- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #147.141
Günaydın canım yalnız şurubunda Tatlandırıcı var Sorbitol, şeker, mentol bukunuyo merhemi daha mantıklı bence
canım bana da merhem mantıklı geldi ama kafur un icindde erimesi icin sıvı olması lazım o yuzden surup demisler, kafur katı bi madde38 g VICKS VapoRub'un bileşiminde,
Mentol 1.045 g, Kafur 1.9 g, Ökaliptüs yağı 0.57 g, K. Hindistan cevizi yağı 0.285 g, Sedir ağacı yaprağı yağı 0.285 g, Terebentin yağı 1.9 g, Timol 0.095 g, Vazelin var merheminde
aa tartilmadin mi? tartilma tartilma supriz olsun aksam :))
Canım merhemde kafur var zaten artı koymaya gerek varmıki acepcanım bana da merhem mantıklı geldi ama kafur un icindde erimesi icin sıvı olması lazım o yuzden surup demisler, kafur katı bi maddeisin aslı normal vicks merhemi alıp okaliptus yagı yada nane yagıyla karıstırıp surmeyi dusunuyorum oyle yapanlarda varmıs kafuru eritmek cok zor surup kırmızı heryere sıcrıyo falan, cok zorlandım dun
hic bilemiyorum onuCanım merhemde kafur var zaten artı koymaya gerek varmıki acep
olabilir bence daha iyi olur merheme ekleme yapmış oluruz yagları içerisinde okaliptus var nane yağı eklesekk olurhic bilemiyorum onuama dedigim gibi bence merhemin icine nane ya da okaliptus yagı koysak yeter kafur surupta erimiyo, merhemde hic erimez
bakalım 4 gündür tuvalete cıkamamıştım bugun çıktım maşallah bi 58 olsaydım super olurdukızlaaar bugun persembe, benim yarın ki hedefim 59.3
Cok geçmiş olsun canımGünaydınlar kizlar.
Ben disarı cikamiyorum den8ze zaten giremiyorum :)) nazarlara geldim
Yüzum hariç heryerim su topladı.
Hiç iyi gitmiyor ne diyet ne tatil spor zaten yok((
Ne kotü
Canım menünde magnum var kb 17 demişsin. Çok az kb bence yanlış hesapladın
Ay senin kahvaltı menülerine bayılıyorum yaa
afiyet olsun canım guzel olmus :)
canım dedigin gibi muhtemelen inceliyorum ama farketmiyorum olcu almıstım baslarken haftaya bi daha alıcam bakalım, bugun de su viksli karısımı surucem az sonra spor yapıcam onunla beraber bi bakalım nolacak
ilk gun icin gayet iyi canım yarın da aynı saatleri tutturmaya calısırsın :)
cok gecmis olsun canım
Rakibem senin menülerini görmüyorum ben menü paylaştığında beni etiketler misin
kızlar salonu tuttuk bugun 17 ekimde aksam 7 de baslıycakyarında davetiyeleri bastırcaz bi aksilil olmazsa :))))
bugun vicks li kuru yaptım leslie 3 mile ve jillianla, baya etkili oldugunu dusunuyorum ama her yer les gibi vicks kokuyooo
günaydınlarr
bende becerebilirsem bugün if yapayım dedim kahvaltılık sos hazırlıyorum şindi de hadi size de bana da kolay gelsin
herkese günaydın
ben de dün ilk defa kış hazırlığı yapmaya heveslendim.
dün menemenlik yaptım,
bugün de kırmızı biber konservesi yapacağım.
yalnız çok yorucu bir işmiş, bitince kendimle gurur duydum:)).
sabah sporumu yaptım,
şimdi kahvaltı
ca
canım yırucu ama kışın çok rahat edeceksin emin ol
Günaydınlar kizlar.
Ben disarı cikamiyorum den8ze zaten giremiyorum :)) nazarlara geldim
Yüzum hariç heryerim su topladı.
Hiç iyi gitmiyor ne diyet ne tatil spor zaten yok((
Ne kotü
Canım laksatif ilaç kullanabilirsinkızlar merhabalar ben bugun yine IF yapıyorum ama bi sorunum var pazartesiden beri wc ye gitmedim yarında gidemessem kilom fazla geliyor çok sinir oluyorum,diyete başladığımdan beri bi tuhaflık var sindirimde ama kayısı kurusu demeyin yiyemiyorum başka öneriniz varmı bunun için.
Dimi ya rakibem?
Benim sadece hafta sonu adam akıllı kahvaltı yapma alışkanlığım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?