Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm hedef38beden (hemen yazayım ki başka bişey yemiyim

sabah/10:30

Meyve Tabağı(Üzüm, Şeftali, Kavun)
2 bisküvi

öğlen/13:00
2 Lahmacun
1 Ayran
Salata

Akşam/15:30
Türk Kahvesi (2 Şekerli)
Karpuz (Yarım İnce Dilim)

bu ka

kollontai cim lahmacun çoğu diyetisyenin hatta ekmek düşmanı Canan Karatay'ın bile onay verdiği bi ana öğün lahmacun yemekte bi sakınca görmüyorum ben. Zaten tek öğün yiyorum

aç karna kahve içmekten içim dışım kahve oldu ama gene de çıkamadım rakibem
Kahven nasıl oluyor rakibem?
Sade değil mi?
Bol acı.

simdi tartıldım 60.2 yani -1.1 kilo IF jillian ve yesil cay herseye deger
rakibemm seni bekliyorum buralara

Waww.
İşte İF'nin gücü diyorum.

Diyetisnemim migren tedavisi için akapunkturu önermişti banada ile gitmek gerekiyo bende fırsat bulup gidemedim bi türlü

İşte, bu nokta çok farklı.
Acaba ne kadar etki eder migrene?
Bunu ben de düşünebilirim.

Senin de miden çok hassas sanırım değil mi Blanchecim?
Ben de, üşürüm direkt miden etkilenir. Stres, mideme vurur. Yediklerim rahatsız eder.
Aynı senin gibi oluyorum.
Yine de ye tabi ki. Sonuçta o sırada az da olsa emilim oluyor.

bugun ki menum 532 kcal 17 kb
sabah
2 has yum
1 kk suzme peynir
siyah yesil zeytin
yarım domates
1 salatalık

aksam
1 kase yogurt

su 3 lt
spor
jillian level 1
60 squat

Çok iyisin Kollontaicim.

bu arada IF i 18/14 aralıgında yapıyorum iki gundur, sadece 4 saat yiyorum, sonrası da yesil cay ve normal cayla geciyo

Kesinlikle harika oluyor yaptığın.

Rakibem, menün çok değil, İF olunca kilo da verdirir ama bence bu menüyü beğenemedim.
Vücuduna şeker yüklemesi olacak.
Açlık araları çok olup, o kadar şeker alman hiç doğru olmaz bence o karpuzu yeme sen akşam.

yok canım yemekten sonra çocukları falan uyutuyorum 2 saat sonra falan ancak yiyorum

canım ne diyeyim sen bilirsin aksamındada sekerli kahve ve karpuz var, ama sen ben boyle doyuyorum diyorsan bisey diyemem, bana fazla gorundu

canım coluk cocuk misafir gelince carpıyo diye mutfaktan yatak odasına aldım tartıyı hooop 61.6 oldu delircem valla neyse dedim ust sınırda tutayım kiloyu diye ellemedim yerini de artık daha da azim edicem cumaya 60.5 hedefim

kızlar genele baktığım zaman bu akapunkturdan bi iş çıkmıycak hiç uraşmıycam ne yapayım geç olsun güç olmasın kışa kadar yavaş yavaş veririm artık kiloları sonra kışın yine alırım yazın yine veririm

canım simdi baktım 2 lahmacun 898 kalori digerlerini hesaplamadım bile meyve sırf seker ve kb zaten benim kalorilerim cok dusuk oldugu icin bana fazla gorunuyor sanırım ben bugun toplam 600 kalorinin altındayım

Ahh Kollontaicim, nedir senin bu tartı çilen yahu?
Annenin tartısı da yüksek tartıyordu sanırım değil mi?
Resmen seni 60'ın üstüne çekmek için uğraşıyorlar ama diren Kollontai diyorum.

canım nasıl yapılıyo yogurt kuru sade yogurt mu yiyosun, IF yapıyorum aksam munumu sadece yogurta cevirebilirim

canım lahmacun yeme ya salata falan yap ne bileyim ekmeksiz bisey aksam da yine ye lahmacun tum gununu mahveder

2 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt 1 çay kaşığı kırmızı pul biber yarım limon suyu

Canım 5 litre suyla sabitle tartıyı ben ole yapıyorum

Kahven nasıl oluyor rakibem?
Sade değil mi?
Bol acı.

sade ama tatlandırıcı koyuyorum koymiim mi o zaman ben onu

menüme de yarındaha dikkat ederim bugün yapacak bişeyim yok yedim hepsini bugün canım çok meyve istiyordu o yüzden meyve getirdim evden

canım simdi baktım 2 lahmacun 898 kalori digerlerini hesaplamadım bile meyve sırf seker ve kb zaten benim kalorilerim cok dusuk oldugu icin bana fazla gorunuyor sanırım ben bugun toplam 600 kalorinin altındayım

canım ben 1200 kalori yapıyorum ama bugün meyveler sayesinde de aştım biraz kaloriyi. yani neredeyse senin iki katınım ben ama 1200 ü de geçmişimdir bugün

menüme de yarındaha dikkat ederim bugün yapacak bişeyim yok yedim hepsini bugün canım çok meyve istiyordu o yüzden meyve getirdim evden
Canım tatlandıcılarda kalorili 0 değil kalorisi diyetisyenim bana meyve yiceksen yemekle beraber yiceksin ekmek hakkının yerine diyo

Biliyorsun vücutlar çok farklı oluyor rakibem ama kahvenin malum etkisi, bende yalnızca acı kahve ise oluyor.
Hatta, filitre de en çok oluyor.

Yarın daha güzel olacağından hiç şüphem yok. :)

canım ben 1200 kalori yapıyorum ama bugün meyveler sayesinde de aştım biraz kaloriyi. yani neredeyse senin iki katınım ben ama 1200 ü de geçmişimdir bugün

Ya ben begendim menunu sahsen, bence gayet iyi. Aksama karpuz yeme sadece kahve ic derim sadece. Lahmacunun da tekinin kalorisi 250 diye biliyorum ben, kesinlikle lahmacun cok dengeli bir ogun bence karatay bile yiyebilirsiniz diyor. Ote yandan aksam yemedigin surece tartida - gormemen mumkun degil. Bence devam seval begendim ben menunu.

kızlar peki ben bayrama kadar 4 kilo verirmiyimmmm veririm demiii inşallahh yaaaaa
bu günkü menüm
sabah kahvaltı yok badem yedim
öğlen barbunya azcık domates peynir çok az ekmek

kızlaaaaarrr imdaaaaaaattt
yarım saat içinde deli gibi yedim.
neler yediğimi saymayayım bile.

kendimi durdurmak bile istemedim.

bugün yarın regl olacağım, ondandır herhalde.

birazdan form çayı içeceğim,
hiç olmazsa kendimi iyi hissederim.
offfffffff

neredeyse 1.5 aydır doğru düzgün diyetin dışına çıkmamıştım,
bir anda patladım

Canım sporunu azıcık fazlalaştır
cok sıkmamak gerekiyo kendini sonra bi anda patlıveriyorsun arada kaçamak iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…