Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım nasıl yapılıyo yogurt kuru sade yogurt mu yiyosun, IF yapıyorum aksam munumu sadece yogurta cevirebilirim

Öyle olacağa benziyor Öğlen de lahmacum yicem

3 gün oldu rakibem bugün 4
canım lahmacun yeme ya salata falan yap ne bileyim ekmeksiz bisey aksam da yine ye lahmacun tum gununu mahveder

Kizlar selam menumu yaziyorum.

Sabah : 15-20 findik, 1 kuru kayisi
Oglen schnitzel ve patates salatasi yedim ama hepsini cikarinca agzim tatlansin diye bir mozaik pasta yedim.

Kendimi kotu hissetmiyorum ama midem birseyleri kabul etmiyor; insallah pasta midemde durur.

Aksam yemem buyuk olasilikla zaten gunlerdir dikkat edemiyorum bu hafta iyice kotulestirmeyeyim durumu.

Bu haftasonu dugun de var bir de hatta 3 gun detoks mu yapsam diyorum.

canım belki de uzun sure aclıktan dolayı miden kabul etmiyodur, bi dr a gidip durmu anlat bence

canım belki de uzun sure aclıktan dolayı miden kabul etmiyodur, bi dr a gidip durmu anlat bence

yok ben midem usuttum kollontaicim, derdimin farkindayim. Kibris'tan sortla donmustum pazar gecesi, ucakta havas'ta arabada disarida Ankara'da dondum hep. Kibris'ta da klimayla uyuduk bana hep klima yapar bunu.

kendime cekiduzen vermem lazim. Yarina iyi olacagim insallah, psikolojimi iyi tutayim.

Canım miden düzelene kadar pek zorlama bence rahat sindirilecek bişeyler ye

evli olsan hamilemisin acaba dicem
mideni kötü bozmuşssun çıkardıktan sonra belli sure bişey tüketme mide kasılman gecene kadar

bugun ki menum 532 kcal 17 kb
sabah
2 has yum
1 kk suzme peynir
siyah yesil zeytin
yarım domates
1 salatalık

aksam
1 kase yogurt

su 3 lt
spor
jillian level 1
60 squat

aman dikkat o zman canım hastalık cekmek zor

harika menün canım

Amelia bence sabah kahvaltındaki sigara bõregi ve akşam ki makarna olmamaliydı canım bende dayanamayıp yiyorum ama yemesek şu ekmekleri ve makarnaları iyi olcak
sigara böreği dünden kalınca canım istedi canım haklısın makarnada çok azdı ama aynen olmasa daha iyi

Bide ben bugün işe yürüyerek gidip geldim toplamda 2_3km falan eder az ama hiç yoktan iyidir

cok gecmis olsun canım

afiyet olsun canım :)

spor super olmus valla

bence gittikce iyilesiyor menulerin tatlım afiyet olsun :)
afiyet olsun canım gayet guzel
ehe sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…