Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kafaya koyduysan sen yaparsın canım
umarım basarırım canım cuma 61.3 tu simdi 61.2 kar kardır bu arada ben sporu hep gece yaparım cok da faydasını gordum dun gece birde yaptım mesela, belki gunduz daha faydalıdır tabi ama gece de faydasız degil yani:)

74.4 neree 77.8 nere..
Hadi 1 kilo farketsin.
Bukadar olmaz olamaz
canım tartı farkı kıyafetler regl normal oyle cıkması sen sıkma canını, ben 59.5 gordum sonra yeni tartı aldım, 61.5 2 kilo farkı da listeye ekledik +2 den devam ediyorum anlayacagın

oooooo canım kacamak diz boyu yine, ekmek cikolata tatlı karpuz, valla bir amelia iki sen artık kacamaksız menu istiyorum kızlar, odul gununse de birlnden birlni ye bi hafta diyet bi gunde hepsini geri alıyosun sonra cumaları sen uzuluyosun tatlım yapma boyle

kollontai acaba modiwake kullanmaya devam ediyor musunuz?
Dikkatimi çeken bir durum var.
Düzenli kullanınca, bendeki etkisi azalıyor ve iştahım açılmaya başlıyor.
Ben de 2-3 günde 1 kullanmaya başladım.
Sende durumlar nasıl?

canım ben yeni bi antidepresana daha basladım oldular iki tane, doktorda modiwake i kesti, gordugun gibi 13.30 lara kadar uyuyorum maalesef ben yarım kullanıyodum, iyi uyandıgım gunlerde de almıyodum, simdi de cok uykumun oldugu gunlerde alıyorum sadece, duzenli kullanmak gerekmiyo onu, cok uykulu oldugun gunlerde al bir sure vucudun ilaca bagısıklıgı azalır en azından

kızlar kk da bi liste buldum yarım paket vicks 1 cay kasıgı karbonat 1 yemek kasıgı kafuru karıstırıp macun kıvamına getiriyoruz, sonra spor yaparken temizlik yaparken gobek basen cene altı gibi sarkık bolgelere suruyoruz, spor temizlik bitince yıkanıyo sanırım onu yazmamıs ama yıkanmazsa vicks yakabilir, ben bugun kafur alıp deniycem carsıya cıkabilirsem

200'lük olanı mı yarım içiyordun tatlım?
Ben de bıraksam kendimi uyurum çok rahat.
Alarm ile uyanıyorum hep. Çok sıkıcı bir durum.

Ben de hissettim direkt etkisinin azaldığını, dediğin gibi ihtiyaç durumunda içiyorum.

aynen canım 200 luk olanı yarım iciyorum, o zaman sana da soylemistim yarım ictigimi o kesiyor 1 cok fazla bu sefer gece de uyuyamazsın

Yakar, kavurur bence de.

Ben hemen bir anımı anlatayım.
Ailemle yaşadığım zamanlar.
Bir yerde okudum. Acı biberi 5 dakika suda haşlıyorsun. Sprey şişeye koyup, istenilen bölgeye sürüyorsun. Sonra spor.
O zamanlar kilo problemim de yoktu aslında ama kaşınıyorum işte.
Ben de, evdeki uygun biberi buldum ve işleme başladım.
O sırada, evdekiler ölüyordu.
Nasıl bir acılık.
Her yer biber kokuyor.
İnsanların burnu yanıyor alev alev.
Nefes alınamıyor.
Ben ne cesaretse, yine de onu basenime sıktım ama kızardım, yandım, bittim resmen.
İşe yaradığına eminim.
Kremlerin de amacı sonuçta kan akışını hızlandırmak.
Ben de süper hızlandırdım akışı ama tabi ki değmez.

ahahhaha iyiymis seninki de valla, ama bence kafur vicks in yakıcılıgını alıyo biraz, birde vicks ben normalde belim agrıdıgında falan suruyorum sıcak havlu kapatıyorum ustune iyi geliyo, yani biber kadar yakmaz diye tahmin ediyorum

Canım bende okudum yazıyı kafur alıp bende yapayım aksamları diyorum

benimde migren ağrılarıma çok iyi geliyo vıcks

Arkadaslar bana sorarsaniz normal yapin sporunuzu, boyle seyler kan akisini fazla hizlandirip kalbinize zarar verebilir.

Duzgun beslenme + spor daha fazlasina ihtiyaciniz yok; biliyorsunuz kalbin belli bir atis omru var onu kisaltmaya gerek yok bence.

Bazen spor salonunda strec filme kendini sarip spor yapan tipler goruyorum bence cok tehlikeli mesela.

Tabi ya, o kadar kötü etkilemesi mümkün değil.
Benim, safitirik bir anıma denk gelmiş işte.

Herhalde mentolden dolayı etki ediyor.
Ben de direkt nane yağına bulanıyorum. :)

Canım bende okudum yazıyı kafur alıp bende yapayım aksamları diyorum

valla bi aksilik olmazsa ben deniycem cildi sıkılastırcak sonucta :)
bunu sarmak yok ama krem gibi suruyosun bakalım 1 gun deniycem rahatsız olursambi daha yapmam canım zaten :)

Tabi ya, o kadar kötü etkilemesi mümkün değil.
Benim, safitirik bir anıma denk gelmiş işte.

Herhalde mentolden dolayı etki ediyor.
Ben de direkt nane yağına bulanıyorum. :)
aynen mentol hem nefesi acıyo hem rahatlatıyo hedefcim

Canım haftasonu ancak o kadar yapabiliyorum daha da fazla yapamam yani ama ekmeği kendim yapıcam artık yulaf kepeğinden o sorunu çözücem yani ama inan yani bi ekmek yapacak kadar bile durmuyorum evde son 10 gündür

Canım haftasonu ancak o kadar yapabiliyorum daha da fazla yapamam yani ama ekmeği kendim yapıcam artık yulaf kepeğinden o sorunu çözücem yani ama inan yani bi ekmek yapacak kadar bile durmuyorum evde son 10 gündür
canım mesela ya tatlıyı ya cikolatayı yeme o bile kardır ekmegi tam bugday cavdar yemeye calıs, nerden kurtarsan iyidir senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…