- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.901
umarım basarırım canım cuma 61.3 tu simdi 61.2 kar kardırkafaya koyduysan sen yaparsın canım
bende standart kalkıyorum sabah 7.30 da ayaktayım kızlar sağolsun fazla uyuyuncada uyuşuk oluyo insan
bende cesaret edemiyorum ölesi operasyona felan bide vucudumuzla oynamayıda sevmiyorum herseyin doğalı güzel bence
fazla spor yapamasanda inceldim azıcık her hafta dahada farkediyorum bide spor yapsam harika olacak gece 11 gibi yapabilme fırsatım var diyetisyenim o saatte yapmanın faydası olmaz diyo
canım tartı farkı kıyafetler regl normal oyle cıkması sen sıkma canını, ben 59.5 gordum sonra yeni tartı aldım, 61.5 2 kilo farkı da listeye ekledik +2 den devam ediyorum anlayacagın74.4 neree 77.8 nere..
Hadi 1 kilo farketsin.
Bukadar olmaz olamaz
oooooo canım kacamak diz boyu yine, ekmek cikolata tatlı karpuz, valla bir amelia iki sen artık kacamaksız menu istiyorum kızlar, odul gununse de birlnden birlni ye bi hafta diyet bi gunde hepsini geri alıyosun sonra cumaları sen uzuluyosun tatlım yapma boylePazar günü menümü yazıyorum sevgili rakibemhedef38beden in dikkatine
Sabah/11:00
Sucuklu yumurta
peynir
2 dilim ekmek
öğlen/14:00
türk kahvesi
iki parça çikolata
akşam/16:15
ızgara alabalık
yağsız yeşil salata
acı şalgam
1 ısırık tulumba tatlısı
ara/ 20:00 (misafirlikte)
200 gr kadar karpuz
pazar gününe özel pencere biraz genişledi
şuana kadar hala bişey yemedim ne yicemi bilmiyorum öğlende doğumgünü var geneanam herkes de yazın doğmuş yahu
canım ben yeni bi antidepresana daha basladım oldular iki tane, doktorda modiwake i kesti, gordugun gibi 13.30 lara kadar uyuyorum maalesefkollontai acaba modiwake kullanmaya devam ediyor musunuz?
Dikkatimi çeken bir durum var.
Düzenli kullanınca, bendeki etkisi azalıyor ve iştahım açılmaya başlıyor.
Ben de 2-3 günde 1 kullanmaya başladım.
Sende durumlar nasıl?
canım ben yeni bi antidepresana daha basladım oldular iki tane, doktorda modiwake i kesti, gordugun gibi 13.30 lara kadar uyuyorum maalesefben yarım kullanıyodum, iyi uyandıgım gunlerde de almıyodum, simdi de cok uykumun oldugu gunlerde alıyorum sadece, duzenli kullanmak gerekmiyo onu, cok uykulu oldugun gunlerde al bir sure vucudun ilaca bagısıklıgı azalır en azından
aynen canım 200 luk olanı yarım iciyorum, o zaman sana da soylemistim yarım ictigimi o kesiyor 1 cok fazla bu sefer gece de uyuyamazsın200'lük olanı mı yarım içiyordun tatlım?
Ben de bıraksam kendimi uyurum çok rahat.
Alarm ile uyanıyorum hep. Çok sıkıcı bir durum.
Ben de hissettim direkt etkisinin azaldığını, dediğin gibi ihtiyaç durumunda içiyorum.
kızlar kk da bi liste buldum yarım paket vicks 1 cay kasıgı karbonat 1 yemek kasıgı kafuru karıstırıp macun kıvamına getiriyoruz, sonra spor yaparken temizlik yaparken gobek basen cene altı gibi sarkık bolgelere suruyoruz, spor temizlik bitince yıkanıyo sanırım onu yazmamıs ama yıkanmazsa vicks yakabilir, ben bugun kafur alıp deniycem carsıya cıkabilirsem
ahahhaha iyiymis seninki de valla, ama bence kafur vicks in yakıcılıgını alıyo biraz, birde vicks ben normalde belim agrıdıgında falan suruyorum sıcak havlu kapatıyorum ustune iyi geliyo, yani biber kadar yakmaz diye tahmin ediyorumYakar, kavurur bence de.
Ben hemen bir anımı anlatayım.
Ailemle yaşadığım zamanlar.
