- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.881
genişlikle ne alakası varmış saçmalıyo resmenonun dısında herkes senin gibi gülüyor cnm..bide ben geniş değilim kusura bakma diyo..neyse belkide uzun ilişkiden bıktı bahane buluyor aklıma baska bısey gelmıyo..hayırlısı napim.
inşallah bayramda hedefimize ulaşırızaslında biraz sıkı bir diyet ve sporla olur.
ben de 3.400gr verirsem, bayrama ilk hedefime ulaşmış olacağım
genişlikle ne alakası varmış saçmalıyo resmen
Bi eczane daha var yarın da orada tartılayım 9na gore hareket edicem canım. Ama ben bugünku sayiyi gordukten sonra tartı farkina iyice inandım. Sanirım almam :)galiba eczanede tartıldın canım. Yanlış olma ihtimali çok yüksek tartının. Bence tartı almalısın
1,68 cnm kg 72canım senin boyun kaçtı?
1,68 cnm kg 72
aslında kilo fazlan var canım senin yaameliyat için acele etmişsin gibi geldi bana
ne zaman ameliyatın
tabiiki sen biliirsin canımda, eczanelerde genelde yanlış olur zaten. Dediğim gibi kilosundan emin olduğun birşeyi doğru tartıyorsa tartı zaten doğrudur. 5 kglık su, 1 damacana su gibi... Tartı farkı 100 gr falan olsun yani 100 gr önemli birşey değil. Genelde dijital tartılarda doğruysa pek fark olmuyor. Evde 2 tane var 100 gram fark var sadece. Sonra ablamdaki tarıda tartıldım evdekiyle aynıydı. Hattaaaa geçen köpeğimi veterinere götürdüğümde tartıldım oradaki büyük tartıda :) evdekiyle aynı çıktı :))) Yani evde bir tartı olsa mutlaka doğru mu değil mi anlarsın.Bi eczane daha var yarın da orada tartılayım 9na gore hareket edicem canım. Ama ben bugünku sayiyi gordukten sonra tartı farkina iyice inandım. Sanirım almam :)
Canım tabiki mutlaka doğru kararı vermişsindirde, bende 168 boyundayım 72,4 kiloyum. Geçen sene 64,5 a kadar falan düşmüştüm göbek kalmamıştı bende ki... hiç mekik, bölgesel spor gibi şeyler yapmamıştım. Sadece yürüyüş.Şu anda göbek var evet ama zayıflayınca gidecek biliyorum. Kilolarımız ve boyumuz çok yakın, hatta nerdeyse aynı. Göğüs dikleştirmek içinde çok güzel hareketler var. Yani sadece fikrimi söylemek istedim. Ben olsam acele etmezdim. Sen zaten 63 olduğunda göbek kalmaz sende. Hatta birde 55 falan olsan...doktor olabilirsin dedi cnm sadece alt göbek düzleşcek..karnım düz olcak kilo verme olayı değil yani..diyetime devam edeceğim..63 64 kg olsam yeter..4 eylül
Hoşgeldin canımmerhaba kızlar ve tatil bitti işteyim geçmişi okuyamadım okuycam gün içerisinde,buarada tatilin son günleri tam bi fiyaskoydu kendime yenildim ve biraz kaçırdım yemeği,tartılmadım cuma tartıldam + çıkmamam gerek çok yavaşım bayrama kadar 4-5 kg vermem gerekiyo benimmm yaaaa ne yapcamm ben yaaa pöfff
ben daha yataktan cıkamadım tartılınca yazayım kilomu hemen yarıs baslasın, ama taıkıma da sık sık ugra callancım uzak kalınca kilo alıyo insanevettt yarısalımm
bu sabah 61,9 çıktımmm((
bence bu durumda bitse de uzulme canım ya boyle kıskanclıkla sen ilerde nasıl basedicen ben gecen kadın doguma gittim nisanlımla, adam alttan muayene yaptı, cıkınca anlattım bi saglık sorunu var mı diye sordu, dr sonucta bu neyin kıskanclıgı 11 yıllık iliski hic tanımamıs mı seni, aml konusuna gelince ben 100 takıyodum zayıflayınca 95 oldu spırla daha da kuculur bence biraz daha zaman tanı, benim etrafımda kim olduysa pisman oldu sıkıntusı cok, ve cocuktan sonra yine buyuyecek bence biraz daha zaman tanı canım kendineısrarla kabul etmiyor olursan dönüşü olmaz biter diyor..:)
Evet sadece dün kullanmadım. Esmerim dayanıkliyım dedim. Cana yiğitlik olur mu hiç...
Deli oldum kaşınmaktan bacaklarım kabardı boydan boya.
Herşey zayiflamama karşı :)))
Tesekkur edetim canım
inan çok yorucu oluyor,
eşim bıraksak 1hafta rahat uyur, ben de çalar saat misali her sabah erkenden ayaktayım.
ikimiz de pek normal değiliz.
off yoldan gelir gelmez ne çok iş yapmışsın,
spor olsun, bu sabah tartıda eksi görmek için kendini zorladın dimi:))
aslında hareket olarak süper olmuş,
ama köy kahvaltısının içeriği çok mu zengindi?
ben bu hafta sonunu kaçamaksız atlattım (1 küçücük kızarmış köfteyi saymazsak).
spor, dün sabah leslie 30days, 8dk göbek, top ile göğüs sıkılaştırma yaptım.
akşamüzeri dışarıda yürüyüş.
benim de ilk gittiğim ve ilk oynadığım düğün kendi düğünüm
şimdi düğünlere gidiyorum arkadaş hatrına falan da hiç sevmiyorum
düğün bile yapmicaktık biz ama evlatlıktan reddedilmeye kadar geldi olayne kıymetli bişey ya insanlar için bu düğün
Töbe de kız
Pazar günü menümü yazıyorum sevgili rakibemhedef38beden in dikkatine
Sabah/11:00
Sucuklu yumurta
peynir
2 dilim ekmek
öğlen/14:00
türk kahvesi
iki parça çikolata
akşam/16:15
ızgara alabalık
yağsız yeşil salata
acı şalgam
1 ısırık tulumba tatlısı
ara/ 20:00 (misafirlikte)
200 gr kadar karpuz
pazar gününe özel pencere biraz genişledi
şuana kadar hala bişey yemedim ne yicemi bilmiyorum öğlende doğumgünü var geneanam herkes de yazın doğmuş yahu
beni resmen delirtti..böyle kıskançlık mı olur ya..olursam dönüşü olmazmış fln olmazsa olmasın lanet olsun dedim artık yeter gerçekten herkesin üstüme gelmesinden bıktım artık..aldatmış gibi olurmuşum lafa bak ya
tabiiki sen biliirsin canımda, eczanelerde genelde yanlış olur zaten. Dediğim gibi kilosundan emin olduğun birşeyi doğru tartıyorsa tartı zaten doğrudur. 5 kglık su, 1 damacana su gibi... Tartı farkı 100 gr falan olsun yani 100 gr önemli birşey değil. Genelde dijital tartılarda doğruysa pek fark olmuyor. Evde 2 tane var 100 gram fark var sadece. Sonra ablamdaki tarıda tartıldım evdekiyle aynıydı. Hattaaaa geçen köpeğimi veterinere götürdüğümde tartıldım oradaki büyük tartıda :) evdekiyle aynı çıktı :))) Yani evde bir tartı olsa mutlaka doğru mu değil mi anlarsın.
canmım yağlılık hissi vermeyenler var mesala losyonunu kullanabilirsinSen 50 faktorden asagı koruyucu kullanma şemsiyenin altindan denize girmedigin muddetce cikma tamamdır :)))hedef38beden
Ben sirf cil olmasin diye gunes kremi kullaniyorum yoksa ona da uyuz oluyirum yapış yapış. :)
Sen 50 faktorden asagı koruyucu kullanma şemsiyenin altindan denize girmedigin muddetce cikma tamamdır :)))hedef38beden
Ben sirf cil olmasin diye gunes kremi kullaniyorum yoksa ona da uyuz oluyirum yapış yapış. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?