Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayır canım bizdeki türkçe . ama normaldir çünkü sen fransdsın ve kullandığın servir fransız serverları olduğu için

merhabalar arkadaşlar herkesler iyidir umarım ay başında işlerim çok olması nedeniyle fazla uğrayamadım ramazan da herkesin üzerinde bir durgunluk oluyor zaten inşallah bayramdan sonra hep beraber toparlanıcaz
ho$geldin canzim yogunluk durgunluk hepsi bir arada bu ay ama galiba guzel enerji dolu hareketli gunler geliyo yavas yavas demi kolay gelsin siz calisanlarada

anladim mustang cim ama galiba $unu haala anlamami$ buse
hayatta bizden ba$ka ve sagligimizdan ba$ka hiç bisiy daha onemli olamaz once biz saglikli ve guçlu olucazki sagimiza solumuza faydamiz dokunsun demi
coook selam soyle kendisine bir an once zayiflamasini diliyorum ve tabi sonra buyuk bir a$k diliyorum insallah
sabada kolay gelsin zor biri demi biraz

hayır canım bizdeki türkçe . ama normaldir çünkü sen fransdsın ve kullandığın servir fransız serverları olduğu için
cunku 2 haftada rejimsiz 10 kilo kaybi diye bir reklam var ama urun adi bi$iy yok buyuk kiz gelince bir baktirayim ne oldugunu
sadece sisman bir kadin vede zayiflami$ haali var burda yani fransada bu reklamlar yasaklanmi$ti bir iki ki$i hayatini kaybetti bu rekalamrdan etkilenip urunler kullanip onun icin dikkatimi cekti ondan sordumCADIARZU

aman asyam sakın sende kullanmayı düşünmee haa döferim seni:)))

canım ben kaçıyorum akşam eşim gelmicek iftara alide anneannesinde bende bir arkadaşımın ynına gidicem regim oruçlu değilim am arkadaşıma eşlik edicem hadi kocaman öptüm

bende optum kiz
merak etme denemem ama merak ettim ne oldugunu kiz gelince ustune clik edip bir baktirayim sonra soylerim burda neyin nesiymi$
sen bana giyabilirmisinki kiz hadi optum afuyet olsun sizede bende oruc degilim benim kizilirmak hala akinitidakaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar,
dün nete giremedim,kallis sultan haklı.çok az yazıyoruz özellikle de ben.
ama canzi deki sorun bende de var sanırım,canım ne yazmak istiyor ne başka birşey...belki de ramazan nedeniyle diyetime tam uyamıyorum ya,ondan.
zaten sesim çıkmazsa bilin ki iyi diyet yapamıyorumdur :kedi:
sportie yi aradım ama cevap vermedi,herhalde döner bir ara.
geçmişi okuyamadım,hal bulursam kendimde okuyacağım inşallah...ramazandan sonra düzeliriz inşallah yaa!! :bbo:

selamlarrrrrrr ben geldim. keyifleriniz yerindedir insallah..ben bu hfta cumarteside calisacagim.. izinden önce bizi borclandirdilar benim 92 saatti borcum. simdi isler biraz artinca ödetiyorlar.. gecen cumarteside calistim. cumartesi calismak cok yoruyor birde hafta sonundan birsey anlamiyor insan. ama elden ne gelir saglik olsunda.
cocom blogunu gezdim :)) ne güzel senin hakkında yeni yeni şeyler öğreniyorum ve hep şaşırıyorum ne hamaratmışınsın sen öyle:))
bende isterim bende isterim ne blogu nerde haniiiiiiiiii?

haklisin asyam desteksiz olmuyor. aman aman birbirimize siki sarilalim. vede hep birlikte saglikla incelip kotlarimizi botlarimizi giyip düsman catlatalim..:lepi:

annecim adres coconun rütbe kısmında yazıyor bak.ben ordan gördüm
Hilal'in El Emeği - Blogcu

günaydın a.s.
ilk kilo bidirimi benden olsun bakalım. kilom aynı 64,1

bugün dışarlardayım hep işlerim var sağa sola gidicem o yüzden buralarda olamicam pek

günaydııınnn
umarı mherkes çok güzel bildirimler yaparlar
Ramazan için kilo almamış olmak da yeterli gerçi...
hepinizi şimdiden tebrik ediyorum canlarım

insallah guzel gecer diycektimde iyi çok sukur iyi geçmi$ bir sonraki mesajda gordum hadi atlattin artik rahatla

ne guzel hadi gecmi$ olsun cocom

sağolasın asyam
şükür iyi geçti bakalım artık en yakın denetim seneye mayıs sonunda kaydirigubbakcemile2

cocom blogunu gezdim :)) ne güzel senin hakkında yeni yeni şeyler öğreniyorum ve hep şaşırıyorum ne hamaratmışınsın sen öyle:))

teşekkürler canım benim:kedi:

bende isterim bende isterim ne blogu nerde haniiiiiiiiii?

sağolsun mehalim yazıvermiş ablam :kedi:

annecim adres coconun rütbe kısmında yazıyor bak.ben ordan gördüm
Hilal'in El Emeği - Blogcu

sağol canım

günaydın a.s.
ilk kilo bidirimi benden olsun bakalım. kilom aynı 64,1

bugün dışarlardayım hep işlerim var sağa sola gidicem o yüzden buralarda olamicam pek

günaydın Bijocum
kutluyorum canım kilo almamak büyük başarı
ben oruca yeni yeni adapte oldum canlarım
günler uzun, havalar sıcak
harpten çıkmış gibi oluyordum iftara yakın akannehir
acıkmak değil de susuzluk baya etkiledi beni
ama şükür iyiyim şu aralar

o kdr çabama gram dahi veremiorum..çünkü.alıyorum...alıncada anca aldığımı verebiliorum yani çabalarımla yerimde sayıyorum offffffmafoldumben

aynıyım 94

herkese sewgiler

akannehirzemuszemuszemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktansositosositosositososito:lepi:
azcik $imarcem izin verirsenizbuyrunnnnnnnnn
turkbayragisengözlerimebaksanab ya$asiiiiinalkisalkisalkis

$imdi çocuklara ogle yemegi hazirlamam lazim azcikta evi toparliyem ogleden sonra gelirim insallah onumuzdeki gunlerde bu kilolari dahada vermeye devam ederiz oh be moralim duzeldi
reyhan abla sana kolay gelsin
tum takimimi opuyom gocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…