Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende menümü yazayım

sabah: 1 bardak sütlü nescafe (şekersiz), siyah zeytin, lor peynirli omlet (1 yumurta), acılı domates sosu

ara: az şekerli türk kahvesi

öğle: 3 kaşık kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt, acılı domates sosu, 1 soda

akşam: 3 kaşık yoğurt, bol baharatlı pirinç lapası, acılı domates sosu, cacık

ara: akşamada az şekerli türk kahvesi içerim, belki birde bitki çayı

olabilir bence daha iyi olur merheme ekleme yapmış oluruz yagları içerisinde okaliptus var nane yağı eklesekk olur
valla o aklıma gelmedi okaliptus aldım artık mecbur onu kullancam :)
bakalım 4 gündür tuvalete cıkamamıştım bugun çıktım maşallah bi 58 olsaydım super olurdu
olur canım gayet iyi gidiyorsun
evet canım cıraganı tuttuk :))) icime sindi davetiyeleri de hazırlatıyoruz
Menüm hedef38beden

Sabah/09:30
1 Haşlanmış Yumurta
1 kk peynir
Buzlu Kahve

Ara/13:00
Türk Kahvesi

Akşam/15:30
3 dilim çavdar ekmeği
4 hindi salam
1 kk peynir
1/2 domates
1 bardak ayran
afiyet olsun canım guzel menu
iyi olmus menun canım afiyet olsun

bugun ki menum 1164 kcal
sabah 12.00
2 kase tarhana corbası

aksam 15.30
ızgara kofte(9 tane)
1 kucuk pide
yogurt (4 kasık falan)

aksam yemgini dısarda nisanlımın dedesiyle falan yedik yiyemem demedim, bitir diye ısrar edince mecbur yedim, ama sporumu da yazayım hemen,
su 3 lt
spor
leslie 5 mile
jillian level 1
60 squat

slm kızlar
okyanusyam geçmiş olsun canım
hedef cim güzel haberler alırsın inş
femmette ve hedef kışlık olarak ben börülce bamya da yaptım haa menemenlik yaptım ama menemenden çok yemeklerde kullanıyorum onu

ohh eline sağlık,

ben sadece menemenlik ve kırmızı biber yaptım.
bir de patlıcan yapacağım.
başka bir şey yapmam herhalde,
annem ve k.validem sağolsunlar her şeyi yapıyorlar,
ben özendiğim için bu kadarcık denemek istedim.

haa belki kornişon turşu da deneyebilirim.

hedef38beden alyazraela femmette
Tesekkür ederim kızlar

Doktora kasinmaya basladigim ilk gitmistim ve günes alerjisi demisti.

Buranin suyu cok pis sanirım mikropta kaptım çünkü antifungal bir ilaç verdi hep sprey hem de gece sakin yatabilmem için kaşinti giderici ve uyku verici sacma sapan bir hap ( bir iki gun daha dinlenip sakinlesip öyle diyet moduna geceyim diyorum.

Aslinda diskalifiye olucam diye de çok kasıldım yalan yok ruhen de rahat degilim onun agırligi var uzerimde

Tatilim berat olmak uzere kac gundur disari cikmiyorum yüzmuyorum. Kitap okumaktan baska yaptigim bise yok, inyernetim de yok yok oğlu yok :)))

Mutsuzum :)))

Kaptanım toplight im tesekkur ederim :)

Atladigim msjını goremedigim varsa affola

Geçmiş olsun canım benim de en yakın arkadaşımın başına geldi bu hafta ama anlamadım ben yani bugüne kadar güneş alerjisi falan yoktu niye durduk yere böyle oldu o da bilmiyor her yeri kabardı

çok geçmiş olsun canım

Bu gün menün
Çok güzel canım tartıdan õnce iyi olmuş

canım sen tatilden 7 eylülde dönecektin dimi bu hafta bildirim yapmadı yazalım haftaya da bildirim yapmadı yazarız ayın 11 indeki bildirimde kilonu gireriz
Çooook tesekkur ederimmmm :))) sakinledim vallahi :)
Seni beyin kıvrımlarından öpüyorum kaptanım :) yine de ara ara girer yazarım şuan olduğu gibi. Boşlamam :)

Geçmiş olsun canım benim de en yakın arkadaşımın başına geldi bu hafta ama anlamadım ben yani bugüne kadar güneş alerjisi falan yoktu niye durduk yere böyle oldu o da bilmiyor her yeri kabardı
ameliaa saol canım

Aynen doktora bu soruyu sordum seval. Bazen bünye zayif düşer ve sotede yatan vücudunun eksik yanları, savunmasız kaldıgin anda ortaya cıkar dedi :)
Ben zamanında ne güneşlerde kaldım, dalış yapar ve yaptırırdık o kavurucu ateşte aynı zamanda işim arazi işim şantiyelerde sabahtan akşama denetim yaparım da böyle birşey gormedim hiç.

Hiç kızardıgımı bilmem koyu tenliyimdir. Ama resmen bacaklarım gobegim kollarım kıpkırmızı ve minik minik içi su dolu kesecikler oluştu hayretlik bişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…