- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.041
kızlaaaaarrr imdaaaaaaattt
yarım saat içinde deli gibi yedim.
neler yediğimi saymayayım bile.
kendimi durdurmak bile istemedim.
bugün yarın regl olacağım, ondandır herhalde.
birazdan form çayı içeceğim,
hiç olmazsa kendimi iyi hissederim.
offfffffff
neredeyse 1.5 aydır doğru düzgün diyetin dışına çıkmamıştım,
bir anda patladım
menün gayet güzel canım ne diyeyim bravoKızlar yazmıştım ama tekrar edeyim parça psrça olmasın
Sabah kavaltı etmedim badem yedim
Õglen azcik kurufasülye domates peynir ve çok az ekmek
Akşam saat 7 de iş çıkışında bahçede mangal yaptık tavuk ondan yedim ekmeksiz domates ile
Sonra evden bahçeye gelirken eşim araba ile gityi ben bebek arabasıyla yürüyerek gittim 1-2km kadar simdi bitki çayı içcem yatarkende yogurt kürü
sabah ve öğleni unuttum ama akşam güzel, 2 çataldan bişey olmaziyi aksamlar
iyo sporlar tatlim
aksam menum
haslanmis karnabaharli yumurta
bi iki catal patates kizartmasi esiminkinden caldim canim cok istedi
iki kasik yogurt
baslangıc icin bence gayet iyi 10 6 arası, birde yediklerine dikkat edersin bitki cayı falan icersin super menu olur valla :))canım güzele benziyo bende 10 la 8 arası yapabilirim çünki daha az yaparsam dayanamıyorum işte de araziye çıkıyorum evdede yoruluyorum o kadar az yemeyle halsiz düşebilirim ama 10 la 6 arası normal bi deneyim bu hafta bakalım yarından itibaren zaten beni bu akşam yemekleri batırıyor onu kaldırırsam iyi olabilir
afiyet olsun canım guzel olmus :)Menümü yazayım
20 saat açlık sonrasında
1 dilim kepekli ekmek
5 adet köfte
Salata
Zero
canım ben oyle hissettigim zmanlar hep 36 beden beyaz pantolonu dusunuyorum :)Kızlar 3 konuda zorluk yasıyorum
Evde paletli gıda ya da tatlı olduğunda bunları yememe savası veriyorum, bunun Çözümü eve bir şey almamak
Strese girdiğimde yemek yeme ihtiyacı hissediyorum ama eskisi kadar çok değil
Son olarak da ailecek sofraya oturduğumuzda kendimi az yeme konusunda kisitlayamiyorum
Son iki konuda yardımlarınızı bekliyorum
canım aynı durum bendede mevcut kızımın atıstırmalıklarını yememek için kendimi zor tutuyorum sofrada eşim yerken bende ole ekmek yemek istiyorum ama elime bi parça ekmeğimi bi tabak yemegimi önüme koyup ben bunla doyucam diyorum almıyorum almak için ölüyorum amaKızlar 3 konuda zorluk yasıyorum
Evde paletli gıda ya da tatlı olduğunda bunları yememe savası veriyorum, bunun Çözümü eve bir şey almamak
Strese girdiğimde yemek yeme ihtiyacı hissediyorum ama eskisi kadar çok değil
Son olarak da ailecek sofraya oturduğumuzda kendimi az yeme konusunda kisitlayamiyorum
Son iki konuda yardımlarınızı bekliyorum
güzel olmuş afiyet olsun canım insallah yarın rekor kıralım artıkMenümü yazayım
20 saat açlık sonrasında
1 dilim kepekli ekmek
5 adet köfte
Salata
Zero
afiyet olsun canım sana önerim yemegin yanında bişey içme ayran mesela sindirimi zorlaştırıyo vucut ememiyo yedikleriniBenim menüm şööööyle
sabah: 2 haşlanmış yumurta, yarım çavdar ekmeği, 1 bardak sütlü nescafe (tek şekerli), zeytin, ezine peynir, 2 yeşil biber,
ara: az şekerli türk kahvesi
öğlen: 2 kaşık kepekli makarna, 3 kaşık yoğurt, 1 bardak ayran
ara: antep fıstığı
akşam: 3 kaşık yoğurt, 3 kaşık kıymalı patlıcan
ara: 1 armut, az şekerli türk kahvesi
Günaydın kızlar
bu sabahki menüm
bi kk süzme peynir
9 adet yeşil zeytin
bi dilim ekmek
bi armut
dün akşamki sporum 250 adet ip atlama 80 adet yarım mekik sonrası ev işi çocok peşinde koşturmaca
bugun tartıda -100 çıktım 58.50 lmuş bulunmaktayım
günaydın güzel arkadaşlarımmmm..valla bikaç gündür ne diyet ne bişey..bugün diyetime dikkat edeceğim okadar stresliyim ki su sıralar hiç bişey yapcak halim yok.neyse ki dün 1 saat yürüdüm bugünde sporumu yapacağım..
sevgili esim olmuyor ama boyle, lutfen kendine gel ve kilolari teker teker ver :)
ne demek tabiki tatlım çoğunlukla işlerim yogun oluyo aksam giremiyorum onun için fırsat buldukça paylasıyodumfatmacim bu menulerini aksama yazsan topluca, boyle parca parca paylasmiyoruz biz; takibi zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?