- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #146.981
canım nasıl yapılıyo yogurt kuru sade yogurt mu yiyosun, IF yapıyorum aksam munumu sadece yogurta cevirebilirimben akşam bulaşıkları tplarken hemen bi kaseye yapıp yiyorum tadını bile almıyorum zaten iki kaşık hemen yutuyorum ama gerçekten etkili ben böle olacağını düşünmemiştim aleni fark ediliyor karın bölgesinde
canım lahmacun yeme ya salata falan yap ne bileyim ekmeksiz bisey aksam da yine ye lahmacun tum gununu mahvederÖyle olacağa benziyorÖğlen de lahmacum yicem
3 gün oldu rakibem bugün 4
Diyetisnemim migren tedavisi için akapunkturu önermişti banada ile gitmek gerekiyo bende fırsat bulup gidemedim bi türlüBen de akapunktur'u 17 yaşımdayken denemiştim. bi faydasını görmedim
canım belki de uzun sure aclıktan dolayı miden kabul etmiyodur, bi dr a gidip durmu anlat benceKizlar selam menumu yaziyorum.
Sabah : 15-20 findik, 1 kuru kayisi
Oglen schnitzel ve patates salatasi yedim ama hepsini cikarinca agzim tatlansin diye bir mozaik pasta yedim.
Kendimi kotu hissetmiyorum ama midem birseyleri kabul etmiyor; insallah pasta midemde durur.
Aksam yemem buyuk olasilikla zaten gunlerdir dikkat edemiyorum bu hafta iyice kotulestirmeyeyim durumu.
Bu haftasonu dugun de var bir de hatta 3 gun detoks mu yapsam diyorum.
canım belki de uzun sure aclıktan dolayı miden kabul etmiyodur, bi dr a gidip durmu anlat bence
Canım miden düzelene kadar pek zorlama bence rahat sindirilecek bişeyler yeKizlar selam menumu yaziyorum.
Sabah : 15-20 findik, 1 kuru kayisi
Oglen schnitzel ve patates salatasi yedim ama hepsini cikarinca agzim tatlansin diye bir mozaik pasta yedim.
Kendimi kotu hissetmiyorum ama midem birseyleri kabul etmiyor; insallah pasta midemde durur.
Aksam yemem buyuk olasilikla zaten gunlerdir dikkat edemiyorum bu hafta iyice kotulestirmeyeyim durumu.
Bu haftasonu dugun de var bir de hatta 3 gun detoks mu yapsam diyorum.
aman dikkat o zman canım hastalık cekmek zoryok ben midem usuttum kollontaicim, derdimin farkindayim. Kibris'tan sortla donmustum pazar gecesi, ucakta havas'ta arabada disarida Ankara'da dondum hep. Kibris'ta da klimayla uyuduk bana hep klima yapar bunu.
kendime cekiduzen vermem lazim. Yarina iyi olacagim insallah, psikolojimi iyi tutayim.
harika menün canımMenüm
Sabah kahvaltı yapamadım
Yeşilçay
Õgle iki yumurta omlet dometes yesillik
Akşam haşlanmış tavuk gõgsunun yarısının yarısı kadar etle salata yeşilli ve dometesli
Eşimve çocuklara kızartma yapmıştım patates çok az yedim dayanamadım
7 otlu tarçınlı limonlu çay
Şindi buraz yogurt kürü yiycem
sigara böreği dünden kalınca canım istedi canım haklısınAmelia bence sabah kahvaltındaki sigara bõregi ve akşam ki makarna olmamaliydı canım bende dayanamayıp yiyorum ama yemesek şu ekmekleri ve makarnaları iyi olcak
Bide ben bugün işe yürüyerek gidip geldim toplamda 2_3km falan eder az ama hiç yoktan iyidir
ehe sağol canımcok gecmis olsun canım
afiyet olsun canım :)
spor super olmus valla
bence gittikce iyilesiyor menulerin tatlım afiyet olsun :)
afiyet olsun canım gayet guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?