- 29 Ağustos 2012
- 1.182
- 966
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.121
sağol canım kahvaltı en sevdiğim öğünCanım menünde magnum var kb 17 demişsin. Çok az kb bence yanlış hesapladın
Ay senin kahvaltı menülerine bayılıyorum yaa
sağol kollontaicim :)afiyet olsun canım guzel olmus :)
canım dedigin gibi muhtemelen inceliyorum ama farketmiyorum olcu almıstım baslarken haftaya bi daha alıcam bakalım, bugun de su viksli karısımı surucem az sonra spor yapıcam onunla beraber bi bakalım nolacak
ilk gun icin gayet iyi canım yarın da aynı saatleri tutturmaya calısırsın :)
cok gecmis olsun canım
iyi geceleeeer :)iyi geceler kızlar
birde beyaz çay içtim kahveden önceİyi akşamlaaaar
Menüm
sabah: 1 bardak sütlü nescafe (şekersiz), siyah zeytin, ezine peynir, 1 yeşil biber, lor peyniri, maydanoz, acılı domates sosu
ara: az şekerli türk kahvesi, 1 tarçınlı hurma, antep fıstığı
akşam: 3 kaşık yoğurt, 3 kaşık kıymalı patlıcan
ara: 1 soda ve akşamada muhtemelen az şekerli türk kahvesi
afiyet olsun fatmacım guzel olmus sporun falan :)iyi geceler kizlar
sabah
bi kk suzme peyni
bi dilim ekmek
9 adet zeytin
bi armut
ogle
haslanmis yumurta
salatalik domates
bi dilim ekmek
aksam
bu kucuk porsiyon manti corbasi
bi dilim ekmek
birazdan zencefilli limonlu yogurdumu yicem
250 ip atlama
100 yarim mekik sporumuda yaptim
vavvvv hayirli olsun canim benim dogum gunumde dugunun var rabbim tamamina erdirsin insallah bende hafta sonu deneyeyim diyorum vicks mevcut evdekızlar salonu tuttuk bugun 17 ekimde aksam 7 de baslıycakyarında davetiyeleri bastırcaz bi aksilil olmazsa :))))
bugun vicks li kuru yaptım leslie 3 mile ve jillianla, baya etkili oldugunu dusunuyorum ama her yer les gibi vicks kokuyooo
canim en saglikli sabah tuvalete ciktiktan sonra tartilmakBen de cilginlar gibi fitness antrenmani yaptim 1 saat o derece ki tansiyonum dustu!
Ama az once tartildim sanirim biraz kilo almisim ya da reglden dolayi ya da spordan. Almam pek mumkun degil ama bilemedim.
Neyse baya iyi hissediyorum kendimi sonuc olarak :))
tesekkur ederim canım insallah az kaldı dugune saglıkla bitsin :) vicks surup kullanılıyo haberin olsun canımvavvvv hayirli olsun canim benim dogum gunumde dugunun var rabbim tamamina erdirsin insallah bende hafta sonu deneyeyim diyorum vicks mevcut evde
Günaydın canım yalnız şurubunda Tatlandırıcı var Sorbitol, şeker, mentol bukunuyo merhemi daha mantıklı bencetesekkur ederim canım insallah az kaldı dugune saglıkla bitsin :) vicks surup kullanılıyo haberin olsun canım
Gunaydin kizlar
Guzel bir gun olsun benimki yine erkenden basladi :)
Günaydın hanımlargünaydın kızlar
canım yırucu ama kışın çok rahat edeceksin emin olherkese günaydın
ben de dün ilk defa kış hazırlığı yapmaya heveslendim.
dün menemenlik yaptım,
bugün de kırmızı biber konservesi yapacağım.
yalnız çok yorucu bir işmiş, bitince kendimle gurur duydum:)).
sabah sporumu yaptım,
şimdi kahvaltı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?