- 20 Temmuz 2015
- 610
- 805
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.021
off aynen, fena patladım.Canım sporunu azıcık fazlalaştır
cok sıkmamak gerekiyo kendini sonra bi anda patlıveriyorsun arada kaçamak iyidir
valla tatlım bu sefer 53 e duscem hicbir tartı beni 60 gosteremeyecekAhh Kollontaicim, nedir senin bu tartı çilen yahu?
Annenin tartısı da yüksek tartıyordu sanırım değil mi?
Resmen seni 60'ın üstüne çekmek için uğraşıyorlar ama diren Kollontai diyorum.
sagol canım az sonra yapıp yiycem2 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt 1 çay kaşığı kırmızı pul biber yarım limon suyu
artık sabitledim canım, bundan sonra kırılana kadar 1 cm oynatmam yerindenCanım 5 litre suyla sabitle tartıyı ben ole yapıyorum
zamanla duser canım kalorin 1200 senin icin gayet iyi bence lahmacunu hangi diyetisyenin soyledigini pek ciddiye almıyorum dukan da karatay da meslekten ihrac edildi sonucta guvenmiyorum, sen kendini herkesten iyi bilirsin sonucta :)canım ben 1200 kalori yapıyorum ama bugün meyveler sayesinde de aştım biraz kaloriyi. yani neredeyse senin iki katınım benama 1200 ü de geçmişimdir bugün
takıl pesime canım son gelinlik provam 23 eylulde falan olacak o zmana kadar 8 kilo vermeye calıscam :)en azından 6 veririm :)kızlar peki ben bayrama kadar 4 kilo verirmiyimmmm veririm demiii inşallahh yaaaaa
bu günkü menüm
sabah kahvaltı yok badem yedim
öğlen barbunya azcık domates peynir çok az ekmek
sıkma canını ben cuma aksamları kac kere dunyayı yedim arada nefsi koreltmek iyidirkızlaaaaarrr imdaaaaaaattt
yarım saat içinde deli gibi yedim.
neler yediğimi saymayayım bile.
kendimi durdurmak bile istemedim.
bugün yarın regl olacağım, ondandır herhalde.
birazdan form çayı içeceğim,
hiç olmazsa kendimi iyi hissederim.
offfffffff
neredeyse 1.5 aydır doğru düzgün diyetin dışına çıkmamıştım,
bir anda patladım
sağolun arkadaşlar yaa, gerçekten bir anda nasıl oldu anlamadım.sıkma canını ben cuma aksamları kac kere dunyayı yedim arada nefsi koreltmek iyidir
tamam canım takılıyorum ama spor yapmaya vaktim olmuyor malum evde 3 bebek yemiyerek vercez artıkvalla tatlım bu sefer 53 e duscem hicbir tartı beni 60 gosteremeyecek
sagol canım az sonra yapıp yiycem
artık sabitledim canım, bundan sonra kırılana kadar 1 cm oynatmam yerinden
zamanla duser canım kalorin 1200 senin icin gayet iyi bence lahmacunu hangi diyetisyenin soyledigini pek ciddiye almıyorum dukan da karatay da meslekten ihrac edildi sonucta guvenmiyorum, sen kendini herkesten iyi bilirsin sonucta :)
takıl pesime canım son gelinlik provam 23 eylulde falan olacak o zmana kadar 8 kilo vermeye calıscam :)en azından 6 veririm :)
sen sıkma canını bosver, gayet iyi gidiyorsun yarın telafi edersin, aksam da az yersin olur bitersağolun arkadaşlar yaa, gerçekten bir anda nasıl oldu anlamadım.
