- 29 Ağustos 2012
- 1.182
- 966
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.081
Günaydın kızlar
bu sabahki menüm
bi kk süzme peynir
9 adet yeşil zeytin
bi dilim ekmek
bi armut
dün akşamki sporum 250 adet ip atlama 80 adet yarım mekik sonrası ev işi çocok peşinde koşturmaca
bugun tartıda -100 çıktım 58.50 lmuş bulunmaktayım
aaa bilmiyordum bunuafiyet olsun canım sana önerim yemegin yanında bişey içme ayran mesela sindirimi zorlaştırıyo vucut ememiyo yediklerini
beni dun 61.6 gosteren sevgilim tartım 59.6 gosterdi, ama ama normal 59.6 benim icin cunku 3 gundur IF jillian yesil cay detoksu ve nerdeyse ac geziyorum, vucuttaki odemi sisligi attım vesselam :)))
canım bende yeni başladım bi arkadaş yapıyodu faydası var dedi hatırlayamadım şimdicnm nasıl yapıyorsun sadece pulbiber,yoğurt,limon mu?öyle hatırlıyorum..çok duydum ama hiç yapmadım göbek eritiyor diyorlar doğru mu acaba?
canım bende yeni başladım bi arkadaş yapıyodu faydası var dedi hatırlayamadım şimdi
ben 3 yk yarım yaglı yoğurt
yarım limon suyu
1 çay kaşığı zencefil koydum karıştırdım yedim bakalım hergün denicem
Geçmiş olsun hayatım afiyet olsun menulerin çok güzelArkadaşlar bugünkü menümü yazıp kaçıyorum bugün çok yoğun bi gün bi de kızım çok hasta azı dişlerini çıkarıyorerken çıkıcam işten
Sabah/10:30
Yarım Simit
2 lokma karpuz
çay
Öğlen/11:30
1 porsiyon peynirli makarna
salata
Akşam/14:30
Şekersiz Sütlü Neskafe
magnezi calsine i kullandım tuvalete çıktım çok şükür
zencefil yada zerdaçal koy içerisine canım karaciğerimizde temizlensin yemeklerine de zencefil koy göbek çevresindeki yağları eritiyo bi çay kaşığı karabiberde ekleyebilirsen etkisi 5 kat artıyoben de yapıcam bu kürü bugün yarın başlarımakşam üstü yicem
evet ya cok haklısıncanım bende strese girince kendimi durduramam ama gözünün önüne vicudundaki yağları getir dahada çogalacağını düşün ve vazgeç
üçüncüsü içinde ailenle sofraya otur kendine tabak koyma eşlik et arada atıştır salata vs ama yemeğini ayrı ye bence
detoks corbası tariflerim var ama bu içtiğim normal çorba; yüksük corbasıcnm ne çorbası ıcıyorsun tarifini verir misin?aslında haftada bir gün bu sekılde yapmak ıstıyorum bende ama hala basarılı olamadım :)
çok sağol, muhakkak uygulayacağımcanım strese girdiğinde en azından sağlıklı şeyler yemeye çalışabilirsin, badem fındık gibi.suyla doldurmaya çalış karnını.
çok yemek yememek içinde kendine küçük tatlı tabağı koy masaya. yemeklerden koy tabağına ama ikinci tabak hakkın olmasın.bu arada küçük çatal ve küçük kaşık kullanabilirsin. ben bazen bu şekilde yapıyorum.
doydun muKizlar bugunku menumu yaziyorum.
Sabah 10:00
20-25 findik
Ogle 12:00
250 g kofte
Piyaz
2 top kornette dondurma(ev yapimiydi)
Dukkan kapandi.
detoks corbası tariflerim var ama bu içtiğim normal çorba; yüksük corbası
bizim evde yemekler sürekli çöpe gidiyor mağlesef ben de günah olmasın diye böyle yapmaya karar verdim
bir yemeği max 3 gün tutuyorum buzdolabında,sonra çöpe gidiyorlar
yarın da karpuz yeşillik ve yoğurt yiyeceğim,onlara da günah olmasın
doydun mukaç kg sun bende baslıcammmm
canım bende yeni başladım bi arkadaş yapıyodu faydası var dedi hatırlayamadım şimdi
ben 3 yk yarım yaglı yoğurt
yarım limon suyu
1 çay kaşığı zencefil koydum karıştırdım yedim bakalım hergün denicem
ahaha doydum ya alistim aksam yememeye; valla 57 kiloyum boyum 168
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?