- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.001
bence gayet makul bir hedefya ben de bayrama kadar hedefimi 54 yaptim arkadaslar. 1 ay var 3 kilo veririm diye dusunuyorum
Kahven nasıl oluyor rakibem?aç karna kahve içmekten içim dışım kahve oldu ama gene de çıkamadım rakibem
simdi tartıldım 60.2 yani -1.1 kilo IF jillian ve yesil cay herseye deger
rakibemm seni bekliyorum buralara
Diyetisnemim migren tedavisi için akapunkturu önermişti banada ile gitmek gerekiyo bende fırsat bulup gidemedim bi türlü
Kizlar selam menumu yaziyorum.
Sabah : 15-20 findik, 1 kuru kayisi
Oglen schnitzel ve patates salatasi yedim ama hepsini cikarinca agzim tatlansin diye bir mozaik pasta yedim.
Kendimi kotu hissetmiyorum ama midem birseyleri kabul etmiyor; insallah pasta midemde durur.
Aksam yemem buyuk olasilikla zaten gunlerdir dikkat edemiyorum bu hafta iyice kotulestirmeyeyim durumu.
Bu haftasonu dugun de var bir de hatta 3 gun detoks mu yapsam diyorum.
bugun ki menum 532 kcal 17 kb
sabah
2 has yum
1 kk suzme peynir
siyah yesil zeytin
yarım domates
1 salatalık
aksam
1 kase yogurt
su 3 lt
spor
jillian level 1
60 squat
bu arada IF i 18/14 aralıgında yapıyorum iki gundur, sadece 4 saat yiyorum, sonrası da yesil cay ve normal cayla geciyo
Menümhedef38beden (hemen yazayım ki başka bişey yemiyim
sabah/10:30
Meyve Tabağı(Üzüm, Şeftali, Kavun)
2 bisküvi
öğlen/13:00
2 Lahmacun
1 Ayran
Salata
Akşam/15:30
Türk Kahvesi (2 Şekerli)
Karpuz (Yarım İnce Dilim)
bu ka
kollontai cim lahmacun çoğu diyetisyenin hatta ekmek düşmanı Canan Karatay'ın bile onay verdiği bi ana öğün lahmacun yemekte bi sakınca görmüyorum ben. Zaten tek öğün yiyorum
Dimi, arada lazım böyle keyifler. :)
Teşekkür ediyorum ameliacım.
Afiyet olsun Ameliacım.
Belki cigara böreği 2'ye inebilirmil.
Saol rakibem. :)
Rakibem; menüyü alıntı yapmıştım, çıkmamış.
Bu hafta güzel olacaak gibi ne dersin?
Makarna, makarna, makarna
Bayılırım ama bana çok cıss.
Afiyet olsun Blanchecim.
Daha iyi misin?
Benim kardeşim yaptırmıştı.
İlk önce çok etkilemiş ama sonra etkisi kalmamıştı.
Ne kadar oldu rakibem?
Hemen yemek sonrasında mı yiyorsun Nescim?
Ben İF'den dolayı tüketemiyorum.
canım ne diyeyim sen bilirsin aksamındada sekerli kahve ve karpuz var, ama sen ben boyle doyuyorum diyorsan bisey diyemem, bana fazla gorunduMenümhedef38beden (hemen yazayım ki başka bişey yemiyim
2 bisküvi
2 Lahmacun
1 Ayran
Salata
Türk Kahvesi (2 Şekerli)
bu ka
kollontai cim lahmacun çoğu diyetisyenin hatta ekmek düşmanı Canan Karatay'ın bile onay verdiği bi ana öğün lahmacun yemekte bi sakınca görmüyorum ben. Zaten tek öğün yiyorum
canım coluk cocuk misafir gelince carpıyo diye mutfaktan yatak odasına aldım tartıyı hooop 61.6 oldu delircem vallaKahven nasıl oluyor rakibem?
Sade değil mi?
Bol acı.
Waww.
İşte İF'nin gücü diyorum.
İşte, bu nokta çok farklı.
Acaba ne kadar etki eder migrene?
Bunu ben de düşünebilirim.
Senin de miden çok hassas sanırım değil mi Blanchecim?
Ben de, üşürüm direkt miden etkilenir. Stres, mideme vurur. Yediklerim rahatsız eder.
Aynı senin gibi oluyorum.