ay canım ya cok zor valla 3 cocuk blz iki kisiyiz evin isi bitmiyotamam canım takılıyorum ama spor yapmaya vaktim olmuyor malum evde 3 bebek yemiyerek vercez artık
akşam bir şey yemem artık, spor spor sporsen sıkma canını bosver, gayet iyi gidiyorsun yarın telafi edersin, aksam da az yersin olur biter
ay canım ya cok zor valla 3 cocuk blz iki kisiyiz evin isi bitmiyoemziriyo musun, emzirmiyosan sende basla IF e acayip etkili bisey :)
hadi bakalım tam gaz devam oyleyseakşam bir şey yemem artık, spor spor spor
canım IF oruc gibi bisey kendine yemek yeme aralıgı belirliyosun mesela gu de 6 saat yada 8 saat, sabah 10 aksam 6 arası yiyosun sadece bu saatler dısında agzına kalorili hicbisey surmuyosun, cay kahve sekersiz olarak icebilirsin, yani sekersiz kalorisiz icecekler tuketebilirsin yemek yeme saatleri dısında, yemek yemedigin saatlere uykuda dahil zaten, tabi yeme aralıgını azaltabildigin kadar azaltmak lazım mesela ben 4 5 saat kadar yemek yiyorum onda da abartmıyorum tabi 600 kalori civarında geziyorum, oglen 2 aksam 6 benim yeme aralıgım toplam 4 saat ama ben hep az yiyodum zaten, baslarda daha uzun tutabilirsin bu aralıgı :)canım bide işe gidip geliyorum düşün onları çamasırı bulaşığı yemeği Allaha çok şükür yinede ama işte kendine vakti kalmıyor insanın zaten o yüzden böle kilo aldım yoksa doğumlardan sonra zayıftım hamileliktede çok almıyorum ama stresten alıyorum ben hem iş stresli hem evde yoğunluk olunca şiştim biraz,IF nedir anlatsana bir bilgim yok bu konuda geçmişi biraz okudum ama anlayamadım.
Canım ber her taltılmamda önce 5 kiloluk bi damacana koyuyorum tartıya bakıyorum doğruysa tartılıyorum surekli kontrol etmiş oluyorumvalla tatlım bu sefer 53 e duscem hicbir tartı beni 60 gosteremeyecek
sagol canım az sonra yapıp yiycem
artık sabitledim canım, bundan sonra kırılana kadar 1 cm oynatmam yerinden
zamanla duser canım kalorin 1200 senin icin gayet iyi bence lahmacunu hangi diyetisyenin soyledigini pek ciddiye almıyorum dukan da karatay da meslekten ihrac edildi sonucta guvenmiyorum, sen kendini herkesten iyi bilirsin sonucta :)
takıl pesime canım son gelinlik provam 23 eylulde falan olacak o zmana kadar 8 kilo vermeye calıscam :)en azından 6 veririm :)
hımmm bak bu cok iyiymis, bende alayım bi bes kiloluk o zman koyayım kenara :) sagolasınCanım ber her taltılmamda önce 5 kiloluk bi damacana koyuyorum tartıya bakıyorum doğruysa tartılıyorum surekli kontrol etmiş oluyorum
hadi bakalım tam gaz devam oyleyse
canım IF oruc gibi bisey kendine yemek yeme aralıgı belirliyosun mesela gu de 6 saat yada 8 saat, sabah 10 aksam 6 arası yiyosun sadece bu saatler dısında agzına kalorili hicbisey surmuyosun, cay kahve sekersiz olarak icebilirsin, yani sekersiz kalorisiz icecekler tuketebilirsin yemek yeme saatleri dısında, yemek yemedigin saatlere uykuda dahil zaten, tabi yeme aralıgını azaltabildigin kadar azaltmak lazım mesela ben 4 5 saat kadar yemek yiyorum onda da abartmıyorum tabi 600 kalori civarında geziyorum, oglen 2 aksam 6 benim yeme aralıgım toplam 4 saat ama ben hep az yiyodum zaten, baslarda daha uzun tutabilirsin bu aralıgı :)
Yahu ben bile patliyorum arada, 1 gun patlamadan hicbir sey olmuyor cok test ettim onayladim. Aliskanlik haline getirmedigin surece ne kilo aliniyor ne de veriliyor ben bunu anladim. Yasam tarzi :)kızlaaaaarrr imdaaaaaaattt
yarım saat içinde deli gibi yedim.
neler yediğimi saymayayım bile.
kendimi durdurmak bile istemedim.
bugün yarın regl olacağım, ondandır herhalde.
birazdan form çayı içeceğim,
hiç olmazsa kendimi iyi hissederim.
offfffffff
neredeyse 1.5 aydır doğru düzgün diyetin dışına çıkmamıştım,
bir anda patladım
:)) çok iyiymiş,Yahu ben bile patliyorum arada, 1 gun patlamadan hicbir sey olmuyor cok test ettim onayladim. Aliskanlik haline getirmedigin surece ne kilo aliniyor ne de veriliyor ben bunu anladim. Yasam tarzi :)
iyi aksamlar:)) çok iyiymiş,
yok alışkanlık haline getirmem,
buraya nerelerden geldim, yazık etmem.
kızımla parka gittim, biraz koşturduk.
yatmadan sporumu da yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?