yemeği,tartılmadım cuma tartıldam + çıkmamam gerek çok yavaşım bayrama kadar 4-5 kg vermem gerekiyo benimmm yaaaa ne yapcamm ben yaaa pöfff
hemen sana meydan okuyayım da yukselsin motivasyonun :)
aynen kaptanım eve net baglanınca dondum sahalara sopamla beraber, bundan sonra sekee ekmek yiyen herkesin karsısındayım
insallah canımm ya 55 e duscem valla bu sefer niyeti bozdum
az biraz köy ekmeği vardıkoy kahvaltısında ekmek yok dimi canım
reçel çeşitleri ve bal bakımından zengindi canım. Ama reçel pek yemem o yüzden sadece tattım.inan çok yorucu oluyor,
eşim bıraksak 1hafta rahat uyur, ben de çalar saat misali her sabah erkenden ayaktayım.
ikimiz de pek normal değiliz.
off yoldan gelir gelmez ne çok iş yapmışsın,
spor olsun, bu sabah tartıda eksi görmek için kendini zorladın dimi:))
aslında hareket olarak süper olmuş,
ama köy kahvaltısının içeriği çok mu zengindi?
ben bu hafta sonunu kaçamaksız atlattım (1 küçücük kızarmış köfteyi saymazsak).
spor, dün sabah leslie 30days, 8dk göbek, top ile göğüs sıkılaştırma yaptım.
akşamüzeri dışarıda yürüyüş.
Günaydın canlar nasılsınız
haftasonu tek kaçamağım kabak yapragı dolması oldu ondada akşam yemek yemedim tartıda -300 çıktımtabi bunda haftasonu tuvalete çıkmamında etkisi oldu şuan 58.7 yim
HoşgeldiiiinGunaydiiin kizlar, ben de dondum Kibris'tan
ama sabah tartilamadim malesef de cok az yedim ya.
Canım ilerde allah nasip ederse doğum yaptıgında amleiyet odası erkek dolu olacak o zaman ne yapacakmışstresle geçti cnm aml olmaya karar verdim ama acaip korkuyorum..üstüne erkek arkadaşımın saçma sapan kıskanclık tripleri..aml ı erkek doktor yapıyormusta göğsüme dokunamazmıs da resmen ay rılık eşiğindeyiz..aml öncesi çok sıkı diyet yapmamam gerekmiş..bu ara sadece dikkat edip spor yapacağım muhtemelen de 4 eylül aml olacağım cnm..senin eminim iyi geçmiştir haftasonun kaçamaksız :)
Canım tartı farkı olmasın stres yapma öle regl den de olur bide uzerindekilerle felan normaldir bizim eczanedekide biraz fazla tartıyo
hem ödem, hem kıyafetler, hem de tartı farkı var.
canını sıkıp, hep bırakma.
dönünce güzel rakamlar görürsün bence
Canım ilerde allah nasip ederse doğum yaptıgında amleiyet odası erkek dolu olacak o zaman ne yapacakmış
NEEEEEEEEEbeni resmen delirtti..böyle kıskançlık mı olur ya..olursam dönüşü olmazmış fln olmazsa olmasın lanet olsun dedim artık yeter gerçekten herkesin üstüme gelmesinden bıktım artık..aldatmış gibi olurmuşum lafa bak ya
beni resmen delirtti..böyle kıskançlık mı olur ya..olursam dönüşü olmazmış fln olmazsa olmasın lanet olsun dedim artık yeter gerçekten herkesin üstüme gelmesinden bıktım artık..aldatmış gibi olurmuşum lafa bak ya
NEEEEEEEEE
kafayı sıyırmış seninki
benimde kurbana hiç olmazsa 55 olmam lazım yoksa bu bayramdada bana bayramlık yok
galiba eczanede tartıldın canım. Yanlış olma ihtimali çok yüksek tartının. Bence tartı almalısınYok böyle birşey tartılmaz olaydım...
Lavaboya cikmamistim sabah
Regil de oluyorum
Normalde iccamasiri ile tartilirdim simdi ayakkabim dahil hepsi ile tartıldim...
77,8 ne yaaa
74 tüm ben. Nasıl olur kaçırmadım pek. Şoktayım okadar emek yurumek yuzmek aç kalmak...
Yemişim ben böyle diyeti, çooook kızgınım vücuduma..
biraz fazla abartmış,
ben, endişelendiği için vazgeçirmeye çalışıyor sandım.
bu yaptığı sadece kıskançlık yani
beni resmen delirtti..böyle kıskançlık mı olur ya..olursam dönüşü olmazmış fln olmazsa olmasın lanet olsun dedim artık yeter gerçekten herkesin üstüme gelmesinden bıktım artık..aldatmış gibi olurmuşum lafa bak ya
gülüyorum, kusura bakma lütfen.endişeleniyormuş zaten o da varmış da..göğsümü yaptıramazmısım o beni öyle beğeniyormus doktor bana dokunamazmıs sonucta erkekmıs ay neler neler...kendini haklı buluyor bide ciddi ciddi..11.yılımız bu ara düşünün yaptığını.bide ben sevmyomusumda sevsem yaptırmazmısımda ..beni sucluyo bu moralle aml a giricem..
aslında biraz sıkı bir diyet ve sporla olur.bende geçen bayram almadım ceza verdim kendime ama bu bayram almalıyım yaklaşık 1 ay var aslında 5 kg verebilirim ama çok sıkı diyet yapmam lazım
gülüyorum, kusura bakma lütfen.
çocuk gibi.
dr.ların işi o, günde kaç kişiyi görüyorlar,
sanırım onlara tiksinti gelmiştir artık, kol bacak gibi sıradan geliyordur.
onun dısında herkes senin gibi gülüyor cnm..bide ben geniş değilim kusura bakma diyo..neyse belkide uzun ilişkiden bıktı bahane buluyor aklıma baska bısey gelmıyo..hayırlısı napim.
ben kendime ceza verdim 55 olana kadar bana yeni kıyafet yokbende geçen bayram almadım ceza verdim kendime ama bu bayram almalıyım yaklaşık 1 ay var aslında 5 kg verebilirim ama çok sıkı diyet yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?