Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok iyi ya maşallah
evet ben de kendimi böyle motive etmeliyim
kollantaicim beyaz pantolon olayı da iyiymiş,inşallah bir gün senin kadar az yerim

Harikasın kaptanım.
Maşallah diyorum enerjine.

ooo harikasınn

ohh 100gr 100gr eriyorsun maşallah

herkese günaydın
dünkü yemek krizimi dünde bırakıp, bu güne bomba gibi başlamış bulunmaktayım.
sabah sauna eşofmanıyla sporumu yaptım,
(bu sıcakta biraz zor oldu ama, cumaya kadar sporlarımı böyle yapacağım, bu da benim cezam olsun).
tabi biraz fazla su içmeye zorlayacağım kendimi (genelde 1.5-2lt.de kalıyor).

çok iyi ya maşallah
evet ben de kendimi böyle motive etmeliyim
kollantaicim beyaz pantolon olayı da iyiymiş,inşallah bir gün senin kadar az yerim
bi beyaz pantolon bi gelinlik, motivasyonum dustukce internetten fizigi fit kadınların fotolarına bakıyorum sonra aynaya bakıyorum yeme diyorum kendime, bugune kadar yedim de ne oldu sanki??

bi beyaz pantolon bi gelinlik, motivasyonum dustukce internetten fizigi fit kadınların fotolarına bakıyorum sonra aynaya bakıyorum yeme diyorum kendime, bugune kadar yedim de ne oldu sanki??
olay sadece o da değil,çok yiyince uyuşuk oluyorum,hiçbir şey yapasım gelmiyor, mental olarak da zayıf oluyorum, nefsim şımarıyor
az ve sağlıklı yemek yaşam şeklim olmalı
bu arada eşim de kilolarıma takılmaya başladı yine
işte 2-3 kilo bile ne kadar farkediyor

beni dun 61.6 gosteren sevgilim tartım 59.6 gosterdi, ama ama normal 59.6 benim icin cunku 3 gundur IF jillian yesil cay detoksu ve nerdeyse ac geziyorum, vucuttaki odemi sisligi attım vesselam :)))

canım olur yavas yavas azalt yemeni alısırsın mutlaka az yemeye, odul gunu yaparsın kendine arada

bencede senin menün gayet güzel diyetisyen listesi gibi çok dengeli ben hayatta uyamam böle şeylere ara öğün falan yapamıyorum yani ne güzel kahve içiyosun ben içemiyorumm

canım bende strese girince kendimi durduramam ama gözünün önüne vicudundaki yağları getir dahada çogalacağını düşün ve vazgeç
üçüncüsü içinde ailenle sofraya otur kendine tabak koyma eşlik et arada atıştır salata vs ama yemeğini ayrı ye bence

harika yaa
maşallah sana
sagol canım normalde canım ekmek istiyodu bu sabah 59u gorunce yiyemedim valla yarın uzulurum diye bence de nes dogru soylemis ben 6 dan once yiyorum nisanlım gec yiyo iki ogun aksam yemegi falan yiyo, ben yanında oturup cay kahve falan iciyorıum yalnız yemesin diye.

bende senin gibiyim aynı..bikaç gündür inanılmaz stresliyim ve kendimi yemeğe verdim..ne zaman bişey moralim bozuk olsa inanılmaz yiyorum.ve açlık fln hissetmiyorum stresten yiyorum sadece..bu huyumdan vazgeçmem lazım..normalde iştahımın kapanması lazım bende öyle olmuyor nedense :)

afiyet olsun cnm kahvaltın çok güzel.

canım strese girdiğinde en azından sağlıklı şeyler yemeye çalışabilirsin, badem fındık gibi.suyla doldurmaya çalış karnını.
çok yemek yememek içinde kendine küçük tatlı tabağı koy masaya. yemeklerden koy tabağına ama ikinci tabak hakkın olmasın.bu arada küçük çatal ve küçük kaşık kullanabilirsin. ben bazen bu şekilde yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…