Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Femmettecim, anlık bir şey olarak değerlendir ve mutfağın kapısını çek.
O anda kalsın, bir şey olmaz. :)

menün gayet güzel canım ne diyeyim bravo
iyi aksamlar

iyo sporlar tatlim
aksam menum
haslanmis karnabaharli yumurta
bi iki catal patates kizartmasi esiminkinden caldim canim cok istedi
iki kasik yogurt
sabah ve öğleni unuttum ama akşam güzel, 2 çataldan bişey olmaz

Benim menüm şööööyle

sabah: 2 haşlanmış yumurta, yarım çavdar ekmeği, 1 bardak sütlü nescafe (tek şekerli), zeytin, ezine peynir, 2 yeşil biber,

ara: az şekerli türk kahvesi

öğlen: 2 kaşık kepekli makarna, 3 kaşık yoğurt, 1 bardak ayran

ara: antep fıstığı

akşam: 3 kaşık yoğurt, 3 kaşık kıymalı patlıcan

ara: 1 armut, az şekerli türk kahvesi

baslangıc icin bence gayet iyi 10 6 arası, birde yediklerine dikkat edersin bitki cayı falan icersin super menu olur valla :))

Menümü yazayım
20 saat açlık sonrasında

1 dilim kepekli ekmek
5 adet köfte
Salata
Zero
afiyet olsun canım guzel olmus :)

Kızlar 3 konuda zorluk yasıyorum
Evde paletli gıda ya da tatlı olduğunda bunları yememe savası veriyorum, bunun Çözümü eve bir şey almamak
Strese girdiğimde yemek yeme ihtiyacı hissediyorum ama eskisi kadar çok değil
Son olarak da ailecek sofraya oturduğumuzda kendimi az yeme konusunda kisitlayamiyorum
Son iki konuda yardımlarınızı bekliyorum

canım ben oyle hissettigim zmanlar hep 36 beden beyaz pantolonu dusunuyorum :)

canım aynı durum bendede mevcut kızımın atıstırmalıklarını yememek için kendimi zor tutuyorum sofrada eşim yerken bende ole ekmek yemek istiyorum ama elime bi parça ekmeğimi bi tabak yemegimi önüme koyup ben bunla doyucam diyorum almıyorum almak için ölüyorum ama kendime sen yaparsın başarırsın diye telkinde bulunuyorum meyveyi çok seven biri olarak doyasıya meyve yemeyeli 3 ay oldu mesela

afiyet olsun canım sana önerim yemegin yanında bişey içme ayran mesela sindirimi zorlaştırıyo vucut ememiyo yediklerini

fatmacim bu menulerini aksama yazsan topluca, boyle parca parca paylasmiyoruz biz; takibi zor oluyor.

sevgili esim olmuyor ama boyle, lutfen kendine gel ve kilolari teker teker ver :)

günaydınlarr
kızlar 2 gündür kışlık olayına girdim dün 7-8 kavanoz menemenlik ve 8-9 kavanoz domates sosu yaptım un tarhanası yaptım ekşimeye bıraktım kırmızı biber közkedim kahvaltılık sos yapacağım bamya ve börülce aldım onları deepfteze atacam çok işim var merak etmeyin diye haber vereyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…