Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

onun dısında herkes senin gibi gülüyor cnm..bide ben geniş değilim kusura bakma diyo..neyse belkide uzun ilişkiden bıktı bahane buluyor aklıma baska bısey gelmıyo..hayırlısı napim.
genişlikle ne alakası varmış saçmalıyo resmen

genişlikle ne alakası varmış saçmalıyo resmen

estetikmiş,,keyfi bişeymiş.sonucta ben kendimi böyle daha iyi hissedeceğim yanımda olması gerekirken yaptığına bakın...cidden sucluyo resmen beni sinirlerim okadar bozuldu ki anlatamam.5 saatlık operasyon bide bu moralle gireceğim şaka gibi..neyse hersey kısmet napayım.

galiba eczanede tartıldın canım. Yanlış olma ihtimali çok yüksek tartının. Bence tartı almalısın
Bi eczane daha var yarın da orada tartılayım 9na gore hareket edicem canım. Ama ben bugünku sayiyi gordukten sonra tartı farkina iyice inandım. Sanirım almam :)

Bi eczane daha var yarın da orada tartılayım 9na gore hareket edicem canım. Ama ben bugünku sayiyi gordukten sonra tartı farkina iyice inandım. Sanirım almam :)
tabiiki sen biliirsin canımda, eczanelerde genelde yanlış olur zaten. Dediğim gibi kilosundan emin olduğun birşeyi doğru tartıyorsa tartı zaten doğrudur. 5 kglık su, 1 damacana su gibi... Tartı farkı 100 gr falan olsun yani 100 gr önemli birşey değil. Genelde dijital tartılarda doğruysa pek fark olmuyor. Evde 2 tane var 100 gram fark var sadece. Sonra ablamdaki tarıda tartıldım evdekiyle aynıydı. Hattaaaa geçen köpeğimi veterinere götürdüğümde tartıldım oradaki büyük tartıda :) evdekiyle aynı çıktı :))) Yani evde bir tartı olsa mutlaka doğru mu değil mi anlarsın.

doktor olabilirsin dedi cnm sadece alt göbek düzleşcek..karnım düz olcak kilo verme olayı değil yani..diyetime devam edeceğim..63 64 kg olsam yeter..4 eylül
Canım tabiki mutlaka doğru kararı vermişsindirde, bende 168 boyundayım 72,4 kiloyum. Geçen sene 64,5 a kadar falan düşmüştüm göbek kalmamıştı bende ki... hiç mekik, bölgesel spor gibi şeyler yapmamıştım. Sadece yürüyüş.Şu anda göbek var evet ama zayıflayınca gidecek biliyorum. Kilolarımız ve boyumuz çok yakın, hatta nerdeyse aynı. Göğüs dikleştirmek içinde çok güzel hareketler var. Yani sadece fikrimi söylemek istedim. Ben olsam acele etmezdim. Sen zaten 63 olduğunda göbek kalmaz sende. Hatta birde 55 falan olsan...

Hoşgeldin canım

ısrarla kabul etmiyor olursan dönüşü olmaz biter diyor..:)
bence bu durumda bitse de uzulme canım ya boyle kıskanclıkla sen ilerde nasıl basedicen ben gecen kadın doguma gittim nisanlımla, adam alttan muayene yaptı, cıkınca anlattım bi saglık sorunu var mı diye sordu, dr sonucta bu neyin kıskanclıgı 11 yıllık iliski hic tanımamıs mı seni, aml konusuna gelince ben 100 takıyodum zayıflayınca 95 oldu spırla daha da kuculur bence biraz daha zaman tanı, benim etrafımda kim olduysa pisman oldu sıkıntusı cok, ve cocuktan sonra yine buyuyecek bence biraz daha zaman tanı canım kendine

Evet sadece dün kullanmadım. Esmerim dayanıkliyım dedim. Cana yiğitlik olur mu hiç...
Deli oldum kaşınmaktan bacaklarım kabardı boydan boya.
Herşey zayiflamama karşı :)))
Tesekkur edetim canım

Bu dayanıklılık olayına hayranım.
O kadar beyazım ki. Denize girdiğimde maksimum yarım saat içerisinde çıkmam şart. Aksi halde, kıpkırmızı bir vücut.
1 saate tamamlarsam, su toplamaya başlıyor.
Ben de aksine, o kadar seviyorum ki yüzmeyi.
Yanımdakilerin hadi demesi ile çıkıyorum hep.

Kendini yorgun hissediyor ama uyumuyorsun yani?
Uykun oluyor mu peki?
Ben de eşin gibiyim ne yazık ki.
Saolsun Kollontaicim bir ilaç önermişti de.
Onu kullanıyorum daha iyiyim.

Ben de gelinlik bile giymediğim bir nikahla 2 imza atmayı çok isterdim.
Yine de en büyük şansım, düğünün olacağı yerde değildik eşimle.
1 hafta önce gittik.
Yoksa çekilmezdi.

Harikasın rakibem.
Lütfen bugün de böyle devam etsin.

Ben de şuraya iliştireyim o zaman menümü. 18 saat açlıktan sonra(Dün sabah erkenden kalktım ne saçmalıksa. Çok açtım.)
İlk Öğün:

• 2 dilim kepekli ekmek
  • 1 dilim jambon
  • 1 bardak şekersiz limonata
2. Öğün
  • Ton balıklı salata
  • Şekersiz gazoz

Durumlar karışık desene Meropscum.
İnsan ne yapacağını şaşırır.
Ben, ameliyat olursan biter dedikten sonra inat yapardım muhtemelen(Hiç de sevmem ya bu huyumu.) ama ameliyatın heyecanını yaşayamayacağım için de olmak istemezdim.
Umarım tatlıya bağlanır olaylar.

Haklısın dur bakalım canım bi yarın hatta cuma olsun :))

Sen 50 faktorden asagı koruyucu kullanma şemsiyenin altindan denize girmedigin muddetce cikma tamamdır :))) hedef38beden
Ben sirf cil olmasin diye gunes kremi kullaniyorum yoksa ona da uyuz oluyirum yapış yapış. :)

Sen 50 faktorden asagı koruyucu kullanma şemsiyenin altindan denize girmedigin muddetce cikma tamamdır :))) hedef38beden
Ben sirf cil olmasin diye gunes kremi kullaniyorum yoksa ona da uyuz oluyirum yapış yapış. :)
canmım yağlılık hissi vermeyenler var mesala losyonunu kullanabilirsin

Ben de 50 faktor kullaniyorum, cok beyazim ben de ama yanabiliyorum neyse ki sansima.

Bronzlasabiliyorum yani ama cok uzun sure kalirsam benim de yaralarim vs cikiyor vucudumda

Minimum 50 kullanıyorum zaten.
Şemsiyenin altı da bana yetmiyor, oradan buradan giriyor sanırım güneş.
Yine de çok önemli değil, pek sevmem zaten şezlong keyfini, asıl sorunum fazla yüzememem yanma sıkıntımdan.
Yoksa beni bırak, 24 saat suda kalabilecek bir yapım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…