- 20 Temmuz 2015
- 610
- 805
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.961
ben de iştahımı kontrol altına alamadığım dönemlerde bir kaç kere taktırmıştım.kızlar ben galiba akapunktur ile zayıflamaya karar verdim arkadaşım denemiş haftada 1-3 kilo veriliyomuş hiç iştahın olmuyomuş ve geride alınmıyormuş hemen fiyatıda uygunmuş seansı 50 tl gibi bişeymiş
olumlu bir gelişme yok mu?günaydın kızlar..stresten diyete de s porada dikkat edemiyorum bir kaç gündür ama inş akşam yürüyüş yapacağım 1 saat..
Bende yapayım diyorum ama unutuyorumgörmezmiyim canım inanılır gibi değil 15 gün yaptım 1 hafta bıraktım tekrar başladım şimdi gerçekten karın ve göbek bölgesini eritiyo
ben de iştahımı kontrol altına alamadığım dönemlerde bir kaç kere taktırmıştım.
özellikle ilk taktırdığım hafta gerçekten iştahı neredeyse sıfıra indiriyor,
ama, sonraki seanslarda sanki etkisi kayboluyor.
(ya da belki, nasıl olsa "akapunktur iştahımı kesiyor, kilo veriyorum", rahatlığıyla ufak ufak yemeye başlıyor olabilirim )
yani ben 1 veya 2seans taktırıp, sonra normal diyetle devam ediyordum.
denemekte fayda var.
bu arada, büyük ihtimalle her hafta 50tldir.
gerçi, insan kilodan bunalınca parasını düşünmüyor.
fikrin olsun diye söyledim
Bende yapayım diyorum ama unutuyorum
canım gecmiş olsun
canım akapunktur diyeti nasıl 1000 caş altındaysa verdiklerini çoj cabuk geri alıyorsun
pişman olma boşver, arada keyif yapmak lazım.
hem çok da bir şey yememişsin.
geçmiş olsun canım hemen geçer inşallah
doğru aslında
afiyet olsun hedefcim
İyi geceler kızlar
Menüm
sabah: sucuklu yumurta (2 yumurtadan), 1 minicik çavdar ekmeği, 2 sigara böreği ( az yağlı), maydanoz, 1 bardak sütlü nescafe (tek şekerli), zeytin, ezine peynir, domates, 1 yeşil biber,
ara: az şekerli türk kahvesi
öğlen: üzüm, antep fıstığı
ara: 1 bardak süt
akşam: 1 bardak ayran, salata, yoğurt, tavuk şiş, 3 kaşık domatesli kepekli makarna
ara: 1 armut, az şekerli türk kahvesi
çok geçmiş olsun canım
iyi etmişsin rakibem afiyet olsun
Günaydın tatlım
akşam pek fazla giremedim cadılar bulaşık çamaşır ütü derken sızmışım
akşamki menüm
bi porsiyon az yağlı domates soslu makarna
bi kase yoğurt
yarım dilim ekmek
bu sabahki menüm
bi kk peynir
bi domates
bi dilim ekmek
bi ufak yeşil elma
bu sabah tartıda -100 çıktım 58.6 yım şuan
Kizlar ben dun aksam baya bir sey yedim, gunduz tum yediklerimi cikarinca erkek arkadasim zorla yedirdi.
Bugun ama sahalara geri donuyorum.
Dun ogle yemegimin tamamini cikardigim icin yazmiyorum.
Aksam da kepek ekmekli doner, biraz parmesan peyniri ve 1 magnum yedim.
kızlar ben galiba akapunktur ile zayıflamaya karar verdim arkadaşım denemiş haftada 1-3 kilo veriliyomuş hiç iştahın olmuyomuş ve geride alınmıyormuş hemen fiyatıda uygunmuş seansı 50 tl gibi bişeymiş
Günaydın kızlar
Bugün biraz canım sıkkın eğer bir gün daha tuvalete çıkamazsam bana magnesi calsine yolları gözüküyor
ben akşam bulaşıkları tplarken hemen bi kaseye yapıp yiyorum tadını bile almıyorum zaten iki kaşık hemen yutuyorum ama gerçekten etkili ben böle olacağını düşünmemiştim aleni fark ediliyor karın bölgesinde
Saol rakibem. :)
Rakibem; menüyü alıntı yapmıştım, çıkmamış.
Bu hafta güzel olacaak gibi ne dersin?
3 gün oldu rakibem bugün 4Ne kadar oldu rakibem?
ayy yok, ozaman hiç uğraşma.sadece iştahımı kapatacaksa bunu ban yapabilirim bence ben zaten yemeyince yemiyom ayrıca kilo vermeyi hızlandırıyormu arkadaşım haftada 3 kg verdim falan diyo öyle bişey değilse hiç yaptırmam zaten menülerime bakarsanız ben yemiyorum doğru dürüst çünkü onu yaptırmaya ankaraya falan gidip gelmem gerekecek cektiğim zahmete değermi sence ???
aslında çok fazla bi bilgim yok arkadaş tavsiye etii bilginiz varsa siz benle paylaşırsanız sevinirim
Bende başlıyorum akşam hemenben akşam bulaşıkları tplarken hemen bi kaseye yapıp yiyorum tadını bile almıyorum zaten iki kaşık hemen yutuyorum ama gerçekten etkili ben böle olacağını düşünmemiştim aleni fark ediliyor karın bölgesinde
cok geçmiş olsun canım benim kızda çok oynuyo gözüyle aynı kızarıp sabaha geçiyokızımın gözü sabaha geçti şükür
demekki kendisi oynayarak öyle yapmış
blachecım geçmiş olsun,dikkat et senin mide hassas,sen azcık ye en iyisi...
ben de şöyle bir haftalığına anoreksik olsam,sonra normal hayatıma devam etsem,ah ah olmaz mı
inşallah çabuk atlatırsın canım dikkat et biraz kendineBugun daha iyiyim ama hala tam duzelmis degilim.
Bugun ama diyete kaldiim yerden devam edecegim.
Bugun daha iyiyim ama hala tam duzelmis degilim.
Bugun ama diyete kaldiim yerden devam edecegim.
Öyle olacağa benziyorÖğlen de lahmacum yicem
3 gün oldu rakibem bugün 4
Rakibem, bana İF iyi geldi biliyor musun o konuda da.
Aç karnına da kahve içiyorum ya iyi geliyor.
Öğlen lahmacun ye ama akşam çok az yemek şartı ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?