- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.061
çok iyi ya maşallahcanım aynı durum bendede mevcut kızımın atıstırmalıklarını yememek için kendimi zor tutuyorum sofrada eşim yerken bende ole ekmek yemek istiyorum ama elime bi parça ekmeğimi bi tabak yemegimi önüme koyup ben bunla doyucam diyorum almıyorum almak için ölüyorum amakendime sen yaparsın başarırsın diye telkinde bulunuyorum meyveyi çok seven biri olarak doyasıya meyve yemeyeli 3 ay oldu mesela
günaydınlarr
kızlar 2 gündür kışlık olayına girdim dün 7-8 kavanoz menemenlik ve 8-9 kavanoz domates sosu yaptım un tarhanası yaptım ekşimeye bıraktım kırmızı biber közkedim kahvaltılık sos yapacağım bamya ve börülce aldım onları deepfteze atacam çok işim var merak etmeyin diye haber vereyim dedim
ooo harikasınngünaydınlarr
kızlar 2 gündür kışlık olayına girdim dün 7-8 kavanoz menemenlik ve 8-9 kavanoz domates sosu yaptım un tarhanası yaptım ekşimeye bıraktım kırmızı biber közkedim kahvaltılık sos yapacağım bamya ve börülce aldım onları deepfteze atacam çok işim var merak etmeyin diye haber vereyim dedim
ohh 100gr 100gr eriyorsun maşallahGünaydın kızlar
bu sabahki menüm
bi kk süzme peynir
9 adet yeşil zeytin
bi dilim ekmek
bi armut
dün akşamki sporum 250 adet ip atlama 80 adet yarım mekik sonrası ev işi çocok peşinde koşturmaca
bugun tartıda -100 çıktım 58.50 lmuş bulunmaktayım
bi beyaz pantolon bi gelinlik, motivasyonum dustukce internetten fizigi fit kadınların fotolarına bakıyorum sonra aynaya bakıyorum yeme diyorum kendime, bugune kadar yedim de ne oldu sanki??çok iyi ya maşallah
evet ben de kendimi böyle motive etmeliyim
kollantaicim beyaz pantolon olayı da iyiymiş,inşallah bir gün senin kadar az yerim
olay sadece o da değil,çok yiyince uyuşuk oluyorum,hiçbir şey yapasım gelmiyor, mental olarak da zayıf oluyorum, nefsim şımarıyorbi beyaz pantolon bi gelinlik, motivasyonum dustukce internetten fizigi fit kadınların fotolarına bakıyorum sonra aynaya bakıyorum yeme diyorum kendime, bugune kadar yedim de ne oldu sanki??
canım olur yavas yavas azalt yemeni alısırsın mutlaka az yemeye, odul gunu yaparsın kendine aradaolay sadece o da değil,çok yiyince uyuşuk oluyorum,hiçbir şey yapasım gelmiyor, mental olarak da zayıf oluyorum, nefsim şımarıyor
az ve sağlıklı yemek yaşam şeklim olmalı
bu arada eşim de kilolarıma takılmaya başladı yine
işte 2-3 kilo bile ne kadar farkediyor
harika yaabeni dun 61.6 gosteren sevgilim tartım 59.6 gosterdi, ama ama normal 59.6 benim icin cunku 3 gundur IF jillian yesil cay detoksu ve nerdeyse ac geziyorum, vucuttaki odemi sisligi attım vesselam :)))
Benim menüm şööööyle
sabah: 2 haşlanmış yumurta, yarım çavdar ekmeği, 1 bardak sütlü nescafe (tek şekerli), zeytin, ezine peynir, 2 yeşil biber,
ara: az şekerli türk kahvesi
öğlen: 2 kaşık kepekli makarna, 3 kaşık yoğurt, 1 bardak ayran
ara: antep fıstığı
akşam: 3 kaşık yoğurt, 3 kaşık kıymalı patlıcan
ara: 1 armut, az şekerli türk kahvesi
Kızlar 3 konuda zorluk yasıyorum
Evde paletli gıda ya da tatlı olduğunda bunları yememe savası veriyorum, bunun Çözümü eve bir şey almamak
Strese girdiğimde yemek yeme ihtiyacı hissediyorum ama eskisi kadar çok değil
Son olarak da ailecek sofraya oturduğumuzda kendimi az yeme konusunda kisitlayamiyorum
Son iki konuda yardımlarınızı bekliyorum
sagol canım normalde canım ekmek istiyodu bu sabah 59u gorunce yiyemedim valla yarın uzulurum diyeharika yaa
maşallah sana
ben de yarın 4 öğün sadece corba içeceğim 1000kcal civarı olur heralde
Kızlar 3 konuda zorluk yasıyorum
Evde paletli gıda ya da tatlı olduğunda bunları yememe savası veriyorum, bunun Çözümü eve bir şey almamak
Son olarak da ailecek sofraya oturduğumuzda kendimi az yeme konusunda kisitlayamiyorum
Günaydın kızlar
bu sabahki menüm
bi kk süzme peynir
9 adet yeşil zeytin
bi dilim ekmek
bi armut
dün akşamki sporum 250 adet ip atlama 80 adet yarım mekik sonrası ev işi çocok peşinde koşturmaca
bugun tartıda -100 çıktım 58.50 lmuş bulunmaktayım
kizlar yogurt kurune basliyorum pul biber yerine zencefil koydum bo cay kasigi karacigerime iyi gelir
beni dun 61.6 gosteren sevgilim tartım 59.6 gosterdi, ama ama normal 59.6 benim icin cunku 3 gundur IF jillian yesil cay detoksu ve nerdeyse ac geziyorum, vucuttaki odemi sisligi attım vesselam :)))
sagol canım ya iyiki dinledim senide su IF e basladım, ama sporu arttırcam, inceldigimi hissetmiyorum cunkuSüpersin Kollontaicim.
canım strese girdiğinde en azından sağlıklı şeyler yemeye çalışabilirsin, badem fındık gibi.suyla doldurmaya çalış karnını.Kızlar 3 konuda zorluk yasıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?