Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

basarirsin ya ben sade kahve iciyorum cok guzel tutuyor, hic baska seye ihtiyac duymuyorum da gunlerdir de tartilmadim; sadece ptesi aksami yemis oldum insallah 57'den yuksek cikmam gorecegiz D:
inşallah canım + çıkacagını zannetmiyorum zaten bu hafta pek bişey tüketemedin hastalıktan kaynaklı

İyi akşamlaaaar

Menüm

sabah: 1 bardak sütlü nescafe (şekersiz), siyah zeytin, ezine peynir, 1 yeşil biber, lor peyniri, maydanoz, acılı domates sosu

ara: az şekerli türk kahvesi, 1 tarçınlı hurma, antep fıstığı

akşam: 3 kaşık yoğurt, 3 kaşık kıymalı patlıcan

ara: 1 soda ve akşamada muhtemelen az şekerli türk kahvesi

sagol canım ya iyiki dinledim senide su IF e basladım, ama sporu arttırcam, inceldigimi hissetmiyorum cunku

Kollontaicim, sen hissetmiyorsundur. Kesin inceliyorsundur.
İF çok güzel inceltiyor.

Geçmiş olsun rakibem.
Sıkıntı dişler yahu, kocaman insanlarda bile sorun yapıyor.

dukan testi yapmaya çalışıyorum bi türlü olmuyo neden acep

Fatmacım, daha önce kullandığın mail ise ondan olmuyor olabilir.

Bu günku menüm IF yapayım dedim ama 10 ve 6 arası yetisemedim benimki 11 ve 6.30 oldu
Sabah badem yedim bir avuç
Boll su ictim
Õlen yarım ekmek arası tavuk doner ama sadece icininyedim ve bir domates ayran
Akşamda
Az yaglı iki tabak ama az koydum çorba yerinede fasülye yedim canım istemişti ve yogurt artık yemkek saatim kapandı yeşil cay ve su icecegim

Canım menünde magnum var kb 17 demişsin. Çok az kb bence yanlış hesapladın

Ay senin kahvaltı menülerine bayılıyorum yaa

afiyet olsun canım guzel olmus :)

canım dedigin gibi muhtemelen inceliyorum ama farketmiyorum olcu almıstım baslarken haftaya bi daha alıcam bakalım, bugun de su viksli karısımı surucem az sonra spor yapıcam onunla beraber bi bakalım nolacak
ilk gun icin gayet iyi canım yarın da aynı saatleri tutturmaya calısırsın :)

cok gecmis olsun canım

Canım menünde magnum var kb 17 demişsin. Çok az kb bence yanlış hesapladın

Ay senin kahvaltı menülerine bayılıyorum yaa
canım magnumun kbsi 5 puan gorunuyo, muskanın hesabıyla da toplarsam 27 falan oluyo, ben yuzdeleri topluyorum, iki sekildede 40 ı gecmemeye calısıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…