Bir yerde okudum. Acı biberi 5 dakika suda haşlıyorsun. Sprey şişeye koyup, istenilen bölgeye sürüyorsun. Sonra spor.
O zamanlar kilo problemim de yoktu aslında ama kaşınıyorum işte.
Ben de, evdeki uygun biberi buldum ve işleme başladım.
O sırada, evdekiler ölüyordu.
Nasıl bir acılık.
Her yer biber kokuyor.
İnsanların burnu yanıyor alev alev.
Nefes alınamıyor.
Ben ne cesaretse, yine de onu basenime sıktım ama kızardım, yandım, bittim resmen.
İşe yaradığına eminim.
Kremlerin de amacı sonuçta kan akışını hızlandırmak.
Ben de süper hızlandırdım akışı ama tabi ki değmez.
Canım bende okudum yazıyı kafur alıp bende yapayım aksamları diyorumkızlar kk da bi liste buldum yarım paket vicks 1 cay kasıgı karbonat 1 yemek kasıgı kafuru karıstırıp macun kıvamına getiriyoruz, sonra spor yaparken temizlik yaparken gobek basen cene altı gibi sarkık bolgelere suruyoruz, spor temizlik bitince yıkanıyo sanırım onu yazmamıs ama yıkanmazsa vicks yakabilir, ben bugun kafur alıp deniycem carsıya cıkabilirsem
benimde migren ağrılarıma çok iyi geliyo vıcksahahhaha iyiymis seninki de valla, ama bence kafur vicks in yakıcılıgını alıyo biraz, birde vicks ben normalde belim agrıdıgında falan suruyorum sıcak havlu kapatıyorum ustune iyi geliyo, yani biber kadar yakmaz diye tahmin ediyorum
ahahhaha iyiymis seninki de valla, ama bence kafur vicks in yakıcılıgını alıyo biraz, birde vicks ben normalde belim agrıdıgında falan suruyorum sıcak havlu kapatıyorum ustune iyi geliyo, yani biber kadar yakmaz diye tahmin ediyorum
ahahhaha iyiymis seninki de valla, ama bence kafur vicks in yakıcılıgını alıyo biraz, birde vicks ben normalde belim agrıdıgında falan suruyorum sıcak havlu kapatıyorum ustune iyi geliyo, yani biber kadar yakmaz diye tahmin ediyorum
benimde migren ağrılarıma çok iyi geliyo vıcks
Canım bende okudum yazıyı kafur alıp bende yapayım aksamları diyorum
valla bi aksilik olmazsa ben deniycem cildi sıkılastırcak sonucta :)benimde migren ağrılarıma çok iyi geliyo vıcks
bunu sarmak yok ama krem gibi suruyosun bakalım 1 gun deniycem rahatsız olursambi daha yapmam canım zaten :)Arkadaslar bana sorarsaniz normal yapin sporunuzu, boyle seyler kan akisini fazla hizlandirip kalbinize zarar verebilir.
Duzgun beslenme + spor daha fazlasina ihtiyaciniz yok; biliyorsunuz kalbin belli bir atis omru var onu kisaltmaya gerek yok bence.
Bazen spor salonunda strec filme kendini sarip spor yapan tipler goruyorum bence cok tehlikeli mesela.
aynen mentol hem nefesi acıyo hem rahatlatıyo hedefcimTabi ya, o kadar kötü etkilemesi mümkün değil.
Benim, safitirik bir anıma denk gelmiş işte.
Herhalde mentolden dolayı etki ediyor.
Ben de direkt nane yağına bulanıyorum. :)
oooooo canım kacamak diz boyu yine, ekmek cikolata tatlı karpuz, valla bir amelia iki sen artık kacamaksız menu istiyorum kızlar, odul gununse de birlnden birlni ye bi hafta diyet bi gunde hepsini geri alıyosun sonra cumaları sen uzuluyosun tatlım yapma boyle
canım mesela ya tatlıyı ya cikolatayı yeme o bile kardır ekmegi tam bugday cavdar yemeye calıs, nerden kurtarsan iyidir senin icinCanım haftasonu ancak o kadar yapabiliyorum daha da fazla yapamam yani ama ekmeği kendim yapıcam artık yulaf kepeğinden o sorunu çözücem yaniama inan yani bi ekmek yapacak kadar bile durmuyorum evde son 10 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?