- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.701
günaydın a.s.
ilk kilo bidirimi benden olsun bakalım. kilom aynı 64,1
bugün dışarlardayım hep işlerim var sağa sola gidicem o yüzden buralarda olamicam pek
selamun aleykum
hayirli cumalar
kilom 73.5 ten 73.1 e du$musum herkes opsun beni cabuk
cocom blogunu gezdim güzelim cok güzel yemek tarifleri var kizimin dedigi gibi ne beceriklisin masallah on parmaginda on marifet yani alkisalkisalkis
merhaba güzellerin takımı
nasılsınız ?ben geçen sene ramazanda başlamıştım kilo vermeye çok kolay gitmişti ilk kilolar oruç sayesinde sizin durumlar nasıl?
reyhan abla bebeğin fotosunu şimdi gördüm bayıldım bayıldım allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah benim içinde bir öpüver anneyle bebeği bende sağlıkla kucağıma alırım inşallah yavrumu
arkadaşlar az kaldı takıma geri dönmeme doğum sonrası verilecek çok kilom var bekleyin anacığım 3 aya kadar burdayım :)
hadi görüşürüz şekerler
oyy canım ne yaptın sen ya helal olsun bitanemeee Şeniz bana da bi el sür gözünü sevim :roflol:geçen hafta bi tartı krizi yaşanmıştı. dün gittim eczanede tartıldım. bildirimimi yapayım madem. 51.1 kilom.
sevgiler.
canım bak ben de öyleyim aynı kilodayım. ramazan bu, yiyip yatıyoruz direk yağ yani. ne yap ne et aynı kiloda kal ramazanda bu bile büyük başarı bence :1hug:o kdr çabama gram dahi veremiorum..çünkü.alıyorum...alıncada anca aldığımı verebiliorum yani çabalarımla yerimde sayıyorum offffffmafoldumben
aynıyım 94
herkese sewgiler
ŞenizŞeniz asya coştu bi kere :teytey:selamun aleykum
hayirli cumalar
kilom 73.5 ten 73.1 e du$musum herkes opsun beni cabuk
hahahahaha :roflol: reyhan abla güldürdün beni durupdururken haa. demek hiç 51 kilo görmedin ha tartıda ha. olsun 50 leri görmezsin de 60 ları görürsün :1closedeyes: fişek gibi gelicez bayramdan sonra hiç üzülme sennn opuyorumnanaktanannahhhhhhhhh ben hic 51 kilo olmadim. belki 12 yasimda olmusumdur ama tartimiz falan olmadigi icin haberim yok.tebrikler seker..:sm_cool: daha kac kilo vermek istiyorsunki himmmmm?
tabucugum kilo almamakta cok güzel canim bayrama kadar böyle idare et bakalim sonra asilirsin iyice..:teselli:
valla reyhan ablacım dengelemeye çalışıyorum. iftar davetleri oluyor orda yememek hem ayıp oluyor hem insan yemek istiyor. orda yediysem sahuru geçiştiriyorum ya da bi sonraki iftarı. böyle böyle dengede tutuyorum.. hamile kalmak istiyorum fazlalıkları atmak istiyorum benim motviasyonum bu bi de kıyafet alıcam pazar günü ne giderse kardır di mi :roflol: teşekkür ederimmmmm kaydirigubbakcemile5kilon cok güzel bijom. cokta gayret ediyorsun biliyorum. senden ögrenecegim cok sey var bu istikrar konusunda. tebrikler canim.a.s.
islerinde kolay gelsin seker sey:1hug:.
ooh kallisim uyu valla ben erken kalkyıorum da ne oluyo gün bi türlü bitmiyo sıkıl sıkıl bi hal oluyorum yarasınnn ama yağ olmasın -tatlicadiarzu-valla bir uyuuşum sormayın sahura dek film izledik sabahta eşim 5 te işe gitti sonrada bir türlü uyanamadım yeni kalktım .. hemen kilolara bakayım sonrada eski mesajlara bakarım..
günaydinlarrrrrr
asyamin dedigi gibi selamun aleykümmmmmm.
aebenimin dedigi gibi hayirli cumalarrrrrrrr.
nasilsinizzz?????
asyam masallah canim benim kilo bile vermissin. tebrikler öpücükler en sulusundan sanaaaŞeniz
heyyyyyttttttt acilin asya geliyor. kim tutar seni be güzelim..alkisalkisalkis
cocom blogunu gezdim güzelim cok güzel yemek tarifleri var kizimin dedigi gibi ne beceriklisin masallah on parmaginda on marifet yani alkisalkisalkis
gelinim sanada tebrikler masallah 51 kilomuuuuuuuuuu:1shok: annahhhhhhhhh ben hic 51 kilo olmadim. belki 12 yasimda olmusumdur ama tartimiz falan olmadigi icin haberim yok.tebrikler seker..:sm_cool: daha kac kilo vermek istiyorsunki himmmmm?
tabucugum kilo almamakta cok güzel canim bayrama kadar böyle idare et bakalim sonra asilirsin iyice..:teselli:
oyy canım ne yaptın sen ya helal olsun bitanemeee Şeniz bana da bi el sür gözünü sevim :roflol:
canım bak ben de öyleyim aynı kilodayım. ramazan bu, yiyip yatıyoruz direk yağ yani. ne yap ne et aynı kiloda kal ramazanda bu bile büyük başarı bence :1hug:
ŞenizŞeniz asya coştu bi kere :teytey:
hahahahaha :roflol: reyhan abla güldürdün beni durupdururken haa. demek hiç 51 kilo görmedin ha tartıda ha. olsun 50 leri görmezsin de 60 ları görürsün :1closedeyes: fişek gibi gelicez bayramdan sonra hiç üzülme sennn opuyorumnanaktan
valla reyhan ablacım dengelemeye çalışıyorum. iftar davetleri oluyor orda yememek hem ayıp oluyor hem insan yemek istiyor. orda yediysem sahuru geçiştiriyorum ya da bi sonraki iftarı. böyle böyle dengede tutuyorum.. hamile kalmak istiyorum fazlalıkları atmak istiyorum benim motviasyonum bu bi de kıyafet alıcam pazar günü ne giderse kardır di mi :roflol: teşekkür ederimmmmm kaydirigubbakcemile5
ooh kallisim uyu valla ben erken kalkyıorum da ne oluyo gün bi türlü bitmiyo sıkıl sıkıl bi hal oluyorum yarasınnn ama yağ olmasın -tatlicadiarzu-
ramazanda herkes sabahları uyuyo ya ne güzel oluyo ya. gittim bi sürü fatura yatırdım, banka falan işlemleri kimse yok ohhh. 1 saat içinde neler nelet hallettim valla ben de inanamadım. hem 1 saat de yürümüş dolanmış oldum çok iyi oldu benim için. şimdi de şu selahattin dönmez in metabolizma çayını kaynatıyorum ramazanda yediklerimizin yağ olmasını engelliyomuş öyle söyledi. zaten ben hep yaparım onu aklıma geldi söyleyince malzemeler de vardı kaynatayım dedim. dediğim gibi bana yardımı oldu çünkü bana o çayın.. işte böyle a dostlar -tatlicadiarzu-
ama bikkinlik duyanlar vakit bulamiyanlar var diye biz dagilmiyalim. daha cok birbirimize baglanalim ne olur. bizi bizden iyi kim anlar. kim destekler. kaybedilen iki kiloya kim en cok sevinir. lütfena.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?