Yine de ye tabi ki. Sonuçta o sırada az da olsa emilim oluyor.
Çok iyisin Kollontaicim.
Kesinlikle harika oluyor yaptığın.
Rakibem, menün çok değil, İF olunca kilo da verdirir ama bence bu menüyü beğenemedim.
Vücuduna şeker yüklemesi olacak.
Açlık araları çok olup, o kadar şeker alman hiç doğru olmaz bence o karpuzu yeme sen akşam.
NES84 daha 4 gün once cıkardım kulaklarimdaki igneleri şuan oncek8ne gore daha istahliyim. Ama bana göre akupunktur çok etkili bir yöntem degil. Ben hem vucut hem kulak ignesi yaptirdigim icin 100 tl veriyordum seansına. Denedim gordüm tatil nedeni ile bıraktım.
Devam eder miyim..
Sanmıyorum :)
canım simdi baktım 2 lahmacun 898 kalori digerlerini hesaplamadım bile meyve sırf seker ve kb zaten benim kalorilerim cok dusuk oldugu icin bana fazla gorunuyor sanırım ben bugun toplam 600 kalorinin altındayımMenümhedef38beden (hemen yazayım ki başka bişey yemiyim
2 bisküvi
2 Lahmacun
1 Ayran
Salata
Türk Kahvesi (2 Şekerli)
bu ka
canım coluk cocuk misafir gelince carpıyo diye mutfaktan yatak odasına aldım tartıyı hooop 61.6 oldu delircem vallaneyse dedim ust sınırda tutayım kiloyu diye ellemedim yerini de artık daha da azim edicem cumaya 60.5 hedefim
canım nasıl yapılıyo yogurt kuru sade yogurt mu yiyosun, IF yapıyorum aksam munumu sadece yogurta cevirebilirim
canım lahmacun yeme ya salata falan yap ne bileyim ekmeksiz bisey aksam da yine ye lahmacun tum gununu mahveder
Canım 5 litre suyla sabitle tartıyı ben ole yapıyorumcanım coluk cocuk misafir gelince carpıyo diye mutfaktan yatak odasına aldım tartıyı hooop 61.6 oldu delircem vallaneyse dedim ust sınırda tutayım kiloyu diye ellemedim yerini de artık daha da azim edicem cumaya 60.5 hedefim
Kahven nasıl oluyor rakibem?
Sade değil mi?
Bol acı.
canım simdi baktım 2 lahmacun 898 kalori digerlerini hesaplamadım bile meyve sırf seker ve kb zaten benim kalorilerim cok dusuk oldugu icin bana fazla gorunuyor sanırım ben bugun toplam 600 kalorinin altındayım
Canım tatlandıcılarda kalorili 0 değil kalorisi diyetisyenim bana meyve yiceksen yemekle beraber yiceksin ekmek hakkının yerine diyosade ama tatlandırıcı koyuyorum koymiim mi o zaman ben onu
menüme de yarındaha dikkat ederim bugün yapacak bişeyim yok yedim hepsinibugün canım çok meyve istiyordu o yüzden meyve getirdim evden
sade ama tatlandırıcı koyuyorum koymiim mi o zaman ben onu
menüme de yarındaha dikkat ederim bugün yapacak bişeyim yok yedim hepsinibugün canım çok meyve istiyordu o yüzden meyve getirdim evden
canım ben 1200 kalori yapıyorum ama bugün meyveler sayesinde de aştım biraz kaloriyi. yani neredeyse senin iki katınım benama 1200 ü de geçmişimdir bugün
Verirsin inşallah canım benimde hedefim 4 kilo vermek bayrama kadarkızlar peki ben bayrama kadar 4 kilo verirmiyimmmm veririm demiii inşallahh yaaaaa
bu günkü menüm
sabah kahvaltı yok badem yedim
öğlen barbunya azcık domates peynir çok az ekmek
Canım sporunu azıcık fazlalaştırkızlaaaaarrr imdaaaaaaattt
yarım saat içinde deli gibi yedim.
neler yediğimi saymayayım bile.
kendimi durdurmak bile istemedim.
bugün yarın regl olacağım, ondandır herhalde.
birazdan form çayı içeceğim,
hiç olmazsa kendimi iyi hissederim.
offfffffff
neredeyse 1.5 aydır doğru düzgün diyetin dışına çıkmamıştım,
bir anda patladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?