Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahh Kollontaicim, nedir senin bu tartı çilen yahu?
Annenin tartısı da yüksek tartıyordu sanırım değil mi?
Resmen seni 60'ın üstüne çekmek için uğraşıyorlar ama diren Kollontai diyorum.
valla tatlım bu sefer 53 e duscem hicbir tartı beni 60 gosteremeyecek

2 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt 1 çay kaşığı kırmızı pul biber yarım limon suyu
sagol canım az sonra yapıp yiycem

Canım 5 litre suyla sabitle tartıyı ben ole yapıyorum
artık sabitledim canım, bundan sonra kırılana kadar 1 cm oynatmam yerinden

canım ben 1200 kalori yapıyorum ama bugün meyveler sayesinde de aştım biraz kaloriyi. yani neredeyse senin iki katınım ben ama 1200 ü de geçmişimdir bugün
zamanla duser canım kalorin 1200 senin icin gayet iyi bence lahmacunu hangi diyetisyenin soyledigini pek ciddiye almıyorum dukan da karatay da meslekten ihrac edildi sonucta guvenmiyorum, sen kendini herkesten iyi bilirsin sonucta :)

kızlar peki ben bayrama kadar 4 kilo verirmiyimmmm veririm demiii inşallahh yaaaaa
bu günkü menüm
sabah kahvaltı yok badem yedim
öğlen barbunya azcık domates peynir çok az ekmek
takıl pesime canım son gelinlik provam 23 eylulde falan olacak o zmana kadar 8 kilo vermeye calıscam :)en azından 6 veririm :)

sıkma canını ben cuma aksamları kac kere dunyayı yedim arada nefsi koreltmek iyidir

tamam canım takılıyorum ama spor yapmaya vaktim olmuyor malum evde 3 bebek yemiyerek vercez artık

canım bide işe gidip geliyorum düşün onları çamasırı bulaşığı yemeği Allaha çok şükür yinede ama işte kendine vakti kalmıyor insanın zaten o yüzden böle kilo aldım yoksa doğumlardan sonra zayıftım hamileliktede çok almıyorum ama stresten alıyorum ben hem iş stresli hem evde yoğunluk olunca şiştim biraz,IF nedir anlatsana bir bilgim yok bu konuda geçmişi biraz okudum ama anlayamadım.

canım bide işe gidip geliyorum düşün onları çamasırı bulaşığı yemeği Allaha çok şükür yinede ama işte kendine vakti kalmıyor insanın zaten o yüzden böle kilo aldım yoksa doğumlardan sonra zayıftım hamileliktede çok almıyorum ama stresten alıyorum ben hem iş stresli hem evde yoğunluk olunca şiştim biraz,IF nedir anlatsana bir bilgim yok bu konuda geçmişi biraz okudum ama anlayamadım.
ay canım ya cok zor valla 3 cocuk blz iki kisiyiz evin isi bitmiyo emziriyo musun, emzirmiyosan sende basla IF e acayip etkili bisey :)

akşam bir şey yemem artık, spor spor spor
hadi bakalım tam gaz devam oyleyse
canım IF oruc gibi bisey kendine yemek yeme aralıgı belirliyosun mesela gu de 6 saat yada 8 saat, sabah 10 aksam 6 arası yiyosun sadece bu saatler dısında agzına kalorili hicbisey surmuyosun, cay kahve sekersiz olarak icebilirsin, yani sekersiz kalorisiz icecekler tuketebilirsin yemek yeme saatleri dısında, yemek yemedigin saatlere uykuda dahil zaten, tabi yeme aralıgını azaltabildigin kadar azaltmak lazım mesela ben 4 5 saat kadar yemek yiyorum onda da abartmıyorum tabi 600 kalori civarında geziyorum, oglen 2 aksam 6 benim yeme aralıgım toplam 4 saat ama ben hep az yiyodum zaten, baslarda daha uzun tutabilirsin bu aralıgı :)

Canım ber her taltılmamda önce 5 kiloluk bi damacana koyuyorum tartıya bakıyorum doğruysa tartılıyorum surekli kontrol etmiş oluyorum

canım güzele benziyo bende 10 la 8 arası yapabilirim çünki daha az yaparsam dayanamıyorum işte de araziye çıkıyorum evdede yoruluyorum o kadar az yemeyle halsiz düşebilirim ama 10 la 6 arası normal bi deneyim bu hafta bakalım yarından itibaren zaten beni bu akşam yemekleri batırıyor onu kaldırırsam iyi olabilir

Yahu ben bile patliyorum arada, 1 gun patlamadan hicbir sey olmuyor cok test ettim onayladim. Aliskanlik haline getirmedigin surece ne kilo aliniyor ne de veriliyor ben bunu anladim. Yasam tarzi :)

Yahu ben bile patliyorum arada, 1 gun patlamadan hicbir sey olmuyor cok test ettim onayladim. Aliskanlik haline getirmedigin surece ne kilo aliniyor ne de veriliyor ben bunu anladim. Yasam tarzi :)
:)) çok iyiymiş,
yok alışkanlık haline getirmem,
buraya nerelerden geldim, yazık etmem.
kızımla parka gittim, biraz koşturduk.
yatmadan sporumu da yapıcam

Kızlar yazmıştım ama tekrar edeyim parça psrça olmasın
Sabah kavaltı etmedim badem yedim
Õglen azcik kurufasülye domates peynir ve çok az ekmek
Akşam saat 7 de iş çıkışında bahçede mangal yaptık tavuk ondan yedim ekmeksiz domates ile
Sonra evden bahçeye gelirken eşim araba ile gityi ben bebek arabasıyla yürüyerek gittim 1-2km kadar simdi bitki çayı içcem yatarkende yogurt kürü

:)) çok iyiymiş,
yok alışkanlık haline getirmem,
buraya nerelerden geldim, yazık etmem.
kızımla parka gittim, biraz koşturduk.
yatmadan sporumu da yapıcam
iyi aksamlar

iyo sporlar tatlim
aksam menum
haslanmis karnabaharli yumurta
bi iki catal patates kizartmasi esiminkinden caldim canim cok istedi
iki kasik yